Κwstakis, fue, λιόσης, 1920 grafts, 4-5/12/2015

aeratos28

Just aeratos
. Και το οτι τους εμπιστευονται πελατες απο ολες τις γωνιες του πλανητη (και δεν δουλευουν αποκλειστικα με Ελληνες απο το καθε απομακρυσμενο χωριο της Χωρας) επιβεβαιώνει την αναγνωριση για την υψηλη παροχη υπηρεσιων που προσφερει.
αυτό τώρα τι ήταν που έγραψες??

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Δημητρης38

Active Member
παιδιά όσον αφορά για τον κωστακη δεν διαφωνώ..εδώ έχει γίνει μεγάλη μα****κια στο σχεδιασμό και μάλλον ολοκληρωμένο αποτέλεσμα δεν θα έχει ποτέ..δεν του φταίει κανείς,όλοι έχουν πει τουλάχιστον αν πας σε αυτή την κλινική να επιλέξεις ένα συγκεκριμένο γιατρό..ρε john ένα κακό έχεις..σου το έχω πει πολλές φορές και συνεχίζεις να συγκρινεις την h*c με την d*i..ενώ εγώ δεν σου λέω αυτό εσύ εκεί!μόνο για d*i κτλ..είναι και ο βε**ης και αρκετοι άλλοι και ο βε***ης είδαμε τρελό αποτελεσματακι..μην κολας με μια μόνο..

Για τον Β@@κρη ειδες ενα καλο αποτελεσμα στο Φορουμ...
Εαν πας στην ιστοσελιδα του με τις παρουσιασεις απο τα αποτελεσματα του θα δεις δεκαδες μετρια.
Επισης η τακτικη που εχουν οι Ελληνικες Κλινικες με πολλες μελλοντικες επεμβασεις λιγοτερων μοσχευματων για να κρατανε μονιμους πελατες σε βαθος χρονου, εμενα δεν με βρισκει συμφωνο. Θα τους διαλυσουν το δερμα, με αποτελεσμα οι μελλοντικες επεμβασεις να δινουν ακομα μικροτερα ποσοστα φυτρωσης. Ο Κωστακης μπηκε 2η φορα μπροστα... και θα μπει και 3η...ισως και 4η... στο τελος θα του βγει κανενα προβλημα στον ιστο και θα ξεχασει τις μεταμοσχευσεις.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Δημητρης38

Active Member
αυτό τώρα τι ήταν που έγραψες??

Την αληθεια εγραψα.
Οταν ξεκιναει ο αλλος π.χ. απο την Δανια ή την Αμερικη για να παει στην Κυπρο και οχι στο Μαρουσι ή στην Λεωφ. Βουλιαγμενης σημαινει οτι κατι ειδε απο τον αλλον που ξεκιναει απο την Λαμια με κριτηριο επιλογης να εχει τον Γιατρο διπλα.

Ε τι να κανουμε τωρα ψεμματα λεω δηλαδη ?

aeratos28

Just aeratos
σε αυτο Συμφωνώ..γι αυτό έχω πει πολλές φορές πως αν είσαι μεγάλο norwood όπως ο kwstakis το εξωτερικό ειναι μονόδρομος..αυτό που έκανε ο γιατρός στο κεφάλι του ειναι ότι να ναι!!είναι πολύ μπερδεμένη όλη ή εμφύτευση του..δεν έχουν δουλέψει καθαρά καποια περιοχή ούτε στην 1η ούτε στη 2η εμφυτευση

aeratos28

Just aeratos
δηλαδή ότι στην Ελλάδα για εμφύτευση δεν έρχεται από εξωτερικο κανείς λες?? πες ποτε να σταματήσω να γελαω για να σοβαρευτουμε λίγο δημητρης 38

Δημητρης38

Active Member
δηλαδή ότι στην Ελλάδα για εμφύτευση δεν έρχεται από εξωτερικο κανείς λες?? πες ποτε να σταματήσω να γελαω για να σοβαρευτουμε λίγο δημητρης 38

Ποιος βρε να ερθει στην Ελλαδα ?
Και που να παει στην Ελλαδα ?
Στην Μπεργκμαντ Κορντ, στην Μεντι ζενες ή στην DHI ?

Μπες σε ενα hairloss φορουμ του εξωτερικου και ψαξε να βρεις αποτελεσματα, άξια θετικου σχολιασμου, απο τις συγκεκριμενες κλινικες... δεν θα βρεις ουτε ενα !!!

aeratos28

Just aeratos
τι να πω ρε παιδιά,πραγματικά.! καταστροφολογια παντού ότι έχει σχέση με Ελλάδα κτλ..ξενομανία και άγιος ο θεός.!εδώ τίποτα δεν ξέρουμε να κάνουμε,δεν υπάρχει κανένα καλό αποτέλεσμα όσοι πήγαν κατέστρεψαν τα κεφαλια τους και μόνο..ποτέ κανένα αξιόλογο αποτέλεσμα!!εδω δεν ξερουμε να βαζουμε μαλλια..και γενικα για ποιο σοβαρα πραγματα φανταζομαι ετσι κανεται ολοι ε??καρδιοχειρουργους ,χειρουργους ορθοπεδικους δεν έχουμε και ότι χρειάζεται κάποιος μόνο εξωτερικό.. anyway πραγματικά δεν έχω καμία διάθεση για αντιπαραθεση παιδιά(john,tasos και δημητρη38) και το εννοώ αυτο..είπα με το 2016 να είμαι πιο προσεκτικός και όχι επιθετικός που ήμουν πριν αλλά και αυτό καταλάθος γινοταν

poseidonas77

Well-Known Member
ο τασος με καλυψε 100%%%

αερατε συντροφε ο κοσμος καλα κανει και ειναι επιφυλακτικος με ελλαδα για να μην πω αρνητικος..
εαν δεις παλιοτερα τι γινοταν εδω μεσα απο τη συγκεκριμενη κλινικη με στημενα μελη στημενες φωτο μεχρι και παραποιημενες ειχαμε δει ...απλα μελη που ηταν πωλητες και στην πορεια ξεσκεπαστηκαν
εβαζε καποιος μια μμ και σε χρονο ρεκορ φυτρωναν καινουργια μελη που ξαφνικα ειχαν κανει και αυτοι στην εταιρια και φυσικα ειχαν ενα τελειο αποτελεσμα και η προπαγανδα πηγαινε συνεφο...
και προσπαθουσαν μαλιστα καποια αληθινα μελη να πουν την αληθεια και τη μετριοτητα που εζησαν εκει με το αποτελεσμα οπως και παιδια που σφαχτηκαν παλιοτερα με ελεεινα αποτελεσματα...
και μεσα σε αυτο το χαλι εσκαγαν μυτη και αποτυχημενα περιστατικα απο διαφορες αλλες ελληνικες κλινικες και κονιορδους δηθεν μεγαλογιατρους του κολονακιου που εσφαξαν πολυ κοσμο και πηγαινες για επισκεψη και σου πουλαγαν μουρη και εξυπναδα και μετα την αποτυχια εξαφανιζονταν....ολλα αυτα τα εζησα και τα διαβασα και δεν ξερω εαν υπαρχουν ακομα στον καινουργιο σερβερ του φορουμ...
και ξαφνικα εσκασε μυτη η hdc με αξιοπρεπη αποτελεσματα και καποια εντυπωσιακα οπως του γιαννη
π.χ η του billytramp η του ηρακλη κτλπ..φυσικα τα υπολοιπα απλα ειναι αποδεκτα αλλα οχι το ελληνικο χαλι σε επιπεδο πυκνοτητας...απλα οι κυπριοι εδειχναν μια σταθεροτητα και εφτιαξαν ονομα....
μετα εσκασε μυτη και ο γεωργιου με πυκνοτητες αλλα χασον πχ dance (ασχετως εαν στη πορεια τα εκανε μανταρα) και παπαλα η ελλαδιτσα.....

ΚΑΙ μεσα σε αυτην την αναμπουμπουλα εμφανιστηκε ο δημητρης που ολοι στην αρχη τον ειδαμε με επιφυλακτηκοτητα και πανω κατω λογω ελλαδας εικαζαμε που θα φτασει και μας επεσε η μασελα με το αποτελεσμα...οποιος δεν το παραδεχεται απλα ειναι κακοπροαιρετος για μενα και εμπαθης....
και το κυριοτερο δεν εχουμε αρνητικο feedback για τον βεκρη πουθενα μεσα στο φορουμ αλλα και στο νετ αμα ψαξεις καποιος δεν θα βρει αρνητικα σχολια οπως συμβαινει κατα κορον με ολλες τις υπολοιπες ελληνικες κλινικες...μακαρι να ειναι η λυση που ψαχνουμε πολλοι απο μας με τα σημερινα οικονομικα δεδομενα που αναζητουμε μια αξιοπρεπη hairline χωρις ομως να εχουμε το τοπικ παραμασχαλα!!!!!

Stripar

Established Member
Ααα ρεε Τασο
με τρώει μέρες τώρα να απαντήσω.

Από την μία βαριέμαι , από την άλλη δέν θέλω να στεναχωρήσω...
πάντως μου αρέσει εκεί που εστιάζεις γιατί το έμπειρο μάτι εκεί θα σταθεί εξ'αρχής και το λάθος master plan που ακολούθησαν απο την κλινική !

ασχετα αποτην τιμη η οποια δυστυχως ειναι καθοριστικος παραγων στην επιλογη κλινικης,δεν τιθεται θεμα συγκρισης των δυο κλινικων.
η dhi λεγοντας καλο αποτελεσμα εννοει την φυτρωση κυριως κ δευτερευοντως σχεδιασμο,καλυψη κτλ...θεωρω απαραδεκτο καποιος να φτασεισε σημειο να δαπανα 10000 σε μια κλινικη αυτου του επιπεδου...πλεον η μεταμοσχευση ειναι επενδυση στην ψυχολογια μας κ πρεπει η επιλογη να ειναι η καλυτερη δυνατη...οσον αφορα το μεχρι τωρα αποτελεσμα του κωστα θεωρω οτι ειναι απαραδεκτο σαν εικονα συνολικα με focus κυριωςστην hairline...απορω πως εφτιαξαν hairline οταν μπροστα αποτην νεα θα υπηρχαν διασπαρτες τουφες, οι οποιες θα θα 'εκρυβαν'την νεα σχεδιαση αλλα και παλι δεν εχεi υπαρξει η αντιστοιχη φυτρωση στην νεα hairline...οσο υπαρχουν τουφες μπροστα κωστα δεν μπορεις να εμπλουτισεις την νεα hairline για τι θα σου χαλανε την εικονα....εκτος αν την κατεβασεις και αλλο...

Που επειδή είναι μεγάλο NW , η δότριά του περιορισμένη και έχει είδη πάρει αρκετά απο εκεί , μάλιστα έχει αρχίσει να πέρνει και απο μούσι...
Δεν θα του φτάσουν με τίποτα και ποτέ τα grafts για να κατεβάσει τη hairline

Ακόμα και ΆΝ πάρει όλα τα Body Fue του σώματός του...
το αποτέλεσμα θα είναι τραγικό σαν υφή και φυσικότητα και αρκετά δαπανηρό !!!.

Κάτι που απο την Κλινική του έπρεπε να το είχαν προβλέψει ,
δεδομένου ότι έχει αυτά τα δύο τουφάκια που θα του θυμίζουν πάντα την αρχική οριοθέτηση της hairline του και το receding αυτής !.

Ο σωστός γιατρός και ο ΑΡΧΙΔΑΤΟΣ θα έκανε απλά ένα graft removal session
θα έπερνε όλα αυτά τα grafts θα τα επανατοποθετούσε ποίο μέσα...και θα του επαναπροσδιόριζε μια όμορφη και καθαρή hairline !!!.

Του Κωστάκη ακόμα και όλα τα grafts να του βγούνε , θα εξακολουθεί να έχει πρόβλημα τριχόπτωσης , γιατί ο κόσμος όταν τον κοιτάει θα πηγαίνει
ασυναίσθητα το μάτι του στα τουφάκια εκείνα που θα φαίνονται αφύσικα σε σύγκριση με τον προσδιορισμό της hairline , και θα του θυμίζουν πάντα τις λάθος και ανυπόμονες επιλογές του

Μετά απορεί ο @aeratos28 για την τάση φυγής προς Κύπρο και εξωτερικό...

Οι καλοί γιατροί ΔΈΝ φαίνονται στις εύκολες υποθέσεις , (π.χ Δημήτρης-Βεκρής) αλλά πώς χειρίζονται τις ιδιάζουσες περιπτώσεις όπως αυτή του Κωστάκη
και άλλον ατόμων με χαμηλή δότρια , μεγάλα NW , διάχυτες αραιώσεις κ.τ.λ

Stripar

Established Member
ο τασος με καλυψε 100%%%

αερατε συντροφε ο κοσμος καλα κανει και ειναι επιφυλακτικος με ελλαδα για να μην πω αρνητικος..
εαν δεις παλιοτερα τι γινοταν εδω μεσα απο τη συγκεκριμενη κλινικη με στημενα μελη στημενες φωτο μεχρι και παραποιημενες ειχαμε δει ...απλα μελη που ηταν πωλητες και στην πορεια ξεσκεπαστηκαν
εβαζε καποιος μια μμ και σε χρονο ρεκορ φυτρωναν καινουργια μελη που ξαφνικα ειχαν κανει και αυτοι στην εταιρια και φυσικα ειχαν ενα τελειο αποτελεσμα και η προπαγανδα πηγαινε συνεφο...
και προσπαθουσαν μαλιστα καποια αληθινα μελη να πουν την αληθεια και τη μετριοτητα που εζησαν εκει με το αποτελεσμα οπως και παιδια που σφαχτηκαν παλιοτερα με ελεεινα αποτελεσματα...
και μεσα σε αυτο το χαλι εσκαγαν μυτη και αποτυχημενα περιστατικα απο διαφορες αλλες ελληνικες κλινικες και κονιορδους δηθεν μεγαλογιατρους του κολονακιου που εσφαξαν πολυ κοσμο και πηγαινες για επισκεψη και σου πουλαγαν μουρη και εξυπναδα και μετα την αποτυχια εξαφανιζονταν....ολλα αυτα τα εζησα και τα διαβασα και δεν ξερω εαν υπαρχουν ακομα στον καινουργιο σερβερ του φορουμ...
και ξαφνικα εσκασε μυτη η hdc με αξιοπρεπη αποτελεσματα και καποια εντυπωσιακα οπως του γιαννη
π.χ η του billytramp η του ηρακλη κτλπ..φυσικα τα υπολοιπα απλα ειναι αποδεκτα αλλα οχι το ελληνικο χαλι σε επιπεδο πυκνοτητας...απλα οι κυπριοι εδειχναν μια σταθεροτητα και εφτιαξαν ονομα....
μετα εσκασε μυτη και ο γεωργιου με πυκνοτητες αλλα χασον πχ dance (ασχετως εαν στη πορεια τα εκανε μανταρα) και παπαλα η ελλαδιτσα.....

Η ιστορική αναδρομή σου , ακριβέστατη και αντικειμενικότατη !!!...μπράβο σύντροφε :)

ο τασος με καλυψε 100%%%

ΚΑΙ μεσα σε αυτην την αναμπουμπουλα εμφανιστηκε ο δημητρης που ολοι στην αρχη τον ειδαμε με επιφυλακτηκοτητα και πανω κατω λογω ελλαδας εικαζαμε που θα φτασει και μας επεσε η μασελα με το αποτελεσμα...οποιος δεν το παραδεχεται απλα ειναι κακοπροαιρετος για μενα και εμπαθης....
και το κυριοτερο δεν εχουμε αρνητικο feedback για τον βεκρη πουθενα μεσα στο φορουμ αλλα και στο νετ αμα ψαξεις καποιος δεν θα βρει αρνητικα σχολια οπως συμβαινει κατα κορον με ολλες τις υπολοιπες ελληνικες κλινικες...μακαρι να ειναι η λυση που ψαχνουμε πολλοι απο μας με τα σημερινα οικονομικα δεδομενα που αναζητουμε μια αξιοπρεπη hairline χωρις ομως να εχουμε το τοπικ παραμασχαλα!!!!!

Εγώ πάλι ήθελα να ρωτήσω όλα τα μορτάκια του Forum που περιφέρονται και κατοικο-εδρεύουνε Αθήνα...έχει δεί κανείς τον Δημήτρη απο κοντά?...?

Για κάντε τον κόπο...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stripar

Established Member
Δέν λογίζετε ο anty
Είναι καινούργιο μέλος - άπειρο σχετικά (χωρίς παρεξήγηση , δέν έχω κάτι με το άνθρωπο)
Ενώ έχει κάνει στον ίδιο γιατρό μτχ....δεν υπονοώ κάτι , άλλα όπως και να κάνει δέν είναι αντικειμενική η άποψή του

Γιατί δέν πάει ο @John_John1 για ένα καφεδάκι...θα το κεράσω εγώ!

Το λέω γιατί ο Δημήτρης έχει σπάσει κάθε ιατρικό ιστορικό στην μτχ του...
και όταν προέρχεται απο ένα γιατρό που όπως και να έχει δέν έχει και την μεγαλύτερη εμπειρία στο χώρο....

Μου θυμίζει καταστάσεις & φτηνό marketing παλιότερων εποχών , όπως πολύ σωστά περιέγραψες παραπάνω !

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
αν θελησει καποια στιγμη ο δημητρης εγω παω παντως.
Poseidona μακαρι να ημουνα bangkok τωρα και για παντα και να μην ασχολιομουν με τριχες.
Αν και εκει παιζουν καλοι γιατροι.
παλιοτερα θυμαμαι ο zorbidis travel συνδιαζε ταξιδακι μαζι με μεταμοσχευση και Nuru massage
Τι ειδαμε και αυτο.
To nuru massage το βαλα εγω για σαλτσα....

John_John1

με τσιτωσες τωρα ρε ποσειδωνα.
Οριστε παρτε και μια φωτο μπας και ανηξει το ματι μας λιγακι απο phuket.....

Συνημμένα

• DSC08108.JPG
    DSC08108.JPG
    191 KB · Προβολές: 240

Stripar

Established Member
Κανόνισέ το άμα μπορείς John...θα έχει αντικειμενική αξία για το forum!

Και για να σε δελεάσω...

Bankgok.jpg

dimitris50423

Well-Known Member
γεια σας παιδια. να με και εγω.. μαλλον stripar το αποτελεσμα μου ειναι αρκετα καλο για να πιστευεις οτι ειναι αληθινο. αρα δεν ηταν και ευκολη περιπτωση οπως γραφεις. το μισο μου κεφαλι ηταν εντελως αδειο.. με μια μονο συνεδρια ελυσα το προβλημα μου και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο ολες τις αποψεις.
επισης για αυτο που ειπωθηκε αν ερχονται απο εξωτερικο Ελλαδα για επεμβασεις εχω πει ηδη παλαιοτερα οτι τη μερα που εκανα επεμβαση καναμε συνολο 3 ατομα ο ενας απο τους τρεις ηταν απο Δανια και ο αλλος απο μια Αραβικη χωρα. δεν μιλουσαν ελληνικα. και οταν ρωτησα το βεκρη και τις κοπελες μου ειπαν οτι οι περισσοτερες περιπτωσεις στην κλινικη τους ειναι απο εξωτερικο και λιγοτερο δουλευουν με Ελλαδα..

John_John1

αν μασω λεφτα δεν ξερω αν κανω crown η ταξιδι...εκει θα χρειαστω την βοηθεια του κοινου.....
Ισως ειναι και ladyboy αυτο αλλα κολαζει και παπα....ειμαι λιγο πιο παραδοσιακος τυπος.αυτα ειναι λιγο ακριβουτσικα,αλλα εχω πολυ καλη λιστα για την επομενη φορα.

andy.k

Active member
πολύ σωστά φιλε andy.k... το θέμα είναι όμως από που θα έβγαζαν 8000grafts???

Ή από unsafe zone θα τα επαιρναν, ή θα άφηναν αμπαλωτο κάποιο κομματι, πιθανότατα το crown...θα προσπαθούσαν να πείσουν ότι ok πίσω είναι δε θα το βλέπεις κ δε θα σε πειράζει
τόσο πολύ κλπ...Εμενα κατι τετοιο μου ειχαν πει οταν συναντηθηκα...οτι το crown ,αν δεν ειναι αδειο θελει πολυ προσοχη κ καλυτερα να μη μπουμε κ εκει κ οκ πισω ειναι δε θα το βλεπεις, να τουμπανιασουμε το μπροστα με
3000gts...Και πηγα βεκρη κ βαλαμε
2000gts σε ολο το κεφαλι...ok ,δε
περιμενω αντιστοιχο αποτελεσμα
μπροστα με οτι αν πηγαινα hdc και
εβαζα 3000, αφου τωρα εριξα μολις
1400 μπροστα...αλλα οκ εγω
προσωπικα ηθελα να τα πυκνωσω
οσο γινεται και τα μπροστα και τα
πισω σε πρωτη φαση κ βλεπουμε. Ε,
η hdc δε το κανει αυτο...ok
είναι δυνατό όνομα, δε κανει
τσαπατσουλιες και μισοδουλειες