Κwstakis, fue, λιόσης, 1920 grafts, 4-5/12/2015

aeratos28

Just aeratos
χαχαχα..:p φιλε poseidona όταν κάνω,θα γράψω από την αρχή τιμή,grafts που εβαλα και θα ανεβασω φωτό πως ήμουν πριν την εμφύτευση, την μέρα της εμφυτευσης, 15η μέρα, 1.5 μήνα,3μηνα,4 μηνα,5ο,6ο,7ο,9ο και 12ο μήνα..αναφορά πρωί μεσημέρι βράδυ δεν θα δίνω γιατί δεν δίνει κανείς σε τίποτα εδώ από ότι βλεπω..όσο για τις φωτό είναι τόσο εύκολο να βγάλει κάποιος ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΕΣ φωτό που δεν χρειάζεται σεμιναρια.. θα είναι όλες οι φωτό στον ήλιο..;)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kwsTakis

Active Member
6900€ εχω δωσει μεχρι στιγμης ολα μαζι. Αλλα απο την β μμ δεν το χω δωσει ολο το ποσο ακομη. Μ καναν ευκολια

Τελευταία επεξεργασία:

andy.k

Active member
Στην Κύπρο θα ειχες δώσει 3000 παραπάνω γι αυτά τα λεφτά...με 2,5€/grt...To θέμα είναι ότι στην Κύπρο επειδή είναι προφανώς πιο ικανοί...για να καλύψεις την ίδια περιοχή που καλυψες τώρα δε θα ήθελες 4000 αλλά τουλάχιστον 5000-5500 gts με πολύ καλύτερη φυσικά πυκνότητα...άρα δε θα σου έβγαινε 10000€ αλλά 12500+...το τι αποτέλεσμα θα ειχες συγκριτικά με τωρα?πιστεύω ανωτερο...όμως το ποσά ,grafts θα σου εμεναν μετά από 5500 ήδη χρησιμοποιηθεντα για να πας για 3η μμ? Πολύ λιγα...θέλω να πω...στο δικό σου norwood αναγκαστικά πας σε σχετικά χαμηλή πυκνότητα αποκατάστασης...κάτι που δε χρειάζεται να είναι κανείς ο Μάρας για να το πετύχει...οπότε ίσως καλά έκανες και πηγές εκεί που πηγές τελικά...το θέμα για εμένα είναι ότι θεωρώ αστείο φιλέ, μετά από 2 μμ να μην έχουν καθορίσει σαφώς τη hairline...τι περιμένουν δλδ? Να πας 5-6 φορές ακόμα?

aeratos28

Just aeratos
γιατί ρε συ kwstakis?? τι είπα για σένα? απολύτως τίποτα..στον poseidona απάντησα..εσένα απλά σε ρωτησα ποσο σου στοιχησε μέχρι τώρα για να δούμε ποσό θα ήταν το κόστος για Κύπρο..αυτό μόνο,δεν είπα κάτι για σενα
Τρεμει το δαχτυλο μου αερατε.δεν ξερω τι να γραψω.αρχιζω να φοβαμαι. Χιουμορ κανω χαχα

poseidonas77

Well-Known Member
κοιταχτε εδω ενα περιστατικο παρομοιο με τον κωστακη ποσα εβαλε και απεκτησε μια πολυ αξιοπρεπη πυκνοτητα....για να μη πω οτι με μακρυ μαλι θα ειναι τουμπανο ο τυπος..
https://www.baldtruthtalk.com/album.php?albumid=789&attachmentid=31503

ειναι αχορταγο το κεφαλι δυστυχως...

andy.k

Active member
κοιταχτε εδω ενα περιστατικο παρομοιο με τον κωστακη ποσα εβαλε και απεκτησε μια πολυ αξιοπρεπη πυκνοτητα....

Σκούφος τελείως έγινε ο καραφλομαγκας...
Αλλά 8000+grafts?
Τι στην ευχή?
Και από τ' α***δια ξερίζωσε τρίχες?

kwsTakis

Active Member
γιατί ρε συ kwstakis?? τι είπα για σένα? απολύτως τίποτα..στον poseidona απάντησα..εσένα απλά σε ρωτησα ποσο σου στοιχησε μέχρι τώρα για να δούμε ποσό θα ήταν το κόστος για Κύπρο..αυτό μόνο,δεν είπα κάτι για σενα
Χιουμορ εκανα αερατε .Χαλαρωσε

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Στην Κύπρο θα ειχες δώσει 3000 παραπάνω γι αυτά τα λεφτά...με 2,5€/grt...To θέμα είναι ότι στην Κύπρο επειδή είναι προφανώς πιο ικανοί...για να καλύψεις την ίδια περιοχή που καλυψες τώρα δε θα ήθελες 4000 αλλά τουλάχιστον 5000-5500 gts με πολύ καλύτερη φυσικά πυκνότητα...άρα δε θα σου έβγαινε 10000€ αλλά 12500+...το τι αποτέλεσμα θα ειχες συγκριτικά με τωρα?πιστεύω ανωτερο...όμως το ποσά ,grafts θα σου εμεναν μετά από 5500 ήδη χρησιμοποιηθεντα για να πας για 3η μμ? Πολύ λιγα...θέλω να πω...στο δικό σου norwood αναγκαστικά πας σε σχετικά χαμηλή πυκνότητα αποκατάστασης...κάτι που δε χρειάζεται να είναι κανείς ο Μάρας για να το πετύχει...οπότε ίσως καλά έκανες και πηγές εκεί που πηγές τελικά...το θέμα για εμένα είναι ότι θεωρώ αστείο φιλέ, μετά από 2 μμ να μην έχουν καθορίσει σαφώς τη hairline...τι περιμένουν δλδ? Να πας 5-6 φορές ακόμα?

λοιπον ο κωστακις εβαλε 4000 grafts=7000 ευρω.
Εαν λοιπον παει για τριτη μεταμοσχευση και βαλει αλλα 1500grafts αλλα θα πληρωσει συνολο 10,000 ευρω περιπου με συνολο 3 μεταμοσχευσεις.
Στην δε hdc με 5,500 Grafts θα πληρωνε γυρω στα 13,500 ευρω με 2 μεταμοσχευσεις....και ειχε και την εναλλακτικη strip Που με τα ιδια grafts θα πληρωνε 11,000 ευρω το πολυ που ισως να του εκαναν και καλυτερη τιμη.(δεν το ξερουμε)
Και λεω εγω τωρα......η διαφορα μας παει στα 3500 ευρω ιδια grafts σε διαφορετικες κλινικες.
Η διαφορα μπορει να ηταν και στα 3000 εφοσον εκανε και καποιο παζαρι στην hdc Ο κωστακις.
Το ποσο για τι τσεπη του Κωστακι αυτο ισως ειναι σημαντικο οπως και εμενα μου ειναι αυτην την στιγμη.
Αλλααααα....για πειτε μου?
1.Που θα ειχε καλυτερο εγγυημενο ποσοστο φυτρωσης?
2.Που θα ειχε την καλυτερη δυνατη πυκνοτητα?
3.που θα ειχε καλυτερο σχεδιασμο της hairline? (γιατι του Κωστακι ειναι ηδη κουτσουρεμενη)
4.Που θα ειχε το κεφαλι του υσηχο?
Ολα αυτα σε βαθος χρονου αν δεν παει κατι καλα στο κωστακι θα του κοστισουν πολυ περισσοτερα στην τσεπη και στην δοτρια.
Εγω μακακας ημουνα?δεν ηξερα οτι εδω ελλαδα πληρωνα πιο φτηνα?
Γιατι δεν πηγα και εστρωσα τον κολο μου και πληρωνω 5 χρονια δανειο?
Μου περισσευαν και πηγα?Η η δουλεια μου εδω μεσα ειναι να κατευθηνω παραπλανοντας κοσμο?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stripar

Established Member

kvs1.jpeg

10 μήνες περίπου απο την αρχική επέμβαση του @kwsTakis στην Hairline + Middle A & B ,
την κατανομή των Grafts που προκύπτει απο την παρακάτω φωτογραφία:

kvstakis.jpg

kvs2.jpeg

Είναι εμφανές ότι κάτι λάθος κάνουνε στην D*I και έχουν μειωμένα ποσοστά φύτρωσης!...

Τελευταία επεξεργασία:

Δημητρης38

Active Member
Εαν λοιπον παει για τριτη μεταμοσχευση και βαλει αλλα 1500grafts αλλα θα πληρωσει συνολο 10,000 ευρω περιπου με συνολο 3 μεταμοσχευσεις.
Στην δε hdc με 5,500 Grafts θα πληρωνε γυρω στα 13,500 ευρω με 2 μεταμοσχευσεις....και ειχε και την εναλλακτικη strip Που με τα ιδια grafts θα πληρωνε 11,000 ευρω το πολυ που ισως να του εκαναν και καλυτερη τιμη.(δεν το ξερουμε)
Και λεω εγω τωρα......η διαφορα μας παει στα 3500 ευρω ιδια grafts σε διαφορετικες κλινικες.
Η διαφορα μπορει να ηταν και στα 3000 εφοσον εκανε και καποιο παζαρι στην hdc Ο κωστακις.
Το ποσο για τι τσεπη του Κωστακι αυτο ισως ειναι σημαντικο οπως και εμενα μου ειναι αυτην την στιγμη.
3.που θα ειχε καλυτερο σχεδιασμο της hairline? (γιατι του Κωστακι ειναι ηδη κουτσουρεμενη)
Ολα αυτα σε βαθος χρονου αν δεν παει κατι καλα στο κωστακι θα του κοστισουν πολυ περισσοτερα στην τσεπη και στην δοτρια.
Μου περισσευαν και πηγα?Η η δουλεια μου εδω μεσα ειναι να κατευθηνω παραπλανοντας κοσμο?

Mεγαλη η χαρη της dhi που την βαζουν στο ιδιο μετρο συγκρισης με την hdc.
Στην αγορα εργασιας παντα θα υπαρχουν καποιοι που θα κανουν καλυτερα την δουλεια τους, σε σχεση με τους υπολοιπους.
Και λογικο ειναι λογω της ποιοτητας εργασιων που προσφερουν, η αμοιβη τους να ειναι και υψηλοτερη.
Η hdc οσον αφορα τα αποτελεσματα που παρεχει σε συναρτηση και με τις τιμες που προσφερει ειναι μονοδρομος.
Και εαν θελουμε σε αυτο το φορουμ να γραφουμε την αληθεια, ας μην συγκρινουμε τις 2 κλινικες γιατι δεν εχει καμια σχεση η μια με την αλλη!!!

Κωστακη καλη φυτρωση σου ευχομαι φιλε.

Τελευταία επεξεργασία:

Δημητρης38

Active Member
Προβολή συνημμένου 9703
10 μήνες περίπου απο την αρχική επέμβαση του @kwsTakis στην Hairline + Middle A & B ,

Προβολή συνημμένου 9700

Προβολή συνημμένου 9704
Είναι εμφανές ότι κάτι λάθος κάνουνε στην D*I και έχουν μειωμένα ποσοστά φύτρωσης!...

Eμενα αυτος ο Κωστακης με εχει μπερδεψει πραγματικα.
Σε καποιες φωτογραφιες φαινεται να μην εχει ικανοποιητικη φυτρωση ενω σε καποιες αλλες φαινεται κατι να βγηκε απλα η τεχνικη του Γιατρου (δεν του εκανε καλη hairline) δειχνει το αποτελεσμα χειροτερο απο οτι ειναι.

Εδω ειναι η κατασταση του Κωστακη πριν την επεμβαση. Ειναι αδειος ---->
prin-jpg.7849

Αυτο σιγουρα δεν ειναι αποτελεσμα 2.500 grafts (τοσα δεν εβαλες Κωστακη?) ----->
image-jpeg.9426

Ενω εδω δειχνει να εχει μια σχετικα ικανοποιητικη φυτρωση ---->
image-jpeg.9437

Τελευταία επεξεργασία:

kwsTakis

Active Member
Φιλε τζον υποθετικα κ να ειχα καλυτερο αποτελεσμα(Αν ειχα)κυπρο 13500 € συνα κανα 1000€ ειςιτηρια κ διαμονη δεν εχουν καμια σχεση με το ποσο π εχω δωσει ως τωρα(γιατι οπως ξανα πα το ποσο της β μμ το δινω σταδιακα).αυτη την στιγμη νομιζω κατα την προσωπικη μου γνωμη παντα εχω ικανοποιητικο αποτελεσμα( αυτο δε σημαινει πως θα μπορουσε να ναι κ καλυτερο) με τα μισα χρηματα κ δωρο θεραπειες prp. Απλα εμενα σε ερευνα αγορας π ειχα κανει εδω ελλαδα ολοι οι γιατροι μ ειπαν επειδη ειμαι αδειος πολυ κ μπροστα κ πισω να παω βημα βημα κ να μην τολμησω να ταλαιπωρησω με μεγαλη ματαφορα μοσχευματων κ την δοτρια περιοχη αλλα κ οσον αφορα την ληπρια(σωστος σχεδιασμος,ποσοστο φυτρωσης κλπ).

kwsTakis

Active Member
Eμενα αυτος ο Κωστακης με εχει μπερδεψει πραγματικα.
Σε καποιες φωτογραφιες φαινεται να μην εχει ικανοποιητικη φυτρωση ενω σε καποιες αλλες φαινεται κατι να βγηκε απλα η τεχνικη του Γιατρου (δεν του εκανε καλη hairline) δειχνει το αποτελεσμα χειροτερο απο οτι ειναι.

Εδω ειναι η κατασταση του Κωστακη πριν την επεμβαση. Ειναι αδειος ---->
prin-jpg.7849

Αυτο σιγουρα δεν ειναι αποτελεσμα 2.500 grafts (τοσα δεν εβαλες Κωστακη?) ----->
image-jpeg.9426

Ενω εδω δειχνει να εχει μια σχετικα ικανοποιητικη φυτρωση ---->
image-jpeg.9437
2100 περιπου στην πρωτη.για την φωτο π εχεις ενδοιασμους ειναι μετα την β μμ με ταλαιπωρημενο το μαλλι κ μετα απο ψεκασμους απο φυσιολογικο ορο

kwsTakis

Active Member
Προβολή συνημμένου 9703

Προβολή συνημμένου 9700

Προβολή συνημμένου 9704
Φιλε στριπαρ η τουφιτσα π βλεπεις πιο χαμηλα δεν ειναι φυτρωση απο μοσχευματα αλλα δικο μου μαλλι. Κ ο χουντινι να ηταν ο γιατρος με το προβλημα π ειχα δε θα μπορουσε ποτε να κατεβασει τοσο χαμηλα την hairline κ με καλη πυκνοτητα ταυτοχρονα

andy.k

Active member
Κανονικά για να κάνουμε σωστές εκτιμήσεις θα έπρεπε να βάζουμε όλοι φωτός με μαλλί 3-4 πόντους max και βρεγμενο...Δλδ υπό συνθήκες που κ οι μαλλιαδες φαίνονται καραφλοι... Έχει δίκιο ο Δημήτρης πως δεν συμβαδίζουν οι 2 φωτό, όσο κ αν είναι βρεγμενη λ ταλαιπωρημένη ή περιοχή στη μια από τις 2 φωτο

kwsTakis

Active Member
Αντυ Κ τον μπραντ πιτ να βγαλεις φωτογραφια με φλας τοσες μερες χωρις να λουστει κ με βρεγμενο μαλλι ταλαιπωρημενο...αραιο θα φαινεται

Μπλουζα