Ο καλύτερος γιατρός στην Ελλάδα το 2023

aeratos28

Just aeratos
To σταυρό του να κάνει που βρήκε το φόρουμ γιατί μέχρι τότε κάτι τεχνικές baseball έκανε με κάτι στριπαρες έλα Γιώργη...
Εμφανίστηκε εδώ πρώτη φορά πριν 5-6 χρόνια, προς υπεράσπιση του εαυτού του, λόγω ότι ένας πελάτης του τότε, άνοιξε νημα και μας έδειξε ένα στριπ που είχε ανοίξει πίσω και ήταν σαν τον Τζόκερ..μπήκε ο Αναστασάκης τότε του φώναζε για μηνύσεις κτλ ,κατέβασε το νήμα το παιδί και χάθηκε..πήγαν δεν πήγαν δικαστήρια τώρα αυτοί ξέρουν..από αυτά λοιπόν όλα ,του δώθηκε και βοήθεια από το φόρουμ,να είναι καλά ο Cvial ,και του έκανε το κονέ με τον Χοσέ Αρμάντο ντε λα πιαστον και κουνα τον ώρες,και από τα τραγελαφικά περιστατικά ,πλέον only fue με αντιγραφή ακριβώς το μοτίβο δουλειάς του Ισπανού και ο τρόπος δουλειάς έχει αλλάξει 180 μοίρες .πάνε οι στριπαρες με combo 200 grafts fue πάνε όλα.και το παίζει και πονηρός κιόλας...
Αλήθεια,φωτό και βίντεο με περιστατικά πριν 3-4-5 χρόνια ,έχει?? Η μόνο από την συνεργασία με Λορετζο και μετά? Θα ήθελα αντίστοιχα βίντεο από τότε
Α ρε Γιωργαρα εχεις φαει και εσυ ταλαιπωρια φουλ.Δεν μπορω να σου εκφερω γνωμη καθως δεν ξερω πλεον σε τι φαση εισαι.Μετρησεις δεν εχουμε να δουμε τι παχος εχει η τριχα σου καθως εχεις πολυ καλη αντιθεση τριχας δερματος αλλα μαλλον ειναι λεπτη...Εγω θα σταθω στις γνωστες τακτικες και συγκεκριμενα.
1)Πας μικρο παιδακι στην Ελλαδα και σε βαζουν για χειρουργειο οι τρισαθλιοι και σε σφαζουν με ενα στριπ κακο και με κακο αποτελεσμα.
2)Πας στον Μιχαλη και στα 23 σου σε βαζει για χειρουργειο combo εξαντλωντας σου σχεδον τη δοτρια.Δεν ξερω ποσο καιρο επαιρνες τοτε φινα αλλα σου λεει οτι εχεις ακομα 2000-2500 με fue (οτι ναναι,θυμαμαι και εγω ελεγα τοτε ουτε καν) και αυτο που δεν τον προβληματισε ειναι οτι σε ενα στριπ 1650 μοσχευματων υπαρχουν μονο 65 τριτριχα!!!!!Αρα καταλαβαινεις οτι η δοτρια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗΣ!
Την περιοχη σα στεφανι που σου αφησε ακαλυπτη δεν θα τη συζητησω...

Καταλαβαινετε γιατι τωρα ο Αναστασακης παρολο τον προβληματικο χαρακτηρα του θα ανακυρηχθει σε τοπ στην Ελλαδα και θα μαζεψει ολο το χαρτι ?
1)Αποκομισε πολλα ακομα και αν δε το παραδεχεται απο τον Ισπανο
2)Χειρουργει με πολλη καλη συνεπεια κατι που ειναι πολυ σημαντικο καθως 5 τοπ χειρουργεια εχουν σχεδον ολοι οι γιατροι
3)Συμβουλευει σωστα εξεταζοντας την καθε περιπτωση και προτεινοντας φινα μη υιοθετοντας την τακτικη του στυλ ''αν δεν τον χειρουργησω εγω θα το κανει καποιος αλλος''(ετσι πιστευω εγω οτι πραττει τουλαχιστον)
4)Δειχνει παντα να εχει μια καλη στρατηγικη και γενικως εν ολω διαχειριση περιστατικου

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

alex7

Well-Known Member
To σταυρό του να κάνει που βρήκε το φόρουμ γιατί μέχρι τότε κάτι τεχνικές baseball έκανε με κάτι στριπαρες έλα Γιώργη...
Εμφανίστηκε εδώ πρώτη φορά πριν 5-6 χρόνια, προς υπεράσπιση του εαυτού του, λόγω ότι ένας πελάτης του τότε, άνοιξε νημα και μας έδειξε ένα στριπ που είχε ανοίξει πίσω και ήταν σαν τον Τζόκερ..μπήκε ο Αναστασάκης τότε του φώναζε για μηνύσεις κτλ ,κατέβασε το νήμα το παιδί και χάθηκε..πήγαν δεν πήγαν δικαστήρια τώρα αυτοί ξέρουν..από αυτά λοιπόν όλα ,του δώθηκε και βοήθεια από το φόρουμ,να είναι καλά ο Cvial ,και του έκανε το κονέ με τον Χοσέ Αρμάντο ντε λα πιαστον και κουνα τον ώρες,και από τα τραγελαφικά περιστατικά ,πλέον only fue με αντιγραφή ακριβώς το μοτίβο δουλειάς του Ισπανού και ο τρόπος δουλειάς έχει αλλάξει 180 μοίρες .πάνε οι στριπαρες με combo 200 grafts fue πάνε όλα.και το παίζει και πονηρός κιόλας...
Αλήθεια,φωτό και βίντεο με περιστατικά πριν 3-4-5 χρόνια ,έχει?? Η μόνο από την συνεργασία με Λορετζο και μετά? Θα ήθελα αντίστοιχα βίντεο από τότε
Κλαιω από το γέλιο !!!

bobby

Well-Known Member
Το αν πετυχαίνει ή οχι θα το κρινεις με πολλά ανεξάρτητα περιστατικά οχι από επίσημα επιλεγμένα περιστατικά. Επίσης Δεν ειναι θέμα καλύτερου αποτελέσματος το να βάζεις τις κοπέλες να κάνουν τα περισσοτερα στα χειρουργεία, αλλά ειναι θέμα καλύτερου επιχειρηματικού πλάνου για τη κλινική και για το γιατρό ώστε να αυξήσεις το διαθέσιμο ελεύθερο σου χρονο μέσα στη μέρα και να κανεις και αλλες επεμβάσεις ταυτόχρονα την ιδια μέρα άρα και περισσοτερο οικονομικό κέρδος για σένα ή να ασχολείσαι και με το marketing και την διαφήμιση της κλινικής σε φορουμ, σε social media κτλπ .

Σκέψου αμα κάποιος έκανε μονος του την επέμβαση ή τα περισσότερα τελος πάντων δεν θα μπορούσε να ειχε πάνω από 1 ασθενή τη μέρα, ουτε θα ειχε χρονο να μπαίνει στο φορουμ και να γράφει, ενώ τώρα μπορει να έχει 3-4. Άρα πολλαπλασιάζονται τα οικονομικά κέρδη σου, περιορίζοντας στο ελάχιστον τον χρονο που θα αφιερώνεις σε κάθε ασθενή.

Οταν κάποιος βάζει περισσοτερους ασθενείς μέσα στη μέρα τοτε δεν έχει την ιδια προσοχή ο ασθενης που θα ειχε αν ηταν ο μοναδικός στη μέρα και αν έκανε τα περισσότερα αν οχι ολα ο γιατρός. Οπότε μετά βασίζεται στις νοσηλεύτριες και οχι στο γιατρό.

Ακριβώς. Οταν ειναι κάποιος να διαθέσει τοσα λεφτά τοτε με κλειστά μάτια πάει Ισπανία σε κορυφαίους γιατρούς.
Φίλε μου τα ίδια λέμε…….αν το μοντέλο δεν πετυχαίνει (αποτέλεσμα κόστος κλπ) η αγορά θα το «ρυθμίσει» :cool: :cool: :cool: :cool:

bobby

Well-Known Member
Γιάννη, οι τιμές καθορίζονται από τον νόμο της προσφοράς και ζήτησης. Από την στιγμή που η προσφορά είναι περιορισμένη (1 γιατρός) το πιο πιθανό είναι να ανέβουν οι τιμές, όχι να κατέβουν, αν φυσικά η ζήτηση ανεβαίνει (εδώ σίγουρα ανεβαίνει). Αν η προσφορά ανέβει (περισσότεροι γιατροί στην ίδια κλινική) τότε μπορεί η τιμή να πέσει γιατί έτσι αυξάνεται ο τζίρος. Αν δε η ζήτηση αρχίζει και φθίνει λόγω ανταγωνισμού που προσφέρει την ίδια ποιότητα τότε οι τιμές αποκλιμακώνονται ακόμα περισσότερο. Είναι γνωστό ότι μονοπωλιακές ή ολιγοπωλιακές καταστάσεις αυξάνουν τις τιμές, μόνο ο ανταγωνισμός τις ρίχνει.
Economic theory 1.01…….

Chris34

Well-Known Member
Σε ένα μήνυμα περιεγραψε όλη την πορεία.

giwrgos athina

Active Member
Σε ένα μήνυμα περιεγραψε όλη την πορεία.
Εμένα αυτό δεν με νοιάζει αν αντεγραψε τον Ισπανό η όχι σημασία έχει πως συμφωνούμε όλοι πως έχει βελτιωθεί σε σχέση με το παρελθόν και πλέον αποτελεί μια αξιοπιστία λύση χωρίς να χρειάζεται να πάμε σε άλλη χώρα.Οταν εκανα εγώ της δικές μου μεταμόσχευσης δεν υπήρχε κάποιος αξιόλογος στην Ελλάδα τώρα πλέον από το βλέπω είναι και η κλινική του Αναστασάκη πολύ καλή έστω και αν έμαθε από τον Ισπανό δεν με νοιάζει εμένα από ποιον έμαθε εμένα με νοιάζει να πετύχει η επέμβαση μου και η κλινική του bissanga επίσης θα ναι καλή φανταΖομαι.Πριν 10 χρόνια είχαμε μόνο τους Κύπριους.

Τελευταία επεξεργασία:

Tetrakis

Well-Known Member
Ε τότε πήγαινε εκεί φίλε. Τι ρωτάς ;Το ότι είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα ποιος ακριβώς το λέει ; Επειδή διαφημίζει την δουλειά του ; Ναι είναι μαχητής , ναι ξέρει να πουλάει αλλά διαφωνώ στο ότι είναι ο καλύτερος.
Καλή επιτυχία σου εύχομαι

giwrgos athina

Active Member
Ε τότε πήγαινε εκεί φίλε. Τι ρωτάς ;Το ότι είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα ποιος ακριβώς το λέει ; Επειδή διαφημίζει την δουλειά του ; Ναι είναι μαχητής , ναι ξέρει να πουλάει αλλά διαφωνώ στο ότι είναι ο καλύτερος.
Καλή επιτυχία σου εύχομαι
Δεν ξέρω αν είναι ο καλύτερος η όχι απλά βάση των βίντεο που βλέπω σίγουρα πιστεύω θα ναι καλός.Το αν είναι ο καλύτερος από αυτούς που σκέφτομαι δεν το ξέρω πιθανόν να είναι η hdc που είναι παλιά κλινική και έχουμε δει αρκετά περιστατικα.

Sansiro

Member
Εμένα αυτό δεν με νοιάζει αν αντεγραψε τον Ισπανό η όχι σημασία έχει πως συμφωνούμε όλοι πως έχει βελτιωθεί σε σχέση με το παρελθόν και πλέον αποτελεί μια αξιοπιστία λύση χωρίς να χρειάζεται να πάμε σε άλλη χώρα.Οταν εκανα εγώ της δικές μου μεταμόσχευσης δεν υπήρχε κάποιος αξιόλογος στην Ελλάδα τώρα πλέον από το βλέπω είναι και η κλινική του Αναστασάκη πολύ καλή έστω και αν έμαθε από τον Ισπανό δεν με νοιάζει εμένα από ποιον έμαθε εμένα με νοιάζει να πετύχει η επέμβαση μου και η κλινική του bissanga επίσης θα ναι καλή φανταΖομαι.Πριν 10 χρόνια είχαμε μόνο τους Κύπριους.
Δεν ειναι έτσι ακριβώς φιλε. O Lorenzo ακολουθεί αλλο ειδος εμφύτευσης που ειναι με sharp implanter pen και τοποθετεί ο ιδιος τα μοσχεύματα (που ειναι πολυ σημαντικό) σε αντίθεση με την αλλη τεχνική που τοποθετούνται από το προσωπικό. Επίσης ο Lorenzo χρησιμοποιεί manual punch, και οχι motorised για την εξαγωγή της δότριας για λιγότερη καταπόνηση και κάνει ομογενοποιημένη εξαγωγή χωρις να επικεντρώνεται σε ενα σημείο όπως ειδαμε πρόσφατε να γινεται σε ενα περιστατικό του @edyuser1 .
Και αλλο πλάνο ακολουθεί ο ενας γιατρός αλλο ο αλλος. Άλλη εμπειρία έχει ο ενας γιατρός και αλλη ο αλλος. Άλλο ονομα και φημη έχει ο ενας γιατρός στα διεθνή forums, αλλη ο αλλος (ο ενας ειναι πολυ γνωστός, ο αλλος καθόλου γνωστός). Αλλο προσωπικό έχει ο ενας γιατρός αλλο ο αλλος.
Εννοείται οτι το εξωτερικό έχει πολυ καλύτερες επιλογές να πάει κάποιος και υπάρχουν εκει κορυφαίοι γιατροί που δεν βλέπεις στην ελλάδα. Σε σχέση με πριν 10 χρονια που λες στην Ελλάδα ολες οι κλινικές έχουν βελτιωθεί χωρις αυτο να σημαίνει οτι είναι στο επίπεδο του εξωτερικού. Αν θες να διαθέσεις ενα σεβαστό ποσό τοτε καλύτερα να πας εξωτερικό.

Τελευταία επεξεργασία:

giwrgos athina

Active Member
Δεν ειναι έτσι ακριβώς φιλε. O Lorenzo ακολουθεί αλλο ειδος εμφύτευσης που ειναι με sharp implanter pen και τοποθετεί ο ιδιος τα μοσχεύματα (που ειναι πολυ σημαντικό) σε αντίθεση με την αλλη τεχνική που τοποθετούνται από το προσωπικό. Επίσης ο Lorenzo χρησιμοποιεί manual punch, και οχι motorised για την εξαγωγή της δότριας για λιγότερη καταπόνηση και κάνει ομογενοποιημένη εξαγωγή χωρις να επικεντρώνεται σε ενα σημείο όπως ειδαμε πρόσφατε να γινεται σε ενα περιστατικό του @edyuser1 .
Και αλλο πλάνο ακολουθεί ο ενας γιατρός αλλο ο αλλος. Άλλη εμπειρία έχει ο ενας γιατρός και αλλη ο αλλος. Άλλο ονομα και φημη έχει ο ενας γιατρός στα διεθνή forums, αλλη ο αλλος (ο ενας ειναι πολυ γνωστός, ο αλλος καθόλου γνωστός). Αλλο προσωπικό έχει ο ενας γιατρός αλλο ο αλλος.
Εννοείται οτι το εξωτερικό έχει πολυ καλύτερες επιλογές να πάει κάποιος και υπάρχουν εκει κορυφαίοι γιατροί που δεν βλέπεις στην ελλάδα. Σε σχέση με πριν 10 χρονια που λες στην Ελλάδα ολες οι κλινικές έχουν βελτιωθεί χωρις αυτο να σημαίνει οτι είναι στο επίπεδο του εξωτερικού. Αν θες να διαθέσεις ενα σεβαστό ποσό τοτε καλύτερα να πας εξωτερικό.
Εντάξει πάσο δεν τις ήξερα αυτές τις λεπτομέρειες.Για την hdc και τον bissnga γνωρίζεις τις τεχνικές τους αν είναι ίδιες με του Αναστασάκη?Γιατί και η δυο αυτοί είναι γνωστοί στα ξένα φόρουμ οπότε φαντάζομαι θα ναι τίμιες λύσεις.

kollaps

Active Member
Εντάξει πάσο δεν τις ήξερα αυτές τις λεπτομέρειες.Για την hdc και τον bissnga γνωρίζεις τις τεχνικές τους αν είναι ίδιες με του Αναστασάκη?Γιατί και η δυο αυτοί είναι γνωστοί στα ξένα φόρουμ οπότε φαντάζομαι θα ναι τίμιες λύσεις.
BHR και HDC δουλεύουν κι αυτοί με pre-made incisions

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chris34

Well-Known Member
Για εμένα δεν είναι ο καλύτερος και η αντιμετώπιση που έχω δει σε όποιον δεν πάει με τα νερά του με ανησυχεί. Και μόνο για αυτό δεν θα τον επέλεγα.

giwrgos athina

Active Member
Ρε παιδεία από το loretzo πως γίνεται να πάρω γνώμη απο κοντά όχι από το ιντερνετ?Στο email δεν απαντάει.Δεν ασχολείται με άλλα περιστατικά λόγο ότι θα βγει σύνταξη?θεωρείται ότι θα ασχοληθεί με περίπτωση σαν την δηκια μου που είμαι χωρίς θεραπεία μεγάλο προβλημα και εξαντλημένη δοτρια που χρειαζομαι μοσχεύματα από μούσι?

ch7.panos

Well-Known Member
Ναι αλλά όπως διαβάζουμε τα περισσότερα τα κάνουν οι νοσηλεύτριες !Θα πάει κάποιος να πληρώσει έναν σκασμό λεφτά -όσο κάνουν και οι κορυφαίοι στο εξωτερικό -για να δουλέψουν στο κεφάλι του κατά κύριο λόγο οι νοσηλεύτριες;;;
Στη δίκη μου περίπτωση δεν ήταν έτσι. Πιο πολύ θα το έλεγα συνεργασία νοσηλευτριών και γιατρού και εννοείται πως μου έκανε όλες τις τομές μόνος του (που είναι από τα σημαντικότερα όπως ξέρω).

alex7

Well-Known Member
Στη δίκη μου περίπτωση δεν ήταν έτσι. Πιο πολύ θα το έλεγα συνεργασία νοσηλευτριών και γιατρού και εννοείται πως μου έκανε όλες τις τομές μόνος του (που είναι από τα σημαντικότερα όπως ξέρω).
Καλά προφανώς κατόπιν εντολών Γιατρού ενεργουν οι νοσηλεύτριες .Επισης ξέρω ότι είναι καλά εκπαιδευμένες .Εχω κάνει και εκεί μμ .

Chris34

Well-Known Member
Ρε παιδιά μην έχετε αυταπάτες. Το μεγαλύτερο μέρος της επέμβασης γίνεται από τους technicians. Εξαγωγή, διαχωρισμός, τοποθέτηση όλα από αυτούς. Ο γιατρός πάει και κάνει τις υποδοχές πόση ώρα; 20-25 λεπτά;
Και σας λένε ότι αυτό το στάδιο είναι από τα πιο σημαντικά για να κερδίσει ο γιατρός τα εύσημα για το αποτέλεσμα. Αυτό κάνει και ο Αναστασάκ*ς.
Ας μη γίνει σωστά η εξαγωγή ή η τοποθέτηση και θα δούμε τι μαλλια θα βγουν.

Έχει καμία σημασία αυτό; Για μένα όχι.
Σημασία έχει το τελικό αποτέλεσμα. Και πόσο καλά συντονισμένο είναι όλο αυτό.

Πρέπει να κοστίζει 2,5€ το τριχοθυλακιο για όλη αυτή τη διαδικασία στην Ελλάδα; Πάλι όχι το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς γίνετε από το νοσηλευτικό προσωπικό. Αλλά είπαμε είναι ελεύθερη αγορά όσο τα δίνετε, τόσο κάποιοι θα χρεώνουν όσο θέλουν τη δουλειά τους.

Kostas97

Well-Known Member
Ρε παιδιά μην έχετε αυταπάτες. Το μεγαλύτερο μέρος της επέμβασης γίνεται από τους technicians. Εξαγωγή, διαχωρισμός, τοποθέτηση όλα από αυτούς. Ο γιατρός πάει και κάνει τις υποδοχές πόση ώρα; 20-25 λεπτά;
Και σας λένε ότι αυτό το στάδιο είναι από τα πιο σημαντικά για να κερδίσει ο γιατρός τα εύσημα για το αποτέλεσμα. Αυτό κάνει και ο Αναστασάκ*ς.
Ας μη γίνει σωστά η εξαγωγή ή η τοποθέτηση και θα δούμε τι μαλλια θα βγουν.

Έχει καμία σημασία αυτό; Για μένα όχι.
Σημασία έχει το τελικό αποτέλεσμα. Και πόσο καλά συντονισμένο είναι όλο αυτό.

Πρέπει να κοστίζει 2,5€ το τριχοθυλακιο για όλη αυτή τη διαδικασία στην Ελλάδα; Πάλι όχι το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς γίνετε από το νοσηλευτικό προσωπικό. Αλλά είπαμε είναι ελεύθερη αγορά όσο τα δίνετε, τόσο κάποιοι θα χρεώνουν όσο θέλουν τη δουλειά τους.
Το οτι εφοσον ο γιατρος κανει ολη τη διαδικασια πρεπει να κοστολογειται πιο ακριβα δεν το καταλαβαινω απολυτα, δεδομενου οτι οταν πληρωνεις παραπανω προσωπικο για μια επεμβαση(4-5 νοσοκομες), δεν ειναι λογικο να ανεβει και το κοστος;

_Johnny_

Active Member
Οταν βάζεις το νοσηλευτικό προσωπικό να κάνει το μεγαλύτερο μέρος της επέμβασης συνήθως κατεβάζεις την τιμή γιατι μπορεις να κανεις και αλλες επεμβάσεις ταυτόχρονα άρα μεγαλύτερο κέρδος συνολικά.
Εκεί που θα έκανες 1 επέμβαση τη μέρα αν την έκανες μονος τώρα μπορεις να κανεις 3-4 αφού τα incisions ειναι ενα πολυ μικρό τμημα της διαδικασίας και παίρνει λίγο χρονο. Έτσι και περισσοτερα λεφτά θα βγάζει καθημερινα λογω περισσότερων περιστατικών και περισσοτερο ελευθερο χρονο θα έχει μεσα στη μέρα ο γιατρός να ασχολείται με αλλα πράγματα οπως η διαφήμιση της κλινικής, να διαβάζει και να γράφει σε φορουμ, social media κτλπ ενώ το προσωπικό εκτελεί τα μεγαλύτερα μέρη της επέμβασης. Ενώ αν έκανε μια επέμβαση τη μέρα και ολη την επέμβαση αυτος δεν θα μπορούσε να κανει τιποτα από αυτά και θα ειχε και μειωμένα κέρδη.
Επίσης και ο χρονος που αφιερώνεις με τον καθένα μειώνεται αισθητά αναλόγια τους ποσους ασθενείς θα έχεις τη μέρα.

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα