John_John1
Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Φιλε john, νομιζω οτι θα συμφωνησεις πως ειναι, μαλλον, αντιδεοντολογικο αυτο που γινεται στο συγκεκριμενο νημα.
Ο Αριστος ειναι νοσηλευτης-τεχνικος στην κλινικη, προεβη σε μεταμοσχευση και ολοι περιμεναμε πως θα κανει μια αψογη και συνεπεστατη παρουσιαση.
Αντ' αυτου ειναι εξαφανισμενος εδω και μηνες. Εχουν περασει 6 μηνες και 10 μερες και ουτε φωνη, ουτε ακροαση. Πως εξηγειται αυτο; Σταματησε να εργαζεται στην κλινικη; Ειναι δυνατον να μην του εχει γινει καμια υπενθυμιση να συχεχισει την παρουσιαση;
Οπως καταλαβαινεις, εγειρονται αμφιβολιες/υποψιες. Μαλλον δικαιολογημενα. Αν ειναι να εμφανιστει στο χρονο επανω, τοτε η παρουσιαση θα τεθει εν αμφιβολω.
Πολλες φορες εχουμε γραψει για την αξια της HDC, για τις ικανοποιητικες τιμες (ειδικα μετα την τελευταια εκπτωση που εγινε προσφατα) και για τα πολυ καλα αποτελεσματα. Αν, ομως, θελουμε να ειμαστε ακριβοδικαιοι, οφειλουμε να επικρινουμε αυτο που συμβαινει στην παρουσα μεταμοσχευση.
Καλήμερα φίλε tol και υπόλοιπα παιδιά!!!
Φυσικά και συμφωνώ με αυτά που γράφεις αν δεν συμφωνούσα θα ήταν παράλογο.
Ο τεχνικός μας συνεχίζει να εργάζεται στην κλινική και οφείλει να συνεχίσει την παρουσίαση του.
Έστειλα Mail χθες βράδυ στην κλινική με screenshot τα γραφόμενα σου και τους προσθεσα ότι σας παρακαλώ πολύ δεν γνωρίζω τι έχει γίνει αλλά ότι και να είναι αυτό να ενημερώσει το νήμα του γιατί χάνω την αξιοπιστία μου και εγώ και η κλινική.
Η κλινική είναι κλειστή αυτήν την στιγμή λόγο διακοπών και μου απάντησαν ότι θα τακτοποιηθεί μέχρι το τέλος του μήνα αλλιώς θα τηλεφωνήσω τον ιδιοκτήτη τις κλινικής ο ίδιος.