Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
8 % που είπες για Ερντογάν δεν είναι μεγάλο ,αυτός βαζει και πολλά grafts δηλ σε 4κ 320;Τι λες εσύ που ξες;No clue.
No clue.
Μια από τα ίδια ,κάνει refresh την σελίδα ο μοντ και αργείΝα σε ρωτησω κατι ασχετο, καθε μεσημερι απο τις 2:30 εως τις 3 πέφτει το φόρουμ ; Μου απαγορεύει το access.
8 % που είπες για Ερντογάν δεν είναι μεγάλο ,αυτός βαζει και πολλά grafts δηλ σε 4κ 320;Τι λες εσύ που ξες;
Καλό θα ειναι να τηρησεις το χτενισμα που ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ και να ποσταρεις αναλογες φωτογραφιες.
το χτενισμα που νομιζω συμφωνησαμε ήταν από αριστερα προς τα δεξια διαγωνια προς τα πίσω.
Τι θα έλεγες να ποσταρεις και μερικες αποκαλυπτικές φωτογραφιες με αυτο το χτένισμα με το οποιο ΣΧΕΔΙΑΣΑ την λήπτρια περιοχή, προφανως λόγω τεραστιας επιφάνειας και αναλογικά λίγων μοσχευμάτων???
Γιατι πραγματικά το χτενισμα από πίσω προς τα μπρος με μακρυ μαλλί που ηδη έχεις δεν νομιζω ότι το κάνει κάποιος...
Εγώ δεν έχω πρόβλημα να βγάλω και φωτογραφίες όπως μου ζητάτε. Απλά μου κάνει εντύπωση, γιατί και στην περίπτωση του Αldo, αναφερθήκατε στην καταλληλότητα των φωτογραφιών και απορήσατε που δεν χρησιμοποίηθηκαν οι δικές σας φωτογραφίες που βγάλατε στην κλινική. Και εκεί φυσικά, ούτε τεράστια έκταση υπήρχε ούτε αναλογικά λίγα μοσχεύματα. Τέλως πάντων.
Θα ήθελα όμως και εσείς πρώτα να μας απαντήσετε σε δύο ερωτήματα που έθεσα στο post 291. Τα κάνω αντιγραφή να μην σας κουράζω.
1)Πάσχω τελικά από dupa ή από Retro? Εγω νομίζω το δεύτερο. Η κλινική δεν μου ανέφερε τίποτα. Δεν το διέγνωσε? Πιστεύει ότι δεν έχω κάτι από αυτά? Το διέγνωσε και δεν μου το είπε?
2)Επίσης έχω ήδη αναφέρει ότι η αρχική αναφορά του γιατρού στα 2 ραντεβού ήταν 3000-3200 μοσχεύματα με στριπ. Την μέρα της επέμβασης, μόλις με είδε και πριν κουρευτώ ,έχοντας ακριβώς το ίδιο μαλλί που είχα στα ραντεβού, μου είπε ότι δεν φτάνει το στριπ και χρειάζεται να πάρουμε και με FUE. Αλλαξε κάτι μέσα σε 3 μήνες στο κεφάλι μου? Για ποιό λόγο έγινε αυτό ? Αν την μέρα των ραντεβού κάναμε αμέσως μετά την επέμβαση, την ίδια μέρα, τι θα μου έλεγε τότε ο γιατρός?
Jacksmith, από ότι θυμάμαι ο CVIAL ανέφερε ότι έχεις σίγουρα RETROGRADE alopecia και μάλιστα επιθετική, και όντως έτσι φαίνεται από τις φωτογραφίες. Γιατί δεν πας σε μια κλινική π.χ. στην κλινική του Bisanga να σου εξετάσει την δότρια αλλά και να σου κάνει τις απαραίτητες μετρήσεις; Ο Dr Bisanga έρχεται τακτικά Ελλάδα.Εγώ δεν έχω πρόβλημα να βγάλω και φωτογραφίες όπως μου ζητάτε. Απλά μου κάνει εντύπωση, γιατί και στην περίπτωση του Αldo, αναφερθήκατε στην καταλληλότητα των φωτογραφιών και απορήσατε που δεν χρησιμοποίηθηκαν οι δικές σας φωτογραφίες που βγάλατε στην κλινική. Και εκεί φυσικά, ούτε τεράστια έκταση υπήρχε ούτε αναλογικά λίγα μοσχεύματα. Τέλως πάντων.
Θα ήθελα όμως και εσείς πρώτα να μας απαντήσετε σε δύο ερωτήματα που έθεσα στο post 291. Τα κάνω αντιγραφή να μην σας κουράζω.
1)Πάσχω τελικά από dupa ή από Retro? Εγω νομίζω το δεύτερο. Η κλινική δεν μου ανέφερε τίποτα. Δεν το διέγνωσε? Πιστεύει ότι δεν έχω κάτι από αυτά? Το διέγνωσε και δεν μου το είπε?
2)Επίσης έχω ήδη αναφέρει ότι η αρχική αναφορά του γιατρού στα 2 ραντεβού ήταν 3000-3200 μοσχεύματα με στριπ. Την μέρα της επέμβασης, μόλις με είδε και πριν κουρευτώ ,έχοντας ακριβώς το ίδιο μαλλί που είχα στα ραντεβού, μου είπε ότι δεν φτάνει το στριπ και χρειάζεται να πάρουμε και με FUE. Αλλαξε κάτι μέσα σε 3 μήνες στο κεφάλι μου? Για ποιό λόγο έγινε αυτό ? Αν την μέρα των ραντεβού κάναμε αμέσως μετά την επέμβαση, την ίδια μέρα, τι θα μου έλεγε τότε ο γιατρός?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Jacksmith, από ότι θυμάμαι ο CVIAL ανέφερε ότι έχεις σίγουρα RETROGRADE alopecia και μάλιστα επιθετική, και όντως έτσι φαίνεται από τις φωτογραφίες. Γιατί δεν πας σε μια κλινική π.χ. στην κλινική του Bisanga να σου εξετάσει την δότρια αλλά και να σου κάνει τις απαραίτητες μετρήσεις; Ο Dr Bisanga έρχεται τακτικά Ελλάδα.
το αν έκανε καλά ο γιατρός και έκανε ότι έκανε με το στριπ σίγουρα το ξέρει εκείνος καλύτερα από τον καθένα. Παρολά αυτά, περά από το αποτέλεσμα, τις τομές και όλα αυτά που δεν είμαι ειδίκος να κρίνω, θεώρω λίγο άσχημο ένας γιατρός να μιλάει έτσι σε έναν ασθενή του. Δεν νομίζω πως ένας ασθενής που πλήρωνει έναν γιατρό για μια επέμβαση πρέπει να δέχεται υποδείξεις για το χτένισμα που δείχνει σε ένα φόρουμ ή έξω ή οπουδήποτε. Επίσης ο γιατρός δεν είναι ωραίο να του επιβάλλει πως θα χτενιστεί...
Εγινε και FUE από ότι είδα και όχι μόνο FUT. Ειναι σημαντικό να γίνεται σωστή διάγνωση το αν έχει κάποιος DUPA ή retrograde alopecia. O CVIAL ανέφερε πάντως ότι έχει σίγουρα retro o jacksmith, εσείς λέτε όχι. Οπότε ας πάει σε μια άλλη κλινική να δούμε τι θα πουνε και οι άλλοι. Θα μπορούσε να πάει στον Bisanga που ειναι παγκόσμιας φήμης γιατρός και να τον ρωτήσει ή στον Lorenzo.ΟΠΟΙΟΣ και να το ειπε , ακόμα και δικιο να ειχε, που δεν έχει, ειναι irrelevant.
Με την τεχνική FUT ειναι ΑΔΙΑΦΟΡΟ.
Ουτε προκειται να φανει ποτε ή ουλή ουτε κανενα προβλημα δεν υπάρχει αν τοποθετησεις την τομή σου σωστά.
Και ο συγκεκριμένος ασθενής με τα μετα μοσχευμένα μαλλια που έχει πλέον ειναι ΑΠΕΙΡΩΣ καλύτερος εμφανισιακα από το να παρεμενε σε σταδιο 6 προς 7 επειδή καποιος only FUE surgeon δεν θα το αναλάμβανε (και μαλλον καλά θα έκανε).
Καλο ειναι να ρωταεμ και κανα ιατρό, ειδικα για controversial διαγνωσεις.
Φιλικα το λέω.
Και BTW, αν ειναι να ρωτησετε ιατρό, να ειναι τουλαχιστον ειδικευμενος (ιδανικα Δερματολόγος), και οχι ανειδικευτος που απλα κανει μεταμοσχευσεις εδω και 15 χρονια.
Φιλικα και ήρεμα το λέω
Συμφωνώ μαζί σου. Δεν έχω δει πραγματικά άλλη κλινική να μιλάει με τόσο επιθετικό τρόπο σε πελάτες της, που απλά εκφράζουν την άποψη τους για το αποτέλεσμα που πήραν...το αν έκανε καλά ο γιατρός και έκανε ότι έκανε με το στριπ σίγουρα το ξέρει εκείνος καλύτερα από τον καθένα. Παρολά αυτά, περά από το αποτέλεσμα, τις τομές και όλα αυτά που δεν είμαι ειδίκος να κρίνω, θεώρω λίγο άσχημο ένας γιατρός να μιλάει έτσι σε έναν ασθενή του. Δεν νομίζω πως ένας ασθενής που πλήρωνει έναν γιατρό για μια επέμβαση πρέπει να δέχεται υποδείξεις για το χτένισμα που δείχνει σε ένα φόρουμ ή έξω ή οπουδήποτε. Επίσης ο γιατρός δεν είναι ωραίο να του επιβάλλει πως θα χτενιστεί...