Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
αν μιλησεις με καποιον κομμωτη ποιο ειναι το ζητουμενο με τα μαλλια και τι κοιτανε οταν τα κουρευεουν θα σουν πουν οτι στα σημερινα προτυπα η αποψη που επικρατει για το σχημα των κεφαλιων ειναι το οβαλ .οποτε ειναι δεν ειναι ειναι το κεφαλι οβαλ το κουρεμα πρεπει να ειναι τετοιο ωστε το κεφαλι να δειχνει οβαλ .κανονας εδω και 60 χρονια περιπουΤι εννοις οβαλ σχημα?Στην hairline η γενικοτερα?
Τι εννοείς Στράτο?Ελπίζω να δει το χάλι μου και να μην πάει...
Ειμαι κομμωτης.Δεν ισχυει αυτο,το κεφαλι πρεπει να δειχνει υποτετραγωνο,αλλα ας μην μπλεξουμε σε αυτη την συζητηση.Επισης ρολο παιζουν και τα υπολοιπα χαρακτηριστικα οπως αυτια,μυτη,μεγαλο η μικρο μετωπο,μαγουλα κτλ.αν μιλησεις με καποιον κομμωτη ποιο ειναι το ζητουμενο με τα μαλλια και τι κοιτανε οταν τα κουρευεουν θα σουν πουν οτι στα σημερινα προτυπα η αποψη που επικρατει για το σχημα των κεφαλιων ειναι το οβαλ .οποτε ειναι δεν ειναι ειναι το κεφαλι οβαλ το κουρεμα πρεπει να ειναι τετοιο ωστε το κεφαλι να δειχνει οβαλ .κανονας εδω και 60 χρονια περιπου
Λοιπόν τα νέα... τα μεντι τιμολογουν 0,59 τη τρίχα ,(αν μιλήσεις για γκραφτς τα πολλαπλασιάζουν με το 2,5 ) σε αυτό κάνουν μια έκπτωση που ξεκινά από το 15 και ανεβαίνει αν είσαι καλός στη διαπραγμάτευση πχ 2000 γκραφτς = 5000 τρίχες *0,59 επί την έκπτωση που πετυχαίνεις. ΑΗΚ μια συνεδρία πολύωρη 2500+ grafts 3600 και εκεί διαπραγμάτευση και ότι κατορθώσεις π.χ στρογγυλοποίηση. Η Δοτρια μου πολύ καλή ( φαντάζομαι ότι η ατάκα παίζει συχνά...) Και οι δυο ισχυρίζονται ότι πιάνουν 40+ ανά cm2... Στη medi ήρθε η γιατρός γιατί είχα τεχνικές ερωτήσεις που δεν μπορούσαν να απαντηθούν από την υπεύθυνη ενημέρωσης που δεν είχε ιδιαίτερες γνώσεις στο θέμα ,φαντάζομαι ότι θα ειδικεύεται άλλου (γυναίκες-αισθητικη κλπ). Στην αλλη κλινική πουλαγανε Βεκρή "είμαστε τοπ δεν υπάρχει δεύτερος όλα θα πάνε έτσι όπως λέμε 2500+ σου φτάνουν γιατί έχεις και συ" αυτά προς το παρον....
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
οκ καταλαβα πανω κατω τι εννοεις υποτεραγωνο .στο θεμα του φιλου μας αν θελει να εχει μακρια τα πλαγια με 2500 γ μεταμοσχευμενα μπορει να παρει κουρεμα στο οποιο θα φαινεται το κεφαλι υποτετραγωνο και να ειναι οκ?Ειμαι κομμωτης.Δεν ισχυει αυτο,το κεφαλι πρεπει να δειχνει υποτετραγωνο,αλλα ας μην μπλεξουμε σε αυτη την συζητηση.Επισης ρολο παιζουν και τα υπολοιπα χαρακτηριστικα οπως αυτια,μυτη,μεγαλο η μικρο μετωπο,μαγουλα κτλ.
Το σχημα το φτιαχνει ο κομμωτης παντως,δεν εχει να κανει με την μεταμοσχευση.
Δεν νομιζω οτι παιζουν τοσο ρολο το ποσα μοσχευματα θα μπουν αλλα η τεχνικη του γιατρου και η φυσικοτητα.Με 2500 μοσχευματα αν αφησει το crown ανεγγιχτο πιστευω θα μπορεσει να παρει ενα αξιοπρεπες αποτελεσμα ΑΝ κανει μεταμσχευση σε καποιον καλο γιατρο.οκ καταλαβα πανω κατω τι εννοεις υποτεραγωνο .στο θεμα του φιλου μας αν θελει να εχει μακρια τα πλαγια με 2500 γ μεταμοσχευμενα μπορει να παρει κουρεμα στο οποιο θα φαινεται το κεφαλι υποτετραγωνο και να ειναι οκ?
ετσι θελω να πιστευω και εγω μακαρι να παει σε καλο γιατρο και να του κατσει αν και τον βλεπω ακομα μπερδεμενοΔεν νομιζω οτι παιζουν τοσο ρολο το ποσα μοσχευματα θα μπουν αλλα η τεχνικη του γιατρου και η φυσικοτητα.Με 2500 μοσχευματα αν αφησει το crown ανεγγιχτο πιστευω θα μπορεσει να παρει ενα αξιοπρεπες αποτελεσμα ΑΝ κανει μεταμσχευση σε καποιον καλο γιατρο.
Δεν θα παρει αξιοπρεπες αποτελεσμα απο καμια ελληνικη κλινικη.Τουλαχιστον στα δικα μου ματια κι απο οσα εχω δει απο κοντα τοσα χρονια ως κομμωτης.Ισως εχω εγω υψηλες προσδοκιες βεβαια και ο φιλος να μεινει ικανοποιημενος.ετσι θελω να πιστευω και εγω μακαρι να παει σε καλο γιατρο και να του κατσει αν και τον βλεπω ακομα μπερδεμενο