Καλη επιτυχία Ιουλιε. Λίγο ακομα έμεινε και θα ναι ωραια και στο φως οχι μονο στο σκοτάδι..
Ωραίο πράμα το σκοτάδι!!!!
Ωραίο πράμα το σκοτάδι!!!!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ευχαριστώ Αεράτε και στα δικά σου!Χειμώνας του 21 σε βρίσκει ασκεπή,φίλε ιούλιε,νομίζω πως θα είναι και ο τελευταίος χειμώνας που σε βρίσκει έτσι..άντε καλή συνέχεια.
Ευχαριστώ Ron το ελπίζω!Καλη επιτυχία Ιουλιε. Λίγο ακομα έμεινε και θα ναι ωραια και στο φως οχι μονο στο σκοτάδι..
Στο μέλλον ,όταν θα έχεις ολοκληρώσει τις επεμβάσεις ,θα ανεβεί κατακόρυφα τόσο πολύ το ηθικό σου που δεν θα φοβάσαι το δυνατό φως .Να είσαι σίγουρος.Ευχαριστώ Ron το ελπίζω!
Αν και πιστεύω πως το φως εχθρός θα είναι πάντα...
Vlafo μου θυμίζεις τον αθεράπευτα ρομαντικό φίλο μου το Γιάννη(φεγγάρια άστρα γαλαξίες) κι εγώ δεν πάω πίσω βέβαιαΙούλιε
Κάνεις το πρώτο βήμα προς το φεγγάρι,φαντάσου όταν το κατακτήσεις πως θα είναι.
Δεν απέχω πολύ από αυτό,αλλά αν μου έχεις λίγο εμπιστοσύνη,τότε στο τέλος της διαδρομής θα το δεις ιδίοις όμασι,και θα λες κάποιος από κει μέσα μου το έλεγε κάποτε..Vlafo μου θυμίζεις τον αθεράπευτα ρομαντικό φίλο μου το Γιάννη(φεγγάρια άστρα γαλαξίες) κι εγώ δεν πάω πίσω βέβαια
Δυσκολεύομαι πάντως, όπως έχω ξαναπεί να το φανταστώ
Οψόμεθα! που λέει και ο Cvial...Στο μέλλον ,όταν θα έχεις ολοκληρώσει τις επεμβάσεις ,θα ανεβεί κατακόρυφα τόσο πολύ το ηθικό σου που δεν θα φοβάσαι το δυνατό φως .Να είσαι σίγουρος.
Όχι κάποιος...Ο Μεγάλος VlafoΔεν απέχω πολύ από αυτό,αλλά αν μου έχεις λίγο εμπιστοσύνη,τότε στο τέλος της διαδρομής θα το δεις ιδίοις όμασι,και θα λες κάποιος από κει μέσα μου το έλεγε κάποτε..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Είσαι σε καλό δρόμο για το μήνα που είσαι
Με ανησυχούν κάποια κενάκια που βλέπω, αλλά πάλι είναι νωρίς ακόμη.Ιούλιε καλή αρχή! Κρίνοντας από την δική μου 1μμ που και σαν έκταση αλλά και σαν αριθμό g ήταν η ίδια θεωρώ ότι πας για την απόλυτη φύτρωση. Η εικόνα για αυτό τον μήνα είναι εξαιρετική, έχει αλλάξει το προσωπό σου.
Είναι αντιφατικό το πως το μαύρισμα στο κεφάλι δίνει φως στην διάθεση.