Μεταμόσχευση 2600 grafts στην κλινική Anastasakis

RyanStack

Member
Το πιο τραγικό στην όλη υπόθεση είναι ότι κάποιος δέχτηκε να του κάνει ΜΜ στα 21 του!
Τα καμάρια των medi jeneusse.Εμ δεν είχα βρει τότε το forum.Δεν ήξερα.Εκοψα και το regaine μετά από παρότρυνση τους.Τελος πάντων,εδώ δεν είναι δικό μου θέμα,ας επικεντρωθούμε στον φίλο,εγώ απλα είπα την προσωπική μου εμπειρία και ξαναλέω επειδή είδα και άλλους ασθενείς εκεί,είδα από Αναστασάκη καταπληκτικά αποτελέσματα .Δεν κρίνω συνολικά την κλινική.Για τους άλλους ότι και να πω θα είναι λίγο και θα διάπραξω πολλά αδικήματα του ποινικού κώδικα.Οταν έρθει η ώρα θα μιλήσω και για το δικό μου το θέμα, γιατί μέχρι στιγμής σε όσους έχω πάει μου έχουν βγάλει το λάδι.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Θα σου πω την δική μου προσωπική εμπειρία,αν και καιρό το κρατούσα και δεν ήθελα να μιλησω.
Είχα κάνει στο παρελθόν, συγκεκριμένα στα 21 μου μια απαράδεκτη μεταμόσχευση κάπου αλλού.
Έκανα πέρυσι το καλοκαίρι μια μεταμόσχευση με repair,στην συγκεκριμένη κλινική.Οσους ασθενείς είδα εγώ με τα μάτια μου όλοι είχαν πολύ καλό αποτέλεσμα.1 χρόνο μετα δεν είμαι ικανοποιημένος,εγώ προσωπικά.Περιμενα κάτι πολύ καλύτερο.Και προσοχή επειδή αυτή τη φορά δεν ήθελα να την ξαναπατήσω, ρώτησα αν είμαι κατάλληλος για μεταμόσχευση και μου είπαν κατηγορηματικά ναι.Το μεγάλο παράπονο μου είναι ότι σε δύο συνεδρίες + τη μια του repair,ο γιατρός το μόνο που έκανε ήταν,στην πρώτη φάση να μου ανοίξει τις τρύπες (μόνο στην επιδιόρθωση).Εγώ αν άλλαζα κάτι θα ζητούσα περισσότερη προσοχή από τον γιατρό,ο οποίος δυστυχώς σε μένα δεν συμμετείχε καθόλου στη μεταμόσχευση (θα ανοίξω ποστ κάποια στιγμή,για να πω τι μου απάντησαν, περιμένω απλά κάτι)
Ενδιαφερον...
Αυτο που περιγραφεις ειναι κατι που ο μονος τροπος να εχει γινει ειναι να ηρθαν καποιοι στην κλινικη μου ενω ...ελειπα πχ.χ σε συνεδριο ή ΣΚ, να σε χειρουργησαν και να εφυγαν πριν καταλαβω τιποτα!

Θα προτεινα να ανεβασεις τις φωτογραφιες σου πριν και μετα να δουμε τι εχει γινει , γιατι δεν εισαι ικανοποιημενος και ποιος τελικα σε χειρουργησε, διοτι στην κλινικη μου ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΧΕΙΡΟΥΡΓΩ

Περιμενω

bobby

Well-Known Member
Πόλεμος ή όχι πόλεμος, κάποιος είπε κάτι για κάποιον και ο δεύτερος κάποιος το αμφισβητεί αναμένοντας ντοκουμέντα. Ελπίζω να τα δούμε και τότε θα δούμε ποιος (πιθανόν) έχει δίκιο ή όχι. Πάντως το θέμα είμαι ευχαριστημένος ή όχι από μία ΜΜ δεν είναι πάντα θέμα επιτυχίας ή όχι γιατί μία ΜΜ μπορέι να είναι απόλυτα επιτυχής ως προς την φύτρωση, πλανο κλπ αλλά αν η κλινική δεν δώσει τις ρεαλιστικές προσδοκίες που θα πρέπει να αναμένει ο ασθενής δεδομένης της περίπτωσής του, τότε ο ασθενής μπορεί να νομίζει ότι θα φτιάξει μαλλί Καρεμπέ αλλά αυτό να μην είναι δυνατόν με μία (ή περισσότερες) ΜΜ και να νιώθει απογοητευμένος.... Πιστεύω ότι πολλές κλινικές/γιατροί το κάνουν αυτό το λάθος αθέλητα (ή ακόμα και εν γνώση τους για να μην χάσουν την δουλειά) και έτσι αρκετοί ασθενείς που έκαναν μία επιτυχημένη ΜΜ δεν ειναι ικανοποιημένοι γιατί ανέμεναν μία ουτοπία.....

gregkont13

Verified MM member
Πόλεμος ή όχι πόλεμος, κάποιος είπε κάτι για κάποιον και ο δεύτερος κάποιος το αμφισβητεί αναμένοντας ντοκουμέντα. Ελπίζω να τα δούμε και τότε θα δούμε ποιος (πιθανόν) έχει δίκιο ή όχι. Πάντως το θέμα είμαι ευχαριστημένος ή όχι από μία ΜΜ δεν είναι πάντα θέμα επιτυχίας ή όχι γιατί μία ΜΜ μπορέι να είναι απόλυτα επιτυχής ως προς την φύτρωση, πλανο κλπ αλλά αν η κλινική δεν δώσει τις ρεαλιστικές προσδοκίες που θα πρέπει να αναμένει ο ασθενής δεδομένης της περίπτωσής του, τότε ο ασθενής μπορεί να νομίζει ότι θα φτιάξει μαλλί Καρεμπέ αλλά αυτό να μην είναι δυνατόν με μία (ή περισσότερες) ΜΜ και να νιώθει απογοητευμένος.... Πιστεύω ότι πολλές κλινικές/γιατροί το κάνουν αυτό το λάθος αθέλητα (ή ακόμα και εν γνώση τους για να μην χάσουν την δουλειά) και έτσι αρκετοί ασθενείς που έκαναν μία επιτυχημένη ΜΜ δεν ειναι ικανοποιημένοι γιατί ανέμεναν μία ουτοπία.....
Συμφωνώ. Επίσης πολλές κλινικές δεν ενημερώνουν τι να περιμένει ο ασθενής σε λίγα χρόνια αν δεν πάρει θεραπεία, τα ρισκα της καθε μεθοδου, προσδοκίες (οπως είπες κλπ) και επειδη ο μέσος ασθενής δεν έχει ιδέα και δεν μπορεί να αξιολογήσει με βάση το μαλλί του (πάχος τρίχας, λόγο, αραιώση, είδος τριχας πχ σπαστη, χρώμα κλπ κλπ) τι να περιμένει, πολλές φορές υπάρχει απογοητευσή.

είναι ένας λόγος που εκτιμώ πολύ το Muresanu γιατί κάνει και 5 scype call να στα εξηγήσει όλα ένα ένα.

gregkont13

Verified MM member
Καλησπέρα στο forum, αν και ειμαι χρόνια στο forum(διαβαζα άρθρα κυριώς) γραφω πρώτη φορά.Η τριχόπτωση μου χτυπησε και εμενα την πορτα σε μικρή ηλικία(23), γενικά δεν ασχολήθηκα με θεραπέιες μινιξιδίλης καθώς μου λάδωναν αρκετα το μαλλί και είχα απο μόνος μου.Τώρα στα 30 μου καθως έχω αραιώσει αρκετα στην μπορστινή περιοχή και κροτάφους αποφάσισα να κανω κατι δραστικο δηλαδή ΜΜ. Αποφάσισα να επισκευτω την εν λόγω κλινική καθως για αρκετα χρόνια εβλεπα τα αποτελέσματα της και ηταν αρκετα ικανοποιητικά.Η συνεδρία ηταν σύντομη και ο γιατρος μου πρότεινε μια μονοήμερη συνεδρία 2,600 gr. Θα μπορούσατε να μου πείτε την γνωμη σας σχετικά με την κλίνική η τυχον red flags καθώς είστε πιο έμπειροι στο θέμα.
Φίλε μου, μπορείς να ανεβάσεις φώτος κλπ και τα μέλη να σου πουν μια άποψη. Τώρα για το αν πρέπει να πας στην κλινική αυτό θα πρέπει να το αποφασίσεις μόνος σου. Δες παρουσιάσεις (εγώ κοιτάω πιο πολύ ανεξάρτητες, αλλά δική μου άποψη) και πάρε την αποφάση σου. Αν θες να έχεις πληθώρα επιλογών από πολύ καλούς γιατρούς, θα πρέπει να ταξιδέψεις εκτός Ελλάδος, οπότε σκέψου αν θα ήθελες κάτι τέτοιο.

theoblue

Well-Known Member
Γενικά ο όρος "ικανοποιητικό" αποτέλεσμα είναι πολύ υποκειμενικος.

Για έναν γιατρό που γνωρίζει τις τεχνικές δυσκολίες κάθε περιστατικού μπορεί το τελικό αποτέλεσμα να θεωρηθεί ικανοποιητικό, ενώ ο ασθενής να θεωρεί ότι δεν άξιζε τελικά τον κόπο.

Ίσως με τη βοήθεια του AI να μπορεί ο.ασθενης να βλέπει μια προσομοίωση του τελικού αποτελέσματος για να μπορεί να αποφασίσει με πιο χειροπιαστές πληροφορίες.

Όπως είπε και ο @bobby, για μένα το πιο σημαντικό είναι τα τριχοθυλάκια να έχουν τοποθετηθεί σωστά και να έχουν ένα καλό ποσοστό φυτρωσης ώστε και grafts να μη χαραμιστουν και λεφτά να μην πάνε χαμένα.

Από εκεί και πέρα, αν υπάρχει δυνατότητα, η πύκνωση μπορεί να βελτιωθεί σε μελλοντικές ΜΜ. Ναι είναι επιπλέον ταλαιπωρία αλλά το κακό δεν είναι μεγάλο.

Όπως και να έχει, για να αξιολογηθεί αν η ΜΜ άξιζε τον κόπο, πρέπει η σύγκριση να γίνει με το πριν και όχι με το wannabe.

Για μένα ο Αναστασάκης, ανεξάρτητα από το τι έχει γίνει στο παρελθόν και το τι απαντήσεις θα δώσει, παίρνει ένα πόντο επειδή δεν κρύβεται και είναι διατεθειμένος να απαντήσει δημόσια. Οι απαντήσεις του θα κριθούν με βάση και τα ντοκουμέντα.

JimKan1

Well-Known Member
@CVIAL σβηστηκαν σχολια; Περιεργο πως ενας λογαριασμος εμφανιστηκε απτο πουθενα και αρχισε τα γνωστα κολπα που εχουμε δει απο αλλον λογαριασμο.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Γενικά ο όρος "ικανοποιητικό" αποτέλεσμα είναι πολύ υποκειμενικος.

Για έναν γιατρό που γνωρίζει τις τεχνικές δυσκολίες κάθε περιστατικού μπορεί το τελικό αποτέλεσμα να θεωρηθεί ικανοποιητικό, ενώ ο ασθενής να θεωρεί ότι δεν άξιζε τελικά τον κόπο.

Ίσως με τη βοήθεια του AI να μπορεί ο.ασθενης να βλέπει μια προσομοίωση του τελικού αποτελέσματος για να μπορεί να αποφασίσει με πιο χειροπιαστές πληροφορίες.

Όπως είπε και ο @bobby, για μένα το πιο σημαντικό είναι τα τριχοθυλάκια να έχουν τοποθετηθεί σωστά και να έχουν ένα καλό ποσοστό φυτρωσης ώστε και grafts να μη χαραμιστουν και λεφτά να μην πάνε χαμένα.

Από εκεί και πέρα, αν υπάρχει δυνατότητα, η πύκνωση μπορεί να βελτιωθεί σε μελλοντικές ΜΜ. Ναι είναι επιπλέον ταλαιπωρία αλλά το κακό δεν είναι μεγάλο.

Όπως και να έχει, για να αξιολογηθεί αν η ΜΜ άξιζε τον κόπο, πρέπει η σύγκριση να γίνει με το πριν και όχι με το wannabe.

Για μένα ο Αναστασάκης, ανεξάρτητα από το τι έχει γίνει στο παρελθόν και το τι απαντήσεις θα δώσει, παίρνει ένα πόντο επειδή δεν κρύβεται και είναι διατεθειμένος να απαντήσει δημόσια. Οι απαντήσεις του θα κριθούν με βάση και τα ντοκουμέντα.
Εγω ΣΙΓΟΥΡΑ δεν κρυβομαι.

Επισης, οι ΜΟΝΟΙ ποντοι που θα επρεπε να εχουν αξια για εσας κυριοι ειναι οι λογικοί:
1. Αν καποιος ειναι ιατρός
2. Αποτελεσματα ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ
3. Credentials = ISHRS, ABHRS, publications

Αυτα ειναι αυτα που ΕΧΟΥΝ σημασια, με ΑΥΤΗ τη σειρα.

Αντι αυτού, καποιοι προσπαθούν να σας πεισουν οτι :
-μετραει αν ο ιατρός ειναι γλυκομιλητος και απανταει με σεβασμό (ακομα και σε θρασυδειλα ανωνυμα τρολ, με την ουρα στα σκελια μην και χασει κανα πελατακι απο την λάσπη ανωνυμων συκοφαντων)
-μετραει αν ο καθε ΑΓΝΩΣΤΟΣ/ΑΝΩΝΥΜΟΣ σας πει οτι ειναι ικανοποιημενος χωρις να ξερετε ΚΑΝ τι ατζεντα μπορει να εχει αυτος!
-μετραει αν κανει καλή τιμούλα και το ονομαζουμε value for money (και κανουμε τον στυρο μας να ...κατσει)
-μετραει αν πανε celebrities, αν ειναι ωραια τα γραφεια, αν εχει ωραιες κοπελες στην ρεσεψιον , κτλ κτλ.

ΟΣΟ ασχολήστε με ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ αλλο εκτός από τα 3 παραπάνω κριτηρια, θα πηγαινετε κουβα!

ο @CVIAL που δικαιως εκτιματε και σεβεστε ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ κοιταξε για να λυσει το δικο ΤΟΥ προβλημα και με ΑΥΤΗ τη σειρα! Και μετα βοηθησε και εσας. (και εμενα, πριν πεταχτει κανεις!)

Ας μας πει αν εχω δικιο

gregkont13

Verified MM member
ο @CVIAL που δικαιως εκτιματε και σεβεστε ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ κοιταξε για να λυσει το δικο ΤΟΥ προβλημα και με ΑΥΤΗ τη σειρα! Και μετα βοηθησε και εσας. (και εμενα, πριν πεταχτει κανεις!)

Και εγώ αυτά κοίταξα και πήγα όπου πήγα όπως και ο Cvial. Γι αυτό και προτείνουμε σε άλλους να πάνε εκεί που πήγαμε.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Καλά κ γενικά εδώ στο φόρουμ από τις επιλογές που έχουν κάνει μέλη το μεγαλύτερο ποσοστό έχουν ικανοποιητικό αποτέλεσμα(όχι μόνο εκτός Ελλάδας αλλά κ εντός)Σε γνωστές κλινικές αλλά κ μη!
2 αποτελέσματα έχω δει που δεν ήταν αντάξια!Τα υπόλοιπα είναι από μέτρια-καλά-πολύ καλά!
Μιλάω για την χρονική περίοδο που είμαι κ εγώ μέλος!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Καλά κ γενικά εδώ στο φόρουμ από τις επιλογές που έχουν κάνει μέλη το μεγαλύτερο ποσοστό έχουν ικανοποιητικό αποτέλεσμα(όχι μόνο εκτός Ελλάδας αλλά κ εντός)Σε γνωστές κλινικές αλλά κ μη!
2 αποτελέσματα έχω δει που δεν ήταν αντάξια!Τα υπόλοιπα είναι από μέτρια-καλά-πολύ καλά!
Μιλάω για την χρονική περίοδο που είμαι κ εγώ μέλος!
Πλανάσαι πλάνην οικτράν.

LoverBoy

Well-Known Member
Πλανάσαι πλάνην οικτράν.
Παλιότερα δεν ξέρω τι γινόταν!Αλλά όσο έχω δει παρουσιάσεις εδώ με τα μάτια μου και βάση φωτογραφιών δεν έχω δει πέραν των 2 αποτελεσμάτων κάτι που να μου φανεί άσχημο ή περίεργο!
Απο Θεσσαλονίκη μέχρι Κύπρο!
Δεν μιλάω γενικά για την αγορά!Σίγουρα υπάρχουν αποτελέσματα που δεν είναι επάξια και δεν έχουν παρουσιαστεί εδώ!
Αλλά απο όλους τους γιατρούε!

RyanStack

Member
Το φόρουμ για πολλούς από εμάς είναι το αποκουμπι μας για αυτό το θέμα που λίγο πολύ μας ταλανίζει.Αλλιως δεν θα ήμασταν εδώ.Αλλωστε για τους πολλούς η ΑΑ δεν είναι πρόβλημα, βέβαια όλοι που μου το έχουν πει αυτό δεν το αντιμετώπιζαν.
Γιατρέ δεν αμφισβητεί κανείς ούτε το επιστημονικό σας έργο που είναι τεράστιο,ούτε την δουλειά σας που στην συντριπτική πλειοψηφία έχει εξαιρετικά αποτελέσματα.
Πρέπει κατ με όμως να λάβετε υπόψιν τα εξής:
Πρώτον ότι υπάρχει ελλιπής,ελλιπεστατη ενημέρωση και καθοδήγηση στο θέμα της ΑΑ.Ετσι λοιπόν οι περισσότεροι πάμε στα κουτουρου.Χαρακτηριστικα θα πω ότι τη λέξη φιναστεριδη(που είναι από τα βασικά όπλα)εγώ πρώτα φορά την διάβασα εδώ στο φόρουμ στα 27 μου ενώ πήγα για πρώτη φορά στα 18 μου,σε δερματολόγο .
Επομένως δεν ξέρουμε αν δεν μας το πει κάποιος ειδικός μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε στο θέμα της αποκατάστασης.
Δεύτερον και κυριότερο:Όσοι σοβαροί γιατροί υπάρχετε στην Ελλάδα,έχετε να αντιμετωπίσετε τον απίστευτο τσαρλατανισμο που έχουν δημιουργήσει όλοι αυτοί οι απίθανοι που καπηλευονται το έργο σας,οι οποίοι εκτός του ότι καταστρέφουν την εικόνα των ανθρώπων, δημιουργούν τεράστια δυσπιστία προς τον κλάδο γενικά.Ενα από αυτά τα άτομα είμαι και εγώ.Τι να πω.Οτι στα 21 μου έκαναν ΜΜ και μου είπαν ότι το regaine ειναι άχρηστο?Ότι γιατρός μου είπε ότι δεν μου κάνει ΜΜ,γιατί είναι ιατρικο λάθος να την κάνεις μέσα στα επόμενα 3 χρόνια?Ότι μου έδωσε ένα ματζουνι που το πλήρωνα 180 ευρώ ενώ η Μινοξιδιλη κάνει 40?Ότι πριν κάνω την δεύτερη ΜΜ μου είπαν κάπου αλλού ότι με ένα PRP,ξεμπερδευω για τα επόμενα 2 χρόνια?
Τι να πιστέψεις πια?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Παλιότερα δεν ξέρω τι γινόταν!Αλλά όσο έχω δει παρουσιάσεις εδώ με τα μάτια μου και βάση φωτογραφιών δεν έχω δει πέραν των 2 αποτελεσμάτων κάτι που να μου φανεί άσχημο ή περίεργο!
Δεν μιλάω γενικά για την αγορά!Σίγουρα υπάρχουν αποτελέσματα που δεν είναι επάξια και δεν έχουν παρουσιαστεί εδώ!

Δεν ξέρεις όμως πόσες αποτυχίες δεν παρουσιάζονται. Πόσες παρουσιάσεις δεν δείχνουν το τελικό αποτέλεσμα όπως και πόσες συγκαλύπτουν ένα μέτριο αποτέλεσμα. Έχω δει αρκετές επιτυχημένες μμ του φόρουμ από κοντά και μόνο επιτυχημένες δεν τις λες. Ο μόνος τρόπος για να αξιολογήσεις μια κλινική είναι 20-30 μμ ανεξάρτητες μμ από κοντά οι οποίες παρουσιάζονται από την αρχή μέχρι το τέλος με αποκαλυπτικές φώτο. Το ιδανικό θα ήταν να είναι και verified.

LoverBoy

Well-Known Member
Δεν ξέρεις όμως πόσες αποτυχίες δεν παρουσιάζονται. Πόσες παρουσιάσεις δεν δείχνουν το τελικό αποτέλεσμα όπως και πόσες συγκαλύπτουν ένα μέτριο αποτέλεσμα. Έχω δει αρκετές επιτυχημένες μμ του φόρουμ από κοντά και μόνο επιτυχημένες δεν τις λες. Ο μόνος τρόπος για να αξιολογήσεις μια κλινική είναι 20-30 μμ ανεξάρτητες μμ από κοντά οι οποίες παρουσιάζονται από την αρχή μέχρι το τέλος με αποκαλυπτικές φώτο. Το ιδανικό θα ήταν να είναι και verified.
Σε αυτό δεν θα διαφωνήσω!Αν και πιστεύω ότι τα ανεξάρτητα μέλη βάση των φωτογραφιών που μας έχουν παρουσιάσει έχουν αισθητή διαφορά του πριν με το μετά!
Σίγουρα ο καλύτερος τρόπος αξιολόγησης είναι απο κοντά!

RyanStack

Member
Τα αντικείμενα με τα οποία ασχολούμαι με κάνουν να συναναστρέφομαι με πολύ κόσμο.Εχω βαρεθεί να βλέπω φαλάκρα κεφάλια με τσεκουριες πίσω,δοτριες σουρωτηρια από τα κακά FUE,πέντε τρίχες να φυτρώνουν στραβά,αφύσικα hairline,που πλέον εγώ μπορώ να τα καταλάβω.Και σκέψου ποσα έχουν δει οι γιατροί που πάνε για repair,κάποιοι.Επομενως είναι πολλοί αυτοί που έκαναν κακές ΜΜ και μετα απλά κουραστηκαν και δεν ξανασχοληθηκαν.

Corona

Active Member
θα συμφωνήσω....Και εγώ τελευταία βλέπω περισσοτερο θετικά αποτελέσματα εδώ στο φόρουμ από διάφορες κλινικές με καλή φυτρωση και ωραία φυσικότητα εκτός από προβληματικές περιπτώσεις όπου έχουν άρρωστη δότρια πχ DUPA (εχω δει να λέγεται) και δεν παίρνουν αγωγή κάποιοι, το οποίο επηρεάζει τη φύτρωση αλλα υπο φυσιολογικές συνθήκες (χωρις προβληματικές δότριες) πάνε καλά...Σίγουρα μετράει και η αγωγή που παίρνει ο καθένας...με τη φιναστερίδη θα έχεις μια έξτρα ασφάλεια...Οπότε θα πρέπει να κανεις έλεγχο της δότριας πριν αποφασίσεις να δεις αν ειναι υγιής και μετά να μπεις για μμ, αλλιως αν έχει πρόβλημα η δότρια χρειάζεσαι πρώτα θεραπεία με φιναστερίδη...

Πλεον υπάρχουν αρκετές αξιόπιστες επιλογές σε προσιτό κόστος οπου μπορεις να πάρεις πολυ καλό αποτέλεσμα πχ στη θεσσαλονική όπως ο Σωτήρης Τυρκαλάς, ο Chris Tsakalos, ο Αγγελός Κεραμιδάς και στην Αθήνα η @Seneca Medical Group που έκανες και εσυ επέμβαση και πήγες πολυ καλά...
Το σίγουρο ειναι οτι θα πρέπει να δώσεις εμφαση κυρίως σε ανεξάρτητα περιστατικά που παρουσιάζονται από τα ιδια τα μέλη για να αποφασίσεις και αν ειναι δυνατον να τους δεις από κοντά....

Τελευταία επεξεργασία:

JimKan1

Well-Known Member
Ακριβως, οσον αφορα το κομματι που αναφερεσαι στην διαφορα της εικονας μιας παρουσιασης στο φορουμ σε σχεση με την εικονα απο κοντα, οταν εκανα μεταμοσχευση συνειδητοποιησα ακριβως αυτο, δηλαδη πως μπορει καποιος με τις φωτογραφιες να κανει το αποτελεσμα να φαινεται πολυ καλυτερο η και πολυ χειροτερο μονο με μια μικρη αλλαγη στη γωνια που παιρνει την φωτογραφια και στη γωνια που χτυπαει το φως, εννοειται βεβαια οτι τοτε κι εγω καταλαβα πως συγκεκριμενα αποτελεσματα στο φορουμ που ειχαν παρουσιαστει ως απολυτως επιτυχημενα και υψηλου επιπεδου ηταν απλα μετρια με πολλες αστοχιες.

Μπλουζα