Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ρωτά τον Lorenzo και θα δεις ότι έχω δίκιοΠάντα οι πλαινές τρίχες ασπρίζουν πιο γρήγορα σε σχέση με τις πίσω. Σε εμένα οι περισσότερες άσπρες είναι πλάγια.
Ρωτά τον Lorenzo και θα δεις ότι έχω δίκιο
κυκλοφορεί βίντεο από Λορέντζο? όπου μεταμοσχευσε μικρο αριθμό λευκών σε συγκεκριμένα σημεία κ φύτρωσαν μαύρες.Δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Στην δική μου περίπτωση του είπα να δείξει προτίμηση στις μαύρες για την λήπτρια αφού είχα επιλογή.
δεν πήγε καν το μυαλό μου ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο ... θα το είχα ζητήσει και γω... θα το ζητήσω τουλάχιστον στο touch up αν και εφόσον κάνω...Δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Στην δική μου περίπτωση του είπα να δείξει προτίμηση στις μαύρες για την λήπτρια αφού είχα επιλογή.
Iουλιε με ποιο προγραμμα εφτιαξες τις φωτο . σου ευχομαι ολοψυχα το τελικο αποτελεσμα να ειναι καλυτερο και απο τις προσδοκιες σουΜε κάλυψε ο Cvial!
Ωστόσο,αν μου βγει το πλάνο ξεπερνάω λίγο τα νούμερα που ανέφερε.
Αν στο τέλος είμαι κάπως έτσι θα είμαι ευχαριστημένος!
Έχει ξαναγίνει η ίδια κουβέντα πριν χρόνια, δεν θυμάμαι το νήμα, αλλά όντως λέγατε οτι βγαίνουν πιο μαύρες επειδή ίσως μιμούνται τα χρωματικά χαρακτηριστικά της ά ζώνης.Δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Στην δική μου περίπτωση του είπα να δείξει προτίμηση στις μαύρες για την λήπτρια αφού είχα επιλογή.
Σ'ευχαριστώ πολύ!Iουλιε με ποιο προγραμμα εφτιαξες τις φωτο . σου ευχομαι ολοψυχα το τελικο αποτελεσμα να ειναι καλυτερο και απο τις προσδοκιες σου
Την κατέβασα αλλά δεν κατάφερα το παραμικρόΣ'ευχαριστώ πολύ!
Τίποτα ιδιαίτερο, μια απλή εφαρμογή smart paint. Με λίγο παιδιάστικο τρόπο το λέω, είναι αυτή με τις τρεις ξυλομπογιές
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Έκανα ναι , εις διπλούν , θα ενημερώσω αναλυτικά το νήμα μόλις έχω χρόνο.@tasos33 φίλε τελικά έκανες cons ,είχες πει θα ενημερώσεις το σκ
Τρίχες να βγούνε και ας είναι και κοραλοκεραμιδοκόκκινες Θα τις περιποιηθούμε κανονικά.Έχει ξαναγίνει η ίδια κουβέντα πριν χρόνια, δεν θυμάμαι το νήμα, αλλά όντως λέγατε οτι βγαίνουν πιο μαύρες επειδή ίσως μιμούνται τα χρωματικά χαρακτηριστικά της ά ζώνης.
Μάλλον η αλήθεια βρίσκεται στο γεγονός οτι οι τρίχες απο την safe zone , διατηρούν το πιο σκούρο χρώμα τους , σε πολλές περιπτώσεις ως τα βαθιά γεράματα.
Με πιο πρόγραμμα ζωγραφίζειςΤρίχες να βγούνε και ας είναι και κοραλοκεραμιδοκόκκινες Θα τις περιποιηθούμε κανονικά.
Μαθήματα ζωγραφικής το βράδυ
Το αναφέρω λίγο πιο πάνω.Με πιο πρόγραμμα ζωγραφίζεις
Επιλέγεις εικόνα - κοινοποίηση -smart paint - παλέτα: στον κύκλο επιλέγεις το βασικό χρώμα και κατόπιν στο τετράγωνο την αντίστοιχη απόχρωση. (Χρειάζεται λίγη εξάσκηση για κάποιον που δεν γνωρίζει από χρώματα).Την κατέβασα αλλά δεν κατάφερα το παραμικρό
Είσαι καλλιτέχνης φίλε , ευχαριστώΕπιλέγεις εικόνα - κοινοποίηση -smart paint - παλέτα: στον κύκλο επιλέγεις το βασικό χρώμα και κατόπιν στο τετράγωνο την αντίστοιχη απόχρωση. (Χρειάζεται λίγη εξάσκηση για κάποιον που δεν γνωρίζει από χρώματα).
Για μαλλιά, επιλέγεις δίπλα από την παλέτα μολύβι μαρκαδόρο: πρώτα ρίχνεις λίγη σκιά με τον αερογράφο, έχει δύο κλίμακες σε συνδυασμό. (Δεν ξεχνάμε την αποχώρηση).
Οι τρίχες γίνονται με τον καφεκόκκινο μαρκαδόρο στη δεύτερη σειρά. Τα λεπτά τριχάκια στο 1 τα υπόλοιπα στο 2 ή 3.
Η παλάμη ζουμάρει και μετακινεί την εικόνα και τα βελάκια αφαιρούν και επαναφέρουν.
Για αποθήκευση στις τρεις κάθετες τελείες πάνω δεξιά (δεν ξέρω πως λέγεται αυτό) Εxportas*.png - ok- ok- έξοδος.
Ζητώ τη συμπάθειά σας αλλά είμαι ο πιο άσχετος από τεχνολογία στο forum
Η αλήθεια είναι ότι ενώ έχω μεράκι μου λείπει το πάθος, για αυτό και θεωρούμαι ένα χαμένο ταλέντο.Είσαι καλλιτέχνης φίλε , ευχαριστώ
Μην πτοείσαι καθόλου, με το που φεύγει το καλοκαιράκι όλοι διανύουμε πτώσηΗ αλήθεια είναι ότι ενώ έχω μεράκι μου λείπει το πάθος, για αυτό και θεωρούμαι ένα χαμένο ταλέντο.
Για την ώρα διανύω μία περίοδο σε απόλυτο τέλμα