Anastasakis Hair Clinic
Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Αυτη ειναι η σεβαστη αποψη σου.Καταρχήν να πω πως τον @Aldo τον έχω γνωρίσει από κοντά και έχουμε μιλήσει για το θέμα. Θεωρώ ότι σεε καμμία περίπτωση δεν έκανε όλη αυτή την φασαρία για να πάρει τζάμπα μεταμόσχευση και το γράφω με βεβαιότητα λόγου, έχω στοιχεία όταν προσπάθησα να τον βοηθήσω. Δεν νομίζω επίσης ότι το θέμα ήταν η αστοχία αλλά ο χειρισμός του όλου θέματος μετά την αστοχία. Νομίζω σε ένα σχόλιο πιο πάνω ο @Aldo αναφέρει πως το trigger point ήταν ότι έγινε προσπάθεια το αποτελεσμά του να παρουσιαστεί σαν επιτυχημένο ενώ δεν ήταν. Βέβαια για να μην κάνω υποθέσεις θα μας πει ο ίδιος τι τον πείραξε ως προς τον χειρισμό.
Αν θελεις επιβεβαιωσε τι σου ειχα πει ΕΓΩ για τον @Aldo : οτι ειναι ενα ΠΟΛΥ μορφωμενο, πολυ εξυπνο και αξιεπαινο παλληκαρι. Και πως ΔΕΝ μπορουσα να καταλαβω το ντελιριο που τον ειχε πιασει για τοσο ασημαντο προβλημα, μιας και διορθωνεται ευκολα και χωρις καμια ουσιστικη συνεπεια.
Για τον χειρισμο εκανα οτι μπορουσα!
- Δεχθηκα ΟΤΙ ηθελε και προτεινα να το αποκαστησω με το παραπανω
- Του παραδεχθηκαι και δημοσιως οτι εχει δικιο, ασκοπα και επειδη με αναγκασε με την βεντετα του
- Κατεβασα το περιστατικο του, που ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ το γεγονος οτι το ανεβασα αποδεικνυει οτι παρολα τα 200 που ελειψαν γαι ΕΜΕΝΑ ήταν πετυχημενο περιστατικο
- Αντεξα 3-4 χρονια τον καθε $&(^$(^&$ να πεταει υπονούμενα, λασπη και τοξικοτητα για ενα ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΘΕΜΑ
Ε ΑΡΚΕΤΑ!
Εχω παψει πλεον να ειμαι καλοπιστος σαν εσενα που βλεπεις παντου ¨καλα παιδια που ταλαιπωρούνται απο την φαλακρα"
Οταν καποιος ειναι τοσο εξυπνος και μορφωμενος οπως ο @Aldo και το χρησιμοποιει με αυτο τον τροπο, ΔΕΝ ειναι τυχαιο γαι εμενα πλεον.
Καποιοι εδω μεσα δεχομαι πως ΔΕΝ μπορουν παραπανω
Αυτος ΜΠΟΡΟΥΣΕ
Και χρησιμοποιησε την ιπποδυναμη του μυαλου του εις βαρος ΤΟΥ (δλδ να κουβαλαει ενα ασκοπο, υπερβολικο φορτιο απογοητευσης, στεναχωριας και τελικα μισους ΓΙΑ 200 ΜΟΣΧΕΥΜΑΤΑ!) και εις βαρος ΜΟΥ κανοντας πμου ολο αυτο τον πολεμο και την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΦΗΜΗΣ για 200 μοσχευματα.
Κριμα που δεν ειχα καταλαβει απο την αρχη να το αντιμετωπισω οπως επρεπε