Μεταμόσχευση 2500 fut kai 550 fue. Κλινική ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ. Αρνητική εμπειρία.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
το αν έκανε καλά ο γιατρός και έκανε ότι έκανε με το στριπ σίγουρα το ξέρει εκείνος καλύτερα από τον καθένα. Παρολά αυτά, περά από το αποτέλεσμα, τις τομές και όλα αυτά που δεν είμαι ειδίκος να κρίνω, θεώρω λίγο άσχημο ένας γιατρός να μιλάει έτσι σε έναν ασθενή του. Δεν νομίζω πως ένας ασθενής που πλήρωνει έναν γιατρό για μια επέμβαση πρέπει να δέχεται υποδείξεις για το χτένισμα που δείχνει σε ένα φόρουμ ή έξω ή οπουδήποτε. Επίσης ο γιατρός δεν είναι ωραίο να του επιβάλλει πως θα χτενιστεί...

Μην ξεχνάμε το illusion.
Σε μεγάλα Nw και όχι μόνο μια μεταμόσχευση στηρίζεται αρκετά και στο χτένισμα που θα κάνει ο άλλος και το έχει πει και ο Cvial και όχι μόνο.
Δυστυχώς εμείς οι μεταμοσχευμενοι πολλές φόρες θα πρέπει να συμβιβαζομαστε μέχρι να βρούμε ένα χτένισμα η κούρεμα που θα μας δείχνει ακόμη πιο πυκνούς.
Τι θέλατε να γίνει σε ένα τέτοιο Nw με 3000 μοσχεύματα θαύματα?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Συμφωνώ μαζί σου. Δεν έχω δει πραγματικά άλλη κλινική να μιλάει με τόσο επιθετικό τρόπο σε πελάτες της, που απλά εκφράζουν την άποψη τους για το αποτέλεσμα που πήραν...

Δεν καταλαβαινω γιατι ο ασθενής έχει δικαιώμα να γραφει ΟΤΙ θέλει και οχι εγω.
Στην προκειμενη ο ασθενής ειναι εδω και 20 σελιδεσ άδικος, προσπαθει να πείσει τον κόσμο ότι υπάρχει λάθος, παραλειψη ή δεν ξέρω και εγω τι και ΕΠΙΤΗΔΕΣ χτενιζεται με τροπο που ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ το αποτελέσμα.
ΔΕΝειδαι καποιον από εσας να μιλάει!
Μόλις όμως απαντησω και εκθέσω τον παραλογισμό και την μεροληψια, βρισκονται οι ανωνυμοι δικαιωματιστες να υποστηριξουν τον καλο ασθενή και να επιπλήξουν τον ...κακό ιατρό.
Κυριοι, η ελευθερια του λογου ειναι ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ή ιδια.
ΔΕΝ υπάρχουν ΑΛΛΑ μετρα και σταθμα για τον ασθενή και για τον ιατρό.
Εκτος αν υπάρχουν, οπότε να με ενημερωσετε.
Τουλάχιστον εγω γραφω επώνυμα.
Αυτο και μονο θα έπρεπε να μου δινει ΕΠΙΕΙΚΕΣΤΕΡΗ αντιμετώπιση και όχι πιο αυστηρη.
Χαλαρωστε λοιπόν.
Και μεινετε στην ουσία.
Η οποια ειναι πως ο ασθενής επειδή του πήρα τα μοσχεύματα με combo αντι για strip μονο, και επειδη για ιδιοσυγκρασιακούς λογους η ουλή του "ανοιξε" στα 4-5mm σε συγκεκριμενα σημεια (αν εφταιγε η συρραφη, θα ειχε ανοιξει παντού, σωστα?) έχει στραβωσει και προσπαθεί συνολικα να αποδειξει πως το αποτέλεσμα του δεν ειναι καλο (που ειναι μάλλον εξαιρετικό τηρουμενων των αναλογιων δοτριας, ληπτριας και ποιοτητας τριχας) και για αυτο εμφανιζεται μια φορα το μηνα (και τον μηνα που απουσιαζει οι εντυπωσεις μενουν!) , χτενιζει τα μαλλια ΕΠΙΤΗΔΕΣ με τροπο που σιγουρα δεν κυκλοφορει έξω και γενικά προσπαθει να δημιουργησει αδικες αρνητικές εντυπωσεις.

Τοσο απλα.
Θα δεις και εσυ πως δεν προκειται να ποσταρει ΚΑΜΙΑ φωτογραφια με καποια αστεια δικαιολογια, ισως οτι προσβήθηκε ή κατι παρόμοιο.
Καστε να δεις.

Απλα σε πολλους αρεσει ο ρολος του να υποστηριξουν τον ...δηθεν αδυναμο ασθενής αντι να δουν ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ και το ΔΙΚΑΙΟ.

John_John1

Εγω αυτό που έχω καταλάβει τόσα χρονιά εδώ μέσα και το πιστεύω είναι ότι:
Αν κάποιος ασθενής πάρει ένα αποτελεσμα και είναι ευχαριστημενος και το δηλώσει από πίσω όλοι θα του πούνε (αν όχι όλοι οι περισσότεροι) μπράβο άλλαξες προς το καλύτερο πήρες ένα αξιοπρεπές αποτελεσμα για την έκταση που είχες και τα μοσχεύματα που έβαλες κτλ κτλ.
Αν ο ίδιος ασθενής με το ίδιο αποτελεσμα βγει και δηλώσει ότι είναι δυσαρεστημενος από πίσω ολόκληρος όχλος τυφλωμένος στον πόνο του ασθενή θα συμφωνήσει και θα προσπαθούν να ρίξουν το αποτελεσμα
Όποτε με λίγα λογία θέλω να πω αν ο jacksmith έβγαινε και έλεγε είναι ευχαριστημενος δεν θα γινόταν αυτό το νταβαντουρι και θα συμφωνούσαν οι περισσότεροι ότι πήρε ένα κάλο αποτελεσμα βάση των δεδομένων που είχε.

witcher

Well-Known Member
Μην ξεχνάμε το illusion.
Σε μεγάλα Nw και όχι μόνο μια μεταμόσχευση στηρίζεται αρκετά και στο χτένισμα που θα κάνει ο άλλος και το έχει πει και ο Cvial και όχι μόνο.
Δυστυχώς εμείς οι μεταμοσχευμενοι πολλές φόρες θα πρέπει να συμβιβαζομαστε μέχρι να βρούμε ένα χτένισμα η κούρεμα που θα μας δείχνει ακόμη πιο πυκνούς.
Τι θέλατε να γίνει σε ένα τέτοιο Nw με 3000 μοσχεύματα θαύματα?
Για να επιτευχθεί το illusion που λες θα πρέπει να υπάρχει μια ελάχιστη πυκνότητα, αλλιώς δεν γίνεται με όποιο χτένισμα και να κάνει θα φαίνεται σαν διάσπαρτες αραιές τρίχες πάνω στο κεφάλι. Εδώ βλέπουμε να έχει πολύ χαμηλές πυκνότητες ο ασθενής, καθιστώντας αδύνατον να αλλάξει το αποτέλεσμα του με οποιοδήποτε χτένισμα και να κάνει θα φαίνεται εξίσου αραιό όπως και είναι πραγματικά... Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι προτιμότερο να ξυρίσεις τα μαλλιά, παρά να αφήσεις λίγες τρίχες διάσπαρτες πάνω στο κεφάλι.

John_John1

Ο γιατρός του είπε να κάνει κάποιο χτένισμα για να το λέει κάτι θα ξέρει.

gregkont13

Verified MM member
Ο ιατρός έχει κουραστει αυτο το θεατρο του παραλόγου.
Απορω που μετα από 20 ΣΕΛΙΔΕΣ που επιτελους απανταω ΑΥΤΟ σε ...ενοχλησε και οχι ο σουρεαλισμός της όλης φασης.
Εντυπωσιακό.
Και το γεγονός ότι καποιος πλήρωσε δεν σημαινει ότι θα του παρεχω και την κατανόηση μου σε παραλογες δηλώσεις ή θέσεις.
και ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΩ και ΜΟΝΟΝ ΕΓΩ θα υποδειξω στον ασθενή ΜΟΥ πως ΠΡΕΠΕΙ να χτενιζεται για να έχει το αποτέλεσμα που του σχεδιάσα, βασει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ χτενισματος.
Ρωτα τον @CVIAL να εξηγησει, μιας και ...αυτον εμπιστευεστε από οτι εχω καταλαβει, ΠΩΣ χτενιζονται τα μαλλια αναλογα με
την σταρτηγική τοποθετησης σε σταδια 6 και 7, ειδικα όταν έχεις να καλήψεις με 3000 μοσχευματα επιφαεια που καποτε ειχε 25000!

Θα δεις οτι ΔΕΝ προκειται να ποσταρει καμια φωτο με το καταλληλο χτενισμα ακριβως επειδη θα καταρευσει όλο το αφηγημα.

Γιατρέ μιας που μιλάς στον ενικό να σου απαντήσω και εγώ στον ίδιο τόνο. Πρώτα από όλα είναι η μόνη φορά που θα μπω στη διαδικασία να σου απαντήσω γιατί όπως και εσύ, έχω καλύτερα πράγματα να κάνω με το χρόνο μου. Στη συνέχεια, ναι με ενόχλησε ο τρόπος που μιλάς και είναι δικαίωμα μου. Δεύτερον, ο ασθενής σου θα χτενίζετε όπως αυτός θέλει. Μπορείς να υποδείξεις, όχι να επιβάλλεις πως θα χτενιστεί και τι φωτός θα ανεβάσει. Επίσης, αδιάφορο μου είναι τι έχει να πει ο CVIAL και ο κάθε CVIAL στο συγκεκριμένο θέμα που δεν έχει να κάνει με στρατηγική τοποθέτησης, μέγεθος τομής και χίλια δυο άλλα, παρά μόνο με το τι φωτός θέλει να ανέβασει ο ασθενής.

Μιλάς για αφήγημα. Δηλάδη εννοείς πως ο ασθενής προσπαθεί να πλήξει τη φήμη σου ανεβάζοντας μη ρεαλιστικές φωτογραφίες με απώτερο σκοπό τι?
1. Να πάρει αποζημιώση?
2. Να του κάνεις διόρθωση δωρέαν?
3. Να σου πλήξει τη φήμη επειδή αυτό που πήρε δεν ήταν αυτό που περίμενε(απογοητεύτηκε)?

Τα 1,2 από τις απαντήσεις σου είναι ξεκάθαρο πως δεν θα γίνουν ακόμη και αν γίνονταν(δεν ξέρω αν έχει άλλη δότρια ο ασθενής). Οπότε αστείο και να τα σκεφτεί κανείς. Το 3, ας πούμε ότι ισχυεί. Ακόμα και αν αυτό που πήρε τεχνίκα και χειρουργικά ήταν το καλύτερο που θα μπορούσε να πάρει, έχει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. Δεν νομίζω ότι ξύπνησε μια μέρα να έρθει να τον χειρουργήσεις με σκοπό να σου χαλάσει τη φήμη. Όπως λες δεν είναι κούρεμα. Να χειρουργηθεί ήρθε, με κόστος και πόνο για να φτιάξει την εικόνα του και σε εμπιστεύτηκε. Αυτό που πήρε δεν του άρεσει (ακόμα και αν είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να πάρει), με αυτόν τον τρόπο θέλει να το δείξει στο φόρουμ, δεν είναι το πιο εντυπωσιακό (ακόμα και αν φταίνε τα χαρακτηριστικά του ασθενή) στο μάτι απότελεσμα. Γιατί πρέπει να βάλει τις φωτογραφίες που θες? ακόμα και αν τις βάλει και το αποτέλεσμα φανεί πολύ καλύτερο. Τι θα αλλάξει? θα αποκατασταθεί η φήμη σου στη συγκεκριμένη δουλειά? οκ, ας πούμε πάλι, ότι ίσως. Ο ασθενής όμως δεν θα νιώσει καλύτερα.... Ακόμα και αν όλο το φόρουμ του πει ότι είναι καλή η δουλεία, αυτός πάλι το ίδιο θα νιώθει. Απλά εσύ, σαν γιατρός θα πάρεις περισσότερους "πόντους" για το απότελεσμα. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος πλήρωσε, πόνεσε, λόγω του δέρματος του (όπως λες) έχει μια τομή μη ιδανική σε ορισμένα σημεία, έχει ένα μη ιδανικό μεταμοσχευμένο κεφάλι (λόγω των χαρακτηριστικών του όπως πάλι λες). Το μόνο που έχει δικαίωμα να κάνει και του απομένει είναι να δείξει το κεφάλι του όπως γουστάρει, όπου θέλει. Ακόμα και αν έξω βγαίνει και είναι "γαμάτο" το μαλλί του και το χτενίζει και αλλιώς, είναι ελεύθερος εδώ να το δείξει όπως γουστάρει. Έχουμε μέλη με εκπληκτικές μεταμοσχεύσεις και όμως βρέξαν τα μαλλία, τα κατέβασαν κάτω και μας έδειξαν ατέλειες που δεν θα δεις ποτέ στον έξω κόσμο. Το έχω κάνει και έγω. Δεν μπήκε ο Γεωργιού να μου πει να αλλάξω χτένισμα, ούτε ο ερντογάν στον Πάνο να του πει γιατί δείχνεις τη δουλειά μου έτσι. Αν είναι ποτέ δυνατόν. Ακόμα και να είναι τέλειο στον έξω κόσμο και εδώ να το δείχνει έτσι για να δείξει ότι δεν έκανες τόσο καλή δουλειά, επειδή είχε μη ρεαλιστικές απαιτήσεις ή απλά και μόνο επειδή του τη δίνει η τομή, είναι δικαίωμα του. Το κεφάλι του δείχνει. Όχι το δικό σου. Αν αποδείξεις ότι βάζει photoshop για να αλλάξει αυτό που πήρε και δεν είναι το κεφάλι του έτσι, τότε ναι, να τον κρίνεις. Αλλιώς καλύτερο θα ήταν να τον αφήσεις να χτενιστεί όπως επιθυμεί. Ακόμα, φυσικά έχεις δικαίωμα λόγου και να πεις ότι θες και εγώ όμως έχω δικαίωμα να κρίνω ώς πάρα πολύ άσχημο τον τρόπο που μιλάς στον ασθενή σου και να κρίνω αρνητικά την απάντηση σου.

Αν δεις όλες μας τις συνομίλιες στο φόρουμ (είμαι βέβαιος πως δεν θυμάσαι) μου μίλαγες στο πλυθηντικό και με καλούσες στο ιατρείο σου για consultation και έχω γράψει καλά λόγια και για τομές σου κλπ(επειδή μου άρεσαν). Είναι ξεκάθαρο πως ποτέ δεν είχα κάτι μαζί σου και ούτε έχω. Δεν χειρουργήθηκα σε σένα ούτε θα χειρουργηθώ για να έχω. Αλλά σαν ένας άνθρωπος 10-15 χρόνια νεότερος από σένα, βλέποντας τέτοιες κλασσικές Ελληνικές συμπεριφόρες που ποτέ δεν βλέπεις στην υπόλοιπη Ευρώπη χαίρομαι που έχω φύγει από την Ελλάδα από τα 22.

Τελευταία επεξεργασία:

gregkont13

Verified MM member
Ο γιατρός του είπε να κάνει κάποιο χτένισμα για να το λέει κάτι θα ξέρει.

Ας έρθει να μου πει με αυτόν τον τρόπο ο Γεωργίου ή ο Muresanu τι χτένισμα να κάνω (και οι δυο με χειρούργησαν) και θα δεις τι θα ακούσουν. Δεν θα ξέρουν από που να φύγουν.

Τελευταία επεξεργασία:

jersey

Well-Known Member
Δεν καταλαβαινω γιατι ο ασθενής έχει δικαιώμα να γραφει ΟΤΙ θέλει και οχι εγω.
Στην προκειμενη ο ασθενής ειναι εδω και 20 σελιδεσ άδικος, προσπαθει να πείσει τον κόσμο ότι υπάρχει λάθος, παραλειψη ή δεν ξέρω και εγω τι και ΕΠΙΤΗΔΕΣ χτενιζεται με τροπο που ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ το αποτελέσμα.
ΔΕΝειδαι καποιον από εσας να μιλάει!
Μόλις όμως απαντησω και εκθέσω τον παραλογισμό και την μεροληψια, βρισκονται οι ανωνυμοι δικαιωματιστες να υποστηριξουν τον καλο ασθενή και να επιπλήξουν τον ...κακό ιατρό.
Κυριοι, η ελευθερια του λογου ειναι ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ή ιδια.
ΔΕΝ υπάρχουν ΑΛΛΑ μετρα και σταθμα για τον ασθενή και για τον ιατρό.
Εκτος αν υπάρχουν, οπότε να με ενημερωσετε.
Τουλάχιστον εγω γραφω επώνυμα.
Αυτο και μονο θα έπρεπε να μου δινει ΕΠΙΕΙΚΕΣΤΕΡΗ αντιμετώπιση και όχι πιο αυστηρη.
Χαλαρωστε λοιπόν.
Και μεινετε στην ουσία.
Η οποια ειναι πως ο ασθενής επειδή του πήρα τα μοσχεύματα με combo αντι για strip μονο, και επειδη για ιδιοσυγκρασιακούς λογους η ουλή του "ανοιξε" στα 4-5mm σε συγκεκριμενα σημεια (αν εφταιγε η συρραφη, θα ειχε ανοιξει παντού, σωστα?) έχει στραβωσει και προσπαθεί συνολικα να αποδειξει πως το αποτέλεσμα του δεν ειναι καλο (που ειναι μάλλον εξαιρετικό τηρουμενων των αναλογιων δοτριας, ληπτριας και ποιοτητας τριχας) και για αυτο εμφανιζεται μια φορα το μηνα (και τον μηνα που απουσιαζει οι εντυπωσεις μενουν!) , χτενιζει τα μαλλια ΕΠΙΤΗΔΕΣ με τροπο που σιγουρα δεν κυκλοφορει έξω και γενικά προσπαθει να δημιουργησει αδικες αρνητικές εντυπωσεις.

Τοσο απλα.
Θα δεις και εσυ πως δεν προκειται να ποσταρει ΚΑΜΙΑ φωτογραφια με καποια αστεια δικαιολογια, ισως οτι προσβήθηκε ή κατι παρόμοιο.
Καστε να δεις.

Απλα σε πολλους αρεσει ο ρολος του να υποστηριξουν τον ...δηθεν αδυναμο ασθενής αντι να δουν ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ και το ΔΙΚΑΙΟ.
Απλά δεν θεωρώ σωστό μια κλινική να επιτίθεται σε πελάτες της, επειδή δεν έμειναν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα που πήραν, από τις μεγάλες ουλές που απέκτησαν αλλά και από την γενική κακή εμπειρία τους με μια κλινική. Δεν έχω δει άλλη κλινική να επιτίθεται και να απειλεί πελάτες της επειδή τόλμησαν να αναφέρουν ότι δεν ειναι ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα που πήραν και που το αποδεικνύουν κιόλας με φωτογραφικό υλικό. Σίγουρα όλοι αντιλαμβανόμαστε πως δεν ειναι σε καμία περίπτωση αξιοπρεπές αυτό το αποτέλεσμα, οπότε εν τέλει έχει δίκιο που ειναι δυσαρεστημένος.

Ο jacksmith είχε αναφέρει πάντως ότι η προηγούμενη ουλή του σε άλλη κλινική, δεν είχε κάποιο θέμα, ενώ η ουλή που απέκτησε στην κλινική σας άνοιξε για κάποιο περίεργο λόγο. Οπότε στην προηγούμενη μεταμόσχευση πριν πολλά χρόνια ο οργανισμός του την επούλωσε σωστά ενώ τώρα όχι; Οπότε λογικό δεν ειναι να μην ειναι ικανοποιημένος με τέτοια ουλή εν έτει 2021;

Πιστεύω μια κλινική θα έπρεπε να παραδέχεται τα λάθη της και να δίνει λύσεις και όχι να επιτίθεται σε έναν πελάτη προσπαθώντας να τον πείσει ότι όλα πήγαν περίφημα ενώ δεν πήγαν και να λέει ότι προσπαθεί να την συκοφαντήσει. Αν ειναι δυνατόν να θεωρείται ότι ένας πελάτης προσπαθεί να συκοφαντήσει την κλινική επειδή δεν έμεινε ικανοποιημένος και το αποδεικνύει κιόλας.

Τελευταία επεξεργασία:

Anastasakis Hair Clinic

Γιατρέ μιας που μιλάς στον ενικό να σου απαντήσω και εγώ στον ίδιο τόνο. Πρώτα από όλα είναι η μόνη φορά που θα μπω στη διαδικασία να σου απαντήσω γιατί όπως και εσύ, έχω καλύτερα πράγματα να κάνω με το χρόνο μου. Στη συνέχεια, ναι με ενόχλησε ο τρόπος που μιλάς και είναι δικαίωμα μου. Δεύτερον, ο ασθενής σου θα χτενίζετε όπως αυτός θέλει. Μπορείς να υποδείξεις, όχι να επιβάλλεις πως θα χτενιστεί και τι φωτός θα ανεβάσει. Επίσης, αδιάφορο μου είναι τι έχει να πει ο CVIAL και ο κάθε CVIAL στο συγκεκριμένο θέμα που δεν έχει να κάνει με στρατηγική τοποθέτησης, μέγεθος τομής και χίλια δυο άλλα, παρά μόνο με το τι φωτός θέλει να ανέβασει ο ασθενής.

Μιλάς για αφήγημα. Δηλάδη εννοείς πως ο ασθενής προσπαθεί να πλήξει τη φήμη σου ανεβάζοντας μη ρεαλιστικές φωτογραφίες με απώτερο σκοπό τι?
1. Να πάρει αποζημιώση?
2. Να του κάνεις διορθώση δωρέαν?
3. Να σου πλήξει τη φήμη επειδή αυτό που πήρε δεν ήταν αυτό που περίμενε(απογοητεύτηκε)?

Τα 1,2 από τις απαντήσεις σου είναι ξεκάθαρο πως δεν θα γίνουν ακόμη και αν γίνονταν(δεν ξέρω αν έχει άλλη δότρια ο ασθενής). Οπότε αστείο και να τα σκεφτεί κανείς. Το 3, ας πούμε ότι ισχυεί. Ακόμα και αν αυτό που πήρε τεχνίκα και χειρουργικά ήταν το καλύτερο που θα μπορούσε να πάρει, έχει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. Δεν νομίζω ότι ξύπνησε μια μέρα να έρθει να τον χειρουργήσεις με σκοπό να σου χαλάσει τη φήμη. Όπως λες δεν είναι κούρεμα. Να χειρουργηθεί ήρθε, με κόστος και πόνο για να φτιάξει την εικόνα του και σε εμπιστεύτηκε. Αυτό που πήρε δεν του άρεσει (ακόμα και αν είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να πάρει), με αυτόν τον τρόπο θέλει να το δείξει στο φόρουμ, δεν είναι το πιο εντυπωσιακό (ακόμα και αν φταίνε τα χαρακτηριστικά του ασθενή) στο μάτι απότελεσμα. Γιατί πρέπει να βάλει τις φωτογραφίες που θες? ακόμα και αν τις βάλει και το αποτέλεσμα φανεί πολύ καλύτερο. Τι θα αλλάξει? θα αποκατασταθεί η φήμη σου στη συγκεκριμένη δουλειά? οκ, ας πούμε πάλι, ότι ίσως. Ο ασθενής όμως δεν θα νιώσει καλύτερα.... Ακόμα και αν όλο το φόρουμ του πει ότι είναι καλή η δουλεία, αυτός πάλι το ίδιο θα νιώθει. Απλά εσύ, σαν γιατρός θα πάρεις περισσότερους "πόντους" για το απότελεσμα. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος πλήρωσε, πόνεσε, λόγω του δέρματος του (όπως λες) έχει μια τομή μη ιδανική σε ορισμένα σημεία, έχει ένα μη ιδανικό μεταμοσχευμένο κεφάλι (λόγω των χαρακτηριστικών του όπως πάλι λες). Το μόνο που έχει δικαίωμα να κάνει του απομένει είναι να δείξει το κεφάλι του όπως γουστάρει, όπου θέλει. Ακόμα και αν έξω βγαίνει και είναι "γαμάτο" το μαλλί του και το χτενίζει και αλλιώς, είναι ελεύθερος εδώ να το δείξει όπως γουστάρει. Έχουμε μέλη με εκπληκτικές μεταμοσχεύσεις και όμως βρέξαν τα μαλλία, τα κατέβασαν κάτω και μας έδειξαν ατέλειες που δεν θα δεις ποτέ στον έξω κόσμο. Το έχω κάνει και έγω. Δεν μπήκε ο Γεωργιού να μου πει να αλλάξω χτένισμα, ούτε ο ερντογάν στον Πάνο να του πει γιατί δείχνεις τη δουλειά μου έτσι. Αν είναι ποτέ δυνατόν. Ακόμα και να είναι τέλειο στον έξω κόσμο και εδώ να το δείχνει έτσι για να δείξει ότι δεν έκανες τόσο καλή δουλειά, επειδή είχε μη ρεαλιστικές απαιτήσεις ή απλά και μόνο επειδή του τη δίνει η τομή, είναι δικαίωμα του. Το κεφάλι του δείχνει. Όχι το δικό σου. Αν αποδείξεις ότι βάζει photoshop για να αλλάξει αυτό που πήρε και δεν είναι το κεφάλι τότε, ναι, να τον κρίνεις. Αλλιώς καλύτερο θα ήταν να τον αφήσεις να χτενιστεί όπως επιθυμεί. Ακόμα φυσικά, έχεις δικαίωμα λόγου και να πεις ότι θες και εγώ όμως έχω δικαίωμα να κρίνω ώς πάρα πολύ άσχημο τον τρόπο που μιλάς στον ασθενή σου και να κρίνω αρνητικά την απάντηση σου.

Αν δεις όλες μας τις συνομίλιες στο φόρουμ (είμαι βέβαιος πως δεν θυμάσαι) μου μίλαγες στο πλυθηντικό και με καλούσες στο ιατρείο σου για consultation και έχω γράψει καλά λόγια και για τομές σου κλπ(επειδή μου άρεσαν). Είναι ξεκάθαρο πως ποτέ δεν είχα κάτι μαζί σου και ούτε έχω. Δεν χειρουργήθηκα σε σένα ούτε θα χειρουργηθώ για να έχω. Αλλά σαν ένας άνθρωπος 15 χρόνια νεότερος από σένα, βλέποντας τέτοιες κλασσικές Ελληνικές συμπεριφόρες που ποτέ δεν βλέπεις στην υπόλοιπη Ευρώπη χαίρομαι που έχω φύγει από την Ελλάδα από τα 22.

Αν το etiquette του φορουμ απαιτει πληθυντικό δεν το ξερω, γραφω οπως σκεφτομαι. Αδιαφορω αν μου γραφεις στο ενικό, αρκει να εισαι κοσμιος.

Πολυ ωραια και αναλυτικα αυτα που γραφεις, οπως και το τελικο που τσουβαλιαζεις ΟΛΟΥΣ τους Ελληνες σε ..κλασσικες συμπεριφορες, αλλα θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω και στο τελευταιο σχόλιο και στα δικαιώματα να ...χτενιζεσαι οπως θες και να παρουσιάζεις φωτογραφιες οτι να ναι. Διότι ΔΕΝ μιλαμε για δικαιωματακια. Μιλαμε για νοοτροπία, συμπεριφορα και ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.
Να και μια ξεξη πιυ δεν ακους συχνα....

Για να στο δωσω να το καταλαβεις πιο παραστατικα:
έχεις ενα μεγαλο τοιχο στο σαλονι για βαψιμο που χρειαζεται 5 λιτρα μπογια για να βαφτει 2 χερια σωστα και ωραια,
μου δινεις ενα λιτρο μπογια και μου λες "βαφτον".
Σου λεω, "ακου, αν βαλεις εκει τον καναπε και διπλα τον μπουφε, με το 1 λιτρο βαφω το υπόλοιπο με μια ειδική τεχνική και ολοι θα ΝΟΜΙΖΟΥΝ πως πισω ΚΑΙ από τα έπιπλα ειναι βαμμενο, οκ?, ΟΚ μου λες.
Το βαφω και μετα βγαζεις φωτογραφιες ΠΙΣΩ από τον κανεπε και το μπουφε που ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΜΑΖΙ να μην βαψουμε, και λες "Κοιταχτε εδω τι έκανε ο μαστορας".
Αν αυτο δεν ειναι προβοκατσια εγω ειμαι Εσκιμωος.

Οποτε αν διαφωνεις, κανενα προβλημα, σεβομαι την αποψη σου και καλα να εισαι.

Anastasakis Hair Clinic

Απλά δεν θεωρώ σωστό μια κλινική να επιτίθεται σε πελάτες της, επειδή δεν έμειναν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα που πήραν, από τις μεγάλες ουλές που απέκτησαν αλλά και από την γενική κακή εμπειρία τους με μια κλινική. Δεν έχω δει άλλη κλινική να επιτίθεται και να απειλεί πελάτες της επειδή τόλμησαν να αναφέρουν ότι δεν ειναι ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα που πήραν και που το αποδεικνύουν κιόλας με φωτογραφικό υλικό. Σίγουρα όλοι αντιλαμβανόμαστε πως δεν ειναι σε καμία περίπτωση αξιοπρεπές αυτό το αποτέλεσμα, οπότε εν τέλει έχει δίκιο που ειναι δυσαρεστημένος.

Ο jacksmith είχε αναφέρει πάντως ότι η προηγούμενη ουλή του σε άλλη κλινική, δεν είχε κάποιο θέμα, ενώ η ουλή που απέκτησε στην κλινική σας άνοιξε για κάποιο περίεργο λόγο. Οπότε στην προηγούμενη μεταμόσχευση πριν πολλά χρόνια ο οργανισμός του την επούλωσε σωστά ενώ τώρα όχι; Οπότε λογικό δεν ειναι να μην ειναι ικανοποιήμενος με τέτοια ουλή εν έτει 2021;

Πιστεύω μια κλινική θα έπρεπε να παραδέχεται τα λάθη της και να δίνει λύσεις και όχι να επιτίθεται σε έναν πελάτη προσπαθώντας να τον πείσει ότι όλα πήγαν περίφημα ενώ δεν πήγαν.

Καλο θα ειναι να διαβασεις πιο πισω τις απαντησεις μου.
Εχω εξηγησει
Εχω δωσει λυσεις.
Δεν υπάρχει επιθεση, εσυ θελεις και βλεπεις κατι τετοιο
Εγω πάλι βλεπω απιστευτη μεροληψια, ολοι οι σταυροφοροι να ...σωσετε το καημενο τον ...ασθενή αντι να επιμεινετε να ποσταρει σωστες φω τογραφιες που σας ...καθυστερει εδω και 6-7 μηνες και πλα μπαινετε μεσα για το χαβαλε.

Μα ΚΑΝΕΙΣ δεν απορει πως δειχνει το μαλλι του σε φυσιολογικό και προσυμφωνηθεν χτενισμα????
ΟΛΟΙ οι συνταγματολογοι απλα να εγκαλεσουν εμενα που βαρεθηκα να διαβαζω τρολιες μηνες τωρα και μολις απαντησω να πεσετε να με φατε?

Οσον αφορα για τα ...ερωτηματα σου, αν σκεφτοσουν λιγο τις απαντησεις τις έχεις ήδη.
Αλλα ειναι πιο απλο να κουναμε το δακτυλο.
Ο προηγουμενος χειρουργησε ΠΑΡΘΕΝΑ περιοχη, εγω πολυ βαρια ταλαιπωρημενη, να μην πως καμια προστυχη κουβεντα πιο παραστατική...
Ο προηγουμενος εβγαλε 200 (ΔΙΑΚΟΣΙΑ) τριχοθυλακια, εγω 3000 (ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ)
Στο κεντρο η ουλη του ειναι αριστη (και ΔΕΝ σας την ποσταρει!!!) στα πλαινα όντως ανοιξε. Αλλα στο κεντρο ήταν ΠΙΟ ΦΑΡΔΥ το strip! και ΕΓΩ εραψα ολης την τομή . ΑΡΑ? ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑΚΟΙ ΛΟΓΟΙ και οχι χειορυργικό λάθος.

Οπότε, σταματηστε όλοι οι ΜΗ ΙΑΤΡΟΙ να κουνατε το δακτυλο πισω από το μονιτορ.
Οποιος θελει ας ερθει μια μερα να μου δειξει από κοντα πως να κανω την δουλεια μου, πως να ραβω και ολα αυτα τα οποια ξερετε επειδη ειστε στο φορουμ μελη.
Η πορτα ειναι ανοικτη.:)
Και αν θελετε στειλτε μου με τι ασχολειτε ο ακθενας ΣΑΣ να ερθω και εγω στη δουλεια σας να σασ την δειξω....

gregkont13

Verified MM member
Αν το etiquette του φορουμ απαιτει πληθυντικό δεν το ξερω, γραφω οπως σκεφτομαι. Αδιαφορω αν μου γραφεις στο ενικό, αρκει να εισαι κοσμιος.

Πολυ ωραια και αναλυτικα αυτα που γραφεις, οπως και το τελικο που τσουβαλιαζεις ΟΛΟΥΣ τους Ελληνες σε ..κλασσικες συμπεριφορες, αλλα θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω και στο τελευταιο σχόλιο και στα δικαιώματα να ...χτενιζεσαι οπως θες και να παρουσιάζεις φωτογραφιες οτι να ναι. Διότι ΔΕΝ μιλαμε για δικαιωματακια. Μιλαμε για νοοτροπία, συμπεριφορα και ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.
Να και μια ξεξη πιυ δεν ακους συχνα....

Για να στο δωσω να το καταλαβεις πιο παραστατικα:
έχεις ενα μεγαλο τοιχο στο σαλονι για βαψιμο που χρειαζεται 5 λιτρα μπογια για να βαφτει 2 χερια σωστα και ωραια,
μου δινεις ενα λιτρο μπογια και μου λες "βαφτον".
Σου λεω, "ακου, αν βαλεις εκει τον καναπε και διπλα τον μπουφε, με το 1 λιτρο βαφω το υπόλοιπο με μια ειδική τεχνική και ολοι θα ΝΟΜΙΖΟΥΝ πως πισω ΚΑΙ από τα έπιπλα ειναι βαμμενο, οκ?, ΟΚ μου λες.
Το βαφω και μετα βγαζεις φωτογραφιες ΠΙΣΩ από τον κανεπε και το μπουφε που ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΜΑΖΙ να μην βαψουμε, και λες "Κοιταχτε εδω τι έκανε ο μαστορας".
Αν αυτο δεν ειναι προβοκατσια εγω ειμαι Εσκιμωος.

Οποτε αν διαφωνεις, κανενα προβλημα, σεβομαι την αποψη σου και καλα να εισαι.

Αρχικά, τσουβαλιάζω την πλειοψηφία, όχι όλους τους Έλληνες. Ναι, έχω αυτήν την άποψη.

Στα υπόλοιπα.

Προβοκάτσια. Μάλιστα. Οπότε σύμφωνα με αυτό το ποστ, είχατε συμφωνήσει με τον ασθενή από πριν, όταν θα ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα να το ανέβασει με ένα συγκεκριμένο χτένισμα, για να δείχνει καλό, στο φόρουμ? Οκ. Εμένα ακόμα και αυτή η συμπεριφόρα και νοοτροπία δεν μου αρέσει. Πιστεύω, πως αυτό δεν έγινε, που λέω, απλά η μεταφορά αυτό δηλώνει.

Επίσης, υποχρέωση... Είναι υπόχρεωση του να ανέβασει το χτένισμα, που όπως λέτε, συμφωνήσατε. Δεν θα σχολιάσω καν. Αν αυτό είναι υποχρεώση τότε ναι έχουμε κάθετα αντίθετες απόψεις.

Τέλος, σχετικά με τον τοίχο και το μάστορα. Από τη στιγμή που έκανα μια προφορική συμφωνία με το μάστορα για να κάνω τους άλλους να νομίζουν ότι ο τοίχος είναι καλύτερα βαμμένος. Ο μάστορας θα πρέπει να αφήνει μια πιθανότητα να ξενερώσω όταν δω το απότελεσμα του τρικ και να πω ότι δεν έκανε καλή δουλεία. Αν θέλει να είναι καλυμμένος, μπορεί να δουλεύει μόνο με 5 λίτρα μπογιά, αλλιώς παίρνει αυτό το ρίσκο. Με λίγα λόγια είτε θα κάνετε επιλεκτικά χειρουργία σε όσους έχουν τα φόντα για τέλειο αποτέλεσμα, είτε όταν ο ασθενής δεν ανεβάζει τα κουρέματα και χτενίσματα που κανονίζετε από πριν, θα το αφήνετε έτσι, καθώς υπάρχει πάντα η πιθανότητα αυτό να γίνει. Δεν είναι υποχρέωση, είναι μια άτυπη συμφωνία. Προφανώς διαφωνούμε, αλλά προσωπικά αυτή είναι η δική μου άποψη.

Ναι έχουμε αντίθετες απόψεις και καλά να είσαι και εσύ φυσικά

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Kostas97

Well-Known Member
Εγω αυτό που έχω καταλάβει τόσα χρονιά εδώ μέσα και το πιστεύω είναι ότι:
Αν κάποιος ασθενής πάρει ένα αποτελεσμα και είναι ευχαριστημενος και το δηλώσει από πίσω όλοι θα του πούνε (αν όχι όλοι οι περισσότεροι) μπράβο άλλαξες προς το καλύτερο πήρες ένα αξιοπρεπές αποτελεσμα για την έκταση που είχες και τα μοσχεύματα που έβαλες κτλ κτλ.
Αν ο ίδιος ασθενής με το ίδιο αποτελεσμα βγει και δηλώσει ότι είναι δυσαρεστημενος από πίσω ολόκληρος όχλος τυφλωμένος στον πόνο του ασθενή θα συμφωνήσει και θα προσπαθούν να ρίξουν το αποτελεσμα
Όποτε με λίγα λογία θέλω να πω αν ο jacksmith έβγαινε και έλεγε είναι ευχαριστημενος δεν θα γινόταν αυτό το νταβαντουρι και θα συμφωνούσαν οι περισσότεροι ότι πήρε ένα κάλο αποτελεσμα βάση των δεδομένων που είχε.
Είναι ακριβώς έτσι

Kostas97

Well-Known Member
Μιλάμε όλοι οι άλλοι εκτός από τον "ασθενη". Εαν υπάρχει διάθεση μπορούν έστω και εδω να μιλήσουν οι δυο πλευρές να μπουν οι κατάλληλες φωτο ή το ο,τιδηποτε αλλο και να λήξει.
Το ποιός εχει δίκιο πεσαν των προβληματική επαφών δεν ξερω.

Για εμένα ο jacksmith μιλάει πολύ λίγο.... γράφει κάτι και μετα γίνεται ένα μπάχαλο και δεν απαντάει σε όσα του λέει ο γιατρός...

Alexpetropoul

New Member
Αρχικά, τσουβαλιάζω την πλειοψηφία, όχι όλους τους Έλληνες. Ναι, έχω αυτήν την άποψη.

Στα υπόλοιπα.

Προβοκάτσια. Μάλιστα. Οπότε σύμφωνα με αυτό το ποστ, είχατε συμφωνήσει με τον ασθενή από πριν, όταν θα ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα να το ανέβασει με ένα συγκεκριμένο χτένισμα, για να δείχνει καλό, στο φόρουμ? Οκ. Εμένα ακόμα και αυτή η συμπεριφόρα και νοοτροπία δεν μου αρέσει. Πιστεύω, πως αυτό δεν έγινε, που λέω, απλά η μεταφορά αυτό δηλώνει.

Επίσης, υποχρέωση... Είναι υπόχρεωση του να ανέβασει το χτένισμα, που όπως λέτε, συμφωνήσατε. Δεν θα σχολιάσω καν. Αν αυτό είναι υποχρεώση τότε ναι έχουμε κάθετα αντίθετες απόψεις.

Τέλος, σχετικά με τον τοίχο και το μάστορα. Από τη στιγμή που έκανα μια προφορική συμφωνία με το μάστορα για να κάνω τους άλλους να νομίζουν ότι ο τοίχος είναι καλύτερα βαμμένος. Ο μάστορας θα πρέπει να αφήνει μια πιθανότητα να ξενερώσω όταν δω το απότελεσμα του τρικ και να πω ότι δεν έκανε καλή δουλεία. Αν θέλει να είναι καλυμμένος, μπορεί να δουλεύει μόνο με 5 λίτρα μπογιά, αλλιώς παίρνει αυτό το ρίσκο. Με λίγα λόγια είτε θα κάνετε επιλεκτικά χειρουργία σε όσους έχουν τα φόντα για τέλειο αποτέλεσμα, είτε όταν ο ασθενής δεν ανεβάζει τα κουρέματα και χτενίσματα που κανονίζετε από πριν, θα το αφήνετε έτσι, καθώς υπάρχει πάντα η πιθανότητα αυτό να γίνει. Δεν είναι υποχρέωση, είναι μια άτυπη συμφωνία. Προφανώς διαφωνούμε, αλλά προσωπικά αυτή είναι η δική μου άποψη.

Όλοι κ όλοι είναι πέντε δέκα γιατροί για τους οποίους γίνεται συζήτηση εδώ μέσα.Σε όλους έχουν υπάρξει μέτρια η κακά αποτελέσματα.κανένας δεν βγήκε να υπερασπιστεί τον εαυτό του όπως ο Αναστασάκης .Αν κατα τη γνώμη μου ο κ Αναστασάκης υπερασπιζόταν λιγότερο η με διαφορετικό τρόπο τα Οχι καλα περιστατικά τόσο λιγότερο θα είχε σπιλωθεί το όνομα του.Δεν συνάδει με το κύρος ενός ιατρού να αναλώνεται σε εναφορουμ σε τόσο μεγάλο βαθμό(δεν υποτιμώ το φόρουμ προς θεού)προσπαθώντας να σώσει οτι απέμεινε .Κ οι εκπροσωποι της hdc το είναι εδώ αλλά με πολυ διαφορετικού είδους απουσία..Από την στιγμή που έχουν τεθεί αμφιβολίες στον συγκεκριμένο ιατρό για επιτηδευμένο φωτισμό κ τοππικ (ειδικά αυτο)στο παρελθόν δεν ξέρω τι ακριβώς κουβεντιάζουμε εδώ..Δεν εχω τπτ με τον ιατρό ,σε λίγες μέρες μπαίνω για ΜΜ κ όλα αυτά με αποτρέψανε πολυ από τον κ Αναστασάκη.θα προσπαθήσω να κανω παρουσίαση προς σεβασμό στο φόρουμ για αυτόν τον όγκο πληροφοριών που πηρα από δω μεσα

Kostas97

Well-Known Member
Όλοι κ όλοι είναι πέντε δέκα γιατροί για τους οποίους γίνεται συζήτηση εδώ μέσα.Σε όλους έχουν υπάρξει μέτρια η κακά αποτελέσματα.κανένας δεν βγήκε να υπερασπιστεί τον εαυτό του όπως ο Αναστασάκης .Αν κατα τη γνώμη μου ο κ Αναστασάκης υπερασπιζόταν λιγότερο η με διαφορετικό τρόπο τα Οχι καλα περιστατικά τόσο λιγότερο θα είχε σπιλωθεί το όνομα του.Δεν συνάδει με το κύρος ενός ιατρού να αναλώνεται σε εναφορουμ σε τόσο μεγάλο βαθμό(δεν υποτιμώ το φόρουμ προς θεού)προσπαθώντας να σώσει οτι απέμεινε .Κ οι εκπροσωποι της hdc το είναι εδώ αλλά με πολυ διαφορετικού είδους απουσία..Από την στιγμή που έχουν τεθεί αμφιβολίες στον συγκεκριμένο ιατρό για επιτηδευμένο φωτισμό κ τοππικ (ειδικά αυτο)στο παρελθόν δεν ξέρω τι ακριβώς κουβεντιάζουμε εδώ..Δεν εχω τπτ με τον ιατρό ,σε λίγες μέρες μπαίνω για ΜΜ κ όλα αυτά με αποτρέψανε πολυ από τον κ Αναστασάκη.θα προσπαθήσω να κανω παρουσίαση προς σεβασμό στο φόρουμ για αυτόν τον όγκο πληροφοριών που πηρα από δω μεσα
Πού θα κάνεις αν επιτρέπεται;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Στα υπόλοιπα.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση τα πράγματα είναι απλά. Ο γιατρός πρότεινε (κατά δήλωσή του, ας μας το επιβεβαιώσει και ο Jacksmith) ότι λόγω μεγάλου NW και λίγων μοσχευμάτων για κάλυψη, θα ακολουθηθεί μια τεχνική που στηρίζεται στην μεγαλύτερη φύτευση σε κάποιες περιοχές και μετά με το layering και συγκεκριμένο τρόπο χτενίσματος θα δείχνει (τεχνητά) πιο πυκνό από ότι είναι. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι προφανές ότι "παντρεύεσαι" αυτό το χτένισμα. Το ίδιο ισχύει και για την δική μου περίπτωση. Δεν μπορώ να κάνω χτένισμα "χταπόδι" γιατί η ζώνη C έχει την μισή σχεδόν πυκνότητα από την Α. Δεν μπορώ πχ να κάνω το χτένισμα που κάνει ο Vlafo. Αυτό το ήξερα από την αρχή και το αποδέχτηκα γιατί ποτέ δεν χτενίζομαι έτσι, όλη μου την ζωή τα πήγαινα πίσω και πλάγια είτε δεξιά είτε αριστερά. Ακόμα και στην μπροστινή ζώνη η αριστερή μου πλευρά είναι πιο πυκνή (τώρα πλέον ελάχιστα) γιατί το dominate χτένισμά μου είναι αριστερά/δεξιά, μόνο στο αριστερό κομμάτι αποκαλύπτεται η πλήρης πυκνότητα, στην δεξιά υπάρχει layering. βέβαια ακόμη και το ανάποδο να κάνω δεν έχω μεγάλη διαφορά, αλλά αν τα κάνω όλα μπροστά με πιάνουν γέλια.

Το πιο σημαντικό είναι το θέμα της φύτρωσης. Όπως έχουμε συμφωνήσει ο Jacksmith θα έρθει στους 10 μήνες ξυρισμένος να κάνουμε ακριβείς μετρήσεις. Εκεί θα φανούν όλα. Μέχρι τότε υπομονή.

Alexpetropoul

New Member
Πού θα κάνεις αν επιτρέπεται;
Θεσσαλονίκη μερια.Καθαρά προσωπική επιλογή
χωρίς να εχω επικοινωνήσει με κάποιον από εδώ μέσα.Με ταρακούνησε λιγο το νήμα του παιδιού που ειπε οτι τον ξεκίνησε σχεδόν αμέσως χωρίς συζήτηση περί πλάνου ,δότριας κτλ αλλά πιστεύω πως εχει να κάνει κ με το πως «διεκδικείς « κ ο ιδιος ορισμένα πράγματα.Δεν νομιζω να σε κουβεντιάσει ένας γιατρός αν Απλα του πεις:Γιατρέ εχω αυτο το πλάνο στο μυαλό μου,συμβαδίζει με τη δότρια μου;για τι πυκνοτητεσ Παμε;είναι ρεαλιστικό;μακροπρόθεσμα πως το βλέπεις ;Απλα πράγματα.ούτε punch ούτε διαμέτρους κ τέτοια.

jersey

Well-Known Member
Ακριβώς αυτό. Είναι πολύ αρνητικό να βλέπεις έναν γιατρό να μη παραδέχεται με τίποτα τα λάθη του, και να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα με κάθε τρόπο. Αυτό μετά σε απομακρύνει από το να τον επιλέξεις και σου δημιουργεί άσχημη εντύπωση η αντιμετώπιση που είχε ο πελάτης του καθώς σκέφτεσαι ότι θα είχες και εσύ ανάλογη αντιμετώπιση, αν τον επέλεγες και τύχαινε και σε εσένα αυτό.

gregkont13

Verified MM member
Στην συγκεκριμένη περίπτωση τα πράγματα είναι απλά. Ο γιατρός πρότεινε (κατά δήλωσή του, ας μας το επιβεβαιώσει και ο Jacksmith) ότι λόγω μεγάλου NW και λίγων μοσχευμάτων για κάλυψη, θα ακολουθηθεί μια τεχνική που στηρίζεται στην μεγαλύτερη φύτευση σε κάποιες περιοχές και μετά με το layering και συγκεκριμένο τρόπο χτενίσματος θα δείχνει (τεχνητά) πιο πυκνό από ότι είναι. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι προφανές ότι "παντρεύεσαι" αυτό το χτένισμα. Το ίδιο ισχύει και για την δική μου περίπτωση. Δεν μπορώ να κάνω χτένισμα "χταπόδι" γιατί η ζώνη C έχει την μισή σχεδόν πυκνότητα από την Α. Δεν μπορώ πχ να κάνω το χτένισμα που κάνει ο Vlafo. Αυτό το ήξερα από την αρχή και το αποδέχτηκα γιατί ποτέ δεν χτενίζομαι έτσι, όλη μου την ζωή τα πήγαινα πίσω και πλάγια είτε δεξιά είτε αριστερά. Ακόμα και στην μπροστινή ζώνη η αριστερή μου πλευρά είναι πιο πυκνή (τώρα πλέον ελάχιστα) γιατί το dominate χτένισμά μου είναι αριστερά/δεξιά, μόνο στο αριστερό κομμάτι αποκαλύπτεται η πλήρης πυκνότητα, στην δεξιά υπάρχει layering. βέβαια ακόμη και το ανάποδο να κάνω δεν έχω μεγάλη διαφορά, αλλά αν τα κάνω όλα μπροστά με πιάνουν γέλια.

Το πιο σημαντικό είναι το θέμα της φύτρωσης. Όπως έχουμε συμφωνήσει ο Jacksmith θα έρθει στους 10 μήνες ξυρισμένος να κάνουμε ακριβείς μετρήσεις. Εκεί θα φανούν όλα. Μέχρι τότε υπομονή.

CVIAL, δεν λέω ότι ο ασθενής δεν θα φαίνεται πιο γεμάτος με άλλο χτένισμα. Το "παντρεύεται", αν θέλει, για να δείχνει πιο γεμάτος. Επίσης δεν είπα πουθενα ότι η φύτρωση δεν είναι καλή. Απλά δεν μου αρέσει να μπαίνει ένας γιατρός και να λέει σε έναν ασθενή βάλε αυτές τις φωτό γιατί έτσι είσαι σαν το μπακαλόγατο. Και μένα ο Sever μου είπε με ενα χτένισμα/κούρεμα, κοντο περιμετρικά και μακρύ από πάνω θα είσαι πολύ γεμάτος παντού. Αν εμένα μ αρέσει η μούρη μου με πιο κοντό και αραίο, θα το κάνα και αν το βλέπε, άντε να μου έλεγε έτσι δείχνεις πιο άδειος. Δεν θα μου έκανε τέτοια σχόλια για να ανέβασω το χτένισμα που προτείνει σε ένα φόρουμ. Και όχι ο Sever, νομίζω οι περισσότεροι. Ο γιατρός υπονόει ότι το μέλος ανεβάζει ένα κακό χτένισμα, επειδή γνκ είναι απογοητευμένο ενώ δεν θα έπρεπε, για να τον μειώσει. Όμως, αυτό δικαίωμα του ασθενούς είναι κατέ με. Αμα θες να ανεβάζεις ξεγυμνωτικές φωτό δικαιώμα σου είναι, χωρίς να σε ειρωνεύονται. Το να βάζεις τόπικ ή να βγάζεις φωτό μέσα στα σκοτάδια ή να αλλιώνεις κάτι παράτυπα είναι κακό. Στο φως ότι κούρεμα και χτένισμα θες, βάλε.

Τελευταία επεξεργασία:

giorgosv

Active Member
Προφανώς σε κάθε επόμενη τομή του γιατρού η οποία θα ανοίξει και θα γίνει φαρδιά ουλή θα ευθύνονται ιδιοσυγκρασικοι λόγοι. Οπότε βλέπουμε ποια είναι η αντιμετώπιση όταν στραβωσει κατι.
Επίσης προσυμφωνηθεν χτένισμα πρώτη φορά ακούω. Ακούγεται και λίγο αστείο (αν και δεν ειναι) να το λέει ειδικά γιατρός. Άλλο να πει θα δείξει καλύτερα με αυτό το χτένισμα και άλλο να πει ότι συμφωνήσαμε να χτενιζεται έτσι.

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα