Μεταμόσχευση 2600 grafts στην κλινική Anastasakis

Catman

New Member
Καλησπέρα στο forum, αν και ειμαι χρόνια στο forum(διαβαζα άρθρα κυριώς) γραφω πρώτη φορά.Η τριχόπτωση μου χτυπησε και εμενα την πορτα σε μικρή ηλικία(23), γενικά δεν ασχολήθηκα με θεραπέιες μινιξιδίλης καθώς μου λάδωναν αρκετα το μαλλί και είχα απο μόνος μου.Τώρα στα 30 μου καθως έχω αραιώσει αρκετα στην μπορστινή περιοχή και κροτάφους αποφάσισα να κανω κατι δραστικο δηλαδή ΜΜ. Αποφάσισα να επισκευτω την εν λόγω κλινική καθως για αρκετα χρόνια εβλεπα τα αποτελέσματα της και ηταν αρκετα ικανοποιητικά.Η συνεδρία ηταν σύντομη και ο γιατρος μου πρότεινε μια μονοήμερη συνεδρία 2,600 gr. Θα μπορούσατε να μου πείτε την γνωμη σας σχετικά με την κλίνική η τυχον red flags καθώς είστε πιο έμπειροι στο θέμα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

RyanStack

Member
Καλησπέρα στο forum, αν και ειμαι χρόνια στο forum(διαβαζα άρθρα κυριώς) γραφω πρώτη φορά.Η τριχόπτωση μου χτυπησε και εμενα την πορτα σε μικρή ηλικία(23), γενικά δεν ασχολήθηκα με θεραπέιες μινιξιδίλης καθώς μου λάδωναν αρκετα το μαλλί και είχα απο μόνος μου.Τώρα στα 30 μου καθως έχω αραιώσει αρκετα στην μπορστινή περιοχή και κροτάφους αποφάσισα να κανω κατι δραστικο δηλαδή ΜΜ. Αποφάσισα να επισκευτω την εν λόγω κλινική καθως για αρκετα χρόνια εβλεπα τα αποτελέσματα της και ηταν αρκετα ικανοποιητικά.Η συνεδρία ηταν σύντομη και ο γιατρος μου πρότεινε μια μονοήμερη συνεδρία 2,600 gr. Θα μπορούσατε να μου πείτε την γνωμη σας σχετικά με την κλίνική η τυχον red flags καθώς είστε πιο έμπειροι στο θέμα.
Θα σου πω την δική μου προσωπική εμπειρία,αν και καιρό το κρατούσα και δεν ήθελα να μιλησω.
Είχα κάνει στο παρελθόν, συγκεκριμένα στα 21 μου μια απαράδεκτη μεταμόσχευση κάπου αλλού.
Έκανα πέρυσι το καλοκαίρι μια μεταμόσχευση με repair,στην συγκεκριμένη κλινική.Οσους ασθενείς είδα εγώ με τα μάτια μου όλοι είχαν πολύ καλό αποτέλεσμα.1 χρόνο μετα δεν είμαι ικανοποιημένος,εγώ προσωπικά.Περιμενα κάτι πολύ καλύτερο.Και προσοχή επειδή αυτή τη φορά δεν ήθελα να την ξαναπατήσω, ρώτησα αν είμαι κατάλληλος για μεταμόσχευση και μου είπαν κατηγορηματικά ναι.Το μεγάλο παράπονο μου είναι ότι σε δύο συνεδρίες + τη μια του repair,ο γιατρός το μόνο που έκανε ήταν,στην πρώτη φάση να μου ανοίξει τις τρύπες (μόνο στην επιδιόρθωση).Εγώ αν άλλαζα κάτι θα ζητούσα περισσότερη προσοχή από τον γιατρό,ο οποίος δυστυχώς σε μένα δεν συμμετείχε καθόλου στη μεταμόσχευση (θα ανοίξω ποστ κάποια στιγμή,για να πω τι μου απάντησαν, περιμένω απλά κάτι)

Catman

New Member
Θα σου πω την δική μου προσωπική εμπειρία,αν και καιρό το κρατούσα και δεν ήθελα να μιλησω.
Είχα κάνει στο παρελθόν, συγκεκριμένα στα 21 μου μια απαράδεκτη μεταμόσχευση κάπου αλλού.
Έκανα πέρυσι το καλοκαίρι μια μεταμόσχευση με repair,στην συγκεκριμένη κλινική.Οσους ασθενείς είδα εγώ με τα μάτια μου όλοι είχαν πολύ καλό αποτέλεσμα.1 χρόνο μετα δεν είμαι ικανοποιημένος,εγώ προσωπικά.Περιμενα κάτι πολύ καλύτερο.Και προσοχή επειδή αυτή τη φορά δεν ήθελα να την ξαναπατήσω, ρώτησα αν είμαι κατάλληλος για μεταμόσχευση και μου είπαν κατηγορηματικά ναι.Το μεγάλο παράπονο μου είναι ότι σε δύο συνεδρίες + τη μια του repair,ο γιατρός το μόνο που έκανε ήταν,στην πρώτη φάση να μου ανοίξει τις τρύπες (μόνο στην επιδιόρθωση).Εγώ αν άλλαζα κάτι θα ζητούσα περισσότερη προσοχή από τον γιατρό,ο οποίος δυστυχώς σε μένα δεν συμμετείχε καθόλου στη μεταμόσχευση (θα ανοίξω ποστ κάποια στιγμή,για να πω τι μου απάντησαν, περιμένω απλά κάτι)
ευχαριστώ πολύ , εμενα μου τόνισαν οτι θα την κανει ο γιατρος και θα ειναι παρών!λες να τονίσω πριν ξεκινήσει η διαδικασια να ειναι παρών ο γιατρός?επίσης στην περίπτωση που ανέφερες οτι δεν εισαι happy τι σου απάντησαν?

RyanStack

Member
ευχαριστώ πολύ , εμενα μου τόνισαν οτι θα την κανει ο γιατρος και θα ειναι παρών!λες να τονίσω πριν ξεκινήσει η διαδικασια να ειναι παρών ο γιατρός?επίσης στην περίπτωση που ανέφερες οτι δεν εισαι happy τι σου απάντησαν?
Εγώ αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω,αυτό θα έκανα.Θα ζητούσα να είναι ο γιατρός εκεί.
Κοίταξε επειδή εγώ την έπαθα μια φορά και δεν ήθελα να την ξαναπαθω,έκανα μεγάλη έρευνα.Πηγα σε πάνω από 20 γιατρούς και κλινικές.Επειδη είχα κάνει ένα παλιότερο post,όπου τα παιδιά εδώ στο forum,μου είπαν ότι αν δεν πάρω ένα χρόνο τουλάχιστον φίνα, δεν είμαι κατάλληλος για μμ,ρώτησα τους πάντες αν μπορώ τελικά να κάνω.Ολοι ανεξαιρέτως μου είπαν ναι.
Όταν λοιπόν μετά από ένα χρόνο πήγα για επανέλεγχο,ο γιατρός με το μάτι μου είπε ότι βγήκαν όλα,ότι έχω λεπτή τρίχα και ότι πρέπει να αφήνω τα μαλλιά μου πολύ μακριά και να τα χτενίζω προς τα πίσω.Θα αναφερθώ διεξοδικά όταν πάρω στα χέρια μου κάτι συγκεκριμένο.

LoverBoy

Well-Known Member
Καλησπέρα φίλε μου!Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά!Η κλινική που επέλεξες κάνει καλές δουλειές τελευταία!Να ξέρεις όμως ότι θαύματα δεν κάνει κανείς!δλδ "μαμά" μαλλιά ξανά δεν έχει.Το λέω γιατί όλοι αυτό νομίζουν ότι θα βάλουν μαλλιά και θα είναι όπως πρώτα!Το ζητούμενο είναι να πετύχεις την μέγιστη κάλυψη και να μην είσαι άδειος ή φαλακρός!
Ο γιατρός δεν σου πρότεινε θεραπεία?Επίσης αν σου είναι εύκολο ανέβασε μας κάποια φώτο απο το τριχωτό σου!
τιμή για την μονοήμερη?
Ο αφρός μινοξιδίλης δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα και στο λέω γιατί έχω το ίδιο θέμα με λιπαρό τριχωτό!

theoblue

Well-Known Member
Καλησπέρα φίλε μου!Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά!Η κλινική που επέλεξες κάνει καλές δουλειές τελευταία!Να ξέρεις όμως ότι θαύματα δεν κάνει κανείς!δλδ "μαμά" μαλλιά ξανά δεν έχει.Το λέω γιατί όλοι αυτό νομίζουν ότι θα βάλουν μαλλιά και θα είναι όπως πρώτα!Το ζητούμενο είναι να πετύχεις την μέγιστη κάλυψη και να μην είσαι άδειος ή φαλακρός!
Ο γιατρός δεν σου πρότεινε θεραπεία?Επίσης αν σου είναι εύκολο ανέβασε μας κάποια φώτο απο το τριχωτό σου!
τιμή για την μονοήμερη?
Ο αφρός μινοξιδίλης δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα και στο λέω γιατί έχω το ίδιο θέμα με λιπαρό τριχωτό!
Μπραβο @LoverBoy που εισαι αντικειμενικος παρολο που δεν εκανες εκει την ΜΜ.
Γενικα στους μεγαλογιατρους που κανουν πολλαπλες ΜΜ την ημερα, μην περιμενει κανεις οτι θα τον εχει prive απο την αρχη ως το τελος.
Οπως σωστα εχει γραψει καποια στιγμη ο @CVIAL ο γιατρος αναλαμβανει τα κρισιμα βηματα της ΜΜ και τα υπολοιπα τα κανουν οι technicians.

TopBoy

Active Member
Εγώ θα σου έλεγα να κανεις καλύτερη έρευνα και να κοιτάξεις σε άλλες επιλογές κλινικής. Δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει το φορούν αλλά έχουν γίνει διαφορά «σκηνικά» με τη συγκεκριμένη κλινική. Με τα λεφτά που σου ζητάει η συγκεκριμένη κλινική πας σε γνωστούς γιατρούς του εξωτερικού που είναι πιο ασφαλείς επιλογές και διεθνώς αναγνωρισμένες.
Επίσης πρέπει να ξεκαθαρίσεις ποια στάδια θα κάνει ο γιατρός και ποια οι τεχνικοί και να στο γράψουν γραπτά. Γαιτι μερικοί νόμιζαν ότι θα κάνει όλη την επέμβαση ο γιατρός και τελικά έκανε μόνο το 1/3 της επέμβασης δηλαδή τα incisions, ενώ εξαγωγή και τοποθέτηση οι τεχνικοί.

Τελευταία επεξεργασία:

RyanStack

Member
Γενικα στους μεγαλογιατρους που κανουν πολλαπλες ΜΜ την ημερα, μην περιμενει κανεις οτι θα τον εχει prive απο την αρχη ως το τελος.
Οπως σωστα εχει γραψει καποια στιγμη ο @CVIAL ο γιατρος αναλαμβανει τα κρισιμα βηματα της ΜΜ και τα υπολοιπα τα κανουν οι technicians.
Άλλο δεν με έχει prive,φίλε Τέο,άλλο δεν συμμετέχει καθόλου....

LoverBoy

Well-Known Member
Να σαι καλά @theoblue!Έχω αναφερθεί αρκετές φορές για τον συγκεκριμένο γιατρό ότι τον θεωρώ τίμια επιλογή άσχετα αν δεν συμφωνώ με την έπαρση και τον τρόπο που επιλέγει να απαντάει!Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με την δουλειά του.
Εμένα γενικά με βρίσκει αντίθετο όμως γενικά σε πολλές κλινικές οι οποίες δεν είναι και οικονομικές ο εκάστοτε ιατρός να ασχολείται με το 10-20% της ΜΜ του ασθενή!Επιλέγω ένα γιατρό γιατί εμπιστεύομαι τον ίδιο!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

g_pal

Active Member
Η συνεδρία ηταν σύντομη και ο γιατρος μου πρότεινε μια μονοήμερη συνεδρία 2,600 gr.
η συνεδρία ηταν συντομη ; δηλαδη ποση ώρα σε ειδε ; 5-10 λεπτα; Καταρχήν θα πρέπει να κανεις ενα αναλυτικο consultation που θα διαρκέσει αρκετή ώρα σε κάποια γνωστή κλινικη να σου κάνει αναλυτικές μετρήσεις σε δότρια και λήπτρια ώστε να γίνει ένα σωστό πλάνο για την περίπτωση σου λαμβάνοντας υπόψιν τις μετρήσεις, τα χαρακτηριστικά σου και το πρόβλημα σου. Επίσης ανέβασε φωτογραφίες να δούμε το πρόβλημα σου και να δούμε τι χρειάζεσαι γενικά.

Kostas97

Well-Known Member
Καλησπερα φιλε απο αποτελεσματα, οργανωση κλινικης κλπ φαινεται αυτη τη στιγμη να ειναι η πιο safe επιλογες για Ελλαδα. Βεβαια το κοστος μπορει να μην μπορει να προσεγγιστει απο καποιον χαμηλομισθο, οποτε εκει κοιτας(αναγκαστικα?) αλλες επιλογες ή περιμενεις. Ετσι οπως ειναι σημερα για πολλους η κατασταση στη χωρα μπορει οσο και να περιμενεις τελικα ποτε να μη μαζεψεις το ποσο προφανως.
Εσυ για να το αποφασισες δε νομιζω οτι σου ειναι εμποδιο.
Περιεργα "κολπα" στο κακο αποτελεσμα φαινεται να εχουν κανει διαφορες κλινικες οποτε δε θα σου πω στα μειον της συγκεκριμενης για την οποια διερρευσαν και στο φορουμ στοιχεια.

Οπως και να χει διαβασε καλα αυτο:
1724783596280.png

Ισως αφορα και τον @RyanStack περισσοτερο απο το κατα ποσο δεν εκανε ολη τη διαδικασια ο γιατρος, αφου αυτο γινεται σε αρκετες κλινικες, ακομα και σε αυτες που θεωρουνται τοπ.

Τελευταία επεξεργασία:

RyanStack

Member
Καλησπερα φιλε απο αποτελεσματα, οργανωση κλινικης κλπ φαινεται αυτη τη στιγμη ειναι απο τις πιο safe επιλογες για Ελλαδα.
Περιεργα "κολπα" στο κακο αποτελεσμα φαινεται να εχουν κανει διαφορες κλινικες οποτε δε θα σου πω στα μειον της συγκεκριμενης για την οποια διερευσαν και στο φορουμ στοιχεια.

Οπως και να χει διαβασε καλα αυτο:
Προβολή συνημμένου 64713

Ισως αφορα και τον @RyanStack περισσοτερο απο το κατα ποσο δεν εκανε ολη τη διαδικασια ο γιατρος, αφου αυτο γινεται σε αρκετες κλινικες, ακομα και σε αυτες που θεωρουνται τοπ.
Ρε φίλε Κώστα, ρώτησα.Σε όσους πήγα ρώτησα.Μπορω να κάνω μεταμόσχευση ή όχι?Όλοι μου απάντησαν θετικά.Λες μετά από τόση ταλαιπωρία που έχω τραβήξει από τα 18 να ήθελα να πετάξω 8000 ευρώ στον καλαθο των αχρήστων? Γιατρός είμαι να ξέρω αν έχω Dupa ή Retrograde ή δεν ξέρω εγώ τι?Ας μου έλεγαν ότι δεν γίνεται.

Kostas97

Well-Known Member
Ρε φίλε Κώστα, ρώτησα.Σε όσους πήγα ρώτησα.Μπορω να κάνω μεταμόσχευση ή όχι?Όλοι μου απάντησαν θετικά.Λες μετά από τόση ταλαιπωρία που έχω τραβήξει από τα 18 να ήθελα να πετάξω 8000 ευρώ στον καλαθο των αχρήστων? Γιατρός είμαι να ξέρω αν έχω Dupa ή Retrograde ή δεν ξέρω εγώ τι?Ας μου έλεγαν ότι δεν γίνεται.
Ετσι ακριβως ειναι φιλε οπως τα λες!!!! Ολοι εξω απο το χορο λεμε και δυο λογια παραπανω. Ελπιζω να σου προταθει λυση απο τη στιγμη που το αποτελεσμα δεν ειναι το αναμενομενο.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Φαρμακευτική αγωγή σου πρότειναν; Τι ηλικία έχεις;

Μπλουζα