panagiotis είπε:
στα ξενα φορουμ τι λενε για αυτη την θεραπεια...?
εγω παλι σχεδον ποτε δεν ειχα shedding σε καμια θεραπεια.... :/
τι να πουν τα ξένα φόρουμ... δεν έχουν υποψήφιο κτηνίατρο όπως εμείς να βγάζει λαβράκια :grinning-smiley
το θέμα με το Valproic Acid απο εδώ ξεκίνησε και είμαστε πρωτοπόροι (Ω ναι ) παγκοσμίως (μετά βέβαια τους Κορεάτες που ξεκίνησαν την έρευνα) είμαστε το φόρουμ που ξεκίνησαν εφαρμογή VPA συστηματικά μέλη του ... άρα και θα έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα ακόμη Και ΠΡΙΝ απο τους Κορεάτες (οι οποίοι βέβαια κάναν μελέτες In vivo σε ποντικάκια αλλά όχι σε ανθρώπους (έχουν λίγο καιρό που ξεκίνησαν καμια 2 εβδομάδες νομίζω) η έρευνα αναφέρει 60 ημέρες (2 μήνες για τα αποτελέσματα στα ποντίκια) αλλά εγώ υπολογίζω γύρω στο Οκτώβριο να έχουμε τα επίσημα αποτελέσματα μας....
η συγκέντρωση που χρησιμοποιούμε οι περισσότεροι είναι σαφώς μικρότερη απο εκείνη των ποντικιών που έβαλαν οι κορεάτες και έτσι πιστέυω οτι το πηγαίνουμε λάου λάου παρακολουθώντας και για τυχόν παρενέργειες (οι οποίες δεν έχουν εμφανιστεί μέχρι στιγμής σε ΚΑΝΕΝΑ μέλος που είναι στο team της δοκιμής)
το VPA έχει το καλό οτι δρά όσο ποιο τοπικά μπορεί να δράσει ένα τοπικό (πωωωω τι είπα τώρα)
απο εκεί και πέρα εγώ προσωπικά αν με ρωτήσει κανείς είμαι 100% αισιόδοξος και το λέω μετα λόγου γνώσεως....
είμαστε κοντά κύριοι ....
στην δική μου προσωπική περίπτωση βλέπω σταδιακή βελτίωση
απο εκεί και πέρα έχω ένα πρόβλημα με σπυράκια στο τριχωτό (κυστικά θα έλεγα) και τονίζω οτι ΠΑΝΤΑ είχα πρόβλημα εκεί (βέβαια είναι ένα ζήτημα οτι τα σπυράκια πάντα βγαίνουν στις παρυφές NW6 και όχι στα ποιο καραφλά σημεία) το ΜΟΝΟ πράγμα που με βοηθάει σε αυτό τον τομέα και είμαι σίγουρος πλέον είναι το ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΚΕΤΟΚΟΝΑΖΟΛΗΣ (a.k.a Fungoral) έχω 2 μήνες να το χρησιμοποιήσω και πραγματικά έχω έξαρση (προηγούμενο μήνυμα που γράφω οτι εξαφανίστηκαν άκυρον :-/) και θα το ξαναρχίσω ASAP όταν πληρωθώ γιατί έχει και 12 ευρώ το άτιμο :-/
απο εκεί και πέρα αν με δω στον καθρέφτη έτσι απλά θα πω οτι είμαι όπως ξεκίνησα κάτω απο το φως όμως στα σημεία που μπορώ να δω δεν έχω καράφλα :sleepy: οι τρίχες είναι μικρές αλλά είναι τρίχες απο εκεί και πέρα πριν το 3μηνο τουλάχιστον δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά τπτ...
προς το παρόν η αίσθησή μου είναι οτι το VPA υπερνικά τα ανδρογόνα (εμμέσως βέβαια γιατί δεν είναι αντιανδρογόνο) αλλά δεν ξέρω αν τα υπερνικά σύμφωνα με την δοσολογιά που χρησιμοποιώ (γύρω στο 7-8 %) λέω όταν τελειώσω τα 60μλ να περάσω σε δεύτερη φάση σε 12% περίπου συγκέντωση αναλόγως βέβαια και τα αποτελεσματα .... O0