Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εμένα για τόσο μου είχε πει 8500…… ΑΠΕ… Αν Πιάσει Έπιασε…..Πάντως η Αθήνα έφτασε και τον Freitas σε τιμές .8000 ευρώ για 3500 μοσχεύματα!!!!!!
Υπομονή Θα απαντήσω συνολικά. Και ισως καλύτερα να γίνει μια παρουσίαση για να είναι πιο αντικειμενικά τα συμπεράσματα μιας και η φωτό που ανέβηκε από τον cvial δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα.@Andreas1978 o Τυρκαλάς τι λέει για αυτό το αποτέλεσμα;
Θα κάνω. Εφόσον με ρωτάς τι εννοώ , δώσε μου τη ευκαιρία να απαντήσω και μην μετατρέπεις την ερώτηση σε πολλαπλής επιλογής. Δηλαδή μη προσανατολίζεις τις επιλογές απάντησης.Ακομη και μια ερώτηση πολλαπλής θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον 4 επιλογές δυο αρνητικές προς εμένα και δυο αρνητικές προς εσένα για θέμα ισονομίας. Τέλος να σου υπενθυμίσω μιας και λες οτι ευχαρίστως να ποστάρεις τις φωτό μου πως πρέπει να δώσω τη συγκατάθεση μου για να ανεβάσεις φωτό μου δημόσια κάτι που δεν εχω κανει έως τωρα. Το σωστό Λοιπον νομικά είναι να μου τις στειλεις και να τις ανεβάσω εγώ ή να εχεις τη συναίνεση μου με οποιοδήποτε αυταπόδεικτο τροπο. Πραγμα που δεν συνέβει έως τώρα.Θα έπρεπε να με είχες ρωτήσει πριν ανεβάσεις την προηγούμενη φωτό. Ας επανέλθουμε όμως στην ερωτησή σου.Η αντικειμενικότητα θα πραγματωθεί με την παρουσίαση αρκετών φωτό του πριν και μετά.Ανδρέα ίσως θα έπρεπε να κάνεις παρουσίαση. Όταν λες ότι δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα τι εννοείς? Ότι δεν είναι ωραιοποιημένη και ότι με κάποιου είδους άλλη γωνία φαίνεται καλύτερο? Έχω όλες τις φώτο που βγήκαν και ευχαρίστως να τις ποστάρω.
Δεκτή η συγγνώμη σου. Με αιφνιδίασες. Εννοείται πως επιθυμώ να βοηθήσουμε τα μέλη και όσο με αφορά θα γίνει όπως και γω βοηθήθηκα στο μέτρο του δυνατού από το φόρουμ. Τη συμπάθεια σας αλλά ως συνιδιοκτήτης Ο.Ε. δύο φροντιστηριακών μονάδων ο χρόνος μου είναι αυστηρώς περιορισμένος…με την πρώτη ευκαιρία θα κάνω μια οργανωμένη παρουσίαση.Κανένα πρόβλημα Ανδρέα. Νόμιζα ότι θα ήθελες και εσύ όπως όλοι μας να βοηθήσουμε τα μέλη του φόρουμ από την στιγμή που ούτε πρόσωπο φαίνεται και η φώτο τραβήχτηκε με την συγκατάθεσή σου. Αποσύρω την φώτο και σου ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αφού δεν στα έκανε και 10.000 στρογγυλά καλά είσαι χαχα. Μερικοι οντως εχουν ξεφύγει πολύ σε τιμες και ότι θέλουν ζητάνε και σε όποιον πιάσει…κάποιος θα ψαρώσει…Εμένα για τόσο μου είχε πει 8500…… ΑΠΕ… Αν Πιάσει Έπιασε…..
Στείλτες μου σε pm να τις ανεβάσω.Αν σε ενδιαφέρει να ποστάρω και τις υπόλοιπες του cons δότρια/λήπτρια (ή να στις στείλω με pm) πες μου.
Στείλτες μου σε pm να τις ανεβάσω.
Οι δικες σου φωτογραφιες ποτε ειναι τραβηγμενες;Αριστερά δύο δικές μου φωτό προ ολίγων λεπτών δεξιά εις διπλούν λήψη από Cvial απο την περασμένη Κυριακή. Σίγουρα χρειάζομαι δεύτερη μμ για πύκνωση.