φίλε μιας και βλέπω ασχολείσαι με gym. Να σε ρωτήσω αν χρησιμοποιείς συμπληρώματα όπως ZMA ; Και αν έχεις δει κάποια διαφορά στα επίπεδα τεστοστερόνης σου αμα παίρνεις το ΖΜΑ; Επίσης ειναι κ το θέμα με την τριχόπτωση αμα αυξάνεται η τέστο καθώς μετατρέπεται περισσότερη σε DHT, που εντάξει βέβαια αν παίρνεις φίνα είσαι καλυμμένος, έτσι και αλλιώς δεν θα αυξάνεται και πολύ. Επίσης με κρεατίνη αν παίρνεις είχε τύχει να δεις κάποια διαφορά σε τριχόπτωση;
Φιλε μου ποτε δεν εχω παρει ουτε συμπληρωμα διατροφής.ουτε καν πρωτεινη.
Μια φορα 18-19 χρόνων μου ειχε δωσει ενας φιλος κρεατινη που του περίσσεψε αλλα δεν μπορουσα να κοιμηθω και την πέταξα.
Οποτε δεν εχω καμια ιδεα οσον αφορα τα συμπληρωματα.
Απο τα 28 χρονων περιπου κάνω αυστηρη διατροφή και γενικα στερουμαι πολλα πραγματα στο φαγητο.
Το χειμώνα ομως καθε κυριακη σχεδον κανω τις παρανομιες μου θα φαω πιτσα κανενα γλυκακι αλλα δευτερα με σαββατο ειμαι στρατιωτης.
Στις φωτο ειμαι 180 75κιλα
Τα καλοκαιρια παω στα 73.5 στεγνώνω λιγο ακομα και φαίνομαι λιγο καλύτερα.
Το κακο με μενα ειναι οτι μ αρεσει πολυ η νύχτα.
Θα βγω σιγουρα 2 με 3 φορες τη βδομαδα και θα πιω 8 με 12 jamesonακια στο συνολο.
Αν δεν παει η ωρα 6.30 με 7 το πρωι δεν μπορω να γυρίσω στο σπίτι.
Αυτο βεβαια με χαλάει στην εικονα του σωματος αλλα τη νυχτα δεν μπορω να την κοψω με τιποτα.
Αλλα γενικα να ξέρετε το σωμα δεν μετραει καθόλου στο μεγαλυτερο ποσοστό των γυναικών.ισα ισα νιωθουν κομπλεξ οταν ειναι διπλα σε ενα γυμνασμενο.ολες θελουν αυτον που εχουν διπλα τους να ειναι υποδιαιστερος εμφανισιακα γιατί αν ειναι ωραιος και γυμνασμένος φοβούνται οτι θα τους τον κλεψει καποια αλλη.(αποψη μου ετσι όλα συμφωνα με τις εμπειριες που εχω..)
Αφου το ζητησε και ο oreo θα βαλω 2 φωτο... Απλα μην με κατηγορησετε οτι το εχω κανει instagram εδω οπως ειχε κατηγορησει καποιος των tol πριν 1-1.5 χρονο περιπου..