Στην Κύπρο θα ειχες δώσει 3000 παραπάνω γι αυτά τα λεφτά...με 2,5€/grt...To θέμα είναι ότι στην Κύπρο επειδή είναι προφανώς πιο ικανοί...για να καλύψεις την ίδια περιοχή που καλυψες τώρα δε θα ήθελες 4000 αλλά τουλάχιστον 5000-5500 gts με πολύ καλύτερη φυσικά πυκνότητα...άρα δε θα σου έβγαινε 10000€ αλλά 12500+...το τι αποτέλεσμα θα ειχες συγκριτικά με τωρα?πιστεύω ανωτερο...όμως το ποσά ,grafts θα σου εμεναν μετά από 5500 ήδη χρησιμοποιηθεντα για να πας για 3η μμ? Πολύ λιγα...θέλω να πω...στο δικό σου norwood αναγκαστικά πας σε σχετικά χαμηλή πυκνότητα αποκατάστασης...κάτι που δε χρειάζεται να είναι κανείς ο Μάρας για να το πετύχει...οπότε ίσως καλά έκανες και πηγές εκεί που πηγές τελικά...το θέμα για εμένα είναι ότι θεωρώ αστείο φιλέ, μετά από 2 μμ να μην έχουν καθορίσει σαφώς τη hairline...τι περιμένουν δλδ? Να πας 5-6 φορές ακόμα?
λοιπον ο κωστακις εβαλε 4000 grafts=7000 ευρω.
Εαν λοιπον παει για τριτη μεταμοσχευση και βαλει αλλα 1500grafts αλλα θα πληρωσει συνολο 10,000 ευρω περιπου με συνολο 3 μεταμοσχευσεις.
Στην δε hdc με 5,500 Grafts θα πληρωνε γυρω στα 13,500 ευρω με 2 μεταμοσχευσεις....και ειχε και την εναλλακτικη strip Που με τα ιδια grafts θα πληρωνε 11,000 ευρω το πολυ που ισως να του εκαναν και καλυτερη τιμη.(δεν το ξερουμε)
Και λεω εγω τωρα......η διαφορα μας παει στα 3500 ευρω ιδια grafts σε διαφορετικες κλινικες.
Η διαφορα μπορει να ηταν και στα 3000 εφοσον εκανε και καποιο παζαρι στην hdc Ο κωστακις.
Το ποσο για τι τσεπη του Κωστακι αυτο ισως ειναι σημαντικο οπως και εμενα μου ειναι αυτην την στιγμη.
Αλλααααα....για πειτε μου?
1.Που θα ειχε καλυτερο εγγυημενο ποσοστο φυτρωσης?
2.Που θα ειχε την καλυτερη δυνατη πυκνοτητα?
3.που θα ειχε καλυτερο σχεδιασμο της hairline? (γιατι του Κωστακι ειναι ηδη κουτσουρεμενη)
4.Που θα ειχε το κεφαλι του υσηχο?
Ολα αυτα σε βαθος χρονου αν δεν παει κατι καλα στο κωστακι θα του κοστισουν πολυ περισσοτερα στην τσεπη και στην δοτρια.
Εγω μακακας ημουνα?δεν ηξερα οτι εδω ελλαδα πληρωνα πιο φτηνα?
Γιατι δεν πηγα και εστρωσα τον κολο μου και πληρωνω 5 χρονια δανειο?
Μου περισσευαν και πηγα?Η η δουλεια μου εδω μεσα ειναι να κατευθηνω παραπλανοντας κοσμο?