Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Βασικα παντα ετσι ηταν. Δεν ανεβηκαν οι τιμές. Απλα οι περισσότεροι εβαζαν πολλα grafts σε διήμερη οποτε και έβγαινε 1 ευρω ή και λιγότερο, γιατί χρεωνε με τη συνεδρια. Το ίδιο και εδω τον χρέωσε με την συνέδρια απλα έβαλε λιγότερα, και βγήκε παραπάνω.Αυξάνονται οι δουλειές, «τσιμπάνε» οι τιμές .Νόμος της αγοράς
Τα έχουμε απαντήσει φίλε σε πολλά νήματα και δυστυχώς επαναλαμβανόμαστε .Ακόλουθα τις οδηγίες του γιατρού .Johnson baby , μακριά από κράνη και για φίνα ,μινοξ κάθησε να διαβάσεις .Υπάρχει πολύ ανάλυσηΕπίσης θα ήθελα τα φώτα σας αν γίνεται ..
1) λούσιμο κάθε μέρα είναι οκ κ με τι σαμπουάν ? Ο γιατρός είπε για δυο μήνες με το παιδικό εγώ πριν τη μμ έκανε με ducray
2) ασχολούμαι επαγγελματικά με γυμναστική αρκετά έντονη ( βάρη και τρέξιμο ) καθημερινά έχει επίδραση ? Επίσης κράνος μηχανής καθημερινά και για πολύ ώρα .. ( βέβαια ακόμα δεν έχω ξεκινήσει από την τελευταία μμ)
3) φιναστερίδη ή regain ή και τα δυο ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Επίσης θα ήθελα τα φώτα σας αν γίνεται ..
1) λούσιμο κάθε μέρα είναι οκ κ με τι σαμπουάν ? Ο γιατρός είπε για δυο μήνες με το παιδικό εγώ πριν τη μμ έκανε με ducray
2) ασχολούμαι επαγγελματικά με γυμναστική αρκετά έντονη ( βάρη και τρέξιμο ) καθημερινά έχει επίδραση ? Επίσης κράνος μηχανής καθημερινά και για πολύ ώρα .. ( βέβαια ακόμα δεν έχω ξεκινήσει από την τελευταία μμ)
Σ ευχαριστώ πολύ ! Το πλάνο ήταν διόρθωση hairline και μέγιστη πύκνωσηΚαλή επιτυχία στο φίλο μας.
Ποιό ήταν το πλάνο που στήσατε με το γιατρό?
Ναι αλλά είχαμε εκτεταμένη αναφορά του Giorgos-3 ότι αν μπαίνουν λιγότερα απο τα αναμενόμενα κάνει έκπτωση ο γιατρόςΒασικα παντα ετσι ηταν. Δεν ανεβηκαν οι τιμές. Απλα οι περισσότεροι εβαζαν πολλα grafts σε διήμερη οποτε και έβγαινε 1 ευρω ή και λιγότερο, γιατί χρεωνε με τη συνεδρια. Το ίδιο και εδω τον χρέωσε με την συνέδρια απλα έβαλε λιγότερα, και βγήκε παραπάνω.
Τελικά ισχύει το 2500 μονοήμερη, 4000 διήμερη ανεξαρτήτου αριθμού grafts.
Ε από οτι βλέπεις δεν ισχύει αυτό, τουλάχιστον στις περισσότερες περιπτώσεις. Έχουμε και άλλες αναφορές που ρώτησαν και τους είπε κόστος με συνεδρία και οχι με τα grafts, δηλαδή όσα περισσότερα βγάλουν τη μέρα σε fixed τιμές αναλόγως αν είναι μονοήμερη ή διήμερη.Ναι αλλά είχαμε εκτεταμένη αναφορά του Giorgos-3 ότι αν μπαίνουν λιγότερα απο τα αναμενόμενα κάνει έκπτωση ο γιατρός
Ναι το ξέρω ότι έχουν ειπωθεί αλλά η αλήθεια είναι ότι στα νήματα χάθηκα λίγο από την υπερπληροφόρηση οκ .. αλλά μακριά από κράνη τι εννοείς ? Γενικά ή στην αρχή ?Τα έχουμε απαντήσει φίλε σε πολλά νήματα και δυστυχώς επαναλαμβανόμαστε .Ακόλουθα τις οδηγίες του γιατρού .Johnson baby , μακριά από κράνη και για φίνα ,μινοξ κάθησε να διαβάσεις .Υπάρχει πολύ ανάλυση
Υπαρχουν γιατροί μεγάλα ονόματα που προτείνουν να μην πειράζεις τα μμ μαλλιά ούτε με κούρεμα για 5 μήνες .Φαντάσου για το κράνος τι άποψη θα έχουν .Είναι ρίσκο όπως και να το δειςΝαι το ξέρω ότι έχουν ειπωθεί αλλά η αλήθεια είναι ότι στα νήματα χάθηκα λίγο από την υπερπληροφόρηση οκ .. αλλά μακριά από κράνη τι εννοείς ? Γενικά ή στην αρχή ?
Ευχαριστώ αδερφέ .. πως την παραγγέλνεις? σε τι βγαίνει ?Για το 3. απλά κατά την ταπεινή μου γνώμη η φιναστερίδη (έστω σε low dose 3mg/week) είναι must για να διατηρήσεις τα υπάρχοντα. Αν βάλεις και το regaine μαζί ακόμη καλύτερα.
Τόσο ηταν
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Επίσης θα ήθελα τα φώτα σας αν γίνεται ..
Έχει και τοπική φίνα αλλά και σε χάπι.Ευχαριστώ αδερφέ .. πως την παραγγέλνεις? σε τι βγαίνει ?
ναι γιατί χρεώνει με τη συνεδρία από οτι φαίνεται και οχι με τα g. Οπότε αυτοί που βάζουν πολλά grafts τους βγαίνει πιο φτηνο σε σχέση με το να βάλεις 3000-3200. Ο alex7 έβαλε 4600g και πλήρωσε 4000.Ε όχι ρε φίλε..άλλοι έβαλαν σχεδόν 4000 grafts με 4000€..
Φίλε μου για την γυμναστική πιστεύεις είναι ακόμα νωρίς για να ξεκινήσω ?Υπαρχουν γιατροί μεγάλα ονόματα που προτείνουν να μην πειράζεις τα μμ μαλλιά ούτε με κούρεμα για 5 μήνες .Φαντάσου για το κράνος τι άποψη θα έχουν .Είναι ρίσκο όπως και να το δεις
Σ ευχαριστώ !!Έχει και τοπική φίνα αλλά και σε χάπι.
Η τοπική φίνα θα σου δώσει μόνο βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα.
Σε βάθος χρόνου, και για πιο long-term effectiveness, εισηγούμαι χάπι απευθείας, για να μην χάσεις και το χρόνο σου.
Το χάπι είναι το propecia, αλλά οι περισσότεροι λόγω κόστους προτιμούν το proscar.
Το proscar είναι 5mg, και μπορείς να το κόβεις π.χ. στα 4 και να παίρνεις για αρχή ως low dose 1.25Χ3 (π.χ. Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή), να δεις πως θα σου δουλέψει.
Τον βρήκα σε ανάγκη .Οι υπόλοιποι την πάτησανναι γιατί χρεώνει με τη συνεδρία από οτι φαίνεται και οχι με τα g. Οπότε αυτοί που βάζουν πολλά grafts τους βγαίνει πιο φτηνο σε σχέση με το να βάλεις 3000-3200. Ο alex7 έβαλε 4600g και πλήρωσε 4000.
Παρακαλώ φίλε μου, να σαι καλά, και καλή συνέχεια σε ότι αποφασίσεις.Σ ευχαριστώ !!
Χαχαχα οκ αν και ειλικρινά δεν κάνω τίποτα ιδιαίτερο .. πλέον εχω βαρεθει τις διατροφές απλά προσέχω το ισοζύγιο τι καίω τι τρώω μόνο αυτό .. τώρα βέβαια με τη μμ εχω πλακωθεί στις βιταμίνες και στους χυμούςΆμα δώσεις συμβουλή διατροφής κτλ,θα σου πούμε και εμείς .χαχαχαχαχα..χιούμορ κάνω