Φίλε Γιώργο, επείδη είμαστε σχεδόν συνομίλικοι θέλω να σου πω μερικά πράγματα πέρα από την επιλογή γιατρού που είναι αυτό που σε καίει με βάση τα λεγόμενα σου. Είσαι 33 και έχεις εξαντλήσει σχεδόν όλη τη δότρια σου. Το FUT έχει εξαντληθεί (λογικά), το FUE έχει χίλια να δώσει και θες να πάρεις και 500 από τα γένια. Επίσης δεν κάνεις ούτε θεραπεία. Αν λοιπόν από τα 33 μέχρι τα ..... 60 η όσο ζήσεις, χάσεις και άλλα, καταλαβαίνεις ότι έχεις 0 μοσχευμάτα καβάτζα. Έχεις από 33 χρονών εξαντλήσει όλες τις δότριες σου. Χωρίς θεραπεία, εκτός αν είσαι στάδιο 7, δεν θα έκανα ποτέ άλλη μμ στην ηλικια που είσαι. Γιατί μετά αν αραιώσεις και άλλο, θα έχεις κενά εδώ και εκεί. Είτε πας στον Αναστασάκη, είτε στο Λορετζό, είτε στο θεό τον ίδιο, τα μοσχευμάτα δεν γεννάνε. Και μέσα σε όλο αυτό θες απόψεις που να πας, ενώ δεν θες να ανεβάσεις και φωτός. Όπως καταλαβαίνεις η εξίσωση είναι πολύ δύσκολη για να πάρεις σοβαρή άποψη από μερικά μέλη που μπορεί να ξέρουν 2 πράγματα. Επίσης δεν έχω ιδέα που έκανες τα 2 στριπ και πως είναι η τομή σου και πως αυτή θα δείχνει αν παρθούν και άλλα 1000 μοσχευμάτα με fue από το κεφάλι σου. Αν δε έχεις και καμια retro, ακόμα χειρότερα. Μου φαίνεσαι πολύ δύσκολο περιστατικό και είναι και πολύ δύσκολο να πάρεις ουσιαστική συμβουλή χωρίς ούτε μισή φωτό.