Μεταμόσχευση 2500 fut kai 550 fue. Κλινική ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ. Αρνητική εμπειρία.

Disco

Well-Known Member
χαχαχα αυτό ακριβώς. Χρησιμοποιεί ακριβώς τις ίδιες εκφράσεις με τον γιατρό, μπαίνει μόνο στα νήματα της κλινικής για να πει το ποιηματάκι του. Ούτε το ίδιο άτομο να έγραφε δηλαδή ή κάποιο δικό του άτομο. Μάλλον πολλές συμπτώσεις.... ;)
Επίσης μια ακόμη σύμπτωση είναι ότι χρησιμοποιεί πάρα πολλές εκφράσεις του γιατρού. Επαρκή στοιχεία, πτυχίο ιατρικής, εμπάθιες, διαβάζοντας άρθρα, βλέποντας αποτελέσματα, ρωτώντας εκεί που πρέπει. Τέσπα, είμαι κακοπροαίρετος, μάλλον :)
Ακριβως όπως τα λες είναι .

Μπαμ κάνει για ποιο λόγο μπηκε σημερα να πει τα δικά του. Μην ασχολείστε μαζί του.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

chris1908

Member
χαχαχα αυτό ακριβώς. Χρησιμοποιεί ακριβώς τις ίδιες εκφράσεις με τον γιατρό, μπαίνει μόνο στα νήματα της κλινικής για να πει το ποιηματάκι του. Ούτε το ίδιο άτομο να έγραφε δηλαδή ή κάποιο δικό του άτομο. Μάλλον πολλές συμπτώσεις.... ;)
Τι σενάριο έπλασες πάλι βρε θηρίο??
Σε προκαλώ λοιπόν ανοιχτά και δημόσια να βρεθούμε από κοντά και όποιος άλλος θέλει από αυτούς που συμφωνούν στα αδιανόητα που γράφεις και σε περίπτωση που διαπιστωθεί το αυτονόητο θα τοποθετηθείτε δημόσια ζητώντας συγνώμη για την λάσπη που πετάτε πίσω από το πληκτρολόγιο.

Kostas97

Well-Known Member
1. οκ
2. και επέλεξες να ασχοληθείς να γράψεις γι αυτό που έγραψες σε αυτό το νήμα?
3. Δεν νομίζω κανένας να πιστέυει εδώ μέσα πως ο αεράτος, ο vlafo ή ο ronaldo εκπροσωπουν κλινική
4. Τις λεπτομέριες δεν τις ξέρουμε. Ούτε πως επουλώνετε το δέρμα του ξέρουμε, Οκ, δεκτά. Ξέρουμε όμως τον τρόπο που του μίλησε η κλινική ακόμα και στο νήμα του. Ακόμα, έχουμε έναν αριθμό στοιχείων για το πολύ ανεπαρκές consultation κατά την άποψη μας. Για μερικούς, αρκούν.
5. οκ
6. Δεν έχω πάει στρατό και ούτε θα πάω :)
7. Αμέ
Ποιό ειναι το κολπο? :D

Ronaldo

Well-Known Member
Τι σενάριο έπλασες πάλι βρε θηρίο??
Σε προκαλώ λοιπόν ανοιχτά και δημόσια να βρεθούμε από κοντά και όποιος άλλος θέλει από αυτούς που συμφωνούν στα αδιανόητα που γράφεις και σε περίπτωση που διαπιστωθεί το αυτονόητο θα τοποθετηθείτε δημόσια ζητώντας συγνώμη για την λάσπη που πετάτε πίσω από το πληκτρολόγιο.
Σε πήραν πρέφα φίλε και οι υπόλοιποι. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Απλά γελάμε μαζί σου. Συνέχισε να μας προκαλείς γέλιο με τις ασυναρτησίες που λες. Αυτα που γράφεις μένουν και δυστυχώς για σένα κάποιοι θυμούνται, όπως θυμήθηκα και τα ποηγούμενα μηνύματα σου στο ίδιο μοτίβο πάλι σε νήματα της ίδια κλινικής πιο παλιά, τα οποία ειχαν σβηστεί. Τα ειδαν και τα υπόλοιπα μέλη.

Τελευταία επεξεργασία:

chris1908

Member
Σε πήραν πρέφα φίλε και οι υπόλοιποι. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Απλά γελάμε μαζί σου. Συνέχισε να μας προκαλείς γέλιο.
Προφανώς όταν δεν βγαίνει το σενάριο το γυρνάμε σε καφενειακούς όρους της "πρέφας" και θα σε χειροκροτήσει και κανένας της ίδιας ομάδας να σου κάνει κανένα like να πάρεις τα πάνω σου....λοιπόν επειδή και εγώ σε έχω πάρει χαμπάρι τι ρόλο βαράς η πρόσκληση έγινε και όποιος είναι μέσα έρχεται για να δούμε τι και ποιος, σε αντίθετη περίπτωση συνεχίστε με την λάσπη σε όποιον σας λέει προσέξτε τι γράφετε γιατί στο τέλος θα μείνετε μόνο πωλητές εδώ να τσακώνεστε μεταξύ σας.

gregkont13

Verified MM member
Προφανώς όταν δεν βγαίνει το σενάριο το γυρνάμε σε καφενειακούς όρους της "πρέφας" και θα σε χειροκροτήσει και κανένας της ίδιας ομάδας να σου κάνει κανένα like να πάρεις τα πάνω σου....λοιπόν επειδή και εγώ σε έχω πάρει χαμπάρι τι ρόλο βαράς η πρόσκληση έγινε και όποιος είναι μέσα έρχεται για να δούμε τι και ποιος, σε αντίθετη περίπτωση συνεχίστε με την λάσπη σε όποιον σας λέει προσέξτε τι γράφετε γιατί στο τέλος θα μείνετε μόνο πωλητές εδώ να τσακώνεστε μεταξύ σας.

Πουλάμε ελπίδες και όνειρα

chris1908

Member
Πουλάμε ελπίδες και όνειρα
Δεν ξέρω τι πουλάς και πως και συνέχισε να το κάνεις αν σε εκφράζει αλλά μην τσουβαλιάζεις ανθρώπους που δεν ξέρεις συνεπώς αν σου βγει και έρθεις από τα μέρη μας να βρεθούμε και μετά που θα διαπιστώσεις ότι είναι αδύνατο για πολλούς λόγους να εκπροσωπώ κάτι τέτοιο να βγεις να το ανασκευάσεις για την υπόνοια που αφήνεις

aeratos28

Just aeratos
Ρε τύπος ,μας ζαλισες..στον xristos87 που έκανε ακριβώς τα ίδια με πολύ ακραίες και τελείως ανυπόστατες κατηγορίες ότι έχει χάλια δοτρια ο vlafo,κατεστραμμένη κτλ και ότι έβαλε πολλά grafts που δεν χρειαζόταν γτ ήταν μηδαμινό το πρόβλημα και ότι πέταξε στον κουβά το 1/4 της εξαγωγής ο τιρκαλας,εκεί δεν σε πήρε ο πόνος να του πεις αυτά που λες σε εμάς εδώ και πόση ώρα και μας ζαλισες?αδέκαστε δικαστή Μπά

ρα?

aeratos28

Just aeratos
Η οποία κόντρα ξεκίνησε από τον Χρήστο με ανυπόστατες κατηγορίες,τη γνωστή καραμέλα που δεν έχει δράκο πλέον...και λέω,έχει τόση ώρα εδώ και μας πιπιλαει το μυαλό ότι φταίμε κάνουμε ράνουμε..ενώ τη (φασαρία) την ξεκίνησε ο άλλος με τα λεγόμενα αυτά...εκεί δεν αναφέρθηκε καθόλου..σε εμάς την έχει πέσει..από εκεί τι? Κομπλέ?ότι και αν είπε?
Δεν διαφωνώ ότι πολλοί από κλινικές είναι γραμμένοι αεράτε , απλά έγραψε για την κόντρα 2 μελών δεν εκθείασε ή έθαψε κάποιο αποτέλεσμα οποιασδήποτε κλινικής. Εγώ στάθηκα στο ότι είναι νέο μέλος που γράφτηκε για να υπερασπιστεί κλπ κλπ. Τέτοια πράγματα καλό είναι να μην λέγονται έτσι ελαφρά την καρδιά εγώ αυτό θα πω.

chris1908

Member
Ρε τύπος ,μας ζαλισες..στον xristos87 που έκανε ακριβώς τα ίδια με πολύ ακραίες και τελείως ανυπόστατες κατηγορίες ότι έχει χάλια δοτρια ο vlafo,κατεστραμμένη κτλ και ότι έβαλε πολλά grafts που δεν χρειαζόταν γτ ήταν μηδαμινό το πρόβλημα και ότι πέταξε στον κουβά το 1/4 της εξαγωγής ο τιρκαλας,εκεί δεν σε πήρε ο πόνος να του πεις αυτά που λες σε εμάς εδώ και πόση ώρα και μας ζαλισες?αδέκαστε δικαστή Μπά

ρα?
Ρε μπαγάσα αεράτε,
Συγνώμη για το ρε, θα σου πω για πολλοστή φορά ότι το αποτέλεσμα του valfo μου άρεσε!!! και του έκανα και like του ανθρώπου, αν σε ζάλισα μην με διαβάζεις είναι όπως η τηλεόραση που αλλάζουμε κανάλι. Που κατάλαβες ότι είμαι στο δικαστικό σώμα. Ωραίος!!! στοιχεία λοιπόν για να λάμψει η αλήθεια τέρμα η λάσπη στον ανεμιστήρα όταν διαφωνεί κάποιος μαζί μας.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Ρε αδερφέ,το ρε δεν με πειράζει καθόλου..αυτό που με τσιγκλαει,είναι αυτό που είπα πιο πάνω στον flag..τη Μανουρα την άρχισε ο Χρήστος(πήγαινε πιο πίσω και δες μόνος σου) και σε αυτόν δεν είπες το παραμικρό..δεν αναφέρθηκες καν..εμείς σου φταίμε μόνο..κατάλαβες που είναι (για εμένα τουλάχιστον) το point και σου τα χώνω?
Ρε μπαγάσα αεράτε,
Συγνώμη για το ρε, θα σου πω για πολλοστή φορά ότι το αποτέλεσμα του valfo μου άρεσε!!! και του έκανα και like του ανθρώπου, αν σε ζάλισα μην με διαβάζεις είναι όπως η τηλεόραση που αλλάζουμε κανάλι. Που κατάλαβες ότι είμαι στο δικαστικό σώμα. Ωραίος!!! στοιχεία λοιπόν για να λάμψει η αλήθεια τέρμα η λάσπη στον ανεμιστήρα όταν διαφωνεί κάποιος μαζί μας.

alex7

Well-Known Member
Ρε αδερφέ,το ρε δεν με πειράζει καθόλου..αυτό που με τσιγκλαει,είναι αυτό που είπα πιο πάνω στον flag..τη Μανουρα την άρχισε ο Χρήστος(πήγαινε πιο πίσω και δες μόνος σου) και σε αυτόν δεν είπες το παραμικρό..δεν αναφέρθηκες καν..εμείς σου φταίμε μόνο..κατάλαβες που είναι (για εμένα τουλάχιστον) το point και σου τα χώνω?
Αυτή τη φορά ήρθαν πιο οργανωμένοι .Είναι και πιο πολλοί

gregkont13

Verified MM member
Δεν ξέρω τι πουλάς και πως και συνέχισε να το κάνεις αν σε εκφράζει αλλά μην τσουβαλιάζεις ανθρώπους που δεν ξέρεις συνεπώς αν σου βγει και έρθεις από τα μέρη μας να βρεθούμε και μετά που θα διαπιστώσεις ότι είναι αδύνατο για πολλούς λόγους να εκπροσωπώ κάτι τέτοιο να βγεις να το ανασκευάσεις για την υπόνοια που αφήνεις

Ρε φίλε, είσαι σε ένα νήμα του Jacksmith στο οποίο ούτε ο γιατρός του δεν σχολιάζει πλέον. Ο άνθρωπος εφύγε με κακές ουλές, η τεχνική που του κάναν για κάλυψη δεν απέδωσε, πήγε να κάνει consultation όπως έπρεπε και σύμφωνα με τα λεγόμενα άλλων γιατρών, δεν του βρήκαν ούτε ρέτρο και του δώσαν και λάθος πυκνότητες. Ακόμα, λέει πως του παν ότι θα αλλάξει η στάση τους απέναντι του αν παρουσιάζε και τον είπαν και μπακαλόγατο μπροστά μας γιατί είχε "κακό" χτένισμα. Η μόνη παρηγοριά που έχει είναι ότι είχε τουλάχιστον 90% φύτρωση (σύμφωνα με τον mod που εμπιστευόμαι). Και σε αυτό το νήμα μπήκες από το πουθενά να γράψεις ότι δεν μπορούμε να ξέρουμε τι ειπωθηκε, ότι η ενασχόληση με φόρουμ δεν είναι πτυχίο ιατρικής κλπ κλπ. Φτιάξε ένα νήμα άλλο και πες ότι θες. Εδώ βρήκες να τα πεις αυτά? παίζουμε και με τον πόνο του παιδιού...

Στο κάτω κάτω αφού εδώ φόρουμ είναι και κανείς δεν έχει 7τη εμπειρία ιατρικής εκτός από τοn Αναστασακη· γράψου σε ένα φόρουμ ιατρικής και παράτα το, αυτό. Μόνο για να σχολιάζεις τα results του αναστασάκη έκανες account?

Τελευταία επεξεργασία:

Ronaldo

Well-Known Member
Ποιος ειναι πωλητής ρε ; Άρχισες να πετάς πάλι τις μπούρδες σου, για να προκαλέσεις εντυπώσεις. Ούτε καν έχω πει ποτέ σε κάποιον να πάει κάπου ή να υπερασπιστώ κάποια κλινική και να πω πήγαινε στον τάδε ειναι καλός.

Εσένα σε βλέπουμε ξαφνικά να σχολιάζεις με πάθος στα νήματα μιας συγκεκριμένης κλινικής., στο νήμα του jacksmith, στου xristou87 όπως ειχες κάνει και σε ενα άλλο νήμα της κλινικής στο παρελθόν, πάλι τότε έγραφες τα ίδια μηνύματα που γράφεις τώρα τυχαία πάλι σε νήμα της ίδιας κλινικής, δηλαδή το ίδιο ποιηματάκι που έχεις μάθει να λες...Πολλές συμπτώσεις πάντως ! Δυστυχώς κάποια πράγματα ενώ ειναι ολοφάνερα δεν μπορούμε να τα αποδείξουμε.

Το οτι κάποιος μπορεί να γράφει πίσω από εναν λογαριασμό και να στείλει κάποιον άλλο σε συνάντηση και να του πει 2 λόγια σου λέει κάτι; Άρα να ερθω να συναντήσω τι; Ξέρω εγώ αν θα στείλεις κάποιον άλλο; Αυτά που λες μας φτάνουν...δεν θα αποδείξουμε οτι δεν ειμαστε ελέφαντες για να ικανοποιηθείς εσύ.

chris1908

Member
Πως δεν είπα έκανα σχόλιο που το χαρακτήρισες επιφανειακό!! είπα ότι και οι δυο κατά την γνώμη μου πήραν για τα δικά μου γούστα ένα αρκετά καλό αποτέλεσμα!! απλά διάλεξαν διαφορετικούς γιατρούς και εκεί είπα ότι η επιλογή του κάθε ενός δεν πρέπει να σημαίνει η να δημιουργεί εμπάθειες η αντιπάθειες προς τους συγκεκριμένους γιατρούς. Και όπως ανέμενα με την γνωστή καραμέλα από κάποιους ότι εκπροσωπώ κάποιον η κάποια κλινική, για να σου πω και το εξής διαβάζω τα πάντα εδώ και απλά όπως σε τσίγκλισε εσένα αυτό έτσι και εμένα μου κάνει εντύπωση και το έχω αναφέρει ξανά πως είναι δυνατόν να βρίσκουμε την παραμικρή ατέλεια σε έναν γιατρό η να παραβλέπουμε τις ατέλειες του άλλου. Και αυτό ύποπτο, επίσης σχολίασα και το νήμα του παιδιού ότι το αποτέλεσμα δεν μου άρεσε και απλά δεν ξέρω τι πλάνο συμφωνήθηκε η τι περίμενε να πάρει ως αποτέλεσμα. Δηλαδή ο ήπιος τόνος είναι ύποπτος και ο εύκολος καταστροφολογικός τόνος είναι ο σωστός και ο αξιόπιστος??

gregkont13

Verified MM member
Ποιος ειναι πωλητής ρε ; Άρχισες να πετάς πάλι τις μπούρδες σου, για να προκαλέσεις εντυπώσεις. Ούτε καν έχω πει ποτέ σε κάποιον να πάει κάπου ή να υπερασπιστώ κάποια κλινική και να πω πήγαινε στον τάδε ειναι καλός. Εσένα σε βλέπουμε ξαφνικά να σχολιάζεις με πάθος στα νήματα μιας συγκεκριμένης κλινικής. όπως ειχες κάνει και σε ενα άλλο νήμα της κλινική στο παρελθόν, πάλι τότε έγραφες τα ίδια μηνύματα που γράφεις τώρα τυχαία πάλι σε νήμα της ίδιας κλινικής...Πολλές συμπτώσεις πάντως ! Δυστυχώς κάποια πράγματα ενώ ειναι ολοφάνερα δεν μπορούμε να τα αποδείξουμε.

κακώς ασχολείσαι. Άστον να λέει.

chris1908

Member
Ποιος ειναι πωλητής ρε ; Άρχισες να πετάς πάλι τις μπούρδες σου, για να προκαλέσεις εντυπώσεις. Ούτε καν έχω πει ποτέ σε κάποιον να πάει κάπου ή να υπερασπιστώ κάποια κλινική και να πω πήγαινε στον τάδε ειναι καλός.

Εσένα σε βλέπουμε ξαφνικά να σχολιάζεις με πάθος στα νήματα μιας συγκεκριμένης κλινικής., στο νήμα του jacksmith, στου xristou87 όπως ειχες κάνει και σε ενα άλλο νήμα της κλινικής στο παρελθόν, πάλι τότε έγραφες τα ίδια μηνύματα που γράφεις τώρα τυχαία πάλι σε νήμα της ίδιας κλινικής...Πολλές συμπτώσεις πάντως ! Δυστυχώς κάποια πράγματα ενώ ειναι ολοφάνερα δεν μπορούμε να τα αποδείξουμε.

Το οτι κάποιος μπορεί να γράφει πίσω από εναν λογαριασμό και να στείλει κάποιον άλλο σε συνάντηση και να του πει 2 λόγια σου λέει κάτι; Άρα να ερθω να συναντήσω τι; Αυτά που λες μας φτάνουν...δεν θα αποδείξουμε οτι δεν ειμαστε ελέφαντες για να ικανοποιηθείς εσύ.
Θα ξεκινήσω να σχολιάζω και σε άλλα μήπως αυτό σε κάνει να σταματήσεις τις ανοησίες που λές και τις γράφεις και δημόσια!! Σε προκάλεσα δημόσια να συναντηθούμε και να σου πω για ποιους λόγους που δεν θα το έκανα έτσι και αλλιώς δεν γίνεται να εκπροσωπώ την μπαρούφα που λες!!! Εσυ μετά θα βγεις να πεις ότι έγραψες αναλήθειες και κουταμάρες?? Επιπλέον όσες φορές έγραψα στο νήμα συγκεκριμένης κλινικής είναι γιατί έβλεπα ένα καταιγισμό σχολίων καταστροφολογίας και διαπόμπευσης που δεν έχω δει σε άλλα νήματα πολύ κακών αποτελεσμάτων και μου έκανε εντύπωση και επειδή ήξερα τι θα ακολουθήσει πάντα αν τα ξαναδιαβάσεις θα δεις που λέω ότι ξέρω ότι θα μου πουν ότι παίρνω το μέρος του γιατρού. Επειδή καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται έχω δει τους περισσότερους γιατρούς στην Ελλάδα αυτό με κάνει ύποπτο εκπρόσωπο όλων των κλινικών??

Μπλουζα