Μεταμόσχευση 2500 fut kai 550 fue. Κλινική ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ. Αρνητική εμπειρία.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
8 % που είπες για Ερντογάν δεν είναι μεγάλο ,αυτός βαζει και πολλά grafts δηλ σε 4κ 320;Τι λες εσύ που ξες;

Προσωπικά θεωρώ ότι οτιδήποτε κάτω από 10% (με πολύ περισσότερα φυσικά τα partial) είναι καλό. Φυσικά οι περισσότερες κλινικές μιλάνε για πολύ μικρότερα νούμερα αλλά δεν νομίζω ότι ισχύουν.

jacksmith

Active Member
Καλό θα ειναι να τηρησεις το χτενισμα που ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ και να ποσταρεις αναλογες φωτογραφιες.
το χτενισμα που νομιζω συμφωνησαμε ήταν από αριστερα προς τα δεξια διαγωνια προς τα πίσω.
Τι θα έλεγες να ποσταρεις και μερικες αποκαλυπτικές φωτογραφιες με αυτο το χτένισμα με το οποιο ΣΧΕΔΙΑΣΑ την λήπτρια περιοχή, προφανως λόγω τεραστιας επιφάνειας και αναλογικά λίγων μοσχευμάτων???

Γιατι πραγματικά το χτενισμα από πίσω προς τα μπρος με μακρυ μαλλί που ηδη έχεις δεν νομιζω ότι το κάνει κάποιος...

Εγώ δεν έχω πρόβλημα να βγάλω και φωτογραφίες όπως μου ζητάτε. Απλά μου κάνει εντύπωση, γιατί και στην περίπτωση του Αldo, αναφερθήκατε στην καταλληλότητα των φωτογραφιών και απορήσατε που δεν χρησιμοποίηθηκαν οι δικές σας φωτογραφίες που βγάλατε στην κλινική. Και εκεί φυσικά, ούτε τεράστια έκταση υπήρχε ούτε αναλογικά λίγα μοσχεύματα. Τέλως πάντων.
Θα ήθελα όμως και εσείς πρώτα να μας απαντήσετε σε δύο ερωτήματα που έθεσα στο post 291. Τα κάνω αντιγραφή να μην σας κουράζω.
1)Πάσχω τελικά από dupa ή από Retro? Εγω νομίζω το δεύτερο. Η κλινική δεν μου ανέφερε τίποτα. Δεν το διέγνωσε? Πιστεύει ότι δεν έχω κάτι από αυτά? Το διέγνωσε και δεν μου το είπε?
2)Επίσης έχω ήδη αναφέρει ότι η αρχική αναφορά του γιατρού στα 2 ραντεβού ήταν 3000-3200 μοσχεύματα με στριπ. Την μέρα της επέμβασης, μόλις με είδε και πριν κουρευτώ ,έχοντας ακριβώς το ίδιο μαλλί που είχα στα ραντεβού, μου είπε ότι δεν φτάνει το στριπ και χρειάζεται να πάρουμε και με FUE. Αλλαξε κάτι μέσα σε 3 μήνες στο κεφάλι μου? Για ποιό λόγο έγινε αυτό ? Αν την μέρα των ραντεβού κάναμε αμέσως μετά την επέμβαση, την ίδια μέρα, τι θα μου έλεγε τότε ο γιατρός?

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Εγώ δεν έχω πρόβλημα να βγάλω και φωτογραφίες όπως μου ζητάτε. Απλά μου κάνει εντύπωση, γιατί και στην περίπτωση του Αldo, αναφερθήκατε στην καταλληλότητα των φωτογραφιών και απορήσατε που δεν χρησιμοποίηθηκαν οι δικές σας φωτογραφίες που βγάλατε στην κλινική. Και εκεί φυσικά, ούτε τεράστια έκταση υπήρχε ούτε αναλογικά λίγα μοσχεύματα. Τέλως πάντων.
Θα ήθελα όμως και εσείς πρώτα να μας απαντήσετε σε δύο ερωτήματα που έθεσα στο post 291. Τα κάνω αντιγραφή να μην σας κουράζω.
1)Πάσχω τελικά από dupa ή από Retro? Εγω νομίζω το δεύτερο. Η κλινική δεν μου ανέφερε τίποτα. Δεν το διέγνωσε? Πιστεύει ότι δεν έχω κάτι από αυτά? Το διέγνωσε και δεν μου το είπε?
2)Επίσης έχω ήδη αναφέρει ότι η αρχική αναφορά του γιατρού στα 2 ραντεβού ήταν 3000-3200 μοσχεύματα με στριπ. Την μέρα της επέμβασης, μόλις με είδε και πριν κουρευτώ ,έχοντας ακριβώς το ίδιο μαλλί που είχα στα ραντεβού, μου είπε ότι δεν φτάνει το στριπ και χρειάζεται να πάρουμε και με FUE. Αλλαξε κάτι μέσα σε 3 μήνες στο κεφάλι μου? Για ποιό λόγο έγινε αυτό ? Αν την μέρα των ραντεβού κάναμε αμέσως μετά την επέμβαση, την ίδια μέρα, τι θα μου έλεγε τότε ο γιατρός?

Αρχικα δεν καταλαβαινω τι εννοειτε και πως εμπλεκετε ο άλλος μου ασθενής

Απλα σας ζητησα αντι να χτενιζεται τα μαλλια ...προς τα κατω, να τα χτενιζεται ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ προς τα επάνω, διαγωνια από αριστερα προς δεξια οπως συμφωνησαμε, μιαςκαι εφαρμόσαμε τεχνική hockey-stick design.
Τοσο απλα!
Δεν ξερω ποιος σας ειπε για dupa ή από Retro. Εγω που ΕΧΩ πτυχιο ιατρικής δεν ειδα τιποτα τετοιο.
Μπορειτε όμως να πιστεψετε οποιονδηποτε θέλετε....

Kαι οπως σας ΞΑΝΑΕΙΠΑ περιπου 20 φορες, προκειμενου να ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως θα βγουν ολα τα μοσχευματα που ειχα υποσχεθει,
αποφασισα να ΜΗΝ ζορισω επιπλεον την δοτρια με μεγαλυτερο στριπ.
ΔΕΝ θελω να φανταστω τι θα ειχε γινει αν δεν επαιρνα την ΟΛΟΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ που πηρα
Ειναι απόλυτα σαφη όλα αυτα.
Τα εχω ξαναγραψει.
Δεν ειναι επισκεψη σε κομμωτηριο που καναμε λιγο διαφορετικό ...κουρεμα από αυτο που ειπαμε.
Ειναι ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ.
Ο ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ κρινει ακομα και την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ στιγμη με κριτηριο το ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ και ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
Σας ενημερωσα επιτοπου.
Συναινεσατε, ειδικα όταν σας ειπα πως αν δεν δεχθειτε το FUE θα δουμε πόσα θα βγουν και θα σας επιστρεψω χρηματα.

Δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το πρόβλημα, εδω και μήνες, διότι οι ουλες λόγω ιδοσυγκρασιακών λόγων θεωρω πως ειναι απλα η αφορμή.
Προσωπικά θεωρω οτι ο ΜΟΝΟΣ σκοπός ειναι να αφησετε υπονούμενα οτι δηθεν δεν εκανα καλη εκτιμηση (=δεν ειμαι καλος ιατρός) ή οτι υπήρχε ...δόλος.
Αλλα μπορει να έχω άδικο.
1. Αν ΔΕΝ ημουν καλος, θα ειχα κανει αυτο που ειπαμε και θα κλαιγαμε μαζι τωρα. Αλλα θα ήμουν τυπικός σε ότι ειπαμε, σωστα?
2. Αν υπήρχε δολος, δεν θα σου ελεγα τιποτα για FUE.

Οπότε, ανεβαστε σωστες φωτογραφια διότι ειμαι ΒΕΒΑΙΟΣ πως το αποτέλεσμα ειναι ΓΑΜΑΤΟ και απόλυτα φυσικό και σταματηστε να κανετε πως ΔΕΝ καταλαβαινετε παιζοντας "καθυστερηση" και ποσταροντας φωτογραφιες με χτενισματα τυπου Χατζηχρηστος στον Μπακαλογατο, διότι ειμαι βεβαιος πως δεν κυκλοφορειτε έτσι εξω.

aeratos28

Just aeratos
Screenshot_2021-10-19-00-13-50-210_com.android.chrome.jpg

Peter Pan

Active Member
Αυτό το θέμα με την ρετρο έχει συζητηθεί χιλιάδες φορές, με μόνο γνώμωνα 1-2 φωτο κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν υπάρχει τέτοιο θέμα, μόνο υποθέσεις, το ίδιο είπαμε κ σε έναν άλλον φίλο που έκανε μμ στην Κύπρο, η καλύτερη λύση είναι να πας προσωπικά στην κλινική να σε δει ο γιατρός κ να συζητήσετε τι δεν πήγε καλά (αν κάτι δεν πήγε) κ τι πρέπει να κανεις από εδώ κ πέρα.

Disco

Well-Known Member
Jacksmith, από ότι θυμάμαι ο CVIAL ανέφερε ότι έχεις σίγουρα RETROGRADE alopecia και μάλιστα επιθετική, και όντως έτσι φαίνεται από τις φωτογραφίες. Γιατί δεν πας σε μια κλινική π.χ. στην κλινική του Bisanga να σου εξετάσει την δότρια αλλά και να σου κάνει τις απαραίτητες μετρήσεις; Ο Dr Bisanga έρχεται τακτικά Ελλάδα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Kostas97

Well-Known Member
Σε ολα τα προβληματα το ζητημα ειναι να βρεθει λυση. Αν ο JackSmith θεωρει πως του εγινε λαθος διαγνωση αφου Retro αν υπηρχε θα υπαρχει και τωρα μπορει να παει να το δει σε μια αλλη κλινικη. Και να παρουσιασει επισημα στοιχεια.
Γενικοτερα απο ενα σημειο και μετα νομιζω το νημα γινεται λαικο δικαστηριο.
Βεβαια το σημαντικοτερα ειναι να φανει αν φυτρωσαν οσα μπηκαν. Μεχρι τοτε αναμενουμε :D

gregkont13

Verified MM member
το αν έκανε καλά ο γιατρός και έκανε ότι έκανε με το στριπ σίγουρα το ξέρει εκείνος καλύτερα από τον καθένα. Παρολά αυτά, περά από το αποτέλεσμα, τις τομές και όλα αυτά που δεν είμαι ειδίκος να κρίνω, θεώρω λίγο άσχημο ένας γιατρός να μιλάει έτσι σε έναν ασθενή του. Δεν νομίζω πως ένας ασθενής που πλήρωνει έναν γιατρό για μια επέμβαση πρέπει να δέχεται υποδείξεις για το χτένισμα που δείχνει σε ένα φόρουμ ή έξω ή οπουδήποτε. Επίσης ο γιατρός δεν είναι ωραίο να του επιβάλλει πως θα χτενιστεί...

Anastasakis Hair Clinic

Jacksmith, από ότι θυμάμαι ο CVIAL ανέφερε ότι έχεις σίγουρα RETROGRADE alopecia και μάλιστα επιθετική, και όντως έτσι φαίνεται από τις φωτογραφίες. Γιατί δεν πας σε μια κλινική π.χ. στην κλινική του Bisanga να σου εξετάσει την δότρια αλλά και να σου κάνει τις απαραίτητες μετρήσεις; Ο Dr Bisanga έρχεται τακτικά Ελλάδα.

ΟΠΟΙΟΣ και να το ειπε , ακόμα και δικιο να ειχε, που δεν έχει, ειναι irrelevant.
Με την τεχνική FUT ειναι ΑΔΙΑΦΟΡΟ.
Ουτε προκειται να φανει ποτε ή ουλή ουτε κανενα προβλημα δεν υπάρχει αν τοποθετησεις την τομή σου σωστά.
Και ο συγκεκριμένος ασθενής με τα μετα μοσχευμένα μαλλια που έχει πλέον ειναι ΑΠΕΙΡΩΣ καλύτερος εμφανισιακα από το να παρεμενε σε σταδιο 6 προς 7 επειδή καποιος only FUE surgeon δεν θα το αναλάμβανε (και μαλλον καλά θα έκανε).
Καλο ειναι να ρωταεμ και κανα ιατρό, ειδικα για controversial διαγνωσεις.
Φιλικα το λέω.
;)
Και BTW, αν ειναι να ρωτησετε ιατρό, να ειναι τουλαχιστον ειδικευμενος (ιδανικα Δερματολόγος), και οχι ανειδικευτος που απλα κανει μεταμοσχευσεις εδω και 15 χρονια.
Φιλικα και ήρεμα το λέω

Anastasakis Hair Clinic

το αν έκανε καλά ο γιατρός και έκανε ότι έκανε με το στριπ σίγουρα το ξέρει εκείνος καλύτερα από τον καθένα. Παρολά αυτά, περά από το αποτέλεσμα, τις τομές και όλα αυτά που δεν είμαι ειδίκος να κρίνω, θεώρω λίγο άσχημο ένας γιατρός να μιλάει έτσι σε έναν ασθενή του. Δεν νομίζω πως ένας ασθενής που πλήρωνει έναν γιατρό για μια επέμβαση πρέπει να δέχεται υποδείξεις για το χτένισμα που δείχνει σε ένα φόρουμ ή έξω ή οπουδήποτε. Επίσης ο γιατρός δεν είναι ωραίο να του επιβάλλει πως θα χτενιστεί...

Ο ιατρός έχει κουραστει αυτο το θεατρο του παραλόγου.
Απορω που μετα από 20 ΣΕΛΙΔΕΣ που επιτελους απανταω ΑΥΤΟ σε ...ενοχλησε και οχι ο σουρεαλισμός της όλης φασης.
Εντυπωσιακό.
Και το γεγονός ότι καποιος πλήρωσε δεν σημαινει ότι θα του παρεχω και την κατανόηση μου σε παραλογες δηλώσεις ή θέσεις.
και ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΩ και ΜΟΝΟΝ ΕΓΩ θα υποδειξω στον ασθενή ΜΟΥ πως ΠΡΕΠΕΙ να χτενιζεται για να έχει το αποτέλεσμα που του σχεδιάσα, βασει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ χτενισματος.
Ρωτα τον @CVIAL να εξηγησει, μιας και ...αυτον εμπιστευεστε από οτι εχω καταλαβει, ΠΩΣ χτενιζονται τα μαλλια αναλογα με
την σταρτηγική τοποθετησης σε σταδια 6 και 7, ειδικα όταν έχεις να καλήψεις με 3000 μοσχευματα επιφαεια που καποτε ειχε 25000!

Θα δεις οτι ΔΕΝ προκειται να ποσταρει καμια φωτο με το καταλληλο χτενισμα ακριβως επειδη θα καταρευσει όλο το αφηγημα.

Disco

Well-Known Member
ΟΠΟΙΟΣ και να το ειπε , ακόμα και δικιο να ειχε, που δεν έχει, ειναι irrelevant.
Με την τεχνική FUT ειναι ΑΔΙΑΦΟΡΟ.
Ουτε προκειται να φανει ποτε ή ουλή ουτε κανενα προβλημα δεν υπάρχει αν τοποθετησεις την τομή σου σωστά.
Και ο συγκεκριμένος ασθενής με τα μετα μοσχευμένα μαλλια που έχει πλέον ειναι ΑΠΕΙΡΩΣ καλύτερος εμφανισιακα από το να παρεμενε σε σταδιο 6 προς 7 επειδή καποιος only FUE surgeon δεν θα το αναλάμβανε (και μαλλον καλά θα έκανε).
Καλο ειναι να ρωταεμ και κανα ιατρό, ειδικα για controversial διαγνωσεις.
Φιλικα το λέω.
;)
Και BTW, αν ειναι να ρωτησετε ιατρό, να ειναι τουλαχιστον ειδικευμενος (ιδανικα Δερματολόγος), και οχι ανειδικευτος που απλα κανει μεταμοσχευσεις εδω και 15 χρονια.
Φιλικα και ήρεμα το λέω
Εγινε και FUE από ότι είδα και όχι μόνο FUT. Ειναι σημαντικό να γίνεται σωστή διάγνωση το αν έχει κάποιος DUPA ή retrograde alopecia. O CVIAL ανέφερε πάντως ότι έχει σίγουρα retro o jacksmith, εσείς λέτε όχι. Οπότε ας πάει σε μια άλλη κλινική να δούμε τι θα πουνε και οι άλλοι. Θα μπορούσε να πάει στον Bisanga που ειναι παγκόσμιας φήμης γιατρός και να τον ρωτήσει ή στον Lorenzo.

Όσο για το αποτέλεσμα, ο jacksmith δηλώνει απογοητευμένος από το φτωχό αποτέλεσμα που πήρε, καθώς η διαφορά σε σχέση με το πριν είναι μικρή από ότι δηλώνει και βλέπουμε και εμείς στις φωτογραφίες.

Τελευταία επεξεργασία:

jersey

Well-Known Member
Συμφωνώ μαζί σου. Δεν έχω δει πραγματικά άλλη κλινική να μιλάει με τόσο επιθετικό τρόπο σε πελάτες της, που απλά εκφράζουν την άποψη τους για το αποτέλεσμα που πήραν...

Kostas97

Well-Known Member
Ας ανεβασει ο @jacksmith μια φωτογραφια το αποτελεσμα με το κουρεμα που συμφωνηθηκε. :D
Και νομιζω απο το να πεταγονται τοσοι να την πεσουν σε εναν, ειναι προτιμοτερο να απαντησει ο αμεσα εμπλεκομενος.
Ειδαλλως δημιουργουνται απλα εντυπωσεις.
Και δεν μπορω να καταλαβω ποιον ευνοει αυτο το σκηνικο. Δηλαδη ενα μπαχαλο χωρις να βγαινει νοημα.

Aldo

Well-Known Member
Δηλαδή όλα είναι τέλεια εδώ;
Ας κάνει το κούρεμα και το χτένισμα που έχει συμφωνηθεί (εαν έχει συμφωνηθεί) !
Τώρα τα αλλά περί μπακαλόγατου σε έναν ασθενή, τι να πω .
Αλήθεια ήταν απαραίτητο ;

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα