ΟΛΗ η αλήθεια για τον φωτισμό στα ΒΙΝΤΕΟ! Αποκάλυψη ΣΟΚ!!!! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!!!

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Καταρχήν να πω πως τον @Aldo τον έχω γνωρίσει από κοντά και έχουμε μιλήσει για το θέμα. Θεωρώ ότι σεε καμμία περίπτωση δεν έκανε όλη αυτή την φασαρία για να πάρει τζάμπα μεταμόσχευση και το γράφω με βεβαιότητα λόγου, έχω στοιχεία όταν προσπάθησα να τον βοηθήσω. Δεν νομίζω επίσης ότι το θέμα ήταν η αστοχία αλλά ο χειρισμός του όλου θέματος μετά την αστοχία. Νομίζω σε ένα σχόλιο πιο πάνω ο @Aldo αναφέρει πως το trigger point ήταν ότι έγινε προσπάθεια το αποτελεσμά του να παρουσιαστεί σαν επιτυχημένο ενώ δεν ήταν. Βέβαια για να μην κάνω υποθέσεις θα μας πει ο ίδιος τι τον πείραξε ως προς τον χειρισμό.
Αυτη ειναι η σεβαστη αποψη σου.
Αν θελεις επιβεβαιωσε τι σου ειχα πει ΕΓΩ για τον @Aldo : οτι ειναι ενα ΠΟΛΥ μορφωμενο, πολυ εξυπνο και αξιεπαινο παλληκαρι. Και πως ΔΕΝ μπορουσα να καταλαβω το ντελιριο που τον ειχε πιασει για τοσο ασημαντο προβλημα, μιας και διορθωνεται ευκολα και χωρις καμια ουσιστικη συνεπεια.

Για τον χειρισμο εκανα οτι μπορουσα!
  • Δεχθηκα ΟΤΙ ηθελε και προτεινα να το αποκαστησω με το παραπανω
  • Του παραδεχθηκαι και δημοσιως οτι εχει δικιο, ασκοπα και επειδη με αναγκασε με την βεντετα του
  • Κατεβασα το περιστατικο του, που ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ το γεγονος οτι το ανεβασα αποδεικνυει οτι παρολα τα 200 που ελειψαν γαι ΕΜΕΝΑ ήταν πετυχημενο περιστατικο
  • Αντεξα 3-4 χρονια τον καθε $&(^$(^&$ να πεταει υπονούμενα, λασπη και τοξικοτητα για ενα ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΘΕΜΑ

Ε ΑΡΚΕΤΑ!

Εχω παψει πλεον να ειμαι καλοπιστος σαν εσενα που βλεπεις παντου ¨καλα παιδια που ταλαιπωρούνται απο την φαλακρα"

Οταν καποιος ειναι τοσο εξυπνος και μορφωμενος οπως ο @Aldo και το χρησιμοποιει με αυτο τον τροπο, ΔΕΝ ειναι τυχαιο γαι εμενα πλεον.

Καποιοι εδω μεσα δεχομαι πως ΔΕΝ μπορουν παραπανω
Αυτος ΜΠΟΡΟΥΣΕ
Και χρησιμοποιησε την ιπποδυναμη του μυαλου του εις βαρος ΤΟΥ (δλδ να κουβαλαει ενα ασκοπο, υπερβολικο φορτιο απογοητευσης, στεναχωριας και τελικα μισους ΓΙΑ 200 ΜΟΣΧΕΥΜΑΤΑ!) και εις βαρος ΜΟΥ κανοντας πμου ολο αυτο τον πολεμο και την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΦΗΜΗΣ για 200 μοσχευματα.

Κριμα που δεν ειχα καταλαβει απο την αρχη να το αντιμετωπισω οπως επρεπε

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
ΠΟΤΕ
ΠΟΤΕ
ΠΟΤΕ
Δεν σε χαρακτηρισα καπως ως ανθρωπο!!

Ειπα οτι ειναι παρανοική συμπεριφορα και ντελιριο.
Ειπα οτι θεωρω οτι ηθελες να εκβιασεις να παρεις πισω ολα τα χρηματα.
Δεν ειπα ποτε οτι πηγες να να "αποσπασεις" αλλα οτι ηθελες να στα δωσω για να μην συμβει ολο αυτο.
Φυσικα και δεν υπάρχει ΕΝΑΣ που θα συμφωνουσε οτι για 200 μοσχευματα και 3 με λαθος γωνια/φορα ή κατευθυνση αξιζε ν ακανιες δωρεαν ολοκληρη την ΜΕΤ.
Ομως, δεν ειχα καταλαβει που θα εφτανες!
(ΚΑΤΟΠΙΝ εορτης, ΜΑΚΑΡΙ να στα ειχα δωσει δλδ φιλε!!!)
Ιατρικη πραγματογνωμοσυνη ΔΕΝ γινεται εκτος ιατρειου, ειναι γελοιο.
Ως ανθρωπος που εχω ΚΑΙ γνωσεις ψυχικης υγειας, ναι, μπορω να εχω αποψη για ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ (οχι διάγνωσεις προφανως) και μιας και εσυ και ολοι οι ολοι μιλατε ελευθερα, ανοιχτα και ατιμωρητα για εμαν και "οποιον παρει ο Χαρος", υποθετω πως μπορω και εγω!
Τι, οχι?
Γιατρέ για εμένα ήταν το μνμ η λάθος?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αν θελεις επιβεβαιωσε τι σου ειχα πει ΕΓΩ για τον @Aldo : οτι ειναι ενα ΠΟΛΥ μορφωμενο, πολυ εξυπνο και αξιεπαινο παλληκαρι. Και πως ΔΕΝ μπορουσα να καταλαβω το ντελιριο που τον ειχε πιασει για τοσο ασημαντο προβλημα, μιας και διορθωνεται ευκολα και χωρις καμια ουσιστικη συνεπεια.

• Του παραδεχθηκαι και δημοσιως οτι εχει δικιο, ασκοπα και επειδη με αναγκασε με την βεντετα του
  • Κατεβασα το περιστατικο του, που ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ το γεγονος οτι το ανεβασα αποδεικνυει οτι παρολα τα 200 που ελειψαν γαι ΕΜΕΝΑ ήταν πετυχημενο περιστατικο
  • Αντεξα 3-4 χρονια τον καθε $&(^$(^&$ να πεταει υπονούμενα, λασπη και τοξικοτητα για ενα ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΘΕΜΑ

Ε ΑΡΚΕΤΑ!

Εχω παψει πλεον να ειμαι καλοπιστος σαν εσενα που βλεπεις παντου ¨καλα παιδια που ταλαιπωρούνται απο την φαλακρα"

Οταν καποιος ειναι τοσο εξυπνος και μορφωμενος οπως ο @Aldo και το χρησιμοποιει με αυτο τον τροπο, ΔΕΝ ειναι τυχαιο γαι εμενα πλεον.

Αυτος ΜΠΟΡΟΥΣΕ
Και χρησιμοποιησε την ιπποδυναμη του μυαλου του εις βαρος ΤΟΥ (δλδ να κουβαλαει ενα ασκοπο, υπερβολικο φορτιο απογοητευσης, στεναχωριας και τελικα μισους ΓΙΑ 200 ΜΟΣΧΕΥΜΑΤΑ!) και εις βαρος ΜΟΥ κανοντας πμου ολο αυτο τον πολεμο και την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΦΗΜΗΣ για 200 μοσχευματα.

Δεν έχω πρόβλημα να επιβεβαιώσω τους χαρακτηρισμούς, αυτό είναι αληθές. Θεωρώ όμως ότι όλη αυτή η αντιπαλότητα, το fight club του φόρουμ, δεν έκανε καλό σε αυτή την διευθέτηση αυτού του περιστατικού. Μην ξεχνάμε ότι πολλές φορές οι περισσότερες παρεξηγήσεις γίνονται δια ασήμαντον αφορμή την οποία στο τέλος την ξεχνάς κιόλας και μένει το μετά.

aeratos28

Just aeratos
Screenshot_2024-11-21-18-50-47-236_com.android.chrome.jpg
δλδ θέλεις να μας πείσεις ότι στην πάνω φωτό,το θέμα είναι 200 grafts...
Και ότι στην κάτω φωτό,οι ανάποδη κλίση δεν υπάρχει..
Όσο και να προσπαθείς να υποβαθμίσεις κάθε τι που λέγεται για εσένα δεν γίνεται ..

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Η πράσινη γραμμή δεν είναι η 1η μμ. Αφορά τι θα μπορούσε να γίνει αργότερα αν έκανε μια 2η με ένα μικρό κατέβασμα της hairline για να έχει νόημα μια 2η μμ και να μην είναι μόνο repair. Το σωστό νούμερο για αποκατάσταση της περιοχής αστοχίας της 1ης ήταν γύρω στα 300-400g με μεγάλο λόγο. Η περιοχή έχει g απλά δεν έχει λόγο είναι κυρίως μονότριχα διτριχα.

Τελευταία επεξεργασία:

kollaps

Active Member
Η πράσινη γραμμή δεν είναι η 1η μμ. Αφορά τι θα μπορούσε να γίνει αργότερα αν έκανε μια 2η με ένα μικρό κατέβασμα της hairline για να έχει νόημα μια 2η μμ και να μην είναι μόνο repair. Το σωστό νούμερο για αποκατάσταση της περιοχής αστοχίας της 1ης ήταν γύρω στα 300-400g με μεγάλο λόγο. Η περιοχή έχει g απλά δεν έχει λόγο είναι κυρίως μονότριχα διτριχα.
Ο λόγος που κάποιες φορές μπαίνουν πολύτριχα αλλά φυτρώνουν 1 ή 2 τρίχες είναι πάντα transection ή μπορεί να υπάρχουν και άλλες εξηγήσεις; Γενικά μιλάω, δεν ξέρω τι έγινε στη συγκεκριμένη περίπτωση..

Aldo

Well-Known Member

Ε ΑΡΚΕΤΑ!

Αυτος ΜΠΟΡΟΥΣΕ

Σε όλα τα από πάνω, ξέχασες το Δίκαιος!!
Σε υποστήριξα όταν σου την πέφτανε εδώ μέσα και σε βρίζανε..
έχω στείλει κόσμο από εδώ όταν με ρωτησε για να έρθει σε εσένα ακόμα και το ξάδερφο μου είχα στείλει στις αρχές!

Δε μου αρέσουν τα ψέμματα, το να περνάς τους άλλους για χαζούς.
Σιχενομαι τις διπροσωπιες επίσης.

Έπειτα, δεν έχω κανενα μίσος απέναντι σου… δεν έχω τίποτα εναντίον σου όπως λες.
Όλο μου το θέμα είναι με τον εαυτό μου και την επιλογή μου. Δεν είναι με εσένα.

Σε εσένα απάντησα όταν λες ότι όλα είναι τέλεια και τα χρήματα που ζητάς είναι αντιπροσωπευτικά. Ε λόγο προσωπικής εμπειρίας είμαι εδώ για να πω ότι δεν είναι όλα τέλεια και αντιπρωσοπευτικ των ευρώ που ζητάς.
Θες να μου το πάρεις αυτό ; Πήγαινε όπου θες και προσπάθησε το.

Τέλος δεν σου ζήτησα ποτέ ΤΙΠΟΤΑ, δε καταλαβαίνω σε τι αναφέρεσαι.
Ίσα ίσα σου είπα ότι ο τρόπος που δουλεύεις (που έπρεπε να χειρουργηθώ για να τον μάθω) δεν συμβαδίζει με το πως θέλω να γίνει η μεταμόσχευση ή στο πως θεωρώ ότι πρπεει να γίνονται. Εσυ είσαι physician team led ενώ εγώ ήθελα physician led (δε μπορώ να αλλάξω το πως δουλεύεις και απλά επέλεξα να μην κάνω σε εσένα την διορθωτική).

Είμαι υπεύθυνος μόνο για αυτά που λέω και όχι αυτά που αντιλαμβάνεται το περιβάλλον!

Τελευταία επεξεργασία:

Tetrakis

Active Member
Προβολή συνημμένου 66138δλδ θέλεις να μας πείσεις ότι στην πάνω φωτό,το θέμα είναι 200 grafts...
Και ότι στην κάτω φωτό,οι ανάποδη κλίση δεν υπάρχει..
Όσο και να προσπαθείς να υποβαθμίσεις κάθε τι που λέγεται για εσένα δεν γίνεται ..
Αυτό κοστίζει 2,5 το graft ?!

aeratos28

Just aeratos
Αυτά εκραζα εγώ από τότε ..αν είναι αυτή δουλειά ,όπως και οι άλλες οι επιτυχίες τέτοιου βεληνεκούς ,που είναι πάρα πολλές ,για 2.50€ το graft,κλαίνε οι ρέγγες ...
Γι'αυτό δεν ήθελε να δημοσιοποιήσει τιμές από τότε γτ η σύγκριση θα ήταν αναπόφευκτη ..και βέβαια στα ανεξάρτητα,φάνηκε μόνο όλο αυτό ..αν δεν υπήρχε ως ανεξάρτητο εδώ ο aldo,θα φιγουραρε ως επιτυχημένο αποτέλεσμα ..είδες τις φωτό της κλινικής που είχε βγάλει τον aldo?? Άλλο κεφάλι φαινόταν .ε κοίτα αυτή πιο πάνω και κάνε σύγκριση

Anastasakis Hair Clinic

Οχι, ηταν λιγοτερο τοτε
Μετα εμαθα χειρουργικη εξαιτιας της ενθαρυνσης και της υποστηριξης ατομων σαν εσενα στο φοορυμ και πλεον χρεωνω 2,5
Να εισαι καλα και ο Θεος να σε εχει καλα!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Αγαπητέ @CVIAL ταπεινά θα προσπεράσω το αίτημα σου αυτή την φορά. Το λες «μαλακιες» αναφερόταν στις κατηγορίες που μου προσάπτει, δεν είπα αποκάλεσα ή χαρακτήρισα ουδέποτε τον ίδιο μαλακα ή κακό Ιατρό!

Αντιθέτως

Οι χαρακτηρισμοί: ως παρανοικος, εκβιαστης, και κατηγορίες για υιοθέτηση απατηλών μέσων με σκοπό να αποσπάσω χρηματικό ποσό από την εταιρία του Κυρίου Αναστασάκη έχουν γίνει στο μέσον όπου είσαι Διαχειριστής. ´Εχει επίσης καταγράφει δημόσια αναφορά στην Ιατρική πραγματογνωμοσύνη της ψυχικής μου υγείας από κάποιον χωρίς την συγκατάθεση μου.

Θα σου προτείνα ευγενικά να αποκαταστήσεις τα παραπάνω.
Φιλική υπενθύμιση, έχουν και άλλοι τα μέσα εκτός από τις εταιρίες να κινηθούν νομικα ενάντια στο μέσον αυτό.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ δεν επιθυμω κάτι τέτοιο.

Σε ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση και συνεργασία σου.
ΠΟΤΕ
ΠΟΤΕ
ΠΟΤΕ
Δεν σε χαρακτηρισα καπως ως ανθρωπο!!

Ειπα οτι ειναι παρανοική συμπεριφορα και ντελιριο.
Ειπα οτι θεωρω οτι ηθελες να εκβιασεις να παρεις πισω ολα τα χρηματα.
Δεν ειπα ποτε οτι πηγες να να "αποσπασεις" αλλα οτι ηθελες να στα δωσω για να μην συμβει ολο αυτο.
Φυσικα και δεν υπάρχει ΕΝΑΣ που θα συμφωνουσε οτι για 200 μοσχευματα και 3 με λαθος γωνια/φορα ή κατευθυνση αξιζε να εκανες δωρεαν ολοκληρη την ΜΕΤ.
Ομως, δεν ειχα καταλαβει που θα εφτανες!
(ΚΑΤΟΠΙΝ εορτης, ΜΑΚΑΡΙ να στα ειχα δωσει δλδ φιλε!!!)
Ιατρικη πραγματογνωμοσυνη ΔΕΝ γινεται εκτος ιατρειου, ειναι γελοιο.
Ως ανθρωπος που εχω ΚΑΙ γνωσεις ψυχικης υγειας, ναι, μπορω να εχω αποψη για ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ (οχι διάγνωσεις προφανως) και μιας και εσυ και ολοι οι ολοι μιλατε ελευθερα, ανοιχτα και ατιμωρητα για εμενα και "οποιον παρει ο Χαρος", υποθετω πως μπορω και εγω!
Τι, οχι?

aeratos28

Just aeratos
Εγώ τα πουλάω και κονομαω...δεν χρησιμοποιώ τις μπανάνες όπως εσύ, για προσωπική διασκέδαση..
Γτ σε βλέπω δίνεις έμφαση στο ....μέγεθος
Και καταλαβαίνω ότι τα λιγουρευεσαι ολίγον τι..

Anastasakis Hair Clinic

Εγώ τα πουλάω και κονομαω...δεν χρησιμοποιώ τις μπανάνες όπως εσύ, για προσωπική διασκέδαση..
Γτ σε βλέπω δίνεις έμφαση στο ....μέγεθος
Και καταλαβαίνω ότι τα λιγουρευεσαι ολίγον τι..
Δεν καταλαβαινω τι εννοεις.
Ειναι καποιο ομοφοβικο υπονοούμενο Σπυρο που αφηνεις?
΄Η τωρα θα το μαζεψεις μην πας να κανεις παρεα στον ρατσιστη Χρηστο??
Για πες!

aeratos28

Just aeratos
Είναι υπονοούμενο για τη χρήση του ακριβώς το ίδιο με το δικό σου που άφησες να ....εννοηθεί,αλλά σίγουρα λιγότεργς αξίας από το να δίνεις προσωπικά στοιχεία του aldo,σε πελάτες της κλινικής σου και να δημοσιοποιούν στοιχεία καταγωγής του πελάτη σου δημόσια ,και ανώνυμα όπως έκανε ο Xristos87..
Ρατσιστικα σχόλια άνευ προηγουμένου,ρητορική μίσους για την καταγωγή του aldo ,και όλα αυτά με ποιο τρόπο μπορεσε και είχε πρόσβαση ο πελάτης σου Xristos87,σε στοιχεία προσωπικά αλλού πελάτη σου?? Έχεις κάποια εξήγηση ?
Μην κάνεις το παγώνι και προσπαθήσεις να διαστρευλωσεις τα γεγονότα χωρίς να απαντήσεις..
Για λέγε
Για πες!

aeratos28

Just aeratos
Επίσης,εγώ δεν κολλάω σε τπτ ούτε να μπαναριστω,ούτε τπτ άλλο..έχω φάει 100 Μπαν στο φόρουμ..λες να στεναχωρηθω?? Εσενα τρέμουν τα πόδια σου να διαγραφτεις από εδώ,επειδή θα χάσεις το μεροκάματο από το fishing σε πελάτες που κάνεις,χωρίς να παραδέχεσαι αυτά τα οποία σου καταλογίζουν οι πελάτες σου και παρουσιάζεις όπως εσύ θέλεις περιστατικά,μετά από ωραιοποίηση φυσικά της κατάστασης,βάση βέβαια των λεγομένων μου είναι το πιο πάνω παράδειγμα με τον aldo,που τον ανέβασες ως πετυχημένο αποτέλεσμα με φωτό διαφορετικές από ότι στην πραγματικότητα έδειξε ο ίδιος ο aldo..
Για πες!

Anastasakis Hair Clinic

Είναι υπονοούμενο για τη χρήση του ακριβώς το ίδιο με το δικό σου που άφησες να ....εννοηθεί,αλλά σίγουρα λιγότεργς αξίας από το να δίνεις προσωπικά στοιχεία του aldo,σε πελάτες της κλινικής σου και να δημοσιοποιούν στοιχεία καταγωγής του πελάτη σου δημόσια ,και ανώνυμα όπως έκανε ο Xristos87..
Ρατσιστικα σχόλια άνευ προηγουμένου,ρητορική μίσους για την καταγωγή του aldo ,και όλα αυτά με ποιο τρόπο μπορεσε και είχε πρόσβαση ο πελάτης σου Xristos87,σε στοιχεία προσωπικά αλλού πελάτη σου?? Έχεις κάποια εξήγηση ?
Μην κάνεις το παγώνι και προσπαθήσεις να διαστρευλωσεις τα γεγονότα χωρίς να απαντήσεις..
Για λέγε
Κυριε Ανακριτα/οπωροπωλη, εχει απαντηθει απο τον ιδιο.
ΜΟΝΟΣ του το συμπερανε ο Χρηστος απο αυτα που εγραφε ο @Aldo

Εγω δεν σου αφησα κανενα υπονούμενο, τα καλιβιωτικα αγγουρια για το μεγεθος δεν φημιζονται? Μην εχεις την μυγα
Γιαλεγε τωρα, ομοφοβικουλι το σχολιο???

Μπλουζα