Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εννοειτε χωρις σοκ-λος; Η αλλαζοντας τον κυκλο ζωης;Όντως έτσι είναι, τα γένεια αναπτύσονται χωρίς να πέσουν αλλά χρειάζεται να ακολουθηθεί μια ειδική διαδικασία κατά την εξαγωγή.
Σε διαβεβαιώ ότι μεγαλώνουν πιο γρήγορα από τα μαλλιά.Αυτό που λέτε νομίζω ότι το κάνουν χρόνια η HLC και ο Pekiner.
Αυτό που θεωρω ομως ότι υπάρχει πρόβλημα με τα γενια είναι ότι έχουν μικρή κάλυψη δεδομένου ότι κατά βάση είναι μόνοτρίχα και επίσης όταν τα κουρέψεις αργούν να μεγαλώσουν ξανά.
Ακριβώς την ώρα που ζευγαρώνουν τα πόσουμ και λίγο πριν βγεί ο χότζας στο τζαμί να πει το μπυρ αλλάχ, τα γραφτς πρέπει να βουτηχτούν στην τελευταία έμμηνο ρύση( παρθένας καλόγριας) πριν την εμμηνόπαυση. Κατόπιν εισέρχονται σε implanter απο όνυχα παγκολίνου που έχει δαγκωθεί απο νυχτερίδα. Εντυπωσιακό είναι δε , οτι το χέρι την ώρα της τοποθέτησης πρέπει να προσομοιάζει το χτύπημα της κόμπρας που τσιμπάει όμως με το εσωτερικού του αριστερού δοντιού μόνο. Τεχνική που αποκτάται με παραμονή τουλάχιστον 7 χρόνων στο Θιβέτ.Και ποια είναι αυτή η διαδικασία τέλος πάντων;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αυτό σημαίνει ότι φαινόμουν 15 χρόνια μεγαλύτερος φίλε George. Δεν έχεις κι άδικο!Με λίγα λόγια .
15 χρόνια νεότερος at least.
Χαίρομαι πολύ φίλε Ιουλιε .
Η απόφαση σου να βελτιώσεις το μαλλί σου ήταν σοφη.
Δικαιώθηκες
Δεν είναι απόλυτο να φαίνεσαι μεγαλύτερος αν δεν έχεις μαλλιά don't get me wrong.Αυτό σημαίνει ότι φαινόμουν 15 χρόνια μεγαλύτερος φίλε George. Δεν έχεις κι άδικο!
Πάντως φαίνεται όντως να δικαιώνομαι.
Είναι ότι καλύτερο έχω κάνει ποτέ για μένα!
Ε αφού το είπε και η φίληΔεν είναι απόλυτο να φαίνεσαι μεγαλύτερος αν δεν έχεις μαλλιά don't get me wrong.
Έτυχε μόλις ανέβασες τις φωτό να είναι μαζί η φίλη μου
Τις έδειξα φωτό που είχες από το πρώτο νημα και το πώς είσαι τώρα .
Πρώτο expression ήταν να πει Jesus!
He looks much younger