Σχετικά είναι όλα.υποθεσεις..και αν δεν έχει δοτρια από αλλού?σώμα γενιά κτλ? Είναι μια επιλογή το strip .για άλλους όχι για άλλους ναι.το μείον είναι το σημάδι .το + είναι σχεδόν 100% επιβίωση μοσχευμάτων.καλοι στριπαδες γιατροί το πιστεύουν και το δουλεύουν φουλ..υπάρχουν και πολλοί ασθενείς που το επιλέγουν ..τώρα εμάς εδώ το θέμα μας είναι ο jacksmith πάντως..
Φίλε @jacksmith,προσπάθησε να μην φέρνεις τόσο κοντά την κάμερα στο κεφάλι,άσε λίγο περισσότερη απόσταση..και να βγάλεις σε εξωτερικές συνθήκες φωτό στο φως ημέρας..χτένισε τα και λίγο διαφορετικά,στο πλάι,τώρα που μακρυναν κιόλας..
Όσο για το να περιμένουμε το 10μηνο,νομίζω δεν έχει ουσία..είσαι ήδη στο 90-95% του τελικού αποτελέσματος.
Φίλε αεράτε, σε εξωτερικό χώρο είναι οι φωτογραφίες με λίγη συννεφιά. Νομίζω είναι αρκετά αποκαλυπτικές. Αλλά θα βγάλω και όπως μου ζήτησες.
Όσον αφορά την μέθοδο, πιστεύω, ότι για την περίπτωση μου , έκανα την σωστή επιλογή. Άλλωστε η πρώτη τομή που έκανα στην Laser Line ήταν αξιοπρεπέστατη. Εκεί ό οργανισμός μου αντέδρασε σωστά μάλλον .....
Πιστεύω ότι κανονικά και την επόμενη φορά στριπ θα έπρεπε να κάνω. Φυσικά αυτό το λέω μόνο θεωρητικά καθώς δεν θα ρισκάρω να ''πατήσω΄΄ και άλλη τομή πάνω στην υπάρχουσα έτσι όπως είναι.
Κάπου επίσης αναφέρθηκε το τατουαζ του Πάνου πάνω στην τομή. Δυστυχώς και στην περίπτωση αυτή από το τατουάζ ,έμεινε μια σκούρα λωρίδα . Τα είχε γράψει και παλαιότερα ο Stripar. Μετά από καιρό γίνεται έκχυση του μελανιού μέσα στην τομή και για αυτό σχεδόν όλα καταλήγουν σκούρες λωρίδες. Μου το ανέφερε και επαγγελματίας που κάνει αυτή την δουλειά. Εν συνεχεία χρειάζεται αφαίρεση με lazer ( αν δεν θέλεις να παραμείνει η σκούρα λωρίδα) και μετά ξανά από την αρχή. Είναι μια λύση το τατουάζ, αλλά αρκετά προβληματική.
Ίσως καλύτερη λύση είναι η μεταμόσχευση στην τομή, όπου και εκεί η επιβίωση των μοσχευμάτων δεν είναι αρκετά καλή και σίγουρα για μένα θα ήταν και σπατάλη μοσχευμάτων.