ΟΛΗ η αλήθεια για τον φωτισμό στα ΒΙΝΤΕΟ! Αποκάλυψη ΣΟΚ!!!! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!!!

gregkont13

Verified MM member
Γιατρε ο @Aldo μιλησε και για αναποδη φυτρωση στον κροταφο. Ισχυει;
δες το νημα του aldo. Υπήρχε αν θυμάμαι λάθος φορά αλλα και πολύτριχα στον κρόταφο. Όχι μόνο μειωμένη φύτρωση. Ανέφερε όμως το Λορέτζο ο δόκτωρας λες ήταν το ίδιο πρόβλημα.....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gregkont13

Verified MM member
Λεφτά ;;
Δεν είμαστε το ίδιο μαν!
Άμα έχεις καπου απόδειξεις ότι σου ζήτησα χρήματα ή έστω και να έκανα νύξη για χρήμα, ανέβασε τες εδώ. ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΜΟΥ/ και την ηχογράφηςη που έκανες χωρίς να με ρωτήσεις όταν μιλήσαμε!!
Σεβασου τα χρόνια σου και τα πτυχία σου και μην λες άλλες μαλακιες, αλλά δε το έχεις και σε τίποτα να ξεφτιλίζεσαι.

Σου είπα δεν είμαστε το ιδιο, ΕΣΥ είσαι αυτό που είσαι!!!
Βγες από τις σκιές, ΤΡΟΛ

ΤΟ ΤΥΠΟ ΕΔΩ ΔΕ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ!!!
ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΑ.

ΔΕ ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ, ΑΥΤΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΧΡΗΜΑ.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!

ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ.

#AnastasakisHairClinic den Einai value for Money
#Arnhtikh empeiria AnastasakisHairClinic
ΩΧ αμάν! Από ότι δείχνει δεν είναι μόνο φορουμίτες, άπλυτοι, χοντροί, αγύμναστοι σαν γυναίκες, άντρες με τσαπόνυχτα και fake καδένες versace αυτοί που τα έχουν με τον doctor επειδή είναι τοξικοί, ανώνυμοι, θρασύδειλοι και δεν έχουν τα λέφτα να πάνε στον Αναστασάκη να νιώσουν την ΓΛΥΚΑ της καλύτερης μμ στην Ελλάδα!

Είναι και πελάτες του με όνομα που έχουν θέμα μαζί του :)

vlafo

Well-Known Member
ΩΧ αμάν! Από ότι δείχνει δεν είναι μόνο φορουμίτες, άπλυτοι, χοντροί, αγύμναστοι σαν γυναίκες, άντρες με τσαπόνυχτα και fake καδένες versace αυτοί που τα έχουν με τον doctor επειδή είναι τοξικοί, ανώνυμοι, θρασύδειλοι και δεν έχουν τα λέφτα να πάνε στον Αναστασάκη να νιώσουν την ΓΛΥΚΑ της καλύτερης μμ στην Ελλάδα!

Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεστε "αλαλάζοντα κύβδαλα" και ωρύεστε, κάθε φορά που ενας τυχάρπαστος γράφει κάπου,κάτι?

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού

Δυο
Συγκεκριμενου τυπου

aeratos28

Just aeratos
Εδώ με το μήνυμα αυτό,δεν σε βλέπω ζωηρό..δεν απαντάς κάτι..
Ηχογραφούσες τον πελάτη σου για ποιο λόγο?? .
Τον κατηγορήσες ότι προσπάθησε να πάρει λεφτά πίσω ?
Ανέβασε το ηχητικό,έχεις την άδεια του
Λεφτά ;;
Δεν είμαστε το ίδιο μαν!
Άμα έχεις καπου απόδειξεις ότι σου ζήτησα χρήματα ή έστω και να έκανα νύξη για χρήμα, ανέβασε τες εδώ. ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΜΟΥ/ και την ηχογράφηςη που έκανες χωρίς να με ρωτήσεις όταν μιλήσαμε!!
Σεβασου τα χρόνια σου και τα πτυχία σου και μην λες άλλες μαλακιες, αλλά δε το έχεις και σε τίποτα να ξεφτιλίζεσαι.

Βγες από τις σκιές, ΤΡΟΛ

ΤΟ ΤΥΠΟ ΕΔΩ ΔΕ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ!!!
ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΑ.

Δυο
Συγκεκριμενου τυπου

Anastasakis Hair Clinic

Εδώ με το μήνυμα αυτό,δεν σε βλέπω ζωηρό..δεν απαντάς κάτι..
Ηχογραφούσες τον πελάτη σου για ποιο λόγο?? .
Τον κατηγορήσες ότι προσπάθησε να πάρει λεφτά πίσω ?
Ανέβασε το ηχητικό,έχεις την άδεια του
Μονο οι ψυχασθενεις κανουν τετοια πραγματα.
Αναζητησε αλλους τετοιους υπανθρωπους.

ΑΝ ηξερες να διαβαζεις εγραψα οτι:
Ειμαι ΒΕΒΑΙΟΣ οτι ΟΛΑ αυτα τα εκανες για να ΕΚΒΙΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ (το 90% μιας το οντως το 10% δεν φυτρωσε!) Δ Ω Ρ Ε Α Ν.

Ειναι η αποψη μου

theoblue

Well-Known Member
Οταν ειδες οτι αυτο ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ και στο ξεκαθαρισα, αρχισες τον ΠΟΛΕΜΟ.
Απο αυτο το αποσπασμα ομως φαινεται οτι συμφωνα με τον γιατρο υπηρξε συζητηση περι επιστροφης χρηματων, κατι το οποιο ο @Aldo αν καταλαβαινω καλα, το αρνειται κατηγορηματικα.

gregkont13

Verified MM member

Ειμαι ΒΕΒΑΙΟΣ οτι ΟΛΑ αυτα τα εκανες για να ΕΚΒΙΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ (το 90% μιας το οντως το 10% δεν φυτρωσε!) Δ Ω Ρ Ε Α Ν.

Ειναι η αποψη μου
τον ηχογραφούσες παράνομα;

aeratos28

Just aeratos
Ακόμα γιατρέ ,θεωρείς,ότι θεωρεί ως πρόβλημα το 10% που δεν φύτρωσε?? Για ανάποδες φορές στα τεμποραλς λέει κατά βάση ο άνθρωπος ,+ τη μειωμένη φυτρωση κτλ...το οποίο δείχνει,πως σε καμία περίπτωση το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την τιμή που πλήρωσε..και αφού λες πως οκ ,όλα καλά μόνο φυτρωση δεν είχε,τότε γτ λέει πως τον έβαλες να σταματήσει την παρουσίαση?? Γτ δεν ήθελες να συνεχίσει να δείχνει τι και πώς εδώ στο φόρουμ? Ισχύει η όχι,ότι του είπες να σταματήσει την παρουσίαση?

Ειναι η αποψη μου

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

gregkont13

Verified MM member
@Anastasakis Hair Clinic έχεις κάποιο πρόβλημα όρασης ή γλώσσας;

Panos1982

Well-Known Member
Γιατρε αληθεια τωρα ,

Ωρες ωρες νομιζω οτι απλα την βρισκεις με το να δημιουργεις εντασεις, πραγματικα δεν εξηγειτε αλλιως.

Δηλαδη εκατσες εκανες ολοκληρο βιντεο για να μας πεισεις οτι το σκοταδι που εχει στο βιντεο ειτε σε φωτο παρουσιασεων δεν ειναι δικο σου προβλημα ???

Ρε εσυ γιατρε , εδω ειναι ενας επαγγελματιας γιατρος μμ , συναδελφος σου , απ αυτους τους Τουρκους που λες να τους αποφευγουμε γιατι ειναι σκαρτοι κλπ....

κοιτα σε παρακαλω τι χωρο εχει για τις φωτογραφησεις του

462547803_1107055210933746_7357771533820312298_n.jpg

ειναι κι αυτος με κλειστες κουρτινες ναι .... αλλα εχει παρει 2 προβολεις τεραστιους βαζοντας του σε γωνια 45 μοιρων πανω απ το κεφαλι του ασθενους που θα φωτογραφηθει ετσι ωστε να ειναι σωστα φωτισμενο το αποτελεσμα και στο πριν και στο μετα.
Στην συγκεκριμενη κλινικη τυχαινει να εχω παει για επεμβαση και να ειμαι πελατης της ναι.
Ετσι κανουν οι επαγγελματιες γιατρε , ετσι κανουν αυτοι που δεν θελουν να εξαπατουν και να ωραιοποιουν γιατρε.
Δεν περιμενουν να δουν αν εχει ηλιο , αν εχει φεγγαρι, αν εχει συνεφια αν ειναι πρωι αν ειναι βραδυ ή αν ειχε παλιοκαιρο την μερα που σε γνωρισα.
Απλα εξοπλιζουν σωστα τον χωρο τους για να μπορουν να σου παρεχουν top class υπηρεσιες σε ολα τα σταδια ΑΚΟΜΑ και σε αυτο της φωτογραφησης.

Αλλα εδω τωρα εχουμε παλι ηταν απογευμα κ ο ηλιος εδυσε και δεν φταιω εγω......
και κανω και βιντεο κιολας για να σας το αποδειξω !

Ποσο κομπογιανιτικα σου φαινονται ολα αυτα πραγματικα τωρα μιλαω .
5 χρονια σου λεμε δεν ανεβαζεις σωστους φωτισμους σε βιντεο και φωτο και συνεχιζεις να παιζεις την ιδια κασετα.
Ειλικρινα υποβιβαζεις τον εαυτο σου και εμας με ολο αυτο.

Ειναι δυνατον να ανεβαζεις εξελιξη με τετοιο φωτισμο οπως απο κατω ?
467476242_556241827115003_1914328688789650538_n.jpg

Ρε γιατρε χωρις παρεξηγηση , ο ανθρωπος ειναι υποφωτισμενος εντελως, δηλαδη αν σεβεσαι τον εαυτο σου και το αποτελεσμα σου και τον χρονο που εφαγες γι αυτον τον ασθενη ειλικρινα γαμησε το μην ανεβαζεις καθολου ρε εσυ την εξελιξη κατω απ αυτες τις συνθηκες,
υποβιβαζεις την δουλειας σου ρε εσυ. Δηλαδη να εχεις ενα ωραιο αποτελεσμα και να το κρυβεις ετσι μεσα εκει ? υποβιβαζεις την αξια του ετσι με αυτο που κανεις το καταλαβαινεις ?

Υπαρχει περιπτωση ενας γιατρος που εχει κεντησει πανω σε ενα κεφαλι κι εχει δημιουργησει ενα αριστουργημα να κατσει να το χαντακωσει με ενα τετοιο βιντεο παρουσιασης μες το σκοταδι ?? ΑΝ σεβοσουνα πραγματικα την δουλεια που εκανες θα επερπε να ειχες βαλει φως,
αν σεβεσαι και εμας που μας το παρουσιαζεις κ δεν θεωρεις οτι μιλας σε αμοιβαδες θα επρεπε σαν επαγγελματιας αντι να φτιαχνεις βιντεακια με δικαιολογιες οτι φταιει ο κακος καιρος του νοεμβρη να ειχες σαν κορυφαιος γιατρος οπως θελεις να αποκαλεισε, φτιαξει τον χωρο φωτογραφησεις και βιντεο οπως ο Τουρκος συναδελφος σου και να μη κρυβεσαι πισω απ το σκοταδι. Ελεος δλδ.

Μετα φταιμε εμεις που ειμαστε πολεμιοι σου ρε γιατρε ,

δηλαδη δες το παιδακι που καθεται μες το σκοταδι και κανε αυτοκριτικη ρε εσυ πραγματικα κ σκεψου ( ειναι αυτες συνθηκες για να προχωρησω σε παρουσιαση ή θα εκτεθω ?? )) σκεψου το και απαντησε μονος σου στον εαυτο σου,
γιατι αν σου πουμε οτι το κανεις σκοπιμα για να ωριαοποιησεις το αποτελεσμα και να διαστρευλωσεις την πραγματικη εικονα του ασθενους θα μας πεις οτι εχουμε προβλημα μαζι σου, ωραια δεν εχουμε προβλημα αλλα σεβασου μας ρε φιλε κι εμας κι εσενα και την δουλεια σου και ανεβασε το οπως πρεπει κ φερσου σαν επαγγελματιας επιτελους οπως κανουν τοσοι κ τοσοι !!!

Ο λορεντζο ηταν τουριστας στη κλινικη σου κ παρ ολα αυτα αγγαρεψε το cvial και πηγε κ του εφερε ενα προβολεα,

Εσυ 5 χρονια τωρα σου λεμε για τις υποφωτισμενες φωτο και 5 χρονια ακουμε για τον κακο μας τον καιρο το φεγγαρι το χλωμο
και την συνεφφιασμενη κυριακη.,
Μετα αμα σε λεμε παπατζη φταιμε εμεις.

Οργανωσου γιατρε.

Και θα πω και κατι αλλο εδω,
εγω αυτο που παρατηρω ειναι η διαφορα νοοτροπιας οσο αφορα την εξελιξη,

εδω βλεπουμε εναν λορενζο που με το π ειδε ενα προβλημα αμεσως κινητοποιηθηκε για να το επιλυσει κ το επελυσε αρα προοδευσε ,
και απ την αλλη βλεπουμε εναν κλασσικο ελληνα γιατρο που εχει ενα προβλημα , και δεν υπαρχει μετα απο 5 χρονια καμμια εξελιξη,
συνεχιζει να υπαρχει το προβλημα και παιζουμε κρυφτο γυρω γυρω απ αυτο, κοιταξτε διαφορα νοοτροπιας,
γιατι η ιδια σταση θα υπαρχει και στα υπολοιπα κομματια της διαδικασιας της επεμβασης ,
αυτο ειναι ενα δειγμα της νοοτροπιας που ακολουθει ο καθε ανθρωπος, και πρεπει να ληφθει υπ οψιν και γι αυτο το αναφερω.

Δεν ειναι τυχαιο οτι οι Ελλαδα ειναι ακομα πολυ πισω στις μμ κ σε πολλους τομεις γνεικοτερα, αυτη η νοοτροπια που εχει κι ο γιατρος εδω αυτη ειναι που μας κραταει να ειμαστε εδω π ειαμαστε και γι αυτο ολοι οι αλλοι στο εξωτερικο εχουν προοδευσει,
γιατι δε κρυβονται πισω απ το καθε προβλημα απλα προχωρανε μπροστα κ εξελισονται ,
εδω εχουμε συνεφιασμενη κυριακη !

Τελευταία επεξεργασία:

Anastasakis Hair Clinic

Λεφτά ;;
Δεν είμαστε το ίδιο μαν!

Βγες από τις σκιές, ΤΡΟΛ

Δεν θα κρινω αυτα που γραφεις οπως πραγματικα σου αξιζει.

Θα απαντησω μονο σε αυτα που γραφεις

Ηχογραφηση μπορει να εχεις ΕΣΥ και μπερδευεσαι.
Ισως να μπερδευεσαι επειδη ενα ΗΧΗΤΙΚΟ μυνημα που σου ειχα στειλει, στην μανια σου επανω για τα 200 μοσχευματα που δεν φυτρωσαν ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ μοιραστηκες με καποιους εδω μεσα.
ΞΕρεις ποιοι ειναι, ξερουν και αυτοι, καποιοι μου το εχουν πει και εμενα. (Απλα δεν θα το καταθεσουν αν κληθουν... Μαλλον δλδ...)

Εγω δεν εχω ηχογραφησει ποτε και κανεναν, και ειδικα εσενα δεν καταλαβαινω ΓΙΑΤΙ να το σκεφτω ΚΑΝ.
Αφου ΔΕΝ εχει καμια σημασια ΤΙ συνεβη, που σε καθε ευκαιρια εχω αποδεχθει την απωλεια καποιων μοσχευματων.
Δεν ειναι θεμα ουτε αλήθειας ουτε δικαιοσυνης

Σημασια εχει ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ
Και εξαιτιας αυτων των ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΣΟΥ συμπεριφερεσαι αρχικα με τοξικο τροπο και πλεον υβριστικα και παρανομα.

Μια ΒΕΝΤΕΤΑ που φαινεται υπερβολικη για 200 μοσχευματα σε οποιον την διαβασει!
Αλλα ΚΑΘΟΛΟΥ υπερβολικη αν ΟΛΑ εχουν γινει για να ζητησει/εκβιασει καποιος τα λεφτα του πισω και να εχει βαλει 2200 μοσχευματα δωρεαν και 200-300 αν θες, που δεν φυτρωσαν!
Πολυ εξυπνο θα ηταν!

Τελευταία επεξεργασία:

Anastasakis Hair Clinic

Γιατρε αληθεια τωρα ,

Ωρες ωρες νομιζω οτι απλα την βρισκεις με το να δημιουργεις εντασεις, πραγματικα δεν εξηγειτε αλλιως.

Δηλαδη εκατσες εκανες ολοκληρο βιντεο για να μας πεισεις οτι το σκοταδι που εχει στο βιντεο ειτε σε φωτο παρουσιασεων δεν ειναι δικο σου προβλημα ???

Ρε εσυ γιατρε , εδω ειναι ενας επαγγελματιας γιατρος μμ , συναδελφος σου , απ αυτους τους Τουρκους που λες να τους αποφευγουμε γιατι ειναι σκαρτοι κλπ....

Προβολή συνημμένου 66099

ειναι κι αυτος με κλειστες κουρτινες ναι .... αλλα εχει παρει 2 προβολεις τεραστιους βαζοντας του σε γωνια 45 μοιρων πανω απ το κεφαλι του ασθενους που θα φωτογραφηθει ετσι ωστε να ειναι σωστα φωτισμενο το αποτελεσμα και στο πριν και στο μετα.
Στην συγκεκριμενη κλινικη τυχαινει να εχω παει για επεμβαση και να ειμαι πελατης της ναι.
Ετσι κανουν οι επαγγελματιες γιατρε , ετσι κανουν αυτοι που δεν θελουν να εξαπατουν και να ωραιοποιουν γιατρε.
Δεν περιμενουν να δουν αν εχει ηλιο , αν εχει φεγγαρι, αν εχει συνεφια αν ειναι πρωι αν ειναι βραδυ ή αν ειχε παλιοκαιρο την μερα που σε γνωρισα.
Απλα εξοπλιζουν σωστα τον χωρο τους για να μπορουν να σου παρεχουν top class υπηρεσιες σε ολα τα σταδια ΑΚΟΜΑ και σε αυτο της φωτογραφησης.

5 χρονια σου λεμε δεν ανεβαζεις σωστους φωτισμους σε βιντεο και φωτο και συνεχιζεις να παιζεις την ιδια κασετα.

Προβολή συνημμένου 66101

Ρε γιατρε χωρις παρεξηγηση , ο ανθρωπος ειναι υποφωτισμενος εντελως, δηλαδη αν σεβεσαι τον εαυτο σου και το αποτελεσμα σου και τον χρονο που εφαγες γι αυτον τον ασθενη ειλικρινα γαμησε το μην ανεβαζεις καθολου ρε εσυ την εξελιξη κατω απ αυτες τις συνθηκες.

Υπαρχει περιπτωση ενας γιατρος που εχει κεντησει πανω σε ενα κεφαλι κι εχει δημιουργησει ενα αριστουργημα να κατσει να το χαντακωσει με ενα τετοιο βιντεο παρουσιασης μες το σκοταδι ?? ΑΝ σεβοσουνα πραγματικα την δουλεια που εκανες θα επερπε να ειχες βαλει φως,
αν σεβεσαι και εμας που μας το παρουσιαζεις κ δεν θεωρεις οτι μιλας σε αμοιβαδες θα επρεπε σαν επαγγελματιας αντι να φτιαχνεις βιντεακια με δικαιολογιες οτι φταιει ο κακος καιρος του νοεμβρη να ειχες σαν κορυφαιος γιατρος οπως θελεις να αποκαλεισε, φτιαξει τον χωρο φωτογραφησεις και βιντεο οπως ο Τουρκος συναδελφος σου και να μη κρυβεσαι πισω απ το σκοταδι. Ελεος δλδ.

δηλαδη δες το παιδακι που καθεται μες το σκοταδι και κανε αυτοκριτικη ρε εσυ πραγματικα κ σκεψου ( ειναι αυτες συνθηκες για να προχωρησω σε παρουσιαση ή θα εκτεθω ?? )) σκεψου το και απαντησε μονος σου στον εαυτο σου,
γιατι αν σου πουμε οτι το κανεις σκοπιμα για να ωριαοποιησεις το αποτελεσμα και να διαστρευλωσεις την πραγματικη εικονα του ασθενους θα μας πεις οτι εχουμε προβλημα μαζι σου, ωραια δεν εχουμε προβλημα αλλα σεβασου μας ρε φιλε κι εμας κι εσενα και την δουλεια σου και ανεβασε το οπως πρεπει κ φερσου σαν επαγγελματιας επιτελους οπως κανουν τοσοι κ τοσοι !!!

Ο λορεντζο ηταν τουριστας στη κλινικη σου κ παρ ολα αυτα αγγαρεψε το cvial και πηγε κ του εφερε ενα προβολεα,

Εσυ 5 χρονια τωρα σου λεμε για τις υποφωτισμενες φωτο και 5 χρονια ακουμε για τον κακο μας τον καιρο το φεγγαρι το χλωμο

Οργανωσου γιατρε.

εδω βλεπουμε εναν λορενζο που με το π ειδε ενα προβλημα αμεσως κινητοποιηθηκε για να το επιλυση κ το επελυσε αρα προοδευσε ,
και απ την αλλη βλεπουμε εναν κλασσικο ελληνα γιατρο που εχει ενα προβλημα , και δεν υπαρχει μετα απο 5 χρονια καμμια εξελιξη,
συνεχιζει να υπαρχει το προβλημα και παιζουμε κρυφτο γυρω γυρω απ αυτο, κοιταξτε διαφορα νοοτροπιας,
γιατι η ιδια σταση θα υπαρχει και στα υπολοιπα κομματια της διαδικασιας της επεμβασης ,
αυτο ειναι ενα δειγμα της νοοτροπιας που ακολουθει ο καθε ανθρωπος, και πρεπει να ληφθει υπ οψιν και γι αυτο το αναφερω.

Δεν ειναι τυχαιο οτι οι Ελλαδα ειναι ακομα πολυ πισω στις μμ κ σε πολλους τομεις γνεικοτερα, αυτη η νοοτροπια που εχει κι ο γιατρος εδω αυτη ειναι που μας κραταει να ειμαστε εδω π ειαμαστε !
Παμε ΠΑΛΙ:

Ο ασθενης στο κακοφωτσιμενο βιντεο ειναι απο ΕΠΑΡΧΙΑ και ηρθε ΑΙΦΝΙΔΙΑ και εκανα βιντεο ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ εκεινη την ωρα.
Οπως ο κυριος στο χθεσινο βιντεο
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?

Για εμενα, ΔΕΝ καταρρακωνεται το βιντεο επειδη 2-3 haters κρινουν τον φωτισμό!
Εσυ, δεν πειραζει, μην το λαβεις υποψιν σου, δικασε με, θα το αντεξω.

Σιγα την προσπαθεια, εκανα ενα βιντεο τυχαιο, μεσα σε 90 δευτερολεπατα ως επιβεβαιωση αυτου που ελεγα ακριβως μια ημερα πριν.
Οταν το ειπα, παπατζης.
Οταν το απεδειξα οτι ειναι θεμα ωρας και θεσης ηλιου και συγκυριας ασθενούς απο επαρχια κτλ, τοτε παπατζης που δεν εχω εξτρα προβολεα.
Οπως ξερετε ΟΛΟΙ, και εσεις που γραφετε και οσοι διαβαζουν , το θεμα ΔΕΝ ειναι το θεμα που ΓΡΑΦΕΤΕ
Ειναι η μισαλλοδοξια και ο κομπλεξισμος

Αλλα, μιας και εγω ειμαι επιστημονας και με ενδιαφερει ΚΑΙ το θεμα, υποφωτισμενες φωτογραφιες/βιντεο λενε καποιοι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ που στα 100 βιντεο ειναι οντως τα 2 υποφωτισμενα λογω ωρας
Εχουν ΔΙΚΙΟ για 2 στα 100!
Ενταξει τωρα??? θα το φτιαξω!

Οι ΙΔΙΟΙ υποκριτες πανε και κανουν ΜΕΤ σε κλινικές με ΜΗΔΕΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ουτε εδω ουτε ΚΑΝ στο site τους , λογω τιμούλας.
Και για να μην παραδεχθοουν πως εκαναν μ@λ@κι@, οπως ΤΟΣΟΙ που πηγαν 2 και 3 φορες αντι ΓΙΑ ΜΙΑ (ονοματα δεν λεμε!) προσπαθουν να υποβιβασουν εμενα και ασχολουνται με τα 2 βιντεο στα 100....

aeratos28

Just aeratos
Άντε πάλι,με τα 2 βίντεο στα 100..δεν είναι δύο βίντεο στα 100 ..είναι ότι τα όσα ανεξάρτητα περιστατικά υπήρξαν,ήταν όλα με πρόβλημα..το ότι μετά εσύ σταμάτησες να αφήνεις ανεξάρτητα περιστατικά και ανέβασες 100-200 περιστατικά δικά σου,όχι ανεξάρτητα ,χωρίς να δίνεις κανένα στοιχείο για αυτά,δεν σημαίνει ότι αυτά τα περιστατικά είναι φοβερα και τέλεια..είναι περιστατικά χωρίς καμία αξία για το φόρουμ γτ δεν πληρούν καν τα στοιχειώδη μιας παρουσίασης ..υποφωτισμενα ,με μαλλί 15 πόντους και χτενίσματα κάλυψης ..ένα ,έτυχε να δούμε που πήγε αλλού για τη δεύτερη επέμβαση του ,και μόλις κουρεύτηκε είδαμε μια δοτρια που δεν δικαιολογεί τα λεφτά που πλήρωσε ο άνθρωπος ..για τον edyuser λέω..

Panos1982

Well-Known Member
Τα 2 στα 100 ειναι αυθαίρετο.δικο.σου νουμερο. Οπως και το 99.8% ευχαριστημενοι πελατες.

Μη μιλας.παλι για τιμουλα.κ.πετας τη μπαλα στην εξεδρα.

Βαλε σωστο προβολεα κανε σωστα τη δουλεια σου , γιατι εισαι επαγγελματιας κι εμεις θα ειμαστε εδω να σε υποστηριξουμε αν πεταχτει καποιος hater ,
Προς το παρων ομως αντι να αφιερωνεις χρονο στην βελτιωση των συνθηκών και των παροχων κ υπηρεσιων σου , αναλωνεις χρονο στο να πετας μπαλα στην εξεδρα κ στη τιμη και να ανεβαζεις βίντεο με.διμαιολογιες,
Αυτος ειναι χρόνος σπαταλημενος και οχι επικοδομητικός κ.προς τη σωστη κατεύθυνση.

shearer

Member
Γιατρε αληθεια τωρα ,

Προβολή συνημμένου 66099

Προβολή συνημμένου 66101

Ρε γιατρε χωρις παρεξηγηση , ο ανθρωπος ειναι υποφωτισμενος εντελως, δηλαδη αν σεβεσαι τον εαυτο σου και το αποτελεσμα σου και τον χρονο που εφαγες γι αυτον τον ασθενη ειλικρινα γαμησε το μην ανεβαζεις καθολου ρε εσυ την εξελιξη κατω απ αυτες τις συνθηκες,
υποβιβαζεις την δουλειας σου ρε εσυ. Δηλαδη να εχεις ενα ωραιο αποτελεσμα και να το κρυβεις ετσι μεσα εκει ? υποβιβαζεις την αξια του ετσι με αυτο που κανεις το καταλαβαινεις ?

Οργανωσου γιατρε.

εδω βλεπουμε εναν λορενζο που με το π ειδε ενα προβλημα αμεσως κινητοποιηθηκε για να το επιλυσει κ το επελυσε αρα προοδευσε ,

Δεν ειναι τυχαιο οτι οι Ελλαδα ειναι ακομα πολυ πισω στις μμ κ σε πολλους τομεις γνεικοτερα, αυτη η νοοτροπια που εχει κι ο γιατρος εδω αυτη ειναι που μας κραταει να ειμαστε εδω π ειαμαστε και γι αυτο ολοι οι αλλοι στο εξωτερικο εχουν προοδευσει,
γιατι δε κρυβονται πισω απ το καθε προβλημα απλα προχωρανε μπροστα κ εξελισονται ,
εδω εχουμε συνεφιασμενη κυριακη !

Σου βγάζω το καπέλο @Panos1982 ....γιατί ειλικρινά θα τρελαθώ με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα..

Πραγματικά παιδιά τρελά πράγματα.....καταλαβαινει και ο πιο χαζος οτι μια κλινική μεταμόσχευσης μαλλιώς ΔΕΝ ειναι δυνατο να βασίζεται στο πότε έχει ήλιο και στην ώρα για να έχει ΕΠΑΡΚΗ ΦΩΤΙΣΜΟ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ.....ειναι ΑΣΤΕΙΟ να λεει κάποιος οτι επειδη δεν ειχα ήλιο σημερα θα βγάλω σκοτεινό βιντεο λες και ζούμε στον....μεσαίωνα....πραγματικά ειναι ντροπιαστικό και ταυτόχρονα ΜΗ επαγγελματικό.
Εγώ θα ντρεπόμουν να το πω ως δικαιολογία γιατι ειναι εις βάρος αυτού που το λεει γιατι έτσι δειχνει οτι δεν έχει επαρκή φωτισμό η κλινική που ειναι πραγματικά αδικαιολόγητο να συμβαινει....!

Ζήσαμε να το ακουσουμε και αυτο μάγκες...οτι μια κλινικη μεταμόσχευσης μαλλιώς που λειτουργεί πολλά χρονια για να έχει φωτεινά βίντεο πρέπει να έχει ήλιο έξω για να μπαίνει φως στην αίθουσα....Τι αλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα δεν ξέρω....θα τρελαθούμε τελείως με αυτά που διαβάζουμε εδώ μέσα....θα πηδηχτώ από το παράθυρο που ειχε πει και ενας πιο παλιά....

Τελευταία επεξεργασία:

Anastasakis Hair Clinic

Άντε πάλι,με τα 2 βίντεο στα 100..δεν είναι δύο βίντεο στα 100 ..είναι ότι τα όσα ανεξάρτητα περιστατικά υπήρξαν,ήταν όλα με πρόβλημα..το ότι μετά εσύ σταμάτησες να αφήνεις ανεξάρτητα περιστατικά και ανέβασες 100-200 περιστατικά δικά σου,όχι ανεξάρτητα ,χωρίς να δίνεις κανένα στοιχείο για αυτά,δεν σημαίνει ότι αυτά τα περιστατικά είναι φοβερα και τέλεια..είναι περιστατικά χωρίς καμία αξία για το φόρουμ γτ δεν πληρούν καν τα στοιχειώδη μιας παρουσίασης ..υποφωτισμενα ,με μαλλί 15 πόντους και χτενίσματα κάλυψης ..ένα ,έτυχε να δούμε που πήγε αλλού για τη δεύτερη επέμβαση του ,και μόλις κουρεύτηκε είδαμε μια δοτρια που δεν δικαιολογεί τα λεφτά που πλήρωσε ο άνθρωπος ..για τον edyuser λέω..

ΥΠΟΚΡΙΝΕΣΑΙ οτι δεν εχουν αξια για ΕΣΕΝΑ που εισαι hater.

Αξια δεν εχουν τα βιντεο που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
ΔΛΔ, αυτων που εμμεσα ή αμεσα καποιοι συμβουλευουν να πανε τους φορουμιτες λογω τιμούλας με ενα σκοπο:
ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!
(εσυ δεν το κανεις αυτο!)

Και επειδη ΤΟΥΣ χαλαω το παραμυθι που ταιζουν τον κοσμο και τον εαυτο τους, ΔΗΘΕΝ τα βιντεο δεν εχουν αξια.
Ναι, 100 -200 γκολ ΔΕΝ εχουν αξια επειδη σεν περασα 6-7 αντιπαλους σαν τον μαραντονα το 1986!
Οταν ΚΑΝΕΙΣ που προτεινετε εσεις (ειπαμε, οχι εσυ!) δεν ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ !!!

Εχεις δει κανενα βιντεο του Λορετζο με κοντο μαλλι??? Τιιιι? Δεν ακουσα?????

Το παλληκαρι ππου ονοματιζεις, Ο ΙΔΙΟΣ λεει οτι ειναι απολυτα ικαονοπιημενος, και εσυ εγραφες πως η καλυψη τηρουμενων των αναλογιων ειναι καλη.

Ασε ρε Σπυρο, βρωμησε η βεντετα...
Βρες κατι αλλο!!!

Μπλουζα