bobby
Well-Known Member
Όχι ρε συ ότι έφερε και παγοκύστες από Ισπανία..Ποιός το έγραψε;
Όχι ρε συ ότι έφερε και παγοκύστες από Ισπανία..Ποιός το έγραψε;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Στο νήμα του Bobby ειχαν ειπωθεί πολλά από Ανάστ για Λορετζο και vice versaΔεν τα έχω δει αυτό το ποστ, αυτά γράφτηκαν όσο έλειπα από το φόρουμ. Δεν υπήρχε τέτοιο πράγμα όσο ήμουν εγώ εκεί (παγοκύστες). Χρησιμοποιούσε το μηχάνημα συνεχούς ψύξης που αναφέρεται και υπήρχε δυσκολία στην χρήση του (ήμουν παρών όταν προσπαθούσαν να το ρυθμίσουν για να κρατήσουν σταθερή την θερμοκρασία, μάλιστα κάποια στιγμη όταν παραέπεσε η θερμοκρασία τοποθετήθηκε σελοφαν από κάτω σαν μονωτικό για να κρατηθεί η θερμοκρασία πιο ψηλά). Στην Ισπανία χρησιμοποιεί μόνο ψυγείακια οπότε αν υπήρχε ψυγειο δεν θα χρειαζόταν τίποτα από όλα αυτά.
Τελευταία λέξη της τεχνολογίας ένα πράγμα…..Δεν τα έχω δει αυτό το ποστ, αυτά γράφτηκαν όσο έλειπα από το φόρουμ. Δεν υπήρχε τέτοιο πράγμα όσο ήμουν εγώ εκεί (παγοκύστες). Χρησιμοποιούσε το μηχάνημα συνεχούς ψύξης που αναφέρεται και υπήρχε δυσκολία στην χρήση του (ήμουν παρών όταν προσπαθούσαν να το ρυθμίσουν για να κρατήσουν σταθερή την θερμοκρασία, μάλιστα κάποια στιγμη όταν παραέπεσε η θερμοκρασία τοποθετήθηκε σελοφαν από κάτω σαν μονωτικό για να κρατηθεί η θερμοκρασία πιο ψηλά). Στην Ισπανία χρησιμοποιεί μόνο ψυγείακια οπότε αν υπήρχε ψυγειο δεν θα χρειαζόταν τίποτα από όλα αυτά.
Κάποια από αυτά τα γκραφτ (μου) αποδήμησαν εις Κύριον λογω της state of the art ψύξης…… Όταν έρθω για την verified θα δούμε πόσα….Δεν ξέρω τι έχει λεχθεί, εγώ ξέρω τι είδα γιατί ήμουν σε όλες τις μμ παρών. Έψαξα και βρήκα και φώτο, το μηχάνημα είναι αυτό, βλέπετε τα graft και βλέπετε και το φιλμ σιλικόνης κάτω από τα δισκάκια που περιέγραψα όταν η θερμοκρασία έπεσε αρκετά. Στην Ισπανία όλα αυτά τα δισκάκια είναι μέσα σε ψυγείο και βγαίνουν μόνο όταν πρέπει να τοποθετηθούν.
Προβολή συνημμένου 66123
Ηταν η Grace εκεί την τελευταία φορα?Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, το μηχάνημα είναι μηχάνημα σημασία έχει ο χειρισμός του. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν λάθος της Grace που ακούμπησε το δισκάκι στα όρια του μηχανήματος και εκεί η θερμοκρασία στο τμήμα που ήταν στο όριο ήταν διαφορετική. Προφανώς η βέλτιστη λύση είναι ένα ψυγείο αφού εκεί τέτοια λάθη δεν μπορούν να γίνουν.
Aνεξαρτητα αξιοπιστιας και ειλικρινιας σαν το δικο σου σου κανουν?????Ρε συ doctor;
Συγνώμμη δηλαδή αλλά:
Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση πέρα:
-Δεν καταλαβαίνεις
-Κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις
-Πετάς σκόπιμα και μόνιμα την μπάλα στην εξέδρα όταν όλα τα θέματα έχουν απαντηθεί πολλάκις.
Ποιό αποτέλεσμα ρε άνθρωπε,κατάλαβε το δεν μας ενδιαφέρουν αυτά που ποστάρεις θέλουμε ανεξάρτητα με όρους φόρουμ πόσες φορές θα το πούμε να το καταλάβεις?
Τι να σχολιάσουμε χωρίς στοιχεία να λέμε καλό κακό τέλειο?
Άκρα του τάφου σιωπή θα υπάρχει πάντα,βάλε και άκουσε το μουσικό κομμάτι αν ξέρεις το epitaph του King Crimson να το εμπεδώσεις αυτή την τραγουδάρα.
Αυτό θέλεις εσύ,εκεί να μένει η κριτική δε θέλεις να διεισδύσουμε στα ενδότερα όσοι γνωρίζουν τέλος πάντων.
Για αυτό δε γράφει κανείς στα νήματα σου να πούμε τι ?
Τόσο δυσνόητο είναι ή επίτηδες πραγματικά το κάνεις?
Ποιούς λες δεν κράξαμε?
Όλους τους έχουμε κράξει και αυτό από ανεξάρτητα μέλη που έχουν κάνει παρουσίαση γιατί δεν έχουν όπως εσύ βίντεο οι άλλες κλινικές.
Για αυτό.
Ακόμα και το ιερό τότεμ του φόρουμ τον Ισπανό του τα έχουμε σούρει για διάφορα θέματα επειδή έχουμε πλήρη στοιχεία.
Έγινε κατανοητό τώρα?
Όχι δεν μας ενδιαφέρει(καλό θα ήταν)να έχουν τέτοια βίντεο σαν τα δικά σου και ούτε τους ενδιαφέρει και αυτούς επίσης τις κλινικές εννοώ.
Είτε βγάζουν σκατά αποτελέσματα όπως λες είτε όχι πήγαινε από εκεί να μάθεις.
Στο λέω εγώ μετά βεβαιότητας τουλάχιστον για το δικό μου γιατρό που έκανα τις μμ δεν τον ενδιαφέρει κυριολεκτικά όχι γιατί δε θέλει ασθενείς-πελάτες αλλά ναι δεν έχει το χρόνο και έχει άλλη προσέγγιση δεν τον ενδιαφέρει τι δεν καταλαβαίνεις?
Ούτε την ιστοσελίδα του δε φτιάχνει κακώς αλλά έτσι είναι όποιος θέλει από κοντά σου λέει,όταν παίρνεις τέτοιες αποφάσεις σοβαρές δε στηρίζεσαι σε βίντεο και φώτο κλινικής.
Πας από κοντά να σου δείξει τους ασθενείς σε όλα τα στάδια και να σε φέρει και σε επαφή.
Όλοι ελεύθεροι είναι να ποστάρουν τις μμ τους και δεν επεμβαίνει καθόλου κάντε ότι θέλετε τους λέει.
Διαφήμιση η δυσφήμιση του κάνουν αναλόγως το αποτέλεσμα αλλά συμπέρασμα βγαίνει άνετα.
Καλύτερα να έβαζες 10 ανεξάρτητα καθαρά παρά αυτό το πράγμα,για αυτό και το φόρουμ έχει καταντήσει αηδία μπαίνεις μέσα και βλέπεις μόνο εσένα και κανέναν άλλον.
Και αναλώνονται όλοι 4 χρόνια τώρα και ασχολούνται με εσένα αντί να ποστάρουν άλλα περιστατικά που έχουν γίνει αλλά δεν θα μπορέσουν να τα παρουσιάσουν σωστά αφού εσύ υπάρχεις μέχρι και στον ύπνο τους.
Εδώ εσύ υπηρετεις την κοινότητα δεν σε υπηρετούν και πρέπει να σέβεσαι τους κανόνες και να υποκύπτεις,αν δε σου αρέσει που δε σου αρέσει ελεύθερος είσαι και τα σκυλιά δεμένα αφού έχεις 400 χειρουργεία το χρόνο τι μας θέλεις εμάς?
Άχρηστοι haters είμαστε που σκοπό της ζωής μας βάλαμε να σε καταστρέψουμε
Και η dhi 2-3 χειρουργεία τη μέρα έχει δεν την ενδιαφέρει να είναι εδώ μέσα όπως και ο Βεκρής.
Πάω για ποτό με σύγχησες τώρα.
Στην περίπτωση του Bobby ναιΗταν η Grace εκεί την τελευταία φορα?
Καταρτισμένε Ιατρέ- άριστε πωλητή δεν έχει περιστατικό σήμερα η το team κάνει το χειρουργείο ;Aνεξαρτητα αξιοπιστιας και ειλικρινιας σαν το δικο σου σου κανουν?????
Εχει τοσο χρονο ο @CVIAL ????
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εισαι σε ντελιριο.Μιλάς σαν να με πλήρωσες… ΕΓΩ σε πλήρωσα και έχω κάθε δικαίωμα να σου υπενθυμίζω ότι αυτά που έκανες δεν αποδώσανε την τέλεια μεταμόσχευση που βροντοφωνάζεις ακόμα και σήμερα!!!!!
Πολύτριχα στα τεμποραλς σε φορά αλλά ντ αλλων, αλήθεια θεώρησες ότι είναι οκ να μπαίνω όποτε γουστάρεις εσυ για χειρουργείο γτ απλα δε σου βγήκανε ;
Μειωμένη φυτρωση γενικά που ο μαμισιος λόγος μου είναι >2.5 λόγος ενω τα φυτρωμένα (στο καλό κροταφο 1.9λογος) ενώ δεξιά είναι σχεδόν κενός;
Είσαι θρασύς, με μια απαίσια τοξική συμπεριφορά που το πρωί μου έλεγες ότι έχω παραισθήσεις και βλέπω δράκους( είμαι εξαρτημένος ; Έχεις δει κάτι στις εξετάσεις αίματος μου που είχες πρόσβαση ως γιατρός ;
Υπονοείς ότι είμαι ψυχικά ασταθής ; Και όλα αυτά δημόσια ως εταιρία/ μεγαλογιατρός αλλά κατά τα αλλά δεν έχεις την ειδικότητα;;
Και λίγα σου είπα, έλα μην ακούσεις αυτά που σου αξίζουν πραγματικά.
Εγώ μόνο βλάβη βλέπω να μου προκαλεί όλο αυτό!
Έπειτα είπες ψέμματα ότι σου ζήτησα χρήματα και μα και μου..
Εσυ ο ίδιος μου είπες ότι ηχογράφησες όταν έπαιζες στο κινητό σου … και το έφερες προς την κατεύθυνση μου!
Και έπειτα με εγκαλείς, επειδή η αντίδραση μου δεν είναι στα μέτρα που θα ήθελες εσυ ;;
Είσαι σίγουρος πως δεν έχεις ηχογραφήσει ποτέ κανεναν;
Έαν ήθελα λεφτά όπως λες γιατί ΔΕΝ δέχτηκα την ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ να συνεργαστούμε;;
(εαν το επιθυμείς μπαίνουμε στο δια ταύτα κ εδώ)
Θεωρείς ότι έχω δόλο, σε εκβιάζω, και προσπαθώ να αποκομίσω χρήματα ;
Πήγαινε σε οποίο δικαστήριο θέλεις!
Είμαι μέλος της κοινότητας του φόρουμ, μου ζητήθηκε να παρουσιάσω την εμπειρία μου και αυτό έκανα.
Όταν άρχισες τις προσβολές και μοιράστηκες προσωπικα στοιχεία, ονόματα καταγωγές κτλ με άλλους. Απλά έχασες ότι σεβασμό σου είχε απομείνει, εσυ το έκανες όχι εγώ …
Καμία βεντέτα, σου ζήτησα να μην γράφεις στα νήματα μου και εσυ απλά με ειρωνεύτηκες. Μην απορείς που γράφω και εγώ στα δικά σου νήματα !!
Υ.Γ σου έγραψα προχθές εαν θέλεις να μπούμε στο backstage των προθέσεων σου, σε αυτά που ζήταγες, στις προτροπές σου για το τι να γραφτεί και σε ποιους - Δε μαθαίνεις με τίποτα.
Ποσο χρονων εισαι?Καταρτισμένε Ιατρέ- άριστε πωλητή δεν έχει περιστατικό σήμερα η το team κάνει το χειρουργείο ;
Κοντα στα δικά σου χρόνια . Και ψηλότερος νομίζωΠοσο χρονων εισαι?
Χρόνο πολύ δεν έχω και το ξέρετε. Αλλά για αυτή την περίπτωση θα το κάνω και μάλιστα τα κάθε νήμα από την αρχή μέχρι το τέλος δεν θα είναι πάνω από 5 σελίδες.Aνεξαρτητα αξιοπιστιας και ειλικρινιας σαν το δικο σου σου κανουν?????
Εχει τοσο χρονο ο @CVIAL ????
Την ωρα της τοποθετησης υπηρχανΔεν τα έχω δει αυτό το ποστ, αυτά γράφτηκαν όσο έλειπα από το φόρουμ. Δεν υπήρχε τέτοιο πράγμα όσο ήμουν εγώ εκεί (παγοκύστες). Χρησιμοποιούσε το μηχάνημα συνεχούς ψύξης που αναφέρεται και υπήρχε δυσκολία στην χρήση του (ήμουν παρών όταν προσπαθούσαν να το ρυθμίσουν για να κρατήσουν σταθερή την θερμοκρασία, μάλιστα κάποια στιγμη όταν παραέπεσε η θερμοκρασία τοποθετήθηκε σελοφαν από κάτω σαν μονωτικό για να κρατηθεί η θερμοκρασία πιο ψηλά). Στην Ισπανία χρησιμοποιεί μόνο ψυγείακια οπότε αν υπήρχε ψυγειο δεν θα χρειαζόταν τίποτα από όλα αυτά.
προσπαθούσαν να το ρυθμίσουν για να κρατήσουν σταθερή την θερμοκρασία
Και σιγουρα πιο μυωδης, μορφωμενος, ομορφος, πλουσιος, καταξιωμενος και εξυπνος.Κοντα στα δικά σου χρόνια . Και ψηλότερος νομίζω
Για αυτό είπα σε κάθε περιπτωση ότι είναι σφάλμα Λορέντζο. Τα μέσα βέβαια δεν ήταν υπέρ μας.Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, το μηχάνημα είναι μηχάνημα σημασία έχει ο χειρισμός του. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν λάθος της Grace που ακούμπησε το δισκάκι στα όρια του μηχανήματος και εκεί η θερμοκρασία στο τμήμα που ήταν στο όριο ήταν διαφορετική. Προφανώς η βέλτιστη λύση είναι ένα ψυγείο αφού εκεί τέτοια λάθη δεν μπορούν να γίνουν.