ΟΛΗ η αλήθεια για τον φωτισμό στα ΒΙΝΤΕΟ! Αποκάλυψη ΣΟΚ!!!! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!!!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σε καμμία περίπτωση δεν είναι σφάλμα της κλινικής και δεν θέλω να εκλειφθεί ώς τέτοιο, θα ήταν άδικο. Απλά μου αρέσει να γράφονται τα πράγματα όπως ακριβώς έγιναν. Από την στιγμή που ήμουν ο ΜΟΝΟΣ αυτόπτης μάρτυρας έχω γνώση λόγου.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Αυτό είναι fake news!
Οχι δεν ειναι
Ιδου
Στην εξαγωγή
Στην τοποθετηση δεν θυμαμαι παγοκυστες

IMG_20210916_101547.jpg

IMG_20210916_085955.jpg

Tetrakis

Active Member
Και σιγουρα πιο μυωδης, μορφωμενος, ομορφος, πλουσιος, καταξιωμενος και εξυπνος.
Α, ξεχασα, εισαι ο Batman...
Αλλα τι να τα κανεις ολα αυτα οταν εισαι κρυμμενος πισω απο το μονιτορ και κανεις τον μαγκα....
Ποιο μυώδης σίγουρα. Όμορφος όχι. Τον μάγκα δεν τον κάνω . Αν χρειαστεί όμως εμφανίζομαι και από κοντά

gregkont13

Verified MM member
Και σιγουρα πιο μυωδης, μορφωμενος, ομορφος, πλουσιος, καταξιωμενος και εξυπνος.
Α, ξεχασα, εισαι ο Batman...
Αλλα τι να τα κανεις ολα αυτα οταν εισαι κρυμμενος πισω απο το μονιτορ και κανεις τον μαγκα....
Genius, billionaire, philanthropist and playboy! :p

περιμένω βίντεο αφιερώμενο ε! Θέλω να το ανοίγεις και να λες, Γρηγοράκοοοοο και με βλέπω να έρχομαι εκεί για τρίτη μμ. Θα κάνουμε και video μετά και θα πέσουν όλα τα social media :) :p :)

Anastasakis Hair Clinic

Αυτά τα ψυγεία (τα morris) δεν υπήρχαν πριν 3 χρόνια ή δεν ήταν διαθέσιμα προς χρήση. Τα μαύρα ναι αλλά ήταν γεμάτα με άλλα υλικά (πάνω κάτω όπως στην φώτο). Θυμάμαι πολύ καλά το θέμα της ψύξης γιατί ρωτήσαμε τι υπάρχει και μας είπαν ότι υπάρχουν τα μαύρα (που ήταν γεμάτα με άλλα υλικά) και οι πλάκες ψύξης που ήταν πάνω στους πάγκους (η φώτο που πόσταρα) οι οποίες και χρησιμοποιήθηκαν. Για το μηχάνημα που πόσταρα έγραψα ότι πιθανώς είναι θέμα σωστής χρήσης. Πάντως η ηλεκτρονική ρύθμιση σε σχέση με την θερμοκρασία με ηλεκτρονικό θερμόμετρο με μέτρηση μέσα στο δισκάκι είχε διαφορά για αυτό και τοποθετήθηκαν τα φιλμ σιλικόνης, έτσι γινόταν η παρακολούθηση. Έχω πλήρη γνώση του θέματος (τουλάχιστον τις πρώτες 2-3 φορές που ήρθε) γιατί το παρακολουθούσα στενά.

Μπερδευεις τα ψυγεια με τις ΨYΚΤΡΕΣ.
Τα ψυγεια τα μαυρα υπηρχαν αλλα εγω δεν τα χρησιμοποιούσα για μοσχευματα γιατι ειχα τις ψυκτρες.
ΟΠΟΙΟΣ ηθελα τα χρησιμοποιούσε ομως, τα ...πραγματα (οροι και ξυλοκαινες) δεν ηταν κολλημενα μεσα!

Τα υπολοιπα που γραφεις, ναι , ισχυουν.

Το μηχανημα Κυτταρολογιας εριχνε πολυ την θερμοκρασια και εγω είχα εφαρμοσσει την πατετντα με το σελοφαν που γενικa δουλευε.

Να τονισουμε οτι ΔΕΝ υπαρχει μελετημενη ΙΔΑΝΙΚΗ θερμοκρασια μοσχευματων.
ΔΛΔ, κανεις ΠΑΚΟΣΜΙΩΣ δεν εχει κανει μελετη επιβιωσης μοσχευματων σε διαφορετικες θερμοκρασιες
Ειναι ολα ΑΝΕΚΔΟΤΙΚΑ!

Και απο οτι τελικα εχω ΔΕΙ, ΒΛΑΚΕΙΕΣ!!

Τα μοσχευματα ΔΕΝ χρειαζονται τελίκα ψυξη και τους κανεις και κακο, κατι που πιθανολογούσαν καποιοι πολλα χρονια πριν ηδη.
Τσαμπα λεφτα οι ψυκτρες και τα ψυγεια και ΟΛΑ!

Και τσαμπα και οι κατηγοριες σας για τον Λορετζο ή οτι δηθεν φταιει η ψυξη.

ΔΕΝ φταιει επ' ουδενι η ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ψυξη γαι μειωμενη επιβιωση!

Τελευταία επεξεργασία:

Anastasakis Hair Clinic

Ποιο μυώδης σίγουρα. Όμορφος όχι. Τον μάγκα δεν τον κάνω . Αν χρειαστεί όμως εμφανίζομαι και από κοντά
Ελα ΟΠΟΙΑ μερα θες.
Ειμαι βεβαιος οτι απο κοντα θα εισαι μια χαρα ανθρωπος
Βαλε τη στολη Batman και ελα να δεις τι κανω, ποσα κανω και πως τα κανω!
Θα αποκτησω εναν υποστηρικτη απο hater!

bobby

Well-Known Member
Δες παρακατω και μην βιαζεστε για εκτειθεστε....
Γιατι οταν σας διορθωνω φαινομαι κακος και δεν βοηθαει
Γιατρέ αυτό δεν είναι το κεφάλι μου…δεν είπα ποτέ ότι είναι δικό σου σφάλμα…ποτέ…απλά το κλίμα δεν ήταν αυτό που λέμε welcoming….μεταξύ του προσωπικού της κλινικής σας και του προσωπικού του Λορεντζο, γιατρών συμπεριλαμβανομένων. Και όπως και να το κάνουμε η ψυχολογία παίζει ρόλο….στα πάντα…αν κάτι μπορεί να σου προσάψει κάποιος είναι αυτό, ότι δηλαδή δεν διευκόλυνες το κλίμα. Αυτός που χειρουργεί έχει πάντα την ευθύνη. Εφόσον λοιπόν δεν ακούμπησες το κεφάλι μου δεν έχεις καμμία ευθύνη….τελεία……

gregkont13

Verified MM member
Ελα ΟΠΟΙΑ μερα θες.
Ειμαι βεβαιος οτι απο κοντα θα εισαι μια χαρα ανθρωπος
Βαλε τη στολη Batman και ελα να δεις τι κανω, ποσα κανω και πως τα κανω!
Θα αποκτησω εναν υποστηρικτη απο hater!
Εγώ θα κάνω τη Harley Quinn.

bobby

Well-Known Member
Δες παρακατω και μην βιαζεστε για εκτειθεστε....
Γιατι οταν σας διορθωνω φαινομαι κακος και δεν βοηθαει
Επίσης ποτέ δεν σε είπα κακό, ίσα ίσα πολλές φορές (πολλές πραγματικά) έχω πει ότι φαίνεσαι καλό παιδί και πιθανότατα θα κάναμε παρέα αν γνωριζόμασταν. Μοναδικό ερωτηματικό ο εγωισμός που σε παρασύρει….

Anastasakis Hair Clinic

Γιατρέ αυτό δεν είναι το κεφάλι μου…δεν είπα ποτέ ότι είναι δικό σου σφάλμα…ποτέ…απλά το κλίμα δεν ήταν αυτό που λέμε welcoming….μεταξύ του προσωπικού της κλινικής σας και του προσωπικού του Λορεντζο, γιατρών συμπεριλαμβανομένων. Και όπως και να το κάνουμε η ψυχολογία παίζει ρόλο….στα πάντα…αν κάτι μπορεί να σου προσάψει κάποιος είναι αυτό, ότι δηλαδή δεν διευκόλυνες το κλίμα. Αυτός που χειρουργεί έχει πάντα την ευθύνη. Εφόσον λοιπόν δεν ακούμπησες το κεφάλι μου δεν έχεις καμμία ευθύνη….τελεία……
Εντελως ΑΚΥΡΟ αυτο που λες.

Το ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ συνεβη
Το προσωπικο μου εκανε τα παντα που μπορουσε για να αντεξουν τα κοριτσια.

Θες το τηλεφωνο της Grace να την ρωτησεις που εκλαιγε και την πηρα εγω αγκαλια και την καθυσηχασα με την προισταμενη μου, που ή καημενη ηθελε να σηκωθει να φυγει?
Η ποσες αλλες ΕΚΛΑΙΓΑΝ???
Θες να ρωτησεις τον @CVIAL ???
Η μηπως ΟΥΤΕ αυτο το προσεξε???

Εκλαιγαν ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΜΟΥ?
Για αυτο ΕΓΩ και οι κοπελες μου τις καθησυχαζαμε?????

Αντε, για χαλαρωστε λιγο και ΑΝΟΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

theoblue

Well-Known Member
ΔΕΝ φταιει επ' ουδενι η ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ψυξη γαι μειωμενη επιβιωση!
Γιατρε αυτο το ειχατε υποστηριξει και παλιοτερα για το περιστατικο του @bobby.
Κατα τη γνωμη σας, ποια ειναι η πιθανοτερη αιτια της μη φυτρωσης;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μπερδευεις τα ψυγεια με τις ΨΗΚΤΡΕΣ.
Τα ψυγεια τα μαυρα υπηρχαν αλλα εγω δεν τα χρησιμοποιούσα για μοσχευματα γιατι ειχα τις ψυκτρες.
ΟΠΟΙΟΣ ηθελα τα χρησιμοποιούσε ομως, τα ...πραγματα (οροι και ξυλοκαινες) δεν ηταν κολλημενα μεσα!

Τα υπολοιπα που γραφεις, ναι , ισχυουν.
Το μηχανημα Κυτταρολογιας εριχνε πολυ την θερμοκρασια και εγω είχα εφαρμοσσει την πατετντα με το σελοφαν που γενιακ δουλευε.

Να τονισουμε οτι ΔΕΝ υπαρχει μελετημενη ΙΔΑΝΙΚΗ θερμοκρασι μοσχευματων.
Ειναι ολα ΑΝΕΚΔΟΤΙΚΑ!

Και απο οτι τελικα εχω ΔΕΙ, ΒΛΑΚΕΙΕΣ!!

Τα μοσχευματα ΔΕΝ χρειαζονται τελίκα ψυξη και τους κανεις και κακο, κατι που πιθανολογούσαν καποιοι πολλα χρονια πριν ηδη.
Τσαμπα λεφτα οι ψυκτρες καιτα ψυγεια και ΟΛΑ!

Δεν μιλάω για τις παγοκύστες τις εξαγωγής ή της τοποθέτησης. Αυτό είναι άλλο κεφάλαιο και αφορά μικρό διάστημα αναμονής. Το θέμα της ψύξης αφορά την ώρα που τα μοσχεύματα περιμένουν μετά την εξαγωγή και μέχρι την τοποθέτηση και είναι μερικές ώρες. Εκεί χρησιμοποιήθηκε αυτό το μηχάνημα και όχι ψυγείο. Οι κοπέλες δεν ήθελαν να το αδειάσουν γιατί θεώρησαν ότι δεν μπορούσαν (αφού ήταν φιλοξενούμενες και δεν ήθελαν να πάρουν πρωτοβουλία) και έτσι χρησιμοποιήθηκε το μηχάνημα που συζητάμε. Έτσι έγινε. Ως προς την θερμοκρασία συμφωνώ, δεν υπάρχει σαφής θερμοκρασία αλλά δεν μπορεί να μείνουν και για 3-4 ώρες (ή και παραπάνω) σε θερμοκρασία δωματίου.

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εντελως ΑΚΥΡΟ αυτο που λες.

Το ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ συνεβη
Το προσωπικο μου εκανε τα παντα που μπορουσε για να αντεξουν τα κοριτσια.

Θες το τηλεφωνο της Grace να την ρωτησεις που εκλαιγε και την πηρα εγω αγκαλια και την καθυσηχασα με την προισταμενη μου, που ή καημενη ηθελε να σηκωθει να φυγει?
Η ποσες αλλες ΕΚΛΑΙΓΑΝ???
Θες να ρωτησεις τον @CVIAL ???
Η μηπως ΟΥΤΕ αυτο το προσεξε???

Εκλαιγαν ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΜΟΥ?
Για αυτο ΕΓΩ και οι κοπελες μου τις καθησυχαζαμε?????

Αντε, για χαλαρωστε λιγο και ΑΝΟΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ
Νομίζω ότι αρχίζουμε και μπαίνουμε σε πρωινάδικο κλίμα. Κακώς ο bobby θέτει τέτοιο θέμα. Η φιλοξενία ήταν μια χαρά, προφανώς όταν είσαι σε έναν άγνωστο χώρο μπορεί να υπάρξουν κάποια θέματα συντονισμού, ασυνενοησίας και εξ αυτού, λόγω και της έντασης της δουλειάς, κάποιοι να αισθανθούν άβολα. Αυτό όμως δεν επηρεάζει ούτε την απόδοση ούτε το συνολικό κλίμα. Το έχω ξαναγράψει, δεν υπήρξε κανένα θέμα ως προς τις επεμβάσεις από αυτή την πλευρά. Ως προς την αστοχία της ψύξης, ναι υπήρξε αλλά για αυτό δεν φταίει η κλινική. Τελεία-παύλα.

Γιατρέ μην γράφετε για μένα "ΟΥΤΕ αυτό το πρόσεξε", όλα τα πρόσεξα και τα γράφω όπως τα έζησα και με τρόπο ακριβοδίκαιο.

Aldo

Well-Known Member
Εισαι σε ντελιριο.
Ολα που γραφεις ειναι ντελιριο.

Αλλα μιας και εσυ ΔΕΝ εισαι κοτα σαν καποιους αλλους, ελα εσυ με τον @CVIAL στην κλινικη μου να κανουμε ΟΤΙ "ψευτο-δικαστηριο" θες on camera, να δει το κοινο σου τα ....εγκληματα στο κεφαλι σου!

Εντωμεταξυ τα παρανοικα οτι δηθεν μοιραστηκα οτιδηποτε προσωπικο ειναι απλα αυτο: παρανοϊκα. ΜΟΝΟΣ σου τα εχεις μοιραστει, και καποιος/οι με γελεοιο και εντελως απαραδεκτο ρατσιστικο τροπο το χρησιμοποιήσαν εναντιον σου.
Ντροπη τους αλλα ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ!

Και ΝΑΙ, ειναι προφανες πλεον πως εχεις δολο

Οταν θα βρεθω με τον @CVIAL θα κανονισουμε πως θα αποκαλυφθουν ολα τα ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΣΤΟΧΕΙΑ της ολης υποθεσης που επειδη ΕΧΕΙΣ βεντετα προσπαθεις ενα ΑΣΗΜΑΝΤΟ θεμα (200 μοσχευματα +3 στραβα τοποθετημενα) να το αναγεις σε μειζον θεμα
οποίος έχει ματάκια βλέπει:

Τις παρακάτω φωτό τις τράβηξε ο CVIAL να βλέπει ο κόσμος τα έργα σου!
IMG_7380.jpeg
IMG_7381.jpeg

Τα λεγόμενα σου και τα έργα σου απέχουν όσο μίλια.
Γενικά μιλάς μιλάς και λες συνέχεια μαλακιες, οποίος σου υποδεικνύει τα ατοπήματα σου είναι αυτόματα hater, V for Vendetta και κακος!
Ενώ εσυ ο Ρομπεν των Καραφλών…

bobby

Well-Known Member
Νομίζω ότι αρχίζουμε και μπαίνουμε σε πρωινάδικο κλίμα. Κακώς ο bobby θέτει τέτοιο θέμα. Η φιλοξενία ήταν μια χαρά, προφανώς όταν είσαι σε έναν άγνωστο χώρο μπορεί να υπάρξουν κάποια θέματα συντονισμού, ασυνενοησίας και εξ αυτού, λόγω και της έντασης της δουλειάς, κάποιοι να αισθανθούν άβολα. Αυτό όμως δεν επηρεάζει ούτε την απόδοση ούτε το συνολικό κλίμα. Το έχω ξαναγράψει, δεν υπήρξε κανένα θέμα ως προς τις επεμβάσεις από αυτή την πλευρά. Ως προς την αστοχία της ψύξης, ναι υπήρξε αλλά για αυτό δεν φταίει η κλινική. Τελεία-παύλα.

Γιατρέ μην γράφετε για μένα "ΟΥΤΕ αυτό το πρόσεξε", όλα τα πρόσεξα και τα γράφω όπως τα έζησα και με τρόπο ακριβοδίκαιο.
Το έχω πει πολλές φορές και θα το πω αλλη μια, την αποκλειστική ευθύνη της ΜΜ την έχει αυτός που την κάνει.

gregkont13

Verified MM member

Όταν σαν ασθενής αντιλάμβανεσαι κακό κλίμα πριν μια επέμβαση, αυτό δεν είναι καλό. Είναι αρκετά αγχωτικό και ήδη έχεις άγχος. Δεν ξέρω ποιος φταίει και δεν με νοιάζει, ωστόσο οι ασθενείς δεν φταίνε 100%.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Γιατί είπε κάποιος ότι φταίνε οι ασθενείς; Έγραψα και το επαναλαμβάνω, ένα πρόβλημα υπήρξε μόνο αυτό της ψύξης.

gregkont13

Verified MM member
Γιατί είπε κάποιος ότι φταίνε οι ασθενείς; Έγραψα και το επαναλαμβάνω, ένα πρόβλημα υπήρξε μόνο αυτό της ψύξης.
Απλά αν δεν με απατά η μνήμη μου είχε γραφτεί στο νήμα του Bobby ότι είχαν όλοι αντιληφθεί κακό κλίμα (οι ασθενείς) και αυτό δεν το βρήκα καλό.

Μπλουζα