Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
φιλε john με το 3 που έγραψες συμφωνω...με τα αλλα όχι και τόσο..γιατί ήσυχο δεν το έχεις πουθενά το κεφάλι σου,καλύτερη δυνατή πυκνότητα δεν νομίζω να είχε διαφορά γιατί 5500 grafts θα χρησιμοποιούσαν και οι 2 εταιριες αλλά όπως είπαμε σίγουρα Κύπρο θα του έκαναν φοβερό σχεδιασμό οπότε βάλτο και αυτό και όσον αφορά τώρα για εγγύηση φυτρωσης.. ποια εγγύηση φυτρωσης?? το 80% εγγυώνται όχι το 100%.. άρα εγγύηση δεν την λες ..όσο για το οικονομικό τώρα δεν πιστεύω πως αν κάνει και άλλη μια ο kwstakis με 1500 grafts θα πληρώσει πάνω από 2000€..άρα μιλάμε για 8900€ το ανωτερο(που δεν θα του ζητησουν τοσα)συνολικά για πανω απο 5500grafts..στην Κύπρο πλησιάζουμε τα 14000€ για τα ίδια grafts..μιλάμε για πάνω από 30% επάνω ή τιμή ρε παιδιά..και ο β***ης από ότι είδαμε με 6000€ σου βάζει πάνω από 4500grafts..για τις τιμές μην λέμε ότι θέλουμε ότι είναι σχεδον ίδιες γιατί οι διαφορές είναι τεράστιες..λοιπον ο κωστακις εβαλε 4000 grafts=7000 ευρω.
Εαν λοιπον παει για τριτη μεταμοσχευση και βαλει αλλα 1500grafts αλλα θα πληρωσει συνολο 10,000 ευρω περιπου με συνολο 3 μεταμοσχευσεις.
Στην δε hdc με 5,500 Grafts θα πληρωνε γυρω στα 13,500 ευρω με 2 μεταμοσχευσεις....και ειχε και την εναλλακτικη strip Που με τα ιδια grafts θα πληρωνε 11,000 ευρω το πολυ που ισως να του εκαναν και καλυτερη τιμη.(δεν το ξερουμε)
Και λεω εγω τωρα......η διαφορα μας παει στα 3500 ευρω ιδια grafts σε διαφορετικες κλινικες.
Η διαφορα μπορει να ηταν και στα 3000 εφοσον εκανε και καποιο παζαρι στην hdc Ο κωστακις.
Το ποσο για τι τσεπη του Κωστακι αυτο ισως ειναι σημαντικο οπως και εμενα μου ειναι αυτην την στιγμη.
Αλλααααα....για πειτε μου?
1.Που θα ειχε καλυτερο εγγυημενο ποσοστο φυτρωσης?
2.Που θα ειχε την καλυτερη δυνατη πυκνοτητα?
3.που θα ειχε καλυτερο σχεδιασμο της hairline? (γιατι του Κωστακι ειναι ηδη κουτσουρεμενη)
4.Που θα ειχε το κεφαλι του υσηχο?
Ολα αυτα σε βαθος χρονου αν δεν παει κατι καλα στο κωστακι θα του κοστισουν πολυ περισσοτερα στην τσεπη και στην δοτρια.
Εγω μακακας ημουνα?δεν ηξερα οτι εδω ελλαδα πληρωνα πιο φτηνα?
Γιατι δεν πηγα και εστρωσα τον κολο μου και πληρωνω 5 χρονια δανειο?
Μου περισσευαν και πηγα?Η η δουλεια μου εδω μεσα ειναι να κατευθηνω παραπλανοντας κοσμο?
Φιλε τζον υποθετικα κ να ειχα καλυτερο αποτελεσμα(Αν ειχα)κυπρο 13500 € συνα κανα 1000€ ειςιτηρια κ διαμονη δεν εχουν καμια σχεση με το ποσο π εχω δωσει ως τωρα(γιατι οπως ξανα πα το ποσο της β μμ το δινω σταδιακα).αυτη την στιγμη νομιζω κατα την προσωπικη μου γνωμη παντα εχω ικανοποιητικο αποτελεσμα( αυτο δε σημαινει πως θα μπορουσε να ναι κ καλυτερο) με τα μισα χρηματα κ δωρο θεραπειες prp. Απλα εμενα σε ερευνα αγορας π ειχα κανει εδω ελλαδα ολοι οι γιατροι μ ειπαν επειδη ειμαι αδειος πολυ κ μπροστα κ πισω να παω βημα βημα κ να μην τολμησω να ταλαιπωρησω με μεγαλη ματαφορα μοσχευματων κ την δοτρια περιοχη αλλα κ οσον αφορα την ληπρια(σωστος σχεδιασμος,ποσοστο φυτρωσης κλπ).
Παίδες, στην Κύπρο δε θα κάλυπτε ο Κωστάκης με 5500 grts όλο το πρόβλημα, ,με πυκνότητα που πχ ο jhon κάλυψε το δικό του...ή έκταση προς καλυψη του Κωστάκη είναι μεγάλη...αν θέλανε να καλύψουν στην hdc με πυκνότητα αντίστοιχης του jhon αυτή την περιοχή θα θέλανε τουλαχιστον 7-7500 grts...εδώ πηγα εγώ σε consultion και μου είπαν 3000 grts μόνο για μπροστά...πάνε για μεγάλες πυκνότητες οπότε αν ή dhi θέλει 5500 για να καλύψει όλη την περιοχή με 30-35 /cm2 τότε ή hdc θα ήθελε 7500-8000gts για κάλυψη με 50-55/cm2...δλδ 18000-20000€...Άλλη δουλειά, άλλη προσέγγιση, αλλά κοστολογία...Εγώ που είπα στο Φιουρη δε θέλω τόσα πολλά μου λέει όχι για τόσα είσαι...δε το συζητάνε...και καλά κάνουν ίσως...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
κοιτά john τώρα τα μπερδεύεις..ασφαλή εγώ τη Κύπρο δεν την θεωρώ..και θα σου πω γιατί..οι πυκνωσεις που προσπαθεί και πολλές φορές τις πετυχαίνει αλλά και πολλές φορές δεν τις πετυχαίνει είναι πολύ επικίνδυνες..έχει καλά αποτελέσματα αλλά και κακά..το κόστος της για ΕΜΕΝΑ πάντα ειναι πολύ υψηλό..αρα το οτι δινει ασφαλεια 95% δεν ισχυει..το λεω για το παραδειγμα που ειπες..εξαλου συμφωνησες και εσυ οτι πουθενα δεν εισαι ασφαλης..και οι δικοί μας εδώ τωρα..για την πυκνότητα που μπορούν να πετύχουν με την μια εμφύτευση έπρεπε να ζητούν τα μισά λεφτά από ότι ζητάνε..(