Μεταμόσχευση λιαν συντόμως ...

nick90

Well-Known Member
Ναι θα το κάνω προς το τέλος του μήνα !
Θεωρείτε καλό να ξεκινήσω και μινοξιδίλη στη παρούσα φάση ; Η κλινική στο φύλλο οδηγιών το προτείνει από τη 10η μέρα μετά την μμ πρωί και βράδυ για τουλάχιστον 6 έως 8 μήνες.
Ναι άρχισε στις 15 μέρες πχ. Κάθε μέρα πρωί βράδυ, για να βοηθήσεις και να επιταχύνεις τη φύτρωση.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Andreas1978

Active Member
Καλησπέρα, βρίσκομαι στη 10 μέρα μετά την μμ και στην 8η μερα λουσίματος της λήπτριας ... αυτό που παραθέτω είναι νορμάλ να συμβαίνει ;

Συνημμένα

• IMG_7985.jpg
    IMG_7985.jpg
    575.8 KB · Προβολές: 68

alex7

Well-Known Member
Καλησπέρα, βρίσκομαι στη 10 μέρα μετά την μμ και στην 8η μερα λουσίματος της λήπτριας ... αυτό που παραθέτω είναι νορμάλ να συμβαίνει ;
Πέφτει το κακάδι μαζί με την ταλαιπωρημένη τρίχα .Το ειδα και στην δίκη μου περίπτωση .Μετά η φυτρωση των νέων τριχών απογειώθηκε .Η ρίζα είναι βαθιά και ασφαλής .Πρόσεχε τον ήλιο μόνο .

Neverwinter

Active Member
Εγώ βρίσκομαι στην 5η μέρα και με το λούσιμο δεν βλέπω να φεύγουν εύκολα , αλλά όπως κάθομαι καναπέ και «χαϊδεύω» κάπως το κεφάλι νιώθω ότι σιγά σιγά πέφτουν τα κακαδακια , λέτε να περιμένω να φεύγουν μόνο στο λούσιμο ;

alex7

Well-Known Member
Εγώ βρίσκομαι στην 5η μέρα και με το λούσιμο δεν βλέπω να φεύγουν εύκολα , αλλά όπως κάθομαι καναπέ και «χαϊδεύω» κάπως το κεφάλι νιώθω ότι σιγά σιγά πέφτουν τα κακαδακια , λέτε να περιμένω να φεύγουν μόνο στο λούσιμο ;
Μόνο με το λούσιμο .Μην πειράζεις τα ΜΜ

alex7

Well-Known Member
Ωχ κατάλαβα , την πατήσαμε λες ; Γιατί έχουν φύγει αρκετά κακαδακια από το χάιδεμα που τους κάνω χωρίς πίεση !
Δεν τμνομιζω ότι την πάτησες για τι μετά από 72 ώρες έχουν αγκιστρωθεί τα μοσχεύματα αλλά καλού κακού μην τα πειράζεις

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

zelig

Member
Έχω ακριβώς την ίδια απορία ! και γω 10η μέρα αν δεν τα χαιδέψω λίγο δεν πέφτουν! Ειναι λάθος?
Καλησπέρα φίλε Ανδρέα, καλή επιτυχία. Νομίζω σε είδα την ημέρα που πήγα για αλλαγή γάζας (την ημέρα που έφευγα) και μιλήσαμε λίγο στο σαλόνι της κλινικής. Εμένα μου έφυγαν την ενδέκατη μέρα όλα. Θέλει πάντως λίγη πίεση κατά το λούσιμο αλλιώς με σκέτο λούσιμο και ταμποναριστα θα αργήσουν να φύγουν.
Από ό,τι έχω καταλάβει ο λόγος που δεν είναι καλό να τα ακουμπάμε εκτός λούσιμο είναι για να μην προκληθεί κάποια μόλυνση από ενδεχομένως μη καλά πλυμένα χέρια. Κατά τα άλλα δεν νομίζω ότι υπάρχει φόβος αποκόλλησης μετά την τέταρτη μέρα.
Μου έχει δοθεί κι εμένα αγωγή μινοξιδιλη, αλλά σύμφωνα με το φύλλο οδηγιών της regaine αν η περιοχή έχει ερυθρότητα καλό είναι να μην την αρχίσουμε. Εμένα ας πούμε στα σημεία που έγινε η μεταμόσχευση υπάρχει ερυθρότητα, οπότε αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω θα είχε ενδιαφέρον να μας πει

Andreas1978

Active Member
Ναι φίλε σε θυμάμαι , έγω είμαι που τα είπαμε λίγο το πρωί! Οκ Οπότε θέλει από αύριο να αυξήσω λίγο πίεση και παραπάνω μούλιασμα που είπαν τα παιδιά!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ο φίλος εδώ ήρθε στα cons με τον Λορενζο. Το αποτέλεσμα του ήταν το εξής μετά από 3500g. O Λορένζο διέγνωσε BUPA και του σύστησε 7mg/week και επανεξέταση μετά από 6 μήνες. Είναι προφανές ότι δεν έπρεπε να κάνει την 1η επέμβαση χωρίς φίνα και αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα για την γενικότερη πολιτική που ακολουθούν οι Ελληνικές κλινικές. Το θεωρώ πολύ πιο σημαντικό σε σχέση με τα αποτελέσματα γιατί αφορά μια lifetime αντιμετώπιση και γιατί πλέον έχω πολλά τέτοια παραδείγματα από τα cons.

Η ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Τελευταία επεξεργασία:

JimKan1

Well-Known Member
Ο φίλος εδώ ήρθε στα cons με τον Λορενζο. Το αποτέλεσμα του ήταν το εξής μετά από 3500g. O Λορένζο διέγνωσε BUPA και του σύστησε 7mg/week και επανεξέταση μετά από 6 μήνες. Είναι προφανές ότι δεν έπρεπε να κάνει την 1η επέμβαση χωρίς φίνα και αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα για την γενικότερη πολιτική που ακολουθούν οι Ελληνικές κλινικές. Το θεωρώ πολύ πιο σημαντικό σε σχέση με τα αποτελέσματα γιατί αφορά μια lifetime αντιμετώπιση και γιατί πλέον έχω πολλά τέτοια παραδείγματα από τα cons.

Προβολή συνημμένου 50892
Εγω βλεπω και εντονη ερυθροτητα 11 μηνες μετα την μμ, αυτο θεωρηθηκε φυσιολογικο απο τον Λορεντζο;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν είπε για αυτό κάτι. Πολλές φορές και οι φώτο παρουσιάζουν αλλοιωμένα τα χρώματα σε σχέση με την πραγματικότητα.

montecristo

Well-Known Member

Προβολή συνημμένου 50892
Άμα μπει κάποιος σε μμ με DUPA/BUPA σημαίνει οτι τα τριχοθυλάκια που θα μεταμοσχευτούν υποτίθεται ως ασφαλή θα ειναι μη ασφαλή και πιο αδύναμα αφού έχουν επηρεαστεί και αυτά από την DHT, οπότε και θα έχουν πολύ λιγοτερες πιθανότητες να επιβιώσουν με αποτέλεμα τη χαμηλή φύτρωση τους σε σχέση με το να μην έχει DUPA ο ασθενής και τα τριχοθυλάκια του ήταν ασφαλή και υγιή τα οποία θα άντεχαν και θα επιβίωναν;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Άμα μπει κάποιος σε μμ με DUPA/BUPA σημαίνει οτι τα τριχοθυλάκια που θα μεταμοσχευτούν υποτίθεται ως ασφαλή θα ειναι μη ασφαλή και πιο αδύναμα αφού έχουν επηρεαστεί και αυτά από την DHT, οπότε και θα έχουν και πολύ λιγοτερες πιθανότητες να επιβιώσουν με αποτέλεμα τη χαμηλή φύτρωση τους σε σχέση με το να μην έχει DUPA ο ασθενής και τα τριχοθυλάκια του ήταν ασφαλή και υγιή τα οποία θα άντεχαν και θα επιβίωναν;

Σωστά. Είναι 50-50% να μην επιβιώσουν. Επίσης αυτού του είδους ΑΑ έχουν και (εν γένει) χαμηλούς λόγους.

Μπλουζα