gregkont13
Verified MM member
Γιατι δεν απαντας στο γιατρο σε αυτο που σε ρωτησε;Το φόρουμ για πολλούς από εμάς είναι το αποκουμπι μας για αυτό το θέμα που λίγο πολύ μας ταλανίζει.Αλλιως δεν θα ήμασταν εδώ.Αλλωστε για τους πολλούς η ΑΑ δεν είναι πρόβλημα, βέβαια όλοι που μου το έχουν πει αυτό δεν το αντιμετώπιζαν.
Γιατρέ δεν αμφισβητεί κανείς ούτε το επιστημονικό σας έργο που είναι τεράστιο,ούτε την δουλειά σας που στην συντριπτική πλειοψηφία έχει εξαιρετικά αποτελέσματα.
Πρέπει κατ με όμως να λάβετε υπόψιν τα εξής:
Πρώτον ότι υπάρχει ελλιπής,ελλιπεστατη ενημέρωση και καθοδήγηση στο θέμα της ΑΑ.Ετσι λοιπόν οι περισσότεροι πάμε στα κουτουρου.Χαρακτηριστικα θα πω ότι τη λέξη φιναστεριδη(που είναι από τα βασικά όπλα)εγώ πρώτα φορά την διάβασα εδώ στο φόρουμ στα 27 μου ενώ πήγα για πρώτη φορά στα 18 μου,σε δερματολόγο .
Επομένως δεν ξέρουμε αν δεν μας το πει κάποιος ειδικός μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε στο θέμα της αποκατάστασης.
Δεύτερον και κυριότερο:Όσοι σοβαροί γιατροί υπάρχετε στην Ελλάδα,έχετε να αντιμετωπίσετε τον απίστευτο τσαρλατανισμο που έχουν δημιουργήσει όλοι αυτοί οι απίθανοι που καπηλευονται το έργο σας,οι οποίοι εκτός του ότι καταστρέφουν την εικόνα των ανθρώπων, δημιουργούν τεράστια δυσπιστία προς τον κλάδο γενικά.Ενα από αυτά τα άτομα είμαι και εγώ.Τι να πω.Οτι στα 21 μου έκαναν ΜΜ και μου είπαν ότι το regaine ειναι άχρηστο?Ότι γιατρός μου είπε ότι δεν μου κάνει ΜΜ,γιατί είναι ιατρικο λάθος να την κάνεις μέσα στα επόμενα 3 χρόνια?Ότι μου έδωσε ένα ματζουνι που το πλήρωνα 180 ευρώ ενώ η Μινοξιδιλη κάνει 40?Ότι πριν κάνω την δεύτερη ΜΜ μου είπαν κάπου αλλού ότι με ένα PRP,ξεμπερδευω για τα επόμενα 2 χρόνια?
Τι να πιστέψεις πια?