Μεντιζενες προσφορά...

aeratos28

Just aeratos
Ας πάει όπου θέλει tsek..το θέμα είναι να μην βάλει σε καμία περίπτωση κάτω από 2500grafts..και τα 2500 είναι λίγα για τον φίλο,αλλά θα είναι κάπως πιο οκ στα μάτια του κόσμου και στα δικά του βεβαια

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kolias

Active Member
μπορει να βαλει αρχικα 2500 και αργοτερα αλλα τοσα ....... αυτο που πρεπει να ξεκαθαρισει με τον ευατο του ειναι οτι θα παρει αρχικα ενα μετριο αραιο αποτελεσμα και το κουρεμα του θα ειναι ενα και μονο το κλασσικο μετα μετσμοσχευσης

kolias

Active Member
στην dhi καντους και μια ερωτηση κρισεως για τα punch των 1.2mm . ειναι απαραδεκτο υπερδιπλασια τρυπα αν δεν κανω λαθος!!!!!!!!

tasos33

Well-Known Member
Τώρα που λείπει ο @John_John1 τι χεις πάρει μονότερμα, πω πω πω και θα αργήσει να επιστρέψει. :D:D

Και με λιγότερα απο 5.000 ευρώ μπορεί να τα βάλει αυτα στην ahc με διπλή συνεδρία.
Απο όσο εχω καταλαβει όμως, ο φιλος θα ήταν ικανοποιημένος και με ενα αποτελεσμα τυπου Κωνσταντάρα, λόγο ηλικίας οποτε αν ψαχνει αυτό χρειαζεται μία συνεδρία.

giatrou

Member
Μπορεί κάποιος να μου διευκρινίσει ευκρινώς.. τι σημαίνει ότι δεν μπορώ να αφήσω τα μαλλιά μου μακρυά και πρέπει να είναι " το κλασικό της μεταμόσχευσης" ?

Stratos

Well-Known Member
(getfue.com )απάντηση σε ερώτηση μου για μμ:

Thank you very much for your interest in our clinic.

Judging from the pictures we will need to transplant around 4000 grafts to be able to recover your hairline, add density in the frontal areas and also recover the crown. This operation will be completed over 2 operation days. Your FUE transplant will be done using Choi Implanter Pen (manual implantation) which is ideal for density building and hairline creation because it allows to plant the grafts very closely without damaging the surrounding hair. Also the healing times are minimal, of around 7-10 days post-op.

In your case, when the number of grafts needed is large, it is a very good idea to get PRP Stem Cell Therapy. It helps to shorten healing times, increase the regrowth of the transplanted hair, and also gives a boost and more power to your existing hair. PRP therapy is an extremely powerful way to maximise the results of a transplant. At the moment we offer FREE PRP with all transplants at the clinic.

Our all-inclusive offer for this transplant package is currently 2900 Euros. It includes transfer to and from the clinic, 3 night accommodation (hotel by the sea) with meals, pre-op blood tests, all needed medication, post-op hair care set with hair wash instructions and also free PRP therapy. Your transplant will be done by our leading ISHRS certified surgeon dr. Ayhan Colak.

There are no deposits or booking fees. Your payment is done after the final consultation at the clinic in cash or by card. The only additional expense will be flight tickets to Antalya, we will take care of everything else for you. We are already very busy in the next 2 months, so if you are planning your visit anytime soon, please do not wait too long to pick your date.

If you have any other questions, I will gladly help.
I will be looking forward to hearing from you soon.

dimitris50423

Well-Known Member
Μπορεί κάποιος να μου διευκρινίσει ευκρινώς.. τι σημαίνει ότι δεν μπορώ να αφήσω τα μαλλιά μου μακρυά και πρέπει να είναι " το κλασικό της μεταμόσχευσης" ?

Κάνε πρώτα τη μεταμοσχευση να πάνε όλα καλά και να φυτρωσουν μαλλιά και το κούρεμα θα το βρεις. Όπως και να τα κάνεις μακριά η κοντά θα είναι σίγουρα καλύτερα από ότι τώρα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Νομίζω ότι αυτά που έγραψε ο PROF αντιπροσωπεύουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την κατάσταση στην Τουρκία

Sent from my iPhone using Tapatalk

Stratos

Well-Known Member
Εγώ παίδες από την έρευνα που εκανα.,emails, photos,video, κριτικές κλπ έχω καταλήξει ότι αν δεν έχει κάποιος πολλά χρήματα ( πάνω από 5κ) καλύτερες λύσεις είναι yaman Τουρκία, ahc Ελλάδα

kolias

Active Member
δες οσα πιο πολλα αποτελεσματα μπορεις απο ολες τι κλινικες και θα το καταλαβεις ολοι εχουν κοντα τα πλαινα και πιο μακρυα τα μεταμοσχευμενα τραβηγμενα προς τα πισω για να ειναι πιο ομοιομορφος ο ογκος των μαλλιων περιμετρικα στο κεφαλι . επισης δες απο ποιες περοχες σου εξαγουν τα τριχοθυλακια.....αν ο γιατρος δεν εχει σαν στοχο του και την ομοιογενοποιηση των μαλλιων στο κεφαλι (ψιλα γραμματα μονο οι τοπ το εχουν στην στρατηγικη τους )ελπιζω να καταλαβαινεις οτι ειναι πολυ δυσκολο οταν μεγαλωνουν τα μαλλια να δινουν ενα οβαλ σχημα στο κεφαλι που ειναι και η αποστολη τους. οσο πιο κοντα τα πλαινα και τα πισω ειναι πιο ευκολα τα πραγματα . και στο τελος να ξερεισ οτι τα μεταμοσχευμενα μαλλια ιδιαιτερα τον πρωτο καιρο ειναι πολυ ατιθασα

athenian

Well-Known Member
ελπιζω να καταλαβαινεις οτι ειναι πολυ δυσκολο οταν μεγαλωνουν τα μαλλια να δινουν ενα οβαλ σχημα στο κεφαλι που ειναι και η αποστολη τους. οσο πιο κοντα τα πλαινα και τα πισω ειναι πιο ευκολα τα πραγματα
Τι εννοις οβαλ σχημα?Στην hairline η γενικοτερα?

giatrou

Member
Λοιπόν αύριο έχω ραντεβου με ΜΕΔΙ και ΑΗΚ και μετά με ΔΗΙ , τελευταίες συμβουλές-προτροπές κύριοι σας ακούω

anargiros88

Well-Known Member
Συμβουλη μου να διαβασεις το νημα του cvial και να αφομοιώσεις οσα περσοτερα μπορεις . Οχι οτι θα γινεις ξεφτερι απλα δεν θα πας αδιαβαστος στα ραντεβου και ετσι δεν θα μπορεσει κανενας να σου πουλησεις φυκια για μεταξωτες κορδελες . Το τι μπορει να προσφερει η καθεμια απο τις δυο κλινικες ( ahc _ dhi ) πιστευω το χεις καταλαβει οποτε η τιμη ειναι το θεμα . Καλη τυχη και κρατα μας ενημερους

FreeThinker

Well-Known Member
Λοιπόν αύριο έχω ραντεβου με ΜΕΔΙ και ΑΗΚ και μετά με ΔΗΙ , τελευταίες συμβουλές-προτροπές κύριοι σας ακούω
σε τρωει για ΜΕΔΙ ε... λενε οτι οταν το αρνακι θελει ξυλο τρυβεται στη γκλιτσα του τσοπανη

Μπλουζα