Κwstakis, fue, λιόσης, 1920 grafts, 4-5/12/2015

kwsTakis

Active Member
Χαιρομαι που συμφωνεις αντυ κ τα διακρινες τα τσουλουφια.ο γιατρος μ χε πει οτι μπορει να κατεβει χαμηλα αλλα δε θα ειχα μεγαλη πυκνωση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
λοιπον ο κωστακις εβαλε 4000 grafts=7000 ευρω.
Εαν λοιπον παει για τριτη μεταμοσχευση και βαλει αλλα 1500grafts αλλα θα πληρωσει συνολο 10,000 ευρω περιπου με συνολο 3 μεταμοσχευσεις.
Στην δε hdc με 5,500 Grafts θα πληρωνε γυρω στα 13,500 ευρω με 2 μεταμοσχευσεις....και ειχε και την εναλλακτικη strip Που με τα ιδια grafts θα πληρωνε 11,000 ευρω το πολυ που ισως να του εκαναν και καλυτερη τιμη.(δεν το ξερουμε)
Και λεω εγω τωρα......η διαφορα μας παει στα 3500 ευρω ιδια grafts σε διαφορετικες κλινικες.
Η διαφορα μπορει να ηταν και στα 3000 εφοσον εκανε και καποιο παζαρι στην hdc Ο κωστακις.
Το ποσο για τι τσεπη του Κωστακι αυτο ισως ειναι σημαντικο οπως και εμενα μου ειναι αυτην την στιγμη.
Αλλααααα....για πειτε μου?
1.Που θα ειχε καλυτερο εγγυημενο ποσοστο φυτρωσης?
2.Που θα ειχε την καλυτερη δυνατη πυκνοτητα?
3.που θα ειχε καλυτερο σχεδιασμο της hairline? (γιατι του Κωστακι ειναι ηδη κουτσουρεμενη)
4.Που θα ειχε το κεφαλι του υσηχο?
Ολα αυτα σε βαθος χρονου αν δεν παει κατι καλα στο κωστακι θα του κοστισουν πολυ περισσοτερα στην τσεπη και στην δοτρια.
Εγω μακακας ημουνα?δεν ηξερα οτι εδω ελλαδα πληρωνα πιο φτηνα?
Γιατι δεν πηγα και εστρωσα τον κολο μου και πληρωνω 5 χρονια δανειο?
Μου περισσευαν και πηγα?Η η δουλεια μου εδω μεσα ειναι να κατευθηνω παραπλανοντας κοσμο?
φιλε john με το 3 που έγραψες συμφωνω...με τα αλλα όχι και τόσο..γιατί ήσυχο δεν το έχεις πουθενά το κεφάλι σου,καλύτερη δυνατή πυκνότητα δεν νομίζω να είχε διαφορά γιατί 5500 grafts θα χρησιμοποιούσαν και οι 2 εταιριες αλλά όπως είπαμε σίγουρα Κύπρο θα του έκαναν φοβερό σχεδιασμό οπότε βάλτο και αυτό και όσον αφορά τώρα για εγγύηση φυτρωσης.. ποια εγγύηση φυτρωσης?? το 80% εγγυώνται όχι το 100%.. άρα εγγύηση δεν την λες ..όσο για το οικονομικό τώρα δεν πιστεύω πως αν κάνει και άλλη μια ο kwstakis με 1500 grafts θα πληρώσει πάνω από 2000€..άρα μιλάμε για 8900€ το ανωτερο(που δεν θα του ζητησουν τοσα)συνολικά για πανω απο 5500grafts..στην Κύπρο πλησιάζουμε τα 14000€ για τα ίδια grafts..μιλάμε για πάνω από 30% επάνω ή τιμή ρε παιδιά..και ο β***ης από ότι είδαμε με 6000€ σου βάζει πάνω από 4500grafts..για τις τιμές μην λέμε ότι θέλουμε ότι είναι σχεδον ίδιες γιατί οι διαφορές είναι τεράστιες..

andy.k

Active member
Παίδες, στην Κύπρο δε θα κάλυπτε ο Κωστάκης με 5500 grts όλο το πρόβλημα, ,με πυκνότητα που πχ ο jhon κάλυψε το δικό του...ή έκταση προς καλυψη του Κωστάκη είναι μεγάλη...αν θέλανε να καλύψουν στην hdc με πυκνότητα αντίστοιχης του jhon αυτή την περιοχή θα θέλανε τουλαχιστον 7-7500 grts...εδώ πηγα εγώ σε consultion και μου είπαν 3000 grts μόνο για μπροστά...πάνε για μεγάλες πυκνότητες οπότε αν ή dhi θέλει 5500 για να καλύψει όλη την περιοχή με 30-35 /cm2 τότε ή hdc θα ήθελε 7500-8000gts για κάλυψη με 50-55/cm2...δλδ 18000-20000€...Άλλη δουλειά, άλλη προσέγγιση, αλλά κοστολογία...Εγώ που είπα στο Φιουρη δε θέλω τόσα πολλά μου λέει όχι για τόσα είσαι...δε το συζητάνε...και καλά κάνουν ίσως...

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Φιλε τζον υποθετικα κ να ειχα καλυτερο αποτελεσμα(Αν ειχα)κυπρο 13500 € συνα κανα 1000€ ειςιτηρια κ διαμονη δεν εχουν καμια σχεση με το ποσο π εχω δωσει ως τωρα(γιατι οπως ξανα πα το ποσο της β μμ το δινω σταδιακα).αυτη την στιγμη νομιζω κατα την προσωπικη μου γνωμη παντα εχω ικανοποιητικο αποτελεσμα( αυτο δε σημαινει πως θα μπορουσε να ναι κ καλυτερο) με τα μισα χρηματα κ δωρο θεραπειες prp. Απλα εμενα σε ερευνα αγορας π ειχα κανει εδω ελλαδα ολοι οι γιατροι μ ειπαν επειδη ειμαι αδειος πολυ κ μπροστα κ πισω να παω βημα βημα κ να μην τολμησω να ταλαιπωρησω με μεγαλη ματαφορα μοσχευματων κ την δοτρια περιοχη αλλα κ οσον αφορα την ληπρια(σωστος σχεδιασμος,ποσοστο φυτρωσης κλπ).

Κωστα η διαμονη στην κυπρο ειναι 7 μερες και σε βαζουν σε δικο τους ξενοδοχειακι δεν πληρωνεις τιποτα.Το αεροπορικο εισητηριο ειναι δωρεαν επισης και η μεταφορα απο αεροδρομιο σε ξενοδοχειο με ταξι ειναι δωρεαν.Οποτε ακυρο τα 1000 ευρω επιπλεον που λες θα εδινες.

John_John1

ειναι 500 ευρω περιπου και τα πληρωνει η κλινικη.ναι αλλα ο κωστακις λεει θα εδινε 1000 ευρω διαμονες και αεροπορικα

John_John1

Παίδες, στην Κύπρο δε θα κάλυπτε ο Κωστάκης με 5500 grts όλο το πρόβλημα, ,με πυκνότητα που πχ ο jhon κάλυψε το δικό του...ή έκταση προς καλυψη του Κωστάκη είναι μεγάλη...αν θέλανε να καλύψουν στην hdc με πυκνότητα αντίστοιχης του jhon αυτή την περιοχή θα θέλανε τουλαχιστον 7-7500 grts...εδώ πηγα εγώ σε consultion και μου είπαν 3000 grts μόνο για μπροστά...πάνε για μεγάλες πυκνότητες οπότε αν ή dhi θέλει 5500 για να καλύψει όλη την περιοχή με 30-35 /cm2 τότε ή hdc θα ήθελε 7500-8000gts για κάλυψη με 50-55/cm2...δλδ 18000-20000€...Άλλη δουλειά, άλλη προσέγγιση, αλλά κοστολογία...Εγώ που είπα στο Φιουρη δε θέλω τόσα πολλά μου λέει όχι για τόσα είσαι...δε το συζητάνε...και καλά κάνουν ίσως...

γιατι ο κωστακις ποσα θα βαλει στο τελος? Με τα μερεμετια να βγαινουν στην επιφανεια στο τελος.

John_John1

δεν θα τα βρει αλλα ετσι πως τον εκαναν και με την hairline αυτο λεμε.στη hdc μπορει να εβαζε 6000 grafts με μια ικανοποιητικη εικονα + ενα καλο iloussion και θα δειχνε κουκλος...ενω εδω πανε να χαθουνε grafts που ουτε με 7500 grafts θα σωζοταν.Κατι δεν πηγε και πολυ καλα και ολοι το ξερουμε.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
αυτό είναι μια άλλη κουβέντα όμως ρε συ john..στην συγκεκριμένη περίπτωση όντως με την hairline δεν μπορώ να καταλάβω τι έκανε ο γιατρός..τι είχε στο νου του?θα σου πω τι πιστεύω..δεν τελειοποιούν τίποτα ώστε να πας και να ξανα πας..αυτό ειναι το σκεπτικό,το οποίο ομολογώ δεν μου αρέσει καθολου

John_John1

μα αυτο φωναζω παραπανω,Αν πας ξανα και ξανα το κοστολογιο ανεβαινει χωρις να το παρεις χαμπαρι.
Και φτανεις σε σημειο που θα σε βγει 10,000 ευρω με ενα αποτελεσμα κατω του μετριου και 13,500 κυπρο με ενα αξιοπρεπες αποτελεσμα και μια θεαματικη αλλαγη της εικονας σου.
Εγγυηση κανεις δε σου δινει για φυτρωση που λες αλλα με εκαντοταδες παραδειγματα που εισαι πιο ασφαλεις?
Αν λεγαμε καποιον θα Ανεβει σε ενα αμαξι να παει μια βολτα απο αθηνα-θεσνικη και σε δινει αυτο το αμαξι 95% ασφαλεια και ενα αλλο 50% ασφαλεια πιο θα προτιμουσες? Στο πρωτο αμαξι θα πληρωνες 100 ευρω και στο δευτερο 50.

aeratos28

Just aeratos
κοιτά john τώρα τα μπερδεύεις..ασφαλή εγώ τη Κύπρο δεν την θεωρώ..και θα σου πω γιατί..οι πυκνωσεις που προσπαθεί και πολλές φορές τις πετυχαίνει αλλά και πολλές φορές δεν τις πετυχαίνει είναι πολύ επικίνδυνες..έχει καλά αποτελέσματα αλλά και κακά..το κόστος της για ΕΜΕΝΑ πάντα ειναι πολύ υψηλό..αρα το οτι δινει ασφαλεια 95% δεν ισχυει..το λεω για το παραδειγμα που ειπες..εξαλου συμφωνησες και εσυ οτι πουθενα δεν εισαι ασφαλης..και οι δικοί μας εδώ τωρα..για την πυκνότητα που μπορούν να πετύχουν με την μια εμφύτευση έπρεπε να ζητούν τα μισά λεφτά από ότι ζητάνε..(

John_John1

ποια απο τις δυο δεν θεωρεις ασφαλεις και τις δυο? Παλι στο ιδιο καζανι τις βαζουμε?
Εγω που ειμαι 5 χρονια μελος εδω μεσα προχθες τα εκλεισα κιολας χρονια μου πολλα ποσες περιπτωσεις πηγαν χαλια στην h*c?
Τελος παντων σε μερικα πραματακια παντοτε θα διαφωνουμε τα εχουμε αναλυσει χιλιαδες φορες ο καθενας αν διαβαζει βγαζει καποια συμπερασματα.
Ας εχει τωρα την καταλληλη φυτρωση ο κωστακις γιατι ειναι και καλο και τιμιο παιδι φενεται.

tasos33

Well-Known Member
ασχετα αποτην τιμη η οποια δυστυχως ειναι καθοριστικος παραγων στην επιλογη κλινικης,δεν τιθεται θεμα συγκρισης των δυο κλινικων.
η dhi λεγοντας καλο αποτελεσμα εννοει την φυτρωση κυριως κ δευτερευοντως σχεδιασμο,καλυψη κτλ...θεωρω απαραδεκτο καποιος να φτασεισε σημειο να δαπανα 10000 σε μια κλινικη αυτου του επιπεδου...πλεον η μεταμοσχευση ειναι επενδυση στην ψυχολογια μας κ πρεπει η επιλογη να ειναι η καλυτερη δυνατη...οσον αφορα το μεχρι τωρα αποτελεσμα του κωστα θεωρω οτι ειναι απαραδεκτο σαν εικονα συνολικα με focus κυριωςστην hairline...απορω πως εφτιαξαν hairline οταν μπροστα αποτην νεα θα υπηρχαν διασπαρτες τουφες, οι οποιες θα θα 'εκρυβαν'την νεα σχεδιαση αλλα και παλι δεν εχεi υπαρξει η αντιστοιχη φυτρωση στην νεα hairline...οσο υπαρχουν τουφες μπροστα κωστα δεν μπορεις να εμπλουτισεις την νεα hairline για τι θα σου χαλανε την εικονα....εκτος αν την κατεβασεις και αλλο...

John_John1

Τα ειπες ολα τωρα με λιγα λογια......!και μενω στο ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Δημητρης38

Active Member
κοιτά john τώρα τα μπερδεύεις..ασφαλή εγώ τη Κύπρο δεν την θεωρώ..και θα σου πω γιατί..οι πυκνωσεις που προσπαθεί και πολλές φορές τις πετυχαίνει αλλά και πολλές φορές δεν τις πετυχαίνει είναι πολύ επικίνδυνες..έχει καλά αποτελέσματα αλλά και κακά..το κόστος της για ΕΜΕΝΑ πάντα ειναι πολύ υψηλό..αρα το οτι δινει ασφαλεια 95% δεν ισχυει..το λεω για το παραδειγμα που ειπες..εξαλου συμφωνησες και εσυ οτι πουθενα δεν εισαι ασφαλης..και οι δικοί μας εδώ τωρα..για την πυκνότητα που μπορούν να πετύχουν με την μια εμφύτευση έπρεπε να ζητούν τα μισά λεφτά από ότι ζητάνε..(

Επειδη την HDC την ψαχνω 3 χρονια... δεν εχω βρει ουτε ενα αποτελεσμα απο τα περιστατικα που εχουν αναλαβει που να μην ειναι ικανοποιητικο. Καποια απο αυτα μαλιστα ειναι και εντυπωσιακα. Και το οτι τους εμπιστευονται πελατες απο ολες τις γωνιες του πλανητη (και δεν δουλευουν αποκλειστικα με Ελληνες απο το καθε απομακρυσμενο χωριο της Χωρας) επιβεβαιώνει την αναγνωριση για την υψηλη παροχη υπηρεσιων που προσφερει.

Παμε παρακατω....
Ο Γιατρος ειναι top, αναγνωρισμενος με εμπειρια και βρισκεται στην λιστα με τους καλυτερους.
Προσφερουν μονιμα, σταθερα, ικανοποιητικα αποτελεσματα μειώνοντας το ρισκο για τους υποψηφιους πελατες που θα την επιλεξουν για ενα κακο αποτελεσμα. Δεν αφηνουν τους πελατες τους με ακαλυπτες φαλακρες επιφανειες. Δουλευουν βαση σχεδιου και πλανου αναλογα με την δοτρια που εχει ο καθενας για να καλυψουν ολη την φαλακρη επιφανεια. Με φυτρωση παντα σταθερη σε μεγαλα ποσοστα που στην Ελλαδα δεν τα βλεπουν ουτε στα ονειρα τους.

Το φορουμ υπαρχει για να βοηθαμε και οχι για να υποστηριξουμε τις επιλογες των Γιατρων που κανουμε.
Οποιος παει στην ενοτητα με τα αποτελεσματα επεμβασεων (ή ακομα και να τα googlarei) και δει την δουλεια που προσφερει η hdc & η dhi θα καταλαβει οτι η διαφορα μεταξυ τους ειναι τεραστια.

aeratos28

Just aeratos
παιδιά όσον αφορά για τον κωστακη δεν διαφωνώ..εδώ έχει γίνει μεγάλη μα****κια στο σχεδιασμό και μάλλον ολοκληρωμένο αποτέλεσμα δεν θα έχει ποτέ..δεν του φταίει κανείς,όλοι έχουν πει τουλάχιστον αν πας σε αυτή την κλινική να επιλέξεις ένα συγκεκριμένο γιατρό..ρε john ένα κακό έχεις..σου το έχω πει πολλές φορές και συνεχίζεις να συγκρινεις την h*c με την d*i..ενώ εγώ δεν σου λέω αυτό εσύ εκεί!μόνο για d*i κτλ..είναι και ο βε**ης και αρκετοι άλλοι και ο βε***ης είδαμε τρελό αποτελεσματακι..μην κολας με μια μόνο..

John_John1

Τασος & Δημητρης τα ειπατε καλυτερα απο μενα.Αυτο λεω και εγω αλλα με δικα μου λογια...
aeratos δε ξερω που κολαω,εδω ειμαστε να συζηταμε τα + και τα - παντα και ο καθενας τις αποψεις του.

Μπλουζα