Δεν είναι αυτό. Είναι που εβαλες πολλα grafts γι'αυτό...Τον βρήκα σε ανάγκη .Οι υπόλοιποι την πάτησαν
Τελευταία επεξεργασία:
Δεν είναι αυτό. Είναι που εβαλες πολλα grafts γι'αυτό...Τον βρήκα σε ανάγκη .Οι υπόλοιποι την πάτησαν
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ναι αλλά πάει στάνταρ 4000 σε διήμερη ,γ αυτό μερικοί την πατάνε ..θέλουν να βάλουν όσα πιο πολλά μπορούν απλά και μόνο γ να επωφεληθούν της τιμήςΕ όχι ρε φίλε..άλλοι έβαλαν σχεδόν 4000 grafts με 4000€..
Έτοιμα για παρέλαση στο Σύνταγμα..... Ποιος γιατρός το 2021 κάνει τέτοια τοποθέτηση??????? (μας το είπε το ξέρω αλλά το θεωρώ απαράδεκτο...)Εκτός από το "βάρβαρο" strip που ειπώθηκε πιο πάνω, τα grafts της πρώτης μμ είναι τοποθετημένα-παραταγμένα λες και θα βγουν στην πρωινή αναφορά. Με την δεύτερη λογικά θα καμουφλαριστουν όλα αυτά.
Καλή φύτρωση φίλε..!
Να σαι καλά φίλε ! Ναι κάναμε μια αρχική βασική με βιντεοκληση επειδή είμαι ΑΘΗΝΑ και ανέβηκα τρεις μέρες μετά και με είδαν από κοντά και κλείσαμε ραντεβού καμία 20αρια μέρες μετά για την επέμβασηΚαλή φύτρωση φίλε. Consutlation κάνατε πριν την επέμβαση; Αν ναι σου έκανε μετρήσεις δότριας, να σου αναφέρει και πόσα grafts έχεις διαθέσιμα στη δότρια; Επίσης φωτογραφίες με μακρύ μαλλί έχεις με το ΠΡΙΝ ;
Είχες πολύ μαλλί και χοντρή τρίχα βλέπω που θα σε βοηθήσει πολύ στο τελικό αποτέλεσμα. Όταν πήγες από κοντά και σε είδαν τι σου είπαν; Σου έκανε καμία μέτρηση; σου έδωσε κανένα στοιχείο με νούμερα;Να σαι καλά φίλε ! Ναι κάναμε μια αρχική βασική με βιντεοκληση επειδή είμαι ΑΘΗΝΑ και ανέβηκα τρεις μέρες μετά και με είδαν από κοντά και κλείσαμε ραντεβού καμία 20αρια μέρες μετά για την επέμβαση
Όσοι πάνε Tυρκαλά οντως θέλουν να βάλουν όσα περισσότερα grafts γίνεται σε μια διήμερη για να τους βγει πιο φτηνό το συνολικό ποσό που θα ξοδέξουν για να λύσουν το πρόβλημα τους. Δεν το σπανε σε μικρότερες συνεδρίες δηλαδή, γιατί ανεβαίνει το κόστος ανα g έτσι . Αλλά γενικά τα χρειάζονται πάντως καθώς πάνε μεγάλα norwood με μεγάλες εκτάσεις που θέλουν μπάζωμα από g.Ναι αλλά πάει στάνταρ 4000 σε διήμερη ,γ αυτό μερικοί την πατάνε ..θέλουν να βάλουν όσα πιο πολλά μπορούν απλά και μόνο γ να επωφεληθούν της τιμής
Μακάρι ρε φίλεΜε τόσο μαλλί που έχεις πας για στρατοσφαιρικό αποτέλεσμα.με τόσα g.
Είχες πολύ μαλλί και χοντρή τρίχα βλέπω που θα σε βοηθήσει πολύ στο τελικό αποτέλεσμα. Όταν πήγες από κοντά και σε είδαν τι σου είπαν; Σου έκανε καμία μέτρηση; σου έδωσε κανένα στοιχείο με νούμερα;
Είχες πολύ μαλλί και χοντρή τρίχα βλέπω που θα σε βοηθήσει πολύ στο τελικό αποτέλεσμα
Να σαι καλά φίλε ! Ναι κάναμε μια αρχική βασική με βιντεοκληση επειδή είμαι ΑΘΗΝΑ και ανέβηκα τρεις μέρες μετά και με είδαν από κοντά και κλείσαμε ραντεβού καμία 20αρια μέρες μετά για την επέμβαση
. Όταν πήγες από κοντά και σε είδαν τι σου είπαν; Σου έκανε καμία μέτρηση; σου έδωσε κανένα στοιχείο με νούμερα;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Oντως,αυτό παρατήρησα και εγώ.αθλια η διάταξη των grafts..και μπαίνει ο Βάλβης εδώ λέει,και αρχίζει τα τι είστε εσείς,γιατροί? Ανίδεοι..χαχαχαχαχαχα..
καλη επιτυχία στον φιλο
Φαντάζεσαι να μπει και να κάνει επίκληση στα πτυχία του και αυτός ; Τι ομάδα λες να δήλωνε τη δουλειά του ; Μέχρι τώρα έχουμε την Μπαρτσελόνα στο φόρουμ. Εγώ λέω Γιουβέντους του Νεντβεντ και του Ντελ Πιέρο.
Όχι τι επιπέδου είναι η δουλειά... πως θα την παρουσίαζε εννοώΕγώ λέω αγανάκτηση Αγίας Βαρβάρας..χαχα
Άγιος Ιερόθεος (με όλο τον σεβασμό στον Άγιο…..)Εγώ λέω αγανάκτηση Αγίας Βαρβάρας..χαχα
Ναι και φρούτα τρωω αλλά πίνω και κανένα φυσικό χυμό .. το θέμα είναι η γυμναστική και το τρέξιμο πότε να ξεκινήσω ?Ασε τους χυμούς .Είναι ζαχαρονερα .Το φρούτο θα τρως .Η τρίχα αποτελείται από πρωτεΐνες .Χρειάζεσαι πρωτεΐνες και αμινοξέα αλλά και βιταμίνες .Κρέας και αυγά