Μεταμόσχευση 2500 fut kai 550 fue. Κλινική ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ. Αρνητική εμπειρία.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

chris1908

Member
φίλε μου φόρουμ μελών ειναι εδώ και όχι ιατρών, και μάλιστα μελών που ασχολούνται καθημερινά και χρόνια με το αντικείμενο. Επομένως ο καθένας εκφράζει την γνωμη του καλώς ή κακως όπως γινόταν πάντα. Αν εσύ δεν μπορείς να κρίνεις μια ασισθητική επέμβαση δεν σου φταίει κανείς. Δεν χρειάζεται να εισαι ιατρός για να κρίνεις αυτά που βλέπεις, βάσει φωτογραφιών.
Αυτά τα "δεν εισαι ιατρός και δεν ξέρεις", τώρα τελευταία προέκυψαν από εναν γιατρό εδώ στο φόρουμ, προκειμένου να μη σχολιάζονται τα αποτελέσματα του, και βλέπω και κάποια μέλη αρχίζουν να τα υιοθετούν και τα λένε τώρα τελευταία επίσης.
Θύματα των κλινικών δεν γινόμαστε όμως, άμα εσύ είσαι ικανοποιημένος με το να τρως αμάσητο ότι σου πλασάρουν και να μη κρίνεις και να το δέχεσαι επειδή δεν σπούδασες ιατρική και δεν μπορείς να κρίνεις κατά την γνώμη σου, τότε με γεια σου και χαρά σου άλλα κράτα το για τον εαυτό σου όχι για τους άλλους. Για τις κλινικές πάντως τέτοια μέλη με τέτοιες αντιλήψεις ειναι ότι πρέπει, θα σου κάνουν οτι θέλουν και μετά πάει δεν πάει καλά θα λες εγώ δεν ασχολούμαι ειναι ιατρικά θέματα, τα οποία μάλιστα περισσότερο παραπέμπουν σε αισθητικά οπότε έχεις κάθε λόγο να κρίνεις.
Καλησπέρα φίλε Ronaldo,
Και έλεγα δεν θα εμφανιστεί?? αυτά κατάλαβες από αυτό που γράφω???ποιος σου είπε ότι δεν κρίνω?? έκανα κρίση και για τα παιδιά που είχαν διένεξη και για το εδώ νήμα. Συνεπώς κρίνω και καλά κάνεις και κρίνεις και εσύ, απλά η διαφορά μας είναι ότι εσύ κρίνεις και βγάζεις και πλάνο που δεν είσαι καν μπροστά σε ένα κεφάλι που εξετάζεται η χειρουργείτε χωρίς τις περισσότερες φορές να ξέρεις τα τεχνικά του χαρακτηριστικά εκτός αν πηγαίνεις στα ραντεβού που κάνουν και συλλέγεις στοιχεία ενώ εγώ βλέπω ένα αποτέλεσμα και λέω μου αρέσει η δεν μου αρέσει ακριβώς επειδή δεν ξέρω πλάνο και τεχνικές λεπτομέρειες.... αποφεύγω να λέω πολλά γιατί έχω μάθει να είμαι βέβαιος όταν γράφω κάτι σε δημόσιο χώρο. Επίσης δεν είναι κρυφό ότι έχεις μια εμπάθεια σε συγκεκριμένο γιατρό και την εκφράζεις παντού και πάντα με κάθε δικαίωμά σου αλλά εμένα προσωπικά αυτό με κάνει να σε βλέπω μη αντικειμενικό γιατί δεν μπορεί να είναι όλα του τα αποτελέσματα κακά. Να είσαι σίγουρος ότι και από ιδιότητα στο λέω αν κάναμε και οι δυο επέμβαση μάλλον εσύ θα είχες περισσότερες πιθανότητες να γίνεις λεία κλινικών παρά εγώ.....ξέρεις ο πολύξερας έναντι του ψάχνω και αναλύω με στοιχεία πραγματικά έχει μεγάλη διαφορά. Καλά κάνει το φορουμ και ασχολείται και καλά κάνουν όσοι το κάνουν και διαβάζουν αλλά το διαβάζω 5 ώρες με το σπουδάζω κάτι 7 έτη απέχει χιλιόμετρα πολλά φίλε μου. Είναι σημαντικό που ο κόσμος ξυπνά και θέλει το καλύτερο δεν το συζητάμε και το κακό αποτέλεσμα να ειπωθεί και το καλό επίσης αλλά θέλει μια προσοχή τι λέμε και τι αποδεικνύεται.

gregkont13

Verified MM member
Νέο μέλος γράφει τα πρώτα του μνμ. Δεν μίλησε ποτέ για το δικό του πρόβλημα. Δεν ζήτησε ποτέ συμβούλες για το δικό του πρόβλημα. Απλα γράφτηκε για να πει σε παλιά μέλη πως έχουν εμπάθειες με τη συγκεκριμένη κλινική. Σε αυτό το νήμα εκτός από τον ίδιο το γιατρό , έχει μπει από ότι έχω δει άλλος ένας μονάχα να τον υποστηρίξει. Τώρα έχουμε δεύτερο, φρέσκο μέλος, που γράφτηκε με σκοπό να μας πει πως ο τρόπος της κλινικής και οι ουλές στο συγκεκριμένο ασθενή δεν θα έπρεπε να σχολιάζονται χωρίς 7τη ιατρική εκπαίδευση. Επειδή δεν πιστέυω στις συμπτώσεις, οφείλω να προβληματιστώ.

chris1908

Member
Πέταξες την μπαρουφα για επιφάνειες και σε ότι σε ρωτάμε ,απάντηση δεν δίνεις.ουτε γιατροί το παίζουμε ούτε θέλουμε να γίνουμε,ούτε με κανέναν γιατρό μιλάω τώρα η στο παρελθόν η στο μέλλον..τις ανοησίες σου λοιπόν πες τα σε κανέναν άλλον,όχι σε εμένα.γτ αν έχεις αποδείξεις για αυτά που λες ,βγαλτα τώρα όλα να φανούν..δεν έχω να κρύψω τπτ.αν δεν έχεις ,τότε δεν είναι εικασίες απλά,αλλά μπαρουφες και ανοησίες ξεκάθαρα και δεν ξέρω αν υπάρχει και δόλος πίσω από τα λεγόμενα σου.αν υπάρχει,τουλάχιστον δεν είναι κουταμαρες ..αν κατάλαβες,κατάλαβες..για συντομία ,ξέρεις.
Άλλα ντάλα της κυριακής το γάλα, μάκαρι οι πτωχοί το πνεύματι θα πω και το αφήνω εδώ, αν μπεις σε όλα τα νήματα θα δεις τι γράφεις και πως το γράφεις και θα καταλάβεις, πιο πάνω μας έγραφες άσε μας να μιλάμε με τους γιατρούς.....μόνος σου τα λες. Δεν σε εμποδίζει κανείς και να μιλάς μαζί τους και να το παίζεις δικαίωμά σου είναι αλλά αν το σκεφτείς καλύτερα με ηρεμία θα δεις τι αποτελεί ανοησία και τι όχι. Αν είχα δόλο θα έγραφα καθημερινά που όπως βλέπεις δεν γίνεται και δεν θα γίνει αλλά τι να κάνουμε μερικές φορές με αυτά που βλέπω και διαβάζω με τρώει το δάχτυλο. Λοιπόν αρκετά για σήμερα καλή συνέχεια σε όλους και να κρίνουμε καθαρά και μέχρι εκεί που ξέρουμε θα πω. Δεν θα απαντήσω σε άλλον οπότε πείτε ελεύθερα ότι θέλετε εγώ εξέφρασα αυτό που ήθελα και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Ronaldo

Well-Known Member
Καλησπέρα φίλε Ronaldo,
Και έλεγα δεν θα εμφανιστεί?? αυτά κατάλαβες από αυτό που γράφω???ποιος σου είπε ότι δεν κρίνω?? έκανα κρίση και για τα παιδιά που είχαν διένεξη και για το εδώ νήμα. Συνεπώς κρίνω και καλά κάνεις και κρίνεις και εσύ, απλά η διαφορά μας είναι ότι εσύ κρίνεις και βγάζεις και πλάνο που δεν είσαι καν μπροστά σε ένα κεφάλι που εξετάζεται η χειρουργείτε χωρίς τις περισσότερες φορές να ξέρεις τα τεχνικά του χαρακτηριστικά εκτός αν πηγαίνεις στα ραντεβού που κάνουν και συλλέγεις στοιχεία ενώ εγώ βλέπω ένα αποτέλεσμα και λέω μου αρέσει η δεν μου αρέσει ακριβώς επειδή δεν ξέρω πλάνο και τεχνικές λεπτομέρειες.... αποφεύγω να λέω πολλά γιατί έχω μάθει να είμαι βέβαιος όταν γράφω κάτι σε δημόσιο χώρο. Επίσης δεν είναι κρυφό ότι έχεις μια εμπάθεια σε συγκεκριμένο γιατρό και την εκφράζεις παντού και πάντα με κάθε δικαίωμά σου αλλά εμένα προσωπικά αυτό με κάνει να σε βλέπω μη αντικειμενικό γιατί δεν μπορεί να είναι όλα του τα αποτελέσματα κακά. Να είσαι σίγουρος ότι και από ιδιότητα στο λέω αν κάναμε και οι δυο επέμβαση μάλλον εσύ θα είχες περισσότερες πιθανότητες να γίνεις λεία κλινικών παρά εγώ.....ξέρεις ο πολύξερας έναντι του ψάχνω και αναλύω με στοιχεία πραγματικά έχει μεγάλη διαφορά. Καλά κάνει το φορουμ και ασχολείται και καλά κάνουν όσοι το κάνουν και διαβάζουν αλλά το διαβάζω 5 ώρες με το σπουδάζω κάτι 7 έτη απέχει χιλιόμετρα πολλά φίλε μου. Είναι σημαντικό που ο κόσμος ξυπνά και θέλει το καλύτερο δεν το συζητάμε και το κακό αποτέλεσμα να ειπωθεί και το καλό επίσης αλλά θέλει μια προσοχή τι λέμε και τι αποδεικνύεται.
Τι κρίνεις εσύ ακριβώς; αν υπάρχει κόντρα μελών μεταξύ τους; Ωραία κρίση κάνεις...Γελάνε και τα τσιμέντα με αυτά που λες. Η διαφορά μας ειναι οτι εγώ δεν υπαρασπίζομαι κάποιο γιατρό, και έχω μάθει να κρίνω αυτό που βλέπω σε αντίθεση με σένα που φαίνεται μια ξεκάθαρη πρόθεση σου να υποστηρίξεις την συγκεκριμένη κλινική μιας και μπήκες απλά για να γράψεις 2-3 μπούρδες, να δικαιολογήσεις το συγκεκριμένο αποτέλεσμα και να μας πεις οτι τα μέλη δεν μπορούν να κρίνουν τα αποτελέσματα όπως οι κλινικές. Ναι ρε τις κλινικές περιμέναμε να μας πουν αν έχει ξεχειλωμένες ουλές η δότρια ή αν έχει φτωχή κάλυψη το κεφάλι...Τα πιστεύεις αυτά που λες; Τι περιμένεις να σου πει μια κλινική για ενα περιστατικό της;

Μάλλον παρακολουθείς και θαυμάζεις πολύ τον γνωστό γιατρό του φόρουμ και έχεις τις ιδιες αντιλήψεις μαζί του. Τυχαίο όλο αυτό μάλλον... ε;;; Μπήκες απλά να γράψεις τα πρώτα σου μηνύματα και αυτά τυχαία δείχνουν την ξεκάθαρη υπεράσπιση σου προς τον γιατρό ε;; Πολλές συμπώσεις φίλε μου. Πρόσεχε γιατί εκτίθεσαι και σε πήραν πρέφα ;)

Συνήθως αυτόκλητοι κλινικών γίνονται μέλη όπως εσύ που ακούνε πιστά ότι τους λένε οι κλινικές, ακόμα και να τους λένε αρλούμπες προκειμένου να τους πείσουν οτι πήγαν όλα καλά ενώ δεν πήγαν. Τέτοια μέλη ειναι η χαρά των κλινικών όπως εσύ. Τους δίνουν ένα αποτέλεσμα ότι να ναι, δεν ξέρουν αν θα μπορούσαν να πάρουν καλύτερο και μετά δεν το κρίνουν κιόλας γιατί δεν ειναι "Ιατροί" να κρίνουν μια αισθητική επέμβαση.

Τελευταία επεξεργασία:

oreo

Well-Known Member
@chris1908 live τον vlafo κάποιοι τον έχουμε δει, εξ αυτών εγώ, ο bobby, o cvial, o Harris G, o George_ , ο hairlosscursed κτλ . Δεν θα μιλήσω για τους άλλους, εμένα η γνώμη μου είναι οτι το αποτέλεσμα του είναι εφάμιλλο με την εικόνα ενός ανθρώπου που δεν έχει Α.Α. Θα μου πεις γνώμη σου , θα συμφωνήσω, αλλά έχω υψηλά κριτήρια και θα εμείνω οτι έχω δίκιο.
Δεν νομίζω οτι κανείς εδώ δεν το παίζει γιατρός ή θεωρεί τον εαυτό του καλύτερο από τον ιατρό. Απλούστατα λέγονται όλα αυτά που δεν σου λένε οι γιατροί. Γιατί και εσύ για να πάρεις γνώση εκτός βιβλιογραφίας , απο αυτούς έδω μέσα την πήρες.

aeratos28

Just aeratos
Τι κάθομαι και ασχολούμαι με τον κάθε ένα άκυρο που μπαίνει κάπου και γράφει ότι άκυρο εντελώς του έρθει ,στο τελείως άκυρο σημείο??μου λέτε?να αυτά δεν μπορώ..αλλά εγώ φταίω ,κανεις αλλος.!

Flag17

Well-Known Member
Νέο μέλος γράφει τα πρώτα του μνμ. Δεν μίλησε ποτέ για το δικό του πρόβλημα. Δεν ζήτησε ποτέ συμβούλες για το δικό του πρόβλημα. Απλα γράφτηκε για να πει σε παλιά μέλη πως έχουν εμπάθειες με τη συγκεκριμένη κλινική. Σε αυτό το νήμα εκτός από τον ίδιο το γιατρό , έχει μπει από ότι έχω δει άλλος ένας μονάχα να τον υποστηρίξει. Τώρα έχουμε δεύτερο, φρέσκο μέλος, που γράφτηκε με σκοπό να μας πει πως ο τρόπος της κλινικής και οι ουλές στο συγκεκριμένο ασθενή δεν θα έπρεπε να σχολιάζονται χωρίς 7τη ιατρική εκπαίδευση. Επειδή δεν πιστέυω στις συμπτώσεις, οφείλω να προβληματιστώ.
4,5 χρόνια μέλος δεν το λες νέο, λες απλά ότι δεν έγραφε ως τώρα. Δεν νομίζω ότι γράφτηκε το 2017 με προφητικό σκοπό να την πει στον vlafo ή τον xristos87 Που το 17 δεν υπήρχε κανένας από τους 2 στο φόρουμ

chris1908

Member
Άντε πάρε και εσύ μια απάντηση,
1. Λοιπόν το νέος σε ευχαριστώ αλλά είμαι από το 2016 ίσως αρκετά πριν από εσένα δεν ξέρω
2. Το πρόβλημά μου δεν είναι προς δημοσιοποίηση καθώς διαβάζοντας άρθρα βλέποντας αποτελέσματα και μιλώντας εκεί που πρέπει εκτιμώ ότι του έδωσα λύση
3. Σε αντίθεση με πολλούς άλλους δεν εκπροσωπώ κλινική πλαγίος η ευθέως συνεπώς είμαι 100% καθαρός και χωρίς σκοπιμότητα πράγμα που δεν συμβαίνει από όλους εδώ μέσα
4. Δεν είπα ούτε τοποθετήθηκα πως δεν έχει κάποιος το δικαίωμα να σχολιάσει και να κρίνει εκτός αν τα ελληνικά μου δεν είναι καλά, είπα απλά ότι σε λεπτομέρειες που δεν γνωρίζουμε καλό είναι αν δεν είμαστε ειδικοί να προσέχουμε τι λέμε.
5. Δεν υποστηρίζω κανένα και επιπλέον αγαπητέ μου δεν με νοιάζει να με υποστηρίξει κάποιος η να μου κάνει like, δεν έχω τέτοιες ματαιοδοξίες
6. Λίγο στρατό που κάνει αυτό το γράφτηκε για να πει σε παλιά μέλη πως έχουν εμπάθειες.....τι λες αυτοί επειδή είναι παλαιότεροι δεν κρίνονται για αυτά που λένε??? Δεν είμαι φρεσκογράμμενος και επιπλέον είναι γνωστό στο forum ότι υπάρχουν εμπάθειες και συμπάθειες σε γιατρούς εκτός αν εσύ είσαι φρέσκος και δεν το έχεις πάρει είδηση.
7. Καμία φορά συμβαίνουν και συμπτώσεις

aeratos28

Just aeratos
Δεν θα μιλήσω για τον συγκεκριμένο γτ παίζει να μην έχει καμία σχέση το παιδί .ξέρεις όμως,πόσοι ήταν εγγεγραμμένοι χρόνια ,απλά για να παρακολουθούν το τι γράφεται στο φόρουμ και ήταν από κλινικές ??ΠΟΛΛΟΙ.
Μην είστε (αφελείς)..μαγαζάκια είναι που κοιτάνε να φυλάνε τον κ@λο τους.!!
Είσαι σίγουρος πως δεν ήταν κανένας εγγεγραμμένος?και από εκείνη τη
4,5 χρόνια μέλος δεν το λες νέο, λες απλά ότι δεν έγραφε ως τώρα. Δεν νομίζω ότι γράφτηκε το 2017 με προφητικό σκοπό να την πει στον vlafo ή τον xristos87 Που το 17 δεν υπήρχε κανένας από τους 2 στο φόρουμ

μεριά και από άλλες μεριές..δεν προσωποποιώ κανέναν τώρα.

gregkont13

Verified MM member

Είμαι βέβαιος πως υπάρχουν πολλά μέλη(δεκάδες) που δεν είναι μέλη και έχουν γραφτεί χρόνια πριν για να βλέπουν τι λέγετε και να μιλήσουν όποτε χρειαστεί. Φυσικά, δεν υπάρχουν αποδείξεις. Όμως, τουλάχιστον ξέρω από τον ευατό μου, ότι μπήκα εδώ για να λύσω το πρόβλημα μου. Άσχετα τι απόψεις διαμόρφωσα στην πορεία. Σίγουρα δεν γράφτηκα και έμεινα ανενεργός 3 χρόνια για να με τρώει το δάχτυλο να την πω σε άτομα που σχολιάζουν σε ένα νήμα που όχι μόνο ο άνθρωπος έφυγε με κακιές ουλές, αλλά του είπαν(όπως λέει) και ότι θα αλλάξει η στάση τους αν παρουσιάσει. Ακόμα και αν υπάρχει μια πιθανότητα να υπάρχει κάποιος με αυτήν την άποψη, σίγουρα θα έγραφε/ασχολιόταν και με το πρόβλημα του κάπου, αντί να μιλήσει μόνο γι αυτό που μας μιλάει. Φυσικά, αφού δεν έχω αποδείξεις μπορεί να κάνω και λάθος.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flag17

Well-Known Member
Δεν θα μιλήσω για τον συγκεκριμένο γτ παίζει να μην έχει καμία σχέση το παιδί .ξέρεις όμως,πόσοι ήταν εγγεγραμμένοι χρόνια ,απλά για να παρακολουθούν το τι γράφεται στο φόρουμ και ήταν από κλινικές ??ΠΟΛΛΟΙ.
Μην είστε (αφελείς)..μαγαζάκια είναι που κοιτάνε να φυλάνε τον κ@λο τους.!!
Είσαι σίγουρος πως δεν ήταν κανένας εγγεγραμμένος?και από εκείνη τη

μεριά και από άλλες μεριές..δεν προσωποποιώ κανέναν τώρα.
Δεν διαφωνώ ότι πολλοί από κλινικές είναι γραμμένοι αεράτε , απλά έγραψε για την κόντρα 2 μελών δεν εκθείασε ή έθαψε κάποιο αποτέλεσμα οποιασδήποτε κλινικής. Εγώ στάθηκα στο ότι είναι νέο μέλος που γράφτηκε για να υπερασπιστεί κλπ κλπ. Τέτοια πράγματα καλό είναι να μην λέγονται έτσι ελαφρά την καρδιά εγώ αυτό θα πω.

gregkont13

Verified MM member
Άντε πάρε και εσύ μια απάντηση,
1. Λοιπόν το νέος σε ευχαριστώ αλλά είμαι από το 2016 ίσως αρκετά πριν από εσένα δεν ξέρω
2. Το πρόβλημά μου δεν είναι προς δημοσιοποίηση καθώς διαβάζοντας άρθρα βλέποντας αποτελέσματα και μιλώντας εκεί που πρέπει εκτιμώ ότι του έδωσα λύση
3. Σε αντίθεση με πολλούς άλλους δεν εκπροσωπώ κλινική πλαγίος η ευθέως συνεπώς είμαι 100% καθαρός και χωρίς σκοπιμότητα πράγμα που δεν συμβαίνει από όλους εδώ μέσα
4. Δεν είπα ούτε τοποθετήθηκα πως δεν έχει κάποιος το δικαίωμα να σχολιάσει και να κρίνει εκτός αν τα ελληνικά μου δεν είναι καλά, είπα απλά ότι σε λεπτομέρειες που δεν γνωρίζουμε καλό είναι αν δεν είμαστε ειδικοί να προσέχουμε τι λέμε.
5. Δεν υποστηρίζω κανένα και επιπλέον αγαπητέ μου δεν με νοιάζει να με υποστηρίξει κάποιος η να μου κάνει like, δεν έχω τέτοιες ματαιοδοξίες
6. Λίγο στρατό που κάνει αυτό το γράφτηκε για να πει σε παλιά μέλη πως έχουν εμπάθειες.....τι λες αυτοί επειδή είναι παλαιότεροι δεν κρίνονται για αυτά που λένε??? Δεν είμαι φρεσκογράμμενος και επιπλέον είναι γνωστό στο forum ότι υπάρχουν εμπάθειες και συμπάθειες σε γιατρούς εκτός αν εσύ είσαι φρέσκος και δεν το έχεις πάρει είδηση.
7. Καμία φορά συμβαίνουν και συμπτώσεις

1. οκ
2. και επέλεξες να ασχοληθείς να γράψεις γι αυτό που έγραψες σε αυτό το νήμα?
3. Δεν νομίζω κανένας να πιστέυει εδώ μέσα πως ο αεράτος, ο vlafo ή ο ronaldo εκπροσωπουν κλινική
4. Τις λεπτομέριες δεν τις ξέρουμε. Ούτε πως επουλώνετε το δέρμα του ξέρουμε, Οκ, δεκτά. Ξέρουμε όμως τον τρόπο που του μίλησε η κλινική ακόμα και στο νήμα του. Ακόμα, έχουμε έναν αριθμό στοιχείων για το πολύ ανεπαρκές consultation κατά την άποψη μας. Για μερικούς, αρκούν.
5. οκ
6. Δεν έχω πάει στρατό και ούτε θα πάω :)
7. Αμέ

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
1. οκ
2. και επέλεξες να ασχοληθείς να γράψεις γι αυτό που έγραψες σε αυτό το νήμα?
3. Δεν νομίζω κανένας να πιστέυει εδώ μέσα πως ο αεράτος, ο vlafo ή ο ronaldo εκπροσωπουν κλινική
4. Τις λεπτομέριες δεν τις ξέρουμε. Ούτε πως επουλώνετε το δέρμα του ξέρουμε, Οκ, δεκτά. Ξέρουμε όμως τον τρόπο που του μίλησε η κλινική ακόμα και στο νήμα του. Ακόμα, έχουμε έναν αριθμό στοιχείων για το πολύ ανεπαρκές consultation κατά την άποψη μας. Για μερικούς, αρκούν.
5. οκ
6. Δεν έχω πάει στρατό και ούτε θα πάω :)
7. Αμέ

Άσχετο αλλά ούτε εγώ θέλω να πάω στρατό...

chris1908

Member
Τι κρίνεις εσύ ακριβώς; αν υπάρχει κόντρα μελών μεταξύ τους; Ωραία κρίση κάνεις...Γελάνε και τα τσιμέντα με αυτά που λες. Η διαφορά μας ειναι οτι εγώ δεν υπαρασπίζομαι κάποιο γιατρό, και έχω μάθει να κρίνω αυτό που βλέπω σε αντίθεση με σένα που φαίνεται μια ξεκάθαρη πρόθεση σου να υποστηρίξεις την συγκεκριμένη κλινική μιας και μπήκες απλά για να γράψεις 2-3 μπούρδες, να δικαιολογήσεις το συγκεκριμένο αποτέλεσμα και να μας πεις οτι τα μέλη δεν μπορούν να κρίνουν τα αποτελέσματα όπως οι κλινικές. Ναι ρε τις κλινικές περιμέναμε να μας πουν αν έχει ξεχειλωμένες ουλές η δότρια ή αν έχει φτωχή κάλυψη το κεφάλι...Τα πιστεύεις αυτά που λες; Τι περιμένεις να σου πει μια κλινική για ενα περιστατικό της;

Μάλλον παρακολουθείς και θαυμάζεις πολύ τον γνωστό γιατρό του φόρουμ και έχεις τις ιδιες αντιλήψεις μαζί του. Τυχαίο όλο αυτό μάλλον... ε;;; Μπήκες απλά να γράψεις τα πρώτα σου μηνύματα και αυτά τυχαία δείχνουν την ξεκάθαρη υπεράσπιση σου προς τον γιατρό ε;; Πολλές συμπώσεις φίλε μου. Πρόσεχε γιατί εκτίθεσαι και σε πήραν πρέφα ;)

Συνήθως αυτόκλητοι κλινικών γίνονται μέλη όπως εσύ που ακούνε πιστά ότι τους λένε οι κλινικές, ακόμα και να τους λένε αρλούμπες προκειμένου να τους πείσουν οτι πήγαν όλα καλά ενώ δεν πήγαν. Τέτοια μέλη ειναι η χαρά των κλινικών όπως εσύ. Τους δίνουν ένα αποτέλεσμα ότι να ναι, δεν ξέρουν αν θα μπορούσαν να πάρουν καλύτερο και μετά δεν το κρίνουν κιόλας γιατί δεν ειναι "Ιατροί" να κρίνουν μια αισθητική επέμβαση.
Αγαπητέ Ron;aldo,
Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά, καλό είναι να υπερασπίζεσαι τις απόψεις σου αλλά κακό είναι να πετάς λάσπη σε ανεμιστήρα γιατί συνήθως επιστρέφει πίσω και εκτίθεσαι....τα πρώτα μου μυνήματα μπήκα στον κόπο να τα γράφω για περιπτώσεις όπως η δική σου που όπου βρεθείς και όπου σταθείς η προπαγάνδα πάει σύννεφο και αν τυχόν διαφωνίσει και κάποιος μαζί σου εεε τότε παραφράζεις η μεταφράζεις ότι θέλεις και όπως το θέλεις όπως τώρα απλά για πεις κάτι έχοντας εκτεθεί με λάθη που κάνεις στα πλάνα που σχεδιάζεις σε πολλά νήματα και σε έχει επαναφέρει ο moderator αρκετές φορές στο ορθό. Το ότι δεν γράφω δεν σημαίνει ότι δεν διαβάζω όπως είπα. Σε ενημερώνω και για το εξής που κάνετε καραμέλα πολλοί όταν κάποιος υπερασπίζεται απόψεις η θέλει έξτρα στοιχεία. Δεν εκπροσωπώ κανένα και δεν θα πάρω το μέρος κανενός Ιατρού πάντα θα είμαι με το μέλος κυρίως!! Συνεπώς σταμάτησε εσύ και όποιος άλλος μπει στον γνωστό πειρασμό της ευκολίας "εκπροσωπείς" κάποιον γιατί πολλοί που το λένε εκπροσωπούν όντως. Επιπλέον θα το πω για τελευταία φορά και αν το καταλάβεις το κατάλαβες άλλο κρίση στην εικόνα που βλέπεις και άλλο ζωντανά με τις λεπτομέρειες και τα τεχνικά στοιχεία στο χέρι, έχεις δει πολλές φορές ο moderator καλεί από κοντά μετράει συλλέγει στοιχεία και μετά εκφράζεται. Τον αμφισβητεί κανείς??? όχι!!! είναι γιατρός??? όχι αλλά τι κάνει?? έχει μπροστά του όλα τα στοιχεία για να κρίνει όχι μόνο οπτικά που κάνουμε όλοι αλλά και τεχνικά που παίζει μεγάλο ρόλο. Αν λοιπόν κάνεις αυτό εγώ μαζί σου. Αυτό λέω πάντα αυτό λέω και τώρα απλά επειδή μερικοί είναι ισχυρογνώμονες και αλάνθαστοι δεν καταλαβαίνουν τα λεγόμενά μου και τα χαρακτηρίζουν επιφανειακά η άσχετα.

Ronaldo

Well-Known Member
Βασικά τώρα τον θυμήθηκα τον συγκεκριμένο. Ειχε ξαναγράψει πάλι σε ένα επίσημο νήμα του συγκεκριμένου γιατρού πιο παλιά για να υπερασπιστεί τον γιατρό, πάλι τότε ηταν πολύ καιρό στο φόρουμ και έγραφε τα πρώτα του μηνύματα στο φόρουμ. Αλλά ειχαν σβηστεί τα μηνύματα από τον CVIAL, και τώρα έγραψε και στο νήμα του xristou87 για να την πει πάλι στα μέλη που είπαν την γνώμη τους νομίζω στον tol και τώρα τυχαία πάλι εδώ.

Δεν ειναι τυχαίος δηλαδή μπαίνει μόνο στα νήματα που αφορούν τον συγκεκριμένο γιατρό για να την "πει" στα μέλη που σχολιάζουν ή να υπερασπιστεί κάποιο αποτέλεσμα της κλινικής. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια ειναι η φάση.

gregkont13

Verified MM member
Βασικά τώρα τον θυμήθηκα τον συγκεκριμένο. Ειχε ξαναγράψει πάλι σε ένα επίσημο νήμα του συγκεκριμένου γιατρού πιο παλιά για να υπερασπιστεί τον γιατρό, πάλι τότε ηταν πολύ καιρό στο φόρουμ και έγραφε τα πρώτα του μηνύματα για τον γιατρό. Αλλά ειχαν σβηστεί τα μηνύματα από τον CVIAL, και τώρα έγραψε και στο νήμα του xristou87 και τώρα τυχαία πάλι εδώ.

Δεν ειναι τυχαίος δηλαδή μπαίνει μόνο στα νήματα που αφορούν τον συγκεκριμένο γιατρό για να την "πει" στα μέλη που σχολιάζουν ή να υπερασπιστεί κάποιο αποτέλεσμα της κλινικής. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια ειναι η φάση.

Επίσης μια ακόμη σύμπτωση είναι ότι χρησιμοποιεί πάρα πολλές εκφράσεις του γιατρού. Επαρκή στοιχεία, πτυχίο ιατρικής, εμπάθιες, διαβάζοντας άρθρα, βλέποντας αποτελέσματα, ρωτώντας εκεί που πρέπει. Τέσπα, είμαι κακοπροαίρετος, μάλλον :)

Ronaldo

Well-Known Member
Επίσης μια ακόμη σύμπτωση είναι ότι χρησιμοποιεί πάρα πολλές εκφράσεις του γιατρού. Επαρκή στοιχεία, πτυχίο ιατρικής, εμπάθιες, διαβάζοντας άρθρα, βλέποντας αποτελέσματα, ρωτώντας εκεί που πρέπει. Τέσπα, είμαι κακοπροαίρετος, μάλλον :)
χαχαχα αυτό ακριβώς. Χρησιμοποιεί ακριβώς τις ίδιες εκφράσεις με τον γιατρό, μπαίνει μόνο στα νήματα της κλινικής για να πει το ποιηματάκι του. Ούτε το ίδιο άτομο να έγραφε δηλαδή ή κάποιο δικό του άτομο. Μάλλον πολλές συμπτώσεις.... ;)

alex7

Well-Known Member
Βασικά τώρα τον θυμήθηκα τον συγκεκριμένο. Ειχε ξαναγράψει πάλι σε ένα επίσημο νήμα του συγκεκριμένου γιατρού πιο παλιά για να υπερασπιστεί τον γιατρό, πάλι τότε ηταν πολύ καιρό στο φόρουμ και έγραφε τα πρώτα του μηνύματα στο φόρουμ. Αλλά ειχαν σβηστεί τα μηνύματα από τον CVIAL, και τώρα έγραψε και στο νήμα του xristou87 για να την πει πάλι στα μέλη που είπαν την γνώμη τους νομίζω στον tol και τώρα τυχαία πάλι εδώ.

Ακριβως όπως τα λες είναι .

chris1908

Member
@chris1908 live τον vlafo κάποιοι τον έχουμε δει, εξ αυτών εγώ, ο bobby, o cvial, o Harris G, o George_ , ο hairlosscursed κτλ . Δεν θα μιλήσω για τους άλλους, εμένα η γνώμη μου είναι οτι το αποτέλεσμα του είναι εφάμιλλο με την εικόνα ενός ανθρώπου που δεν έχει Α.Α. Θα μου πεις γνώμη σου , θα συμφωνήσω, αλλά έχω υψηλά κριτήρια και θα εμείνω οτι έχω δίκιο.
Δεν νομίζω οτι κανείς εδώ δεν το παίζει γιατρός ή θεωρεί τον εαυτό του καλύτερο από τον ιατρό. Απλούστατα λέγονται όλα αυτά που δεν σου λένε οι γιατροί. Γιατί και εσύ για να πάρεις γνώση εκτός βιβλιογραφίας , απο αυτούς έδω μέσα την πήρες.
Μα για τον vlafo που δεν έχω δει τον άνθρωπο από κοντά είπα ότι το αποτελεσμά του μου αρέσει πολύ από τις φοτο που έχω δει καθώς έχω διαβάσει όλη του την πορεία!! Εγώ την γνώση την πήρα βλέποντας εδώ τα πάντα, μετρώντας τι έχω και τι θα έχω με ραντεβού αναλύσεις κ.α. κάνοντας πλάνο και διαβάζοντας βιβλιογραφία πάνω στο θέμα.

Μπλουζα