Μεντιζενες προσφορά...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Υπάρχει και άλλος ,αλλά τον τρελαναμε και χάθηκε..την είχε κάνει ήδη,1000 κάτι grafts είχε βαλει..βασικά δεν τον τρελαναμε.μονος του τρελενοταν.

dimitris50423

Well-Known Member
Με της med# τη διαφήμιση με αυτά που λέει η τύπισσα που βγαίνει στην τηλεόραση αν ήξερες λίγα πράγματα θα την είχες βγάλει εκτός χωρίς δεύτερη σκέψη. Μέχρι και για βλαστοκυτταρα λέει ότι έχουν μόνο αυτοί αποκλειστικά.
Για αυτό είχα γράψει μέχρι να μαζέψεις χρήματα διάβασε το φόρουμ.

2 είναι οι βασικοί παράμετροι για το αποτέλεσμα που μπορείς να παρεις.
Το πόσα μοσχευματα θα σου βάλουν και πόσα θα φυτρωσουν.
Χρειάζεσαι πολλά. Καλή επιτυχία.

kolias

Active Member
Τι εννοις οβαλ σχημα?Στην hairline η γενικοτερα?
αν μιλησεις με καποιον κομμωτη ποιο ειναι το ζητουμενο με τα μαλλια και τι κοιτανε οταν τα κουρευεουν θα σουν πουν οτι στα σημερινα προτυπα η αποψη που επικρατει για το σχημα των κεφαλιων ειναι το οβαλ .οποτε ειναι δεν ειναι ειναι το κεφαλι οβαλ το κουρεμα πρεπει να ειναι τετοιο ωστε το κεφαλι να δειχνει οβαλ .κανονας εδω και 60 χρονια περιπου

athenian

Well-Known Member
αν μιλησεις με καποιον κομμωτη ποιο ειναι το ζητουμενο με τα μαλλια και τι κοιτανε οταν τα κουρευεουν θα σουν πουν οτι στα σημερινα προτυπα η αποψη που επικρατει για το σχημα των κεφαλιων ειναι το οβαλ .οποτε ειναι δεν ειναι ειναι το κεφαλι οβαλ το κουρεμα πρεπει να ειναι τετοιο ωστε το κεφαλι να δειχνει οβαλ .κανονας εδω και 60 χρονια περιπου
Ειμαι κομμωτης.Δεν ισχυει αυτο,το κεφαλι πρεπει να δειχνει υποτετραγωνο,αλλα ας μην μπλεξουμε σε αυτη την συζητηση.Επισης ρολο παιζουν και τα υπολοιπα χαρακτηριστικα οπως αυτια,μυτη,μεγαλο η μικρο μετωπο,μαγουλα κτλ.
Το σχημα το φτιαχνει ο κομμωτης παντως,δεν εχει να κανει με την μεταμοσχευση.

piros75

Well-Known Member
Λοιπόν αγαπητέ, η πρότασή μου είναι να πας πρώτα για μετρήσεις (δότρια, λήπτρια, πόσα χρειάζεσαι αν για παράδειγμα πήγαινες για μια πυκνότητα της τάξης των 50 τριχών/εκ2 δηλαδή περίπου 25 μοσχ/εκ2). Αφού κάνεις τις μετρήσεις σου, τότε θα έχεις μια πολύ καλύτερη εικόνα, την οποία μπορείς να μας μεταφέρεις και εδώ και να σου πούμε περισσότερα. Μετρήσεις αυτού του τύπου στην Ελλάδα κάνει κυρίως (και καλύτερα) η DHI και είναι δωρεάν. Μετά από αυτό θα σου πω περισσότερα από την πλευρά μου.

giatrou

Member
Λοιπόν τα νέα... τα μεντι τιμολογουν 0,59 τη τρίχα ,(αν μιλήσεις για γκραφτς τα πολλαπλασιάζουν με το 2,5 ) σε αυτό κάνουν μια έκπτωση που ξεκινά από το 15 και ανεβαίνει αν είσαι καλός στη διαπραγμάτευση πχ 2000 γκραφτς = 5000 τρίχες *0,59 επί την έκπτωση που πετυχαίνεις. ΑΗΚ μια συνεδρία πολύωρη 2500+ grafts 3600 και εκεί διαπραγμάτευση και ότι κατορθώσεις π.χ στρογγυλοποίηση. Η Δοτρια μου πολύ καλή ( φαντάζομαι ότι η ατάκα παίζει συχνά...) Και οι δυο ισχυρίζονται ότι πιάνουν 40+ ανά cm2... Στη medi ήρθε η γιατρός γιατί είχα τεχνικές ερωτήσεις που δεν μπορούσαν να απαντηθούν από την υπεύθυνη ενημέρωσης που δεν είχε ιδιαίτερες γνώσεις στο θέμα ,φαντάζομαι ότι θα ειδικεύεται άλλου (γυναίκες-αισθητικη κλπ). Στην αλλη κλινική πουλαγανε Βεκρή "είμαστε τοπ δεν υπάρχει δεύτερος όλα θα πάνε έτσι όπως λέμε 2500+ σου φτάνουν γιατί έχεις και συ" αυτά προς το παρον....

Τελευταία επεξεργασία:
giatrou για Ελλαδα ο Βεκρης ειναι μονοδρομος
Προσωπικα σου προτεινω Κυπρο μπες στην ιστοσελιδα της HDC και προσπαθησε επικοινωνια μαζι τους
Αν και βλεπω οτι το τελευταιο διαστημα δεν ασχολουνται με Ελλαδα ουτε προβαλλονται απο την ιστοσελιδα της hairloss.com σε αντιθεση με καποιους αλλους υπερτιμημενους και πανακριβους !!!

Κανονισε μια καλη τιμη και οργανωσε την επεμβαση σου εκει... ειναι η ποιο value for money επιλογη !!!!

tol

Well-Known Member
Λοιπόν τα νέα... τα μεντι τιμολογουν 0,59 τη τρίχα ,(αν μιλήσεις για γκραφτς τα πολλαπλασιάζουν με το 2,5 ) σε αυτό κάνουν μια έκπτωση που ξεκινά από το 15 και ανεβαίνει αν είσαι καλός στη διαπραγμάτευση πχ 2000 γκραφτς = 5000 τρίχες *0,59 επί την έκπτωση που πετυχαίνεις. ΑΗΚ μια συνεδρία πολύωρη 2500+ grafts 3600 και εκεί διαπραγμάτευση και ότι κατορθώσεις π.χ στρογγυλοποίηση. Η Δοτρια μου πολύ καλή ( φαντάζομαι ότι η ατάκα παίζει συχνά...) Και οι δυο ισχυρίζονται ότι πιάνουν 40+ ανά cm2... Στη medi ήρθε η γιατρός γιατί είχα τεχνικές ερωτήσεις που δεν μπορούσαν να απαντηθούν από την υπεύθυνη ενημέρωσης που δεν είχε ιδιαίτερες γνώσεις στο θέμα ,φαντάζομαι ότι θα ειδικεύεται άλλου (γυναίκες-αισθητικη κλπ). Στην αλλη κλινική πουλαγανε Βεκρή "είμαστε τοπ δεν υπάρχει δεύτερος όλα θα πάνε έτσι όπως λέμε 2500+ σου φτάνουν γιατί έχεις και συ" αυτά προς το παρον....

Φιλε giatrou, εξακολουθεις να κανεις λαθος υπολογισμους, οταν μετατρεπεις τα grafts σε τριχες.

Γραφεις οτι 2000 grafts ισοδυναμουν με 5000 τριχες.

Μαλλον θα πεσεις εξω στους υπολογισμους σου, θα εχεις αυξημενες προσδοκιες και στο τελος θα απογοητευτεις.

2000 gragts το πιο πιθανο (ειδικα στην περιπτωση σου / ηλικια, μεγαλος βαθμος τριχοπτωσης) ειναι να ισοδυναμουν με 4000 τριχες. Το πιο πιθανο ειναι οτι ο μεσος ορος της δοτριας σου να ειναι κοντα στις 2 τριχες ανα graft.

Οπως καταλαβαινεις, αλλη πυκνοτητα θα εχεις με 4000 τριχες και αλλη με 5000.

Αυτη την επισημανση την κανω, για να καταλαβεις οτι πρεπει στην επικειμενη μεταμοσχευση σου να τοποθετηθουν τουλαχιστον 2500 grafts, για να εχεις ενα ανεκτο αποτελεσμα.

Λιγοτερα απο 2500 grafts θα σε απογοητευσουν.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

koumparos

Well-Known Member
Moυ φενεται εκει στου βεκρη το εχουν καβαλησει το καλαμι και επισης τσιμπημενες τιμες βλεπω.Που ειναι τα περσινα τριχιλιαρα που βλεπαμε??

kolias

Active Member
Ειμαι κομμωτης.Δεν ισχυει αυτο,το κεφαλι πρεπει να δειχνει υποτετραγωνο,αλλα ας μην μπλεξουμε σε αυτη την συζητηση.Επισης ρολο παιζουν και τα υπολοιπα χαρακτηριστικα οπως αυτια,μυτη,μεγαλο η μικρο μετωπο,μαγουλα κτλ.
Το σχημα το φτιαχνει ο κομμωτης παντως,δεν εχει να κανει με την μεταμοσχευση.
οκ καταλαβα πανω κατω τι εννοεις υποτεραγωνο .στο θεμα του φιλου μας αν θελει να εχει μακρια τα πλαγια με 2500 γ μεταμοσχευμενα μπορει να παρει κουρεμα στο οποιο θα φαινεται το κεφαλι υποτετραγωνο και να ειναι οκ?

kolias

Active Member
σημερα ειδα εναν νεαρο δεν θα ηταν πανω απο 30 ενα αλλοκοτο αποτελεσμα μεταμοσχευσης στο λιγοτερο απο 1 μετρο προσπαθουσα να καταλαβω ενω το παρατηρουσα οσο πιο πολυ διακριτικα μπορουσα τι ειναι αυτο που με χαλασε τοσο στα κλασματα δετερολεπτου με το που τον ειδα. η τοποθετηση σε συνδυασμο με το γεγονος ελλειψης πυκνοτητας καθως και μια καρτα στο πολυ σημαντικα σημεια ενωσης .λαθη που δεν πρεπει να γινοται .ελεος
μην κανεις κατι τετοιο στο ευατο σου
προσεχε
απο την ηλικια του συμπερανα οτι την εχει κανει τωρα προσφατα
αδικαιολογητοι στις μερες μας
υποψιν μιλαω για ενα αποτελεσμα οριακα λιγοτερο πυκνο και με χαλασε

Τελευταία επεξεργασία:

athenian

Well-Known Member
οκ καταλαβα πανω κατω τι εννοεις υποτεραγωνο .στο θεμα του φιλου μας αν θελει να εχει μακρια τα πλαγια με 2500 γ μεταμοσχευμενα μπορει να παρει κουρεμα στο οποιο θα φαινεται το κεφαλι υποτετραγωνο και να ειναι οκ?
Δεν νομιζω οτι παιζουν τοσο ρολο το ποσα μοσχευματα θα μπουν αλλα η τεχνικη του γιατρου και η φυσικοτητα.Με 2500 μοσχευματα αν αφησει το crown ανεγγιχτο πιστευω θα μπορεσει να παρει ενα αξιοπρεπες αποτελεσμα ΑΝ κανει μεταμσχευση σε καποιον καλο γιατρο.

kolias

Active Member
Δεν νομιζω οτι παιζουν τοσο ρολο το ποσα μοσχευματα θα μπουν αλλα η τεχνικη του γιατρου και η φυσικοτητα.Με 2500 μοσχευματα αν αφησει το crown ανεγγιχτο πιστευω θα μπορεσει να παρει ενα αξιοπρεπες αποτελεσμα ΑΝ κανει μεταμσχευση σε καποιον καλο γιατρο.
ετσι θελω να πιστευω και εγω μακαρι να παει σε καλο γιατρο και να του κατσει αν και τον βλεπω ακομα μπερδεμενο

athenian

Well-Known Member
ετσι θελω να πιστευω και εγω μακαρι να παει σε καλο γιατρο και να του κατσει αν και τον βλεπω ακομα μπερδεμενο
Δεν θα παρει αξιοπρεπες αποτελεσμα απο καμια ελληνικη κλινικη.Τουλαχιστον στα δικα μου ματια κι απο οσα εχω δει απο κοντα τοσα χρονια ως κομμωτης.Ισως εχω εγω υψηλες προσδοκιες βεβαια και ο φιλος να μεινει ικανοποιημενος.

Μπλουζα