Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αυτό θα φανεί σε βάθος χρόνου,αν είναι εν εξελίξει η dupa τότε προφανώς θα τα χάσει ολα η δεν θα φυτρώσουν αν χτύπησε εκεί.Δεν ειμαι σιγουρος οτι οι κλινικες λαμβανουν υποψη τους την DUPA οσο θα επρεπε. Ακομα και στην κυπρο. Θυμαμαι ενα περιστατικο που σε καποια φαση εχασε ολα τα μεταμοσχευμενα. Και αν δεν κανω λαθος ειχε παει κυπρο.
Αν λοιπον ο ασθενης εδω ειχε dupa, λογικο δεν ειναι να μην πετυχει η φυτρωση χωρις φινα?
Μην μπαίνεις τώρα σε τριπάκια zelig και χαλιέσαι. Κάθε περίπτωση διαφορετική.Εδώ τα πλαϊνά μου φαίνονται στην ίδια κακή / ταλαιπωρημένη κατάσταση με τα δικά μου - παίζει να είναι ίδια περίπτωση; Δηλαδή να μην έπρεπε να τον αναλάβει η κλινική;
Είναι βρεγμενα τα μαλλιά εδω?Και οι υπόλοιπες.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Είναι βρεγμενα τα μαλλιά εδω?
αυτό ισχύει για τις περισσότερες περιπτώσεις πάντως που έχει αρχίσει από κάτω το φορουμοδικίο συμπεριλαμβανομένης και του aldo που είναι τώρα hotΝα πούμε στον Αρίστο να χαίρεται το νέο του look, όπως και να έχει πάει, δεν έχει καμμία σχέση με πρίν και έχει καδραριστεί το πρόσωπο.
Come on people λίγη ευγένεια.
Οφείλουμε να λέμε τα πράγματα ως έχουν. Αυτό δεν σε κάνει αγενή, αλλά ρεαλιστή. Το να "χαϊδεύουμε αυτιά" για να φανούμε ευγενικοί δεν οδηγεί κάπου και δημιουργεί λάθος εντυπώσεις και μηνύματα στα υπόλοιπα μέλη.Να πούμε στον Αρίστο να χαίρεται το νέο του look, όπως και να έχει πάει, δεν έχει καμμία σχέση με πρίν και έχει καδραριστεί το πρόσωπο.
Come on people λίγη ευγένεια.
Εδώ δεν κάνει η κλινική παρουσίαση, αλλά ο Αρίστος. Δεν υπάρχει χάιδεμα αυτιών απο εμένα, βλέπω αλλαγμένη την εικόνα του παιδιού προς το καλύτερο και το παραθέτω. Απευθύνομαι προσωπικά σε φυσική οντότητα και το θεωρώ αυτονόητο να μην είμαι αγενής. Αν δεν ήμουν ρεαλιστής, θα έβλεπες σχόλια τύπου "απίθανος έγινες". Το ότι η εικόνα δεν είναι αυτή που αναμενόταν, το είπαμε απο προηγούμενα σχόλια.Οφείλουμε να λέμε τα πράγματα ως έχουν. Αυτό δεν σε κάνει αγενή, αλλά ρεαλιστή. Το να "χαϊδεύουμε αυτιά" για να φανούμε ευγενικοί δεν οδηγεί κάπου και δημιουργεί λάθος εντυπώσεις και μηνύματα στα υπόλοιπα μέλη.
Θα μπορούσε να βάλει 1-2 φωτος με στεγνά για να βγει ενα καλύτερο συμπέρασμα.Βρεγμένα είναι. Αύριο θα πω την άποψη μου.
Θα μπορούσε να βάλει 1-2 φωτος με στεγνά για να βγει ενα καλύτερο συμπέρασμα.