Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
somari είπε:Eγώ στα ίδια σε βλέπω, ακόμα και οι 3 ξέμπαρκες τρίχες που είναι σα τα νύχια του wolverine ακόμα εκεί είναι...
το οτι εχω αραιωσει στους κροταφους εχω αραιωσει,live ειναι μεγαλυτερη η διαφορα απο οτι φαινεται στις φωτο και αρχισαν να φαινονται ξεμπαρκα τα μεταμοσχευμενα.Adriano είπε:Μπα και είναι η ιδέα σου???Μια χαρά σε βλέπω.Πάντως πρέπει να σου πηγαίνει καλύτερα το κοντό κούρεμα.
δεν ειναι shed δεν ειχα ποτε αραιωση απο θεραπεια παρα μονο οταν αφηνα τα growth,σε εναν μηνα δεν θα υπαρχουν ουτε αυτες οι 3 τριχουλες,ειμαι πραγματικα σε καθοδικη πορεια και μαλιστα με εντυπωσιασε η ταχυτητα που αραιωνω,θα συνεχισω 2-3 μηνες ακομα vpa μεχρι να δω τι θα κανω με υγρη τρετινοινη,δεν με ικανοποιει πλεον η κρεμα στο αισθητικο κομματιAdriano είπε:Τι σκέφτεσαι να κάνεις?Μπας και είναι shed??Καλό δεν είναι αυτό???
kapamarou είπε:δεν ειναι shed δεν ειχα ποτε αραιωση απο θεραπεια παρα μονο οταν αφηνα τα growth,σε εναν μηνα δεν θα υπαρχουν ουτε αυτες οι 3 τριχουλες,ειμαι πραγματικα σε καθοδικη πορεια και μαλιστα με εντυπωσιασε η ταχυτητα που αραιωνω,θα συνεχισω 2-3 μηνες ακομα vpa μεχρι να δω τι θα κανω με υγρη τρετινοινη,δεν με ικανοποιει πλεον η κρεμα στο αισθητικο κομματιAdriano είπε:Τι σκέφτεσαι να κάνεις?Μπας και είναι shed??Καλό δεν είναι αυτό???
shed μπορει να υπαρχει οπου υπαρχει μαλλι,σε γυμνη περιοχη οπως οι κροταφοι υπαρχει επανεκφυση και αραιωση μονο,τουλαχιστον ετσι εγινε σε εμενα με δυο δυνατα combo που χρησιμοποιησα,οπως και να εχει συνεχιζω vpa και σε εναν μηνα φωτο ξανα,αλλα το πιο πιθανο ειναι να εχω περισσοτερη αραιωση,3 τριχες εμειναν ολες και ολες,τι ειχαμε τι χασαμε;DxDante είπε:kap είσαι σίγουρος οτι δεν είναι Shed ?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
somari είπε:Φτιάχτο λίγο, δε βγάζω νόημα...
Και εγω το βλεπω αυτο!:-\kos1987 είπε:μεσα, εκει που εχουν μεινει ακομα τριχες, υπαρχει αραιωση ή ετσι μου φαινεται, δεν ειμαι σιγουρος...θα δειξει.
edyuser1 είπε:xDante εσυ πως βλεπεις την κατασταση σου?
Γλυκερινη βαζω!somari είπε: