Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
@Anastasakis Hair Clinic, δικαιώθηκες από τα δικαστήρια που έτρεχες τον ασθενή;Τι να κάνω, με πιάνει το OCD.
Έλα ντε;;;; δικαιώθηκε;;;;
Οπότε έχουμε και λέμε.
1. Για να κρίνεις τον Αναστασάκη ότι δεν είναι vfm (που για μένα δεν είναι καθώς με 2.5 το graft πάω Villa), πρέπει να έχεις δει αίμα, punch κλπ κλπ κλπ. Άρα εγώ αμα πω σε 10 άτομα να αγοράσουν σήμερα μετοχή Tesla και χάσουν όλοι τα λεφτά τους αν πάει άπατη... Αν αυτά τα άτομα μετά με πουν άσχετο και προτρέψουν τον κόσμο που ξέρουν να πάει σε άλλον που ξέρει από finance είναι παράξενο γιατί δεν έχουν πτυχίο οικονομικών να με κρίνουν.
2. Σύμφωνα με το παραπάνω για να κρίνω εγώ λοιπόν αυτά εδώ κάτω, πρέπει να είμαι μάγκας, γιατί δεν έχω ακουμπήσει ποτέ punch... Είμαι μάγκας λοιπόν που λέω ότι δεν είναι vfm ο Αναστασάκης επειδή βλέπω αυτά κάτω και λέω ότι δεν είναι για 2.5 ευρώ(γνώμη μου).
3. Έχω βαρεθεί να βλέπω σε κάθε ποστ του Δόκτωρα τη φράση όλοι ξέρουν/καταλαβαίνουν. Ποιοι είναι οι όλοι; Συνήθως τέτοιο επιχείρημα λένε όσοι δεν έχουν τι να πουν. Όλοι θα έλεγαν ότι έχω δικιο.... στο μυαλό μου.
4. Άν κ. Αναστασάκη δεν σου αρέσει η ανωνυμία των φόρουμ, τράβα στα Διεθνή δικαστήρια, άλλαξε τους νόμους παγκόσμια και φέρε την απόφαση να γίνουν επώνυμα τα φόρουμ.
5. Μιλάμε πλέον η φάση είναι απλά τρολάρισμα. Το νήμα άνοιξε καθάρα για views.
Προβολή συνημμένου 66079
Προβολή συνημμένου 66077
Το αμέσως επόμενο δεν ξέρω αν είναι από τον Αναστασάκη, ας μας πει ο ίδιος!
Προβολή συνημμένου 66080
Προφανως.@Anastasakis Hair Clinic, δικαιώθηκες από τα δικαστήρια που έτρεχες τον ασθενή;
Αξιότιμε Mod, ΕΣΥ ειπες πως θα ενημερωσεις για τις προυποθεσεις σου.Δεν έχω κάποια ενημέρωση από την κλινική ακόμα, μόλις έχω προφανώς και θα ενημερώσω.
Εγώ βρίσκω αυτό το post παρακάτω άρρωστο από εγωμανία.ΠΟΥΘΕΝΑ δεν εγραψα ΤΙΠΟΤΑ απο αυτα που λες.
Μπορει αυτα τα ..ενιωσες, εγω δεν ειπα τιπιτα απο αυτα τα αστεια που γραφεις.
Αφετερου, το γεγονος οτι κανω αυτοκριτικη οτι ειμαι ο χειροτερος πωλητης το γεγονος οτι σε κανει ολοκληρο αντρα να καθεσαι να γυρνας 6-7 χρονια πισω για να βρεις επιπλοκές ή διαφωνιες με καποιους για να αποδειξεις τι ακριβως?
Οτι δεν ειμαι τελειος?
Φυσικα και δεν ειμαι!
Με 400 χειρουργεια το χρονο ΕΧΩ και επιπλοκές και αστοχιες!
Σοβαρα τωρα??
Και νομιζεις οτι εκανες καποιο κατορθωμα?
Ρε ΣΟΒΑΡΑ, καθησες ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΕΝΗΛΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ να ανακαλεσεις στα ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ θετικα που εχω ποσταρει και τα χιλιαδες που εχω στην καρριερα μου, τα 2, 3 ή 4 αρνητικα, καθησες εκανες ολοκληρο κολαζ για να ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙΣ και να με πληξεις?
να με ...επαναφερεις στην ταξη???
Εγω τουλαχιστον υπερασπιζομαι απεναντι σε ανωνυμους δειλους τον εαυτο μου.
Σε κολλημενους ατομα που καθονται κολλημενοι στο μονιτορ ψαχνοντας να κανουν ΚΟΛΑΖ για να βγουν απο πανω και να μην "τους την πει ο Αναστασακης"
Εσενα ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ποια ειναι η δικαιολογια σου???
Πω πω φιλε, αυτο ειναι αρρωστο.
Αληθεια!
Ρε ΣΟΒΑΡΑ, καθησες ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΕΝΗΛΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ να ανακαλεσεις στα ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ θετικα που εχω ποσταρει και τα χιλιαδες που εχω στην καρριερα μου, τα 2, 3 ή 4 αρνητικα, καθησες εκανες ολοκληρο κολαζ για να ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙΣ και να με πληξεις?
να με ...επαναφερεις στην ταξη???
Εγώ βρίσκω αυτό το post παρακάτω άρρωστο από εγωμανία.
Ωστόσο, είμαι άρρωστος και εγώ. Έχω OCD, PTSD και ADHD.
Προβολή συνημμένου 66081
Προφανως.
Η Διωξη Ηλεκτρονικού Εγκληματος εκανε την δουλεια της
Εννοείται ότι δεν είναι VFM. Με 2,5 € το graft. Υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές+1 στο οτι ο Αναστασακης δεν ειναι σε καμια περιπτωση Vfm. Απλα γεμιζει το φορουμ με απειρα δικα του νηματα για να το μονοπωλει και να τραβαει τα νεα μελη αφου βλεπουν μονο αυτον.
Για 3000 τριχοθυλακια με 2,50 το ενα θελει 7500 ευρω. Απορω πως καποιος τον επιλεγει οταν ξερει οτι αν παει κατι μετρια ή στραβα μπορει να εχει την αντιμετωπιση που ειδαμε παλαιοτερα σε καποια μελη.
Δεν θα ηταν πιο ωραια να ειναι πιο διακριτικη η παρουσια μιας κλινικης μεσα στο φορουμ οπως πχ της HDC που εκπροσωπει ο john john;
Ψυγείο έπρεπε να φέρει……Για την πληρέστερη ενημερωσή σας δεν έφερε, δικός μου είναι, μου τον ζήτησε και τον πήγα. Εχώ και τέτοια
Χαχαχα, θεος!Ψυγείο έπρεπε να φέρει……
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ποιος ειμαι εγω να αμφιβαλω για τις διαγνωσεις συναδελφων ειδικών?Εγώ βρίσκω αυτό το post παρακάτω άρρωστο από εγωμανία.
Ωστόσο, είμαι άρρωστος και εγώ. Έχω OCD, PTSD και ADHD.
Προβολή συνημμένου 66081
η ΔΗΕ δε δικάζει, όμως … άρα Δε σε δικαίωσε η ΔΗΕ. Άρα δεν απάντησες.Προφανως.
Η Διωξη Ηλεκτρονικού Εγκληματος εκανε την δουλεια της
Κριμα που εχεις καταντησει και εσυ τρολ ή βλεπεις δρακους παντου που γραφει Αναστασακηςη ΔΗΕ δε δικάζει, όμως … άρα Δε σε δικαίωσε η ΔΗΕ. Άρα δεν απάντησες.
Φενεται όμως σαν να απάντησες, πολύ καλό!
Ακούστε έδω, απαντήσεις που δίνει. Αλλά ντ αλλων.
Και τα λέει με τόση σιγουριά.
Επιβάλετε να φιλτράρω αυτά που λες 10 φορές, απαντάς χωρίς να απαντάς….είναι ευφυέστατο.
Πρεπει να σε διαβάζω με ΠΡΟΣΟΧΗ (το γράφω για να τα Διαβάζω ο ίδιος, όχι για τους άλλους!)
Κριμα που εχεις καταντησει και εσυ τρολ ή βλεπεις δρακους παντου που γραφει Αναστασακης
Παμε σε μαθημα Γραμματικης Ελληνικών 1ης Δημοτικού
Η Λεξη ΠΡΟΦΑΝΩΣ ειναι η απαντηση στην ερωτηση σου
σου
Η φραση " Η Διωξη Ηλεκτρονικού Εγκληματος εκανε την δουλεια της" ειναι ο τροπος που στοιχειοθετηθηκε το κατηγορητηριο που καθορισε την καταδική.
Ξανακοιμησου τωρα...
Ρε συ ποσά Διδακτορικά έχεις, ένα στις ρινικές αλλεργίες, ένα στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών … έχεις και γλωσσολογίας;Κριμα που εχεις καταντησει και εσυ τρολ ή βλεπεις δρακους παντου που γραφει Αναστασακης
σου
Η φραση " Η Διωξη Ηλεκτρονικού Εγκληματος εκανε την δουλεια της" ειναι ο τροπος που στοιχειοθετηθηκε το κατηγορητηριο που καθορισε την καταδική.
Ξανακοιμησου τωρα...
Η μεταμοσχευση σου ΔΕΝ ηταν τελεια και λυπηθηκα πολυ για αυτο!Ρε συ ποσά Διδακτορικά έχεις, ένα στις ρινικές αλλεργίες, ένα στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών … έχεις και γλωσσολογίας;
Τρολ είσαι εσυ, που λες «όλα τέλεια θα πάνε» «ΕΓΩ» «δε τολμά να σε ρωτήσω τίποτα, τα ξέρεις όλα» και μετά παίρνω τις τρίχες μου να φυτρώνουν ανάποδα στο κροταφο - και αλλες να μην φυτρώνουν καθόλου!
Αλήθεια, μήπως εσυ βλέπεις δράκους και νεράιδες μόλις βλέπεις το όνομα μου ;
Αναρωτήσου μήπως συνεχισες την μλκια με την απόπειρα να κανεις τσιφλίκι σου το νήμα μου «Όχι βέβαια» «μπορώ να σε πάω δικαστικός» κτλ …
Είχα αφήσει πίσω το πως μου έκανες την μεταμόσχευση και τις μαλακιες που έλεγες εντός και εκτός από εδώ κ δεν ασχολιόμουν.
Βλέπεις σου έσκασα και ένα σκασμό χιλιαρικα, για να μου ΛΕΣ να σταματήσω να ασχολουμε με το κροταφο μου γιατί θα αποκτήσω body dysmorphia, όταν σου είπα η τέλεια μεταμόσχευση που μου υποσχέθηκες, δεν είναι τέλεια.
Α και που είσαι, επειδή ΕΙΔΕΣ τις αιματολογικές μου μήπως λες στο κόσμο εμμέσως πως είχα πάρει MDMA ´ιατρε ;
θέλω να δω αν αυτος βρεθει και γράψει εδώ πως δεν καταδικάστηκε τι θα λες μετά.Κριμα που εχεις καταντησει και εσυ τρολ ή βλεπεις δρακους παντου που γραφει Αναστασακης
σου
Ξανακοιμησου τωρα...
Μα ενημέρωσα. Υπάρχει σχετικό ποστ.Αξιότιμε Mod, ΕΣΥ ειπες πως θα ενημερωσεις για τις προυποθεσεις σου.
Τις δικες μου ερωτησεις στις εκανα και αναμενω απαντηση ή συζητηση οποτε θες!
Γιατρε ο @Aldo μιλησε και για αναποδη φυτρωση στον κροταφο. Ισχυει;Ο δεξιος κροταφος ειχε περιπου 10% απωλεια μοσχευματων.
Λεφτά ;;Η μεταμοσχευση σου ΔΕΝ ηταν τελεια και λυπηθηκα πολυ για αυτο!
Ο δεξιος κροταφος ειχε περιπου 10% απωλεια μοσχευματων.
Σου προτεινα να στο αποκαταστησω και ΔΗΘΕΝ ειχες χασει την εμπιστοσυνη σου και προτιμησες απλα να προσπαθεις να μου προκαλεσεις επαγγελματικη βλαβη για ενα πολυ ευκολα επιδιορθωσιμο προβλημα που συμβαινει στο καθε ιατρο, το ειδαμε πως συνεβη και στον Δρ. Λορετζο, οπως θα σου πει και ο @CVIAL
Ειμαι ΒΕΒΑΙΟΣ οτι ΟΛΑ αυτα τα εκανες για να ΕΚΒΙΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ (το 90% μιας το οντως το 10% δεν φυτρωσε!) Δ Ω Ρ Ε Α Ν.
Οταν ειδες οτι αυτο ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ και στο ξεκαθαρισα, αρχισες τον ΠΟΛΕΜΟ.
ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!
Και οντως εκανες ζημια.
Παρακατω πως ΗΣΟΥΝ και τι αποτελσμα ειχες με 2500 τριχοθυλακια λεπτη τριχα.
Body Dysmorphic Disorder πραγματι ειχες την τελευαται φορα πολλα major & minor criteria αλλα δεν ειναι της ειδικοτητας μου η διαγνωση.