Μεταμόσχευση λιαν συντόμως ...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το θέμα χρήζει ανάλυσης με permanent stick στις βασικές αρχές μμ. Θα το κάνω όταν βρω χρόνο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Andreas1978

Active Member
@Andreas1978 o Τυρκαλάς τι λέει για αυτό το αποτέλεσμα;
Υπομονή Θα απαντήσω συνολικά. Και ισως καλύτερα να γίνει μια παρουσίαση για να είναι πιο αντικειμενικά τα συμπεράσματα μιας και η φωτό που ανέβηκε από τον cvial δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ανδρέα ίσως θα έπρεπε να κάνεις παρουσίαση. Όταν λες ότι δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα τι εννοείς? Ότι δεν είναι ωραιοποιημένη και ότι με κάποιου είδους άλλη γωνία φαίνεται καλύτερο? Έχω όλες τις φώτο που βγήκαν και ευχαρίστως να τις ποστάρω.

Andreas1978

Active Member
Ανδρέα ίσως θα έπρεπε να κάνεις παρουσίαση. Όταν λες ότι δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα τι εννοείς? Ότι δεν είναι ωραιοποιημένη και ότι με κάποιου είδους άλλη γωνία φαίνεται καλύτερο? Έχω όλες τις φώτο που βγήκαν και ευχαρίστως να τις ποστάρω.
Θα κάνω. Εφόσον με ρωτάς τι εννοώ , δώσε μου τη ευκαιρία να απαντήσω και μην μετατρέπεις την ερώτηση σε πολλαπλής επιλογής. Δηλαδή μη προσανατολίζεις τις επιλογές απάντησης.Ακομη και μια ερώτηση πολλαπλής θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον 4 επιλογές δυο αρνητικές προς εμένα και δυο αρνητικές προς εσένα για θέμα ισονομίας. Τέλος να σου υπενθυμίσω μιας και λες οτι ευχαρίστως να ποστάρεις τις φωτό μου πως πρέπει να δώσω τη συγκατάθεση μου για να ανεβάσεις φωτό μου δημόσια κάτι που δεν εχω κανει έως τωρα. Το σωστό Λοιπον νομικά είναι να μου τις στειλεις και να τις ανεβάσω εγώ ή να εχεις τη συναίνεση μου με οποιοδήποτε αυταπόδεικτο τροπο. Πραγμα που δεν συνέβει έως τώρα.Θα έπρεπε να με είχες ρωτήσει πριν ανεβάσεις την προηγούμενη φωτό. Ας επανέλθουμε όμως στην ερωτησή σου.Η αντικειμενικότητα θα πραγματωθεί με την παρουσίαση αρκετών φωτό του πριν και μετά.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Κανένα πρόβλημα Ανδρέα. Νόμιζα ότι θα ήθελες και εσύ όπως όλοι μας να βοηθήσουμε τα μέλη του φόρουμ από την στιγμή που ούτε πρόσωπο φαίνεται και η φώτο τραβήχτηκε με την συγκατάθεσή σου. Αποσύρω την φώτο και σου ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση. Τα περί πολλαπλής επιλογής δεν τα καταλαβαίνω, προφανώς και μπορείς να απαντήσεις όπως θες και να πεις ότι θες. Πιο αντικειμενική εικόνα όμως από φώτο τραβηγμένες από τρίτο πρόσωπο και live εικόνα δεν υπάρχει. Φώτο πριν από την μμ σου έχεις ποστάρει σε αυτό το νήμα.

Τελευταία επεξεργασία:

Andreas1978

Active Member
Κανένα πρόβλημα Ανδρέα. Νόμιζα ότι θα ήθελες και εσύ όπως όλοι μας να βοηθήσουμε τα μέλη του φόρουμ από την στιγμή που ούτε πρόσωπο φαίνεται και η φώτο τραβήχτηκε με την συγκατάθεσή σου. Αποσύρω την φώτο και σου ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση.
Δεκτή η συγγνώμη σου. Με αιφνιδίασες. Εννοείται πως επιθυμώ να βοηθήσουμε τα μέλη και όσο με αφορά θα γίνει όπως και γω βοηθήθηκα στο μέτρο του δυνατού από το φόρουμ. Τη συμπάθεια σας αλλά ως συνιδιοκτήτης Ο.Ε. δύο φροντιστηριακών μονάδων ο χρόνος μου είναι αυστηρώς περιορισμένος…με την πρώτη ευκαιρία θα κάνω μια οργανωμένη παρουσίαση.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αναμένουμε. Πάντως μου δίνεις μια ωραία πάσα και σε ευχαριστώ για αυτό. Από τα επόμενα cons θα ζητήσω από όλους τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να συμμετέχουν να μου δηλώνουν γραπτώς ότι συναινούν να δημοσιοποιούνται οι φώτο τους (χωρίς πρόσωπο φυσικά) στο φόρουμ. Θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο για όλους μας γιατί πολλά είναι repair cases.

Τελευταία επεξεργασία:

giannis1991

Well-Known Member
Και όποιος κατάλαβε......κατάλαβε...Και ελπίζω να κατάλαβε...Οι άλλοι όταν και αν καταλάβουν...
Στην κυριολεξία το λέω οπότε δεν θα απαντήσω στο τι εννοώ...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

montecristo

Well-Known Member
Εμένα για τόσο μου είχε πει 8500…… ΑΠΕ… Αν Πιάσει Έπιασε…..
Αφού δεν στα έκανε και 10.000 στρογγυλά καλά είσαι χαχα. Μερικοι οντως εχουν ξεφύγει πολύ σε τιμες και ότι θέλουν ζητάνε και σε όποιον πιάσει…κάποιος θα ψαρώσει…

Andreas1978

Active Member
Αριστερά δύο δικές μου φωτό προ ολίγων λεπτών δεξιά εις διπλούν λήψη από Cvial απο την περασμένη Κυριακή. Σίγουρα χρειάζομαι δεύτερη μμ για πύκνωση.

Συνημμένα

• 584D7646-6895-497F-B8CF-8EF8A5A55F13.jpeg
    584D7646-6895-497F-B8CF-8EF8A5A55F13.jpeg
    352.4 KB · Προβολές: 124

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Οι δικές μου είναι με σωστό τεχνητό φωτισμό από πάνω όπως πρέπει να είναι, οι δικές σου είναι οι συνηθισμένες σκοτεινές/κολακευτικές (δεν το λέω με μομφή προς το πρόσωπό σου) που ποστάρουν πολλά μέλη. Αν δε βγεις και στον ήλιο οι δικές μου θα είναι και αυτές κολακευτικές. Για αυτό θα αρχίσω και τα verified στις ανεξάρτητες παρουσιάσεις για να παρουσιάζονται τα πράγματα όπως πρέπει να είναι.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αν σε ενδιαφέρει να ποστάρω και τις υπόλοιπες του cons δότρια/λήπτρια (ή να στις στείλω με pm) πες μου.

Andreas1978

Active Member
Ανεβάζω ενδεικτικά δύο ζεύγη φωτό πριν και μετά.

Συνημμένα

• 09149969-D9B3-480C-B362-D763869757AB.jpeg
    09149969-D9B3-480C-B362-D763869757AB.jpeg
    436.1 KB · Προβολές: 111
  • 8A828C32-C099-44E8-A2AC-C23248CC436F.jpeg
    8A828C32-C099-44E8-A2AC-C23248CC436F.jpeg
    372.7 KB · Προβολές: 111

Kostas97

Well-Known Member
Αριστερά δύο δικές μου φωτό προ ολίγων λεπτών δεξιά εις διπλούν λήψη από Cvial απο την περασμένη Κυριακή. Σίγουρα χρειάζομαι δεύτερη μμ για πύκνωση.
Οι δικες σου φωτογραφιες ποτε ειναι τραβηγμενες;
Παντως τα grafts που μπηκαν θεωρω δεν βγηκαν. Συνεπως και για πυκνωση να πας καλυτερα να ειναι πιο εξασφαλισμενη η φυτρωση.

Μπλουζα