ΟΛΗ η αλήθεια για τον φωτισμό στα ΒΙΝΤΕΟ! Αποκάλυψη ΣΟΚ!!!! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!!!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μάλλον δεν έγινα αρκετά σαφής. Το να μην βρίζει χυδαία κάποιος δεν έχει σχέση με την προσβολή αλλά με το επίπεδο γράφης σε ένα δημόσιο μέσο. Όλοι μας είμαστε με nickname εδώ, ανώνυμοι, αν κάποιος θίγεται σαν προσωπικότητα με τρόπους και ύφος καλό είναι να αρχίσει να το σκέφτεται διαφορετικά.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Μερικές φορές δεν χρειάζεται να σε βρίσει κάποιος για να σε προσβάλλει!Είναι ο τρόπος και το ύφος!
Ακριβως
Οποτε προσεχε για να μην το κανεις χωρις να το καταλαβαινεις πανω στο οποιο ενθουσιασμό σου!

Anastasakis Hair Clinic

Γιατρέ αυτό δεν είναι το κεφάλι μου…δεν είπα ποτέ ότι είναι δικό σου σφάλμα…ποτέ…απλά το κλίμα δεν ήταν αυτό που λέμε welcoming….μεταξύ του προσωπικού της κλινικής σας και του προσωπικού του Λορεντζο, γιατρών συμπεριλαμβανομένων. Και όπως και να το κάνουμε η ψυχολογία παίζει ρόλο….στα πάντα…αν κάτι μπορεί να σου προσάψει κάποιος είναι αυτό, ότι δηλαδή δεν διευκόλυνες το κλίμα. Αυτός που χειρουργεί έχει πάντα την ευθύνη. Εφόσον λοιπόν δεν ακούμπησες το κεφάλι μου δεν έχεις καμμία ευθύνη….τελεία……
Προφανως και δεν ειναι το κεφαλι σου.
Δειχνω τι γινοταν οσον αφορα τον εξοπλισμό και την χρηση του

Τελευταία επεξεργασία:

LoverBoy

Well-Known Member
Ακριβως
Οποτε προσεχε για να μην το κανεις χωρις να το καταλαβαινεις πανω στο οποιο ενθουσιασμό σου!
Νομίζω δεν το έχω κάνει ποτέ σε εσάς ούτε σε κανέναν εδώ!Δεν έχω ποτέ υποτιμήσει τον συνομιλητή μου ούτε έχω ειρωνευτεί κανέναν!Οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν το κάνω γιατί δεν μου αρέσει να μου το κάνουν!Τουλάχιστον αυτές τις αρχές έχω εγώ!

Anastasakis Hair Clinic

Μάλλον δεν έγινα αρκετά σαφής. Το να μην βρίζει χυδαία κάποιος δεν έχει σχέση με την προσβολή αλλά με το επίπεδο γράφης σε ένα δημόσιο μέσο. Όλοι μας είμαστε με nickname εδώ, ανώνυμοι, αν κάποιος θίγεται σαν προσωπικότητα με τρόπους και ύφος καλό είναι να αρχίσει να το σκέφτεται διαφορετικά.

Αυτο του @Aldo δεν ειναι χυδαιο δλδ?
"Γενικά μιλάς μιλάς και λες συνέχεια μαλακιες, οποίος σου υποδεικνύει τα ατοπήματα σου είναι αυτόματα hater, V for Vendetta και κακος!"

Ειναι πρεπον?
Και νομιμο μηπως?

tasos33

Well-Known Member
Γιατρέ αυτό δεν είναι το κεφάλι μου…δεν είπα ποτέ ότι είναι δικό σου σφάλμα…ποτέ…απλά το κλίμα δεν ήταν αυτό που λέμε welcoming….μεταξύ του προσωπικού της κλινικής σας και του προσωπικού του Λορεντζο, γιατρών συμπεριλαμβανομένων. Και όπως και να το κάνουμε η ψυχολογία παίζει ρόλο….στα πάντα…αν κάτι μπορεί να σου προσάψει κάποιος είναι αυτό, ότι δηλαδή δεν διευκόλυνες το κλίμα. Αυτός που χειρουργεί έχει πάντα την ευθύνη. Εφόσον λοιπόν δεν ακούμπησες το κεφάλι μου δεν έχεις καμμία ευθύνη….τελεία……
@ioulios

tasos33

Well-Known Member
1. Ναί μπορεί να συμβεί, συνήθως για συγκεκριμένους λόγους. Από την εμπειρία μου στις 35 επεμβάσεις που έχω υπέρ αναλύσει μαζί του έχει συμβεί σε 2.5 περιστατικά. Στο 1.5 λόγω δερματικής αντίδρασης στο πλήγμα (υπερπαραγωγή φιμπρινης) και στο άλλο του Bobby λόγω ψύξης.
2. Νομίζω ότι ο ντόρος έγινε (γίνεται) για όλα τα άλλα και όχι για τα g που χάθηκαν.
3. Προφανώς και διορθωνεται, εξάλλου το έχω πει από την αρχή σε όλες τις κατευθύνσεις.
3.5

Anastasakis Hair Clinic

Νομίζω δεν το έχω κάνει ποτέ σε εσάς ούτε σε κανέναν εδώ!Δεν έχω ποτέ υποτιμήσει τον συνομιλητή μου ούτε έχω ειρωνευτεί κανέναν!Οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν το κάνω γιατί δεν μου αρέσει να μου το κάνουν!Τουλάχιστον αυτές τις αρχές έχω εγώ!
Επειδη μαλλον ΔΕΝ ξερεις τι ειναι ειρωνια οταν την πραττεις ΕΣΥ, αστο καλυτερα.
Αν ειχα χρονο να γυρναω πισω να σου γραψω ποσες φορες εχεις γραψειι κατι
Ειρωνικο
Με υπονούμενο
Προσβλητικό (αυτο ειναι υποκειμενικο, βεβαια!)

Θα ξημερωνε η ΕΠΟΜΕΝΗ μερα!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ξέρεις ότι έχω άλλη άποψη για σένα, στο είπα από κοντά, απλά περιμένω τις μετρήσεις όταν ξυριστείς. Μέχρι τότε είσαι με ερωτηματικό (για μένα όχι αλλά για να υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια).

tasos33

Well-Known Member
Τα incision ποιος τα εκανε ?
img_7381-jpeg.66135

LoverBoy

Well-Known Member
Επειδη μαλλον ΔΕΝ ξερεις τι ειναι ειρωνια οταν την πραττεις ΕΣΥ, αστο καλυτερα.
Αν ειχα χρονο να γυρναω πισω να σου γραψω ποσες φορες εχεις γραψειι κατι
Ειρωνικο
Με υπονούμενο
Προσβλητικό (αυτο ειναι υποκειμενικο, βεβαια!)

Θα ξημερωνε η ΕΠΟΜΕΝΗ μερα!
Βρείτε κάποιο δεν έχω πρόβλημα!Αν θεωρείτε ειρωνία ή προσβολή τον διάλογο που μπορεί να μη συμφωνεί με τα λεγόμενα σας χωρίς να έχω προσβάλλει ποτέ την δουλειά σας ούτε την προσωπικότητα σας τότε πάω πάσο!!!Το ζητούμενο μετράει

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

_Johnny_

Member
Αυτός είναι λόγος που είμαι εδώ για να λάμψει η αλήθεια και να βλέπει ο καθένας ποια είναι αυτή …
Επειδή δεν του αρέσει η πραγματικότητα λέει ότι θέλω να του κάνω ζημιά, ότι είμαι παρανοϊκός κτλ κτλ!
Με απειλεί συνεχώς, με προσβάλει και συκοφάντει.
Κανενα όφελος δεν έχω εκτός από το να μην κρυφτεί η αλήθεια. Θέλει να σταματήσω να υπάρχω στο φόρουμ για να μην λέω τι έχει συμβεί.
Η αλήθεια ενοχλεί πολλές φορές aldo, καλά κανεις ομως και την βγάζεις στην επιφάνεια. Εσυ αν γυρναγες τον χρονο πίσω θα ξαναπήγανες στην ιδια κλινική με ολα αυτά που έχουν συμβει και γνωρίζεις πλεον και που δεν τα γνώριζες πριν τον επιλέξεις; τι θα συμβούλευες τα νέα μέλη ;

Kostas97

Well-Known Member
Δηλαδη για να καταλαβαινομαστε απο αυτα που διαβαζουμε.

Το μελος αποφασισε οτι θελει τα λεφτα του πισω(με σκοπο να χει κανει 90% επεμβαση τσαμπα) και αφου δεν τα πηρε, δεν το παζαρεψε(να παρει καποια τουλαχιστον), ουτε εκανε τσαμπα την επεμβαση τη 2η.

Ξεκινησε βεντετα με την κλινικη για να μη παρει τιποτα.

Πολυ Λογικο.:p

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αυτο του @Aldo δεν ειναι χυδαιο δλδ?
"Γενικά μιλάς μιλάς και λες συνέχεια μαλακιες, οποίος σου υποδεικνύει τα ατοπήματα σου είναι αυτόματα hater, V for Vendetta και κακος!"

Ειναι πρεπον?
Και νομιμο μηπως?
Επειδή τώρα είμαι μπροστά σε οθόνη υπολογιστή μετά το σημερινό τρέξιμο σε αυτό έχετε δίκαιο, δεν το είχα δει, και προφανώς θα ζητήσω από τον @Aldo να αντικαταστήσει το "μαλακίες".

Anastasakis Hair Clinic

Δηλαδη για να καταλαβαινομαστε απο αυτα που διαβαζουμε.

Το μελος αποφασισε οτι θελει τα λεφτα του πισω(με σκοπο να χει κανει 90% επεμβαση τσαμπα) και αφου δεν τα πηρε, δεν το παζαρεψε(να παρει καποια τουλαχιστον), ουτε εκανε τσαμπα την επεμβαση τη 2η.

Ξεκινησε βεντετα με την κλινικη για να μη παρει τιποτα.

Πολυ Λογικο.:p
Σε ΠΛΗΡΗ ευθυγραμμιση με την στιβαρη λογικη πολλων εδω μεσα!!
Που ας πουμε:
-Ξεροσταλιαζουν/ξερογλυφονται να χαζευουν περιστατικα ξενων ιατρων (δικαιολογημενα) που δεν εχουν τα λεφτα να πανε ή δεν μπορουν να περιμενουν τοσο!
-Βλεπουν τα δικα μου εκατονταδες βιντεο "Διυλίζοντας τον κώνωπα" για ασημαντα θεματα τυπου λιγα Candela διαφορα το πριν με μετα!
- Καταπίνοντας την κάμηλο σε κλινικες με ΜΗΔΕΝ παρουσια εδω απλα γιατι τους εκαναν "ΤΙΜΟΥΛΑ"
- Καταπίνοντας την κάμηλο σε κλινικέ ςπου ποσταρουν φωτογαρφιες απο ΙΡΛΑΝΔΟΥΣ, ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ κτλ ενω δεν εχουν εναν Ελληνα να δειξουν ουτε καν σε φωτο!!!!
- Βριζοντας εμενα γιατι τους ξεμπροστιαζω (τις ανυπαρκτες κλινικες)
- Βριζοντας εμενα επειδη ανεβαζω ΠΟΛΛΑ βιντεο και εχω ...καταλαβει το Φορουμ!
- Πανε τελικα σε καποια απο αυτες, προσπαθουν στα νηματα τους να κανουν το μαυρο-ασπρο (ελα τωρα, μην πως ονοματα και γινει παλι Βιετναμ, ξερετε...) και να μπαλωσπυν τα ΑΜΠΑΛΩΤΑ (και δεν εχω μιλησει ΠΟΤΕ!!!)

Εγω τον βλεπω μια χαρα ...φορυμο-λογικο τον @Aldo

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εξηγησε μου γιατι ΕΣΥ πιστευεις γινεται ο ντορος στο φορουμ σου γιατι ο @Aldo αναφερει τα μοσχευματα ....

@Aldo ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ (υποθετω) που σε εχει δει εκτος απο εμενα απο κοντα ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ

• Ειναι κατι που συμβαινει
  • Διορθωνεται
  • ΔΕΝ ειναι ο ντορος για τα μοσχευματα

Πες μας ποιο ειναι το προβλημα σου και καταντας μεχρι και να με βριζεις δημοσιως
Ειναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ προσπαθεια που κανω να σε καταλαβω

Καταρχήν να πω πως τον @Aldo τον έχω γνωρίσει από κοντά και έχουμε μιλήσει για το θέμα. Θεωρώ ότι σεε καμμία περίπτωση δεν έκανε όλη αυτή την φασαρία για να πάρει τζάμπα μεταμόσχευση και το γράφω με βεβαιότητα λόγου, έχω στοιχεία όταν προσπάθησα να τον βοηθήσω. Δεν νομίζω επίσης ότι το θέμα ήταν η αστοχία αλλά ο χειρισμός του όλου θέματος μετά την αστοχία. Νομίζω σε ένα σχόλιο πιο πάνω ο @Aldo αναφέρει πως το trigger point ήταν ότι έγινε προσπάθεια το αποτελεσμά του να παρουσιαστεί σαν επιτυχημένο ενώ δεν ήταν. Βέβαια για να μην κάνω υποθέσεις θα μας πει ο ίδιος τι τον πείραξε ως προς τον χειρισμό.

Aldo

Well-Known Member
Επειδή τώρα είμαι μπροστά σε οθόνη υπολογιστή μετά το σημερινό τρέξιμο σε αυτό έχετε δίκαιο, δεν το είχα δει, και προφανώς θα ζητήσω από τον @Aldo να αντικαταστήσει το "μαλακίες".
Αγαπητέ @CVIAL ταπεινά θα προσπεράσω το αίτημα σου αυτή την φορά. Το λες «μαλακιες» αναφερόταν στις κατηγορίες που μου προσάπτει, δεν είπα αποκάλεσα ή χαρακτήρισα ουδέποτε τον ίδιο μαλακα ή κακό Ιατρό!

Αντιθέτως

Οι χαρακτηρισμοί: ως παρανοικος, εκβιαστης, και κατηγορίες για υιοθέτηση απατηλών μέσων με σκοπό να αποσπάσω χρηματικό ποσό από την εταιρία του Κυρίου Αναστασάκη έχουν γίνει στο μέσον όπου είσαι Διαχειριστής. ´Εχει επίσης καταγράφει δημόσια αναφορά στην Ιατρική πραγματογνωμοσύνη της ψυχικής μου υγείας από κάποιον χωρίς την συγκατάθεση μου.

Θα σου προτείνα ευγενικά να αποκαταστήσεις τα παραπάνω.
Φιλική υπενθύμιση, έχουν και άλλοι τα μέσα εκτός από τις εταιρίες να κινηθούν νομικα ενάντια στο μέσον αυτό.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ δεν επιθυμω κάτι τέτοιο.

Σε ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση και συνεργασία σου.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
@Aldo, σε ευχαριστώ για το post και το ξεκαθάρισμα για την λέξη με τα 3Α. Έχω ξεκαθαρίσει τους κανόνες. Ο καθένας (και εννοώ όλους) είναι υπεύθυνος για αυτά που γράφει. Το μέσον απλά φιλοξενεί απόψεις δεν παίρνει, ούτε υιοθετεί θέσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Βρείτε κάποιο δεν έχω πρόβλημα!Αν θεωρείτε ειρωνία ή προσβολή τον διάλογο που μπορεί να μη συμφωνεί με τα λεγόμενα σας χωρίς να έχω προσβάλλει ποτέ την δουλειά σας ούτε την προσωπικότητα σας τότε πάω πάσο!!!Το ζητούμενο μετράει

Αγαπητέ @CVIAL ταπεινά θα προσπεράσω το αίτημα σου αυτή την φορά. Το λες «μαλακιες» αναφερόταν στις κατηγορίες που μου προσάπτει, δεν είπα αποκάλεσα ή χαρακτήρισα ουδέποτε τον ίδιο μαλακα ή κακό Ιατρό!

Αντιθέτως

Οι χαρακτηρισμοί: ως παρανοικος, εκβιαστης, και κατηγορίες για υιοθέτηση απατηλών μέσων με σκοπό να αποσπάσω χρηματικό ποσό από την εταιρία του Κυρίου Αναστασάκη έχουν γίνει στο μέσον όπου είσαι Διαχειριστής. ´Εχει επίσης καταγράφει δημόσια αναφορά στην Ιατρική πραγματογνωμοσύνη της ψυχικής μου υγείας από κάποιον χωρίς την συγκατάθεση μου.

Θα σου προτείνα ευγενικά να αποκαταστήσεις τα παραπάνω.
Φιλική υπενθύμιση, έχουν και άλλοι τα μέσα εκτός από τις εταιρίες να κινηθούν νομικα ενάντια στο μέσον αυτό.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ δεν επιθυμω κάτι τέτοιο.

Σε ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση και συνεργασία σου.
ΠΟΤΕ
ΠΟΤΕ
ΠΟΤΕ
Δεν σε χαρακτηρισα καπως ως ανθρωπο!!

Ειπα οτι ειναι παρανοική συμπεριφορα και ντελιριο.
Ειπα οτι θεωρω οτι ηθελες να εκβιασεις να παρεις πισω ολα τα χρηματα.
Δεν ειπα ποτε οτι πηγες να να "αποσπασεις" αλλα οτι ηθελες να στα δωσω για να μην συμβει ολο αυτο.
Φυσικα και δεν υπάρχει ΕΝΑΣ που θα συμφωνουσε οτι για 200 μοσχευματα και 3 με λαθος γωνια/φορα ή κατευθυνση αξιζε ν ακανιες δωρεαν ολοκληρη την ΜΕΤ.
Ομως, δεν ειχα καταλαβει που θα εφτανες!
(ΚΑΤΟΠΙΝ εορτης, ΜΑΚΑΡΙ να στα ειχα δωσει δλδ φιλε!!!)
Ιατρικη πραγματογνωμοσυνη ΔΕΝ γινεται εκτος ιατρειου, ειναι γελοιο.
Ως ανθρωπος που εχω ΚΑΙ γνωσεις ψυχικης υγειας, ναι, μπορω να εχω αποψη για ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ (οχι διάγνωσεις προφανως) και μιας και εσυ και ολοι οι ολοι μιλατε ελευθερα, ανοιχτα και ατιμωρητα για εμαν και "οποιον παρει ο Χαρος", υποθετω πως μπορω και εγω!
Τι, οχι?

Μπλουζα