ΟΛΗ η αλήθεια για τον φωτισμό στα ΒΙΝΤΕΟ! Αποκάλυψη ΣΟΚ!!!! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!!!

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Είδατε που γίνεστε πάλι ειρωνικός? μια ερώτηση έκανα δεν λέγεται πέσιμο!
Καμια ειρωνια. (οχι οτι αλλες φορες δεν ειμαι ειρωνικος, τι άλλο να κανω? Απροσωποι ειστε! )
Αν παρατηρησεις, ασυντονιστα αλλα σαν μασκοφορος ΟΧΛΟΣ ορμουν οι haters σε καθε ευκαιρια.
Ολοι μαζι, τυφλα, και ...αντρικεια!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Δεν νομίζω να συμπερανε απολύτως τπτ μόνος του.μηπως γράφει με προφορά μη ελληνική ο Aldo? Έλα πες το μας και αυτο..συνεχισε τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας όπως μόνο εσύ ξέρεις. Μαντικές ικανότητες αποκτούν οι πελάτες σου όπως ο Χρήστος , μετά την επέμβαση,η τις είχαν από πριν?
Κανένα ομοφοβικο σχόλιο από μεριάς μου ..δεν κατέκρινα κάτι..φαίνεται κιόλας ..εύκολα αντιληπτό.
Το να προσπαθείς να δικαιολογήσεις όμως τον εαυτό σου με φτηνές δικαιολογίες ότι μόνος του κατάλαβε από πού είναι ο aldo ...έχεις πολύ πλάκα αλήθεια..

Aldo

Well-Known Member
Κυριε Ανακριτα/οπωροπωλη, εχει απαντηθει απο τον ιδιο.
ΜΟΝΟΣ του το συμπερανε ο Χρηστος απο αυτα που εγραφε ο @Aldo

Εγω δεν σου αφησα κανενα υπονούμενο, τα καλιβιωτικα αγγουρια για το μεγεθος δεν φημιζονται? Μην εχεις την μυγα
Γιαλεγε τωρα, ομοφοβικουλι το σχολιο???
Τι ακριβώς έγραψα που είχε να κάνει με εθνικότητα/καταγωγη ;; Τι λες …

Anastasakis Hair Clinic

ναι ξέρω κάνει βάρη κιόλας…Δυνατό παλικάρι…
Παντως κρυμμενος πισω απο το μονιτορ, φοβισμενο αγορακι σε ηλικια ενηλικου αντρα να προσπαθω να κατεβασω στο επιπεδο μου αυτον που φθονω γιατι δεν καταφερα καν να πλησιασω, σιγουρα δεν ειμαι

Tetrakis

Active Member
Παντως κρυμμενος πισω απο το μονιτορ, φοβισμενο αγορακι σε ηλικια ενηλικου αντρα να προσπαθω να κατεβασω στο επιπεδο μου αυτον που φθονω γιατι δεν καταφερα καν να πλησιασω, σιγουρα δεν ειμαι
Ποιος ξέρεις το είναι ο καθένας και το επίπεδο του. Πάντως σαν και εσένα σίγουρα δεν θα ήθελα να είμαι!

shearer

Member
Δεν νομίζω να συμπερανε απολύτως τπτ μόνος του.μηπως γράφει με προφορά μη ελληνική ο Aldo? Έλα πες το μας και αυτο..συνεχισε τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας όπως μόνο εσύ ξέρεις. Μαντικές ικανότητες αποκτούν οι πελάτες σου όπως ο Χρήστος , μετά την επέμβαση,η τις είχαν από πριν?
Κανένα ομοφοβικο σχόλιο από μεριάς μου ..δεν κατέκρινα κάτι..φαίνεται κιόλας ..εύκολα αντιληπτό.
Το να προσπαθείς να δικαιολογήσεις όμως τον εαυτό σου με φτηνές δικαιολογίες ότι μόνος του κατάλαβε από πού είναι ο aldo ...έχεις πολύ πλάκα αλήθεια..
Τι ακριβώς έγραψα που είχε να κάνει με εθνικότητα/καταγωγη ;; Τι λες …
τελικά μάθαμε πως έμαθε ο Χρήστος προσωπικά στοιχεία του aldo εφόσον δεν ειχε αναφέρει κάτι σχετικό με την καταγωγή του ο aldo; Επίσης μάθαμε τελικά πως διέρρευσαν τα στοιχεία του @aeratos28 τα οποία ειχε πει ο γιατρός οτι ξέρει επειδή έκανε επέμβαση στην κλινική του με αλλο γιατρό ;

Anastasakis Hair Clinic

τελικά μάθαμε πως έμαθε ο Χρήστος προσωπικά στοιχεία του aldo εφόσον δεν ειχε αναφέρει κάτι σχετικό με την καταγωγή του ο aldo; Επίσης μάθαμε τελικά πως διέρρευσαν τα στοιχεία του @aeratos28 τα οποία ειχε πει ο γιατρός οτι ξέρει επειδή έκανε επέμβαση στην κλινική του με αλλο γιατρό ;
Ο Χρηστος ειχε απαντησει μονος του για αυτο οτι τοειχε καταλαβει απο το ονομα, μιας και λογω δουλειας κτλ κτλ.
Και στην τελικη
Τι σημασια εχει η καταγωγη του @Aldo ρε αδερφε????
Αν καποιος κανει την μ@λ@κι@ να κανει ρατσιστικο σχολιο οπως εκανε ο Χρηστος, εχει σημασια αν το σχολιο εχει ΒΑΣΗ?
Ο μ@λ@κ@2 ειναι ΠΑΝΤΑ αυτος που εκανε το σχολιο
Εχει σημασια αν ΕΙΝΑΙ ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ταδε εθνικοτητας το ...θυμα????
ΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ?
Το πιο ΑΔΙΑΦΟΡΟ θεμα για ολους θα επρεπε να ειναι η καταγωγή του @Aldo
Δεν καταλαβαινω ΓΙΑΤΙ το επαναφερετε συνεχεια!
Ειναι κατι να ντρεπεται ο @Aldo ???
Εγω θα ημουν υπερηφανος στη θεση του!
Δλδ εσυ θα ειχες προβλημα αν ειχες αλλη εθνικοτητα και ειχε μαθευτει?????
Πολυ υποπτο για ΚΡΥΦΟΡΑΤΣΙΣΜΟ μου μοιαζει απο τα ατομα που το επαναφερουν συνεχεια.

Τα στοχεια του @aeratos28 με λιγο ψαξιμο τα βρηκα εγω (δλδ ο λογιστης μου)
Αλλη ερωτηση?

aeratos28

Just aeratos
Αφήστε τα αυτά ,η ουσία είναι τα αποτελέσματα τα οποία όσα ήταν ανεξάρτητα στο φόρουμ έβγαλαν μάτια από την μεριά όμως ότι για 2.50€ + που χρέωνε και χρεώνει ,η εικόνα η τελική ήταν σχεδόν απαράδεκτη..άποψη μου.!!
Αναποδη φορά ,μειωμένη φυτρωση κτλ κτλ..γάργαρα όμως όλα ,σιγή κανονική ..
Ακούσαμε για συνεννοήσεις απόκρυψης των περιστατικών και άλλα διάφορα τέτοια ωραία..εκεί είναι το θέμα και όχι αν ξέρει τα στοιχεία μου ..τουλάχιστον πάλι καλά το είπε,για να μην λέει για ανώνυμα τρολ..γιατί τουλάχιστον εγώ,δεν είμαι τρολ ούτε hater..λέω αλήθειες και τον ενοχλούν..αλλά για τον γιατρό είμαι τρολ..χαχαχαχα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tetrakis

Active Member
Αφήστε τα αυτά ,η ουσία είναι τα αποτελέσματα τα οποία όσα ήταν ανεξάρτητα στο φόρουμ έβγαλαν μάτια από την μεριά όμως ότι για 2.50€ + που χρέωνε και χρεώνει ,η εικόνα η τελική ήταν σχεδόν απαράδεκτη..άποψη μου.!!
Αναποδη φορά ,μειωμένη φυτρωση κτλ κτλ..γάργαρα όμως όλα ,σιγή κανονική ..
Ακούσαμε για συνεννοήσεις απόκρυψης των περιστατικών και άλλα διάφορα τέτοια ωραία..εκεί είναι το θέμα και όχι αν ξέρει τα στοιχεία μου ..τουλάχιστον πάλι καλά το είπε,για να μην λέει για ανώνυμα τρολ..γιατί τουλάχιστον εγώ,δεν είμαι τρολ ούτε hater..λέω αλήθειες και τον ενοχλούν..αλλά για τον γιατρό είμαι τρολ..χαχαχαχα
Ήταν σχεδόν απαράδεκτη … Τώρα δεν είναι ;; Φίλε άνθρωπος του γιατρού είσαι…

aeratos28

Just aeratos
Τώρα δεν ξέρω ρε τυπε..αφού βλέπω πριν και μετά μόνο .τι να σου πω.? Ένα μέσα σε 3-4 χρόνια είδα ανεξαρτητο ,τον edyuser και το πρόβλημα της δοτριας του ήταν σοβαρό..για αυτό ναι εννοείται ότι δεν αξίζει καν τα λεφτά που ζήτησε στον edyuser.τα έχεις μπερδεμένα στο μυαλό σου λίγο μαζί μου ..κοιταξου στον καθρέφτη και αναρωτησου λίγο μεγάλε..δεν καταλαβαίνεις τι γραφω
Ήταν σχεδόν απαράδεκτη … Τώρα δεν είναι ;; Φίλε άνθρωπος του γιατρού είσαι…

Tetrakis

Active Member
Τώρα δεν ξέρω ρε τυπε..αφού βλέπω πριν και μετά μόνο .τι να σου πω.? Ένα μέσα σε 3-4 χρόνια είδα ανεξαρτητο ,τον edyuser και το πρόβλημα της δοτριας του ήταν σοβαρό..για αυτό ναι εννοείται ότι δεν αξίζει καν τα λεφτά που ζήτησε στον edyuser.τα έχεις μπερδεμένα στο μυαλό σου λίγο μαζί μου ..κοιταξου στον καθρέφτη και αναρωτησου λίγο μεγάλε..δεν καταλαβαίνεις τι γραφω
Μια χαρα καταλαβαίνω! Διαφημίζεις τον Αναστασάκη με τα περι βελτίωσης που λες συνέχεια. Όταν έχει περιστατικά σαν του Aldo του Jacksmith…

theoblue

Well-Known Member
Μια χαρα καταλαβαίνω! Διαφημίζεις τον Αναστασάκη με τα περι βελτίωσης που λες συνέχεια. Όταν έχει περιστατικά σαν του Aldo του Jacksmith…
Επιτέλους κάποιος λέει τα πράγματα με το όνομα τους!

aeratos28

Just aeratos
Χαχαχαχα τι διαφημίζω ρε μάν,ότι δεν ήταν ποτέ αυτό που παρουσίαζε λέω,και ότι τώρα θέλει πολλά χρόνια ακόμα με σταθερά καλα αποτελέσματα (ανεξάρτητα όμως) ,για να αποδείξει ότι είναι αυτό που λέει..ότι είναι πρόοδος ότι σταμάτησε τα στριπ που έκανε πριν που άνοιγαν σαν τον Τζόκερ λέω.αυτο σημαίνει πως τον υποστηρίζω? Και δεν είναι μόνο αυτά τα δύο που ανέφερες ,είναι και άλλα..δεν ψάχνεις καλά όμως και βιάζεσαι να μιλήσεις

JimKan1

Well-Known Member
Μολις ειδα αυτο το ωραιο story στο insta του πανου δημακη, ρε γιατρε, παλι απο τον αερα ξεκιναει η hairline? Δεν μπορουσες να την κλεισεις; Τι εγινε εκει ξεμεινες απο grafts?

IMG_2107.jpeg

Στο απολυτα αποκαλυπτικο video εδω αυτο "κρυβεται" καλα παντως.

Tetrakis

Active Member
Μολις ειδα αυτο το ωραιο story στο insta του πανου δημακη, ρε γιατρε, παλι απο τον αερα ξεκιναει η hairline? Δεν μπορουσες να την κλεισεις; Τι εγινε εκει ξεμεινες απο grafts?

Προβολή συνημμένου 66160

Tsino

New Member

Προβολή συνημμένου 66160

Νομίζω πως και στο video το βλέπεις. Δεν προσπάθησε να το κρύψει.

JimKan1

Well-Known Member
Νομίζω πως και στο video το βλέπεις. Δεν προσπάθησε να το κρύψει.
Το βιντεο ειναι 8μιση λεπτα και η μονη στιγμη που φαινεται ειναι ισα ισα στην αρχη που τον γυρναει, ενω ολο το βιντεο ειναι τραβηγμενο απο την αλλη πλευρα.

Μπλουζα