Anastasakis Hair Clinic
Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Φίλε αεράτε, σε εξωτερικό χώρο είναι οι φωτογραφίες με λίγη συννεφιά. Νομίζω είναι αρκετά αποκαλυπτικές. Αλλά θα βγάλω και όπως μου ζήτησες.
Όσον αφορά την μέθοδο, πιστεύω, ότι για την περίπτωση μου , έκανα την σωστή επιλογή. Άλλωστε η πρώτη τομή που έκανα στην Laser Line ήταν αξιοπρεπέστατη. Εκεί ό οργανισμός μου αντέδρασε σωστά μάλλον .....
Πιστεύω ότι κανονικά και την επόμενη φορά στριπ θα έπρεπε να κάνω. Φυσικά αυτό το λέω μόνο θεωρητικά καθώς δεν θα ρισκάρω να ''πατήσω΄΄ και άλλη τομή πάνω στην υπάρχουσα έτσι όπως είναι.
Κάπου επίσης αναφέρθηκε το τατουαζ του Πάνου πάνω στην τομή. Δυστυχώς και στην περίπτωση αυτή από το τατουάζ ,έμεινε μια σκούρα λωρίδα . Τα είχε γράψει και παλαιότερα ο Stripar. Μετά από καιρό γίνεται έκχυση του μελανιού μέσα στην τομή και για αυτό σχεδόν όλα καταλήγουν σκούρες λωρίδες. Μου το ανέφερε και επαγγελματίας που κάνει αυτή την δουλειά. Εν συνεχεία χρειάζεται αφαίρεση με lazer ( αν δεν θέλεις να παραμείνει η σκούρα λωρίδα) και μετά ξανά από την αρχή. Είναι μια λύση το τατουάζ, αλλά αρκετά προβληματική.
Ίσως καλύτερη λύση είναι η μεταμόσχευση στην τομή, όπου και εκεί η επιβίωση των μοσχευμάτων δεν είναι αρκετά καλή και σίγουρα για μένα θα ήταν και σπατάλη μοσχευμάτων.
Καλό θα ειναι να τηρησεις το χτενισμα που ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ και να ποσταρεις αναλογες φωτογραφιες.
το χτενισμα που νομιζω συμφωνησαμε ήταν από αριστερα προς τα δεξια διαγωνια προς τα πίσω.
Τι θα έλεγες να ποσταρεις και μερικες αποκαλυπτικές φωτογραφιες με αυτο το χτένισμα με το οποιο ΣΧΕΔΙΑΣΑ την λήπτρια περιοχή, προφανως λόγω τεραστιας επιφάνειας και αναλογικά λίγων μοσχευμάτων???
Γιατι πραγματικά το χτενισμα από πίσω προς τα μπρος με μακρυ μαλλί που ηδη έχεις δεν νομιζω ότι το κάνει κάποιος...