Καλημέρα στο Forum. Η μμ πραγματοποιήθηκε στη θεσσαλονίκη ! Όλα πήγαν άψογα ! Μπήκαν περίπου 3700 grafts ! Την 1η μέρα μπήκαν σχεδόν 1700 κορυφή και άνοιγε σιγά σιγά η περιοχή κάλυψης λίγα διάσπαρτα πάνω και τη 2η μέρα της μμ σχεδόν τα 2000 μπροστά ! Λόγος 1ης μέρα 2,25 και δεύτερης 2,32. Βρίσκομαι στην 6η ημέρα μετά την μμ. Μέχρι και 3η μέρα δεν ένιωθα τίποτα από πόνο. Τώρα από 4η μέρα εμφανίστηκαν πόνοι σα μικρά βελονάκια στη δότρια κυρίως το βράδυ που ξαπλώνω , αρκετά ενοχλητικά ! Οι πόνοι υποχωρούν με ένα ντεπόν ! Επίσης έχω Κάποια φαγουρίσματα στη λήπτρια και αίσθηση τεντώματος του δέρματος στη δότρια! Βοηθάει πολύ το gel αλοε βερα 99%που εφαρμόζω στη δότρια μόνο μετά το πρωινό λούσιμο, μου δίνει μια ωραία αίσθηση και σαν να υποχωρούν τα πονάκια μέχρι το βράδυ! Επίσης μετά το λούσιμο εξαφανίζονται και όλα τα φαγουρίσματα στη λήπτρια! Επίσης Από την πρώτη μέρα μετά την μμ εμφανίστηκε οίδημα το οποίο ξεκίνησε κάτω από την hairline και προχωράει προς τα κάτω , τώρα έχει φτάσει δύο με τρεις πόντους κάτω από τις σακούλες των ματιών και σχετικά είναι αρκετά μικρότερο από την πρώτη ημέρα! Έχω δει αρκετές παρουσιάσεις μμ εδώ μέσα και ήθελα να ρωτήσω σχετικά σε πόσο διάστημα υποχωρούν οι ενοχλήσεις στη δότρια για κάποιον που κάνει πρώτη φορά μμ; Επίσης τα κακαδάκια στη λήπτρια στις πόσες μέρες φεύγουν ; Και πώς φεύγουν τα απορροφάει ο οργανισμός ή πρέπει να αυξήσουμε την πίεση στο λούσιμο για να πέσουν; Το ντεπόν που παίρνω κατα βούληση δημιουργεί πρόβλημα στην αποθεραπεία ;