Ο καλύτερος γιατρός στην Ελλάδα το 2023

tasos33

Well-Known Member
Θέλω να κάνω μεταμόσχευση στο crown αλλά για να καλυφτεί θέλει περίπου 2500 grafts και η δοτρια μου έχει 1000 με 1500 max. Οπότε η πρέπει να συμπληρώσω από το μούσι η να βάλω αυτά που έχω και να πυκνωσω με smp για να μην φαίνεται αραίωση.Ειμαι ανάμεσα σε hdc στην Κύπρο και στον Αναστασάκη ελλαδα που βλέπω φοβερά αποτελέσματα και τον θεωρώ αξιόλογο.Τι λέτε?Και την κλινική του bisanga στην Αθήνα θα έχω σκεφτεί αλλά δεν έχω δει πολλες δουλειες τους.
Μπες αεροπλάνο και πανε Κύπρο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
Είναι σίγουρο αυτό τελικά γιατί ο @CVIAL ειχε πει να κανουμε υπομονή και σε λίγο καιρό θα κάνει ανακοινώσεις για το θέμα?
Στην Ισπανία σίγουρα. Ήταν να κάνω ΜΜ στις 30-10, το ακύρωσε λόγω έκτακτης αναρρωτικής των βοηθών του (που αντικειμενικά δεν μπορούσε να κάνει καμμία ΜΜ - τις ακύρωσε όλες) και επαναπρογραμματισμός με το νέο έτος δεν ήταν δυνατός γιατί κλείνει την κλινική και παίρνει σύνταξη. Το αν κάνει κάποια γκεστ εμφάνιση δεν το ξέρω. Μακάρι για να ολοκληρώσω με αυτόν το πλάνο αλλιώς θα δούμε.....

giannis1991

Well-Known Member
Α ρε Γιωργαρα εχεις φαει και εσυ ταλαιπωρια φουλ.Δεν μπορω να σου εκφερω γνωμη καθως δεν ξερω πλεον σε τι φαση εισαι.Μετρησεις δεν εχουμε να δουμε τι παχος εχει η τριχα σου καθως εχεις πολυ καλη αντιθεση τριχας δερματος αλλα μαλλον ειναι λεπτη...Εγω θα σταθω στις γνωστες τακτικες και συγκεκριμενα.
1)Πας μικρο παιδακι στην Ελλαδα και σε βαζουν για χειρουργειο οι τρισαθλιοι και σε σφαζουν με ενα στριπ κακο και με κακο αποτελεσμα.
2)Πας στον Μιχαλη και στα 23 σου σε βαζει για χειρουργειο combo εξαντλωντας σου σχεδον τη δοτρια.Δεν ξερω ποσο καιρο επαιρνες τοτε φινα αλλα σου λεει οτι εχεις ακομα 2000-2500 με fue (οτι ναναι,θυμαμαι και εγω ελεγα τοτε ουτε καν) και αυτο που δεν τον προβληματισε ειναι οτι σε ενα στριπ 1650 μοσχευματων υπαρχουν μονο 65 τριτριχα!!!!!Αρα καταλαβαινεις οτι η δοτρια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗΣ!
Την περιοχη σα στεφανι που σου αφησε ακαλυπτη δεν θα τη συζητησω...

Καταλαβαινετε γιατι τωρα ο Αναστασακης παρολο τον προβληματικο χαρακτηρα του θα ανακυρηχθει σε τοπ στην Ελλαδα και θα μαζεψει ολο το χαρτι ?
1)Αποκομισε πολλα ακομα και αν δε το παραδεχεται απο τον Ισπανο
2)Χειρουργει με πολλη καλη συνεπεια κατι που ειναι πολυ σημαντικο καθως 5 τοπ χειρουργεια εχουν σχεδον ολοι οι γιατροι
3)Συμβουλευει σωστα εξεταζοντας την καθε περιπτωση και προτεινοντας φινα μη υιοθετοντας την τακτικη του στυλ ''αν δεν τον χειρουργησω εγω θα το κανει καποιος αλλος''(ετσι πιστευω εγω οτι πραττει τουλαχιστον)
4)Δειχνει παντα να εχει μια καλη στρατηγικη και γενικως εν ολω διαχειριση περιστατικου

Hercules80

Active Member
An

Ανάμεσα σε αυτούς ποιον θα διαλεγες για μεταμόσχευση στο crown? Έχω κάνει ήδη 2 στριπ και 1 fue η ηλικία Μ είναι 33 και δεν κάνω θεραπεία..Στην bhr χειρουργούν κάτι γιατροί εκπαιδευόμενοι από τον bisaanga με νορμάλ τιμες όπως η hdc αλλά δεν έχουμε δει εδώ πολλές δουλειές τους.Θα τους εμπιστευοσουν για την τελευταία μεταμόσχευση σου?Έχω κλείσει ραντεβού και με Αναστασάκη.Εσυ ποιον θα διαλεγες?
Από αυτές τις επιλογές που λες εγώ θα εμπιστευόμουν την BHR Athens στους Έλληνες γιατρούς του bisanga. Ειναι αξιόλογοι και σοβαροι γιατροί. Και μπορουν να σου δειξουν και αλλα περιστατικά αμα πας εκει. Αλλιώς μετα Κύπρο μπορεις να πας.

Τελευταία επεξεργασία:

alex7

Well-Known Member
Α ρε Γιωργαρα εχεις φαει και εσυ ταλαιπωρια φουλ.Δεν μπορω να σου εκφερω γνωμη καθως δεν ξερω πλεον σε τι φαση εισαι.Μετρησεις δεν εχουμε να δουμε τι παχος εχει η τριχα σου καθως εχεις πολυ καλη αντιθεση τριχας δερματος αλλα μαλλον ειναι λεπτη...Εγω θα σταθω στις γνωστες τακτικες και συγκεκριμενα.
1)Πας μικρο παιδακι στην Ελλαδα και σε βαζουν για χειρουργειο οι τρισαθλιοι και σε σφαζουν με ενα στριπ κακο και με κακο αποτελεσμα.
2)Πας στον Μιχαλη και στα 23 σου σε βαζει για χειρουργειο combo εξαντλωντας σου σχεδον τη δοτρια.Δεν ξερω ποσο καιρο επαιρνες τοτε φινα αλλα σου λεει οτι εχεις ακομα 2000-2500 με fue (οτι ναναι,θυμαμαι και εγω ελεγα τοτε ουτε καν) και αυτο που δεν τον προβληματισε ειναι οτι σε ενα στριπ 1650 μοσχευματων υπαρχουν μονο 65 τριτριχα!!!!!Αρα καταλαβαινεις οτι η δοτρια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗΣ!

Καταλαβαινετε γιατι τωρα ο Αναστασακης παρολο τον προβληματικο χαρακτηρα του θα ανακυρηχθει σε τοπ στην Ελλαδα και θα μαζεψει ολο το χαρτι ?
2)Χειρουργει με πολλη καλη συνεπεια κατι που ειναι πολυ σημαντικο καθως 5 τοπ χειρουργεια εχουν σχεδον ολοι οι γιατροι
3)Συμβουλευει σωστα εξεταζοντας την καθε περιπτωση και προτεινοντας φινα μη υιοθετοντας την τακτικη του στυλ ''αν δεν τον χειρουργησω εγω θα το κανει καποιος αλλος''(ετσι πιστευω εγω οτι πραττει τουλαχιστον)
4)Δειχνει παντα να εχει μια καλη στρατηγικη και γενικως εν ολω διαχειριση περιστατικου
Ναι αλλά όπως διαβάζουμε τα περισσότερα τα κάνουν οι νοσηλεύτριες !Θα πάει κάποιος να πληρώσει έναν σκασμό λεφτά -όσο κάνουν και οι κορυφαίοι στο εξωτερικό -για να δουλέψουν στο κεφάλι του κατά κύριο λόγο οι νοσηλεύτριες;;;

Tetrakis

Member

Λείπουν ανεξάρτητα περιστατικά από τον εν λόγω. Αντίθετα με advance και starks που έχουν πάρει πελάτες αλλά και έχουν εκτεθεί από ανεξάρτητα! Είναι τρομερό κριτήριο αξιοπιστίας τα ανεξάρτητα περιστατικά. Ότι στο κομμάτι της πώλησης είναι top είναι αδιαμφισβήτητο.

bobby

Well-Known Member
Ναι αλλά όπως διαβάζουμε τα περισσότερα τα κάνουν οι νοσηλεύτριες !Θα πάει κάποιος να πληρώσει έναν σκασμό λεφτά -όσο κάνουν και οι κορυφαίοι στο εξωτερικό -για να δουλέψουν στο κεφάλι του κατά κύριο λόγο οι νοσηλεύτριες;;;
Είναι ένα θέμα προβληματισμού αυτό. Αλλά σημασία έχει το αποτέλεσμα πάντα. Αν με την μέθοδο αυτή παιρνεις καλύτερο αποτέλεσμα από το να τα κάνει όλα ο γιατρος τότε τι σημασία έχει;

Βέβαια υποτίθεται ότι όταν αντι για τον γιατρό δουλεύουν τεχνικοί το κόστος είναι μικρότερο (έχει ταυτόχρονα δηλαδή περισσότερα του ενός χειρουργεία οπότε η εργατώρα του μοιράζεται). Εδώ έρχεται η επιχειρηματική του επιλογή και πρέπει να επιλέξει μεταξύ χρέωσης χαμηλοτερης τιμής (για να είναι ανταγωνιστικός) ή όχι (αυξάνοντας το περιθώριο κέρδους του). Γ επιχειρηματική επιλογή του είναι προφανώς η δεύτερη το οποίο δεν είναι κακό εφόσον η επιχείρηση του είναι viable και βγάζει κέρδη. Πάντα η ελεύθερη αγορά τα ρυθμίζει αυτά, αν χρεώνει παραπάνω από όσο έχει για να έχει ικανή ζήτηση ή θα χαμηλώσει την τιμή ή θα βγει εκτός αγοράς. Οπότε ότι και να λέμε εμείς δεν έχει κανένα νόημα…..

Από την στιγμή που είμαστε καταναλωτές πρέπει να κάνουμε την έρευνα αγοράς μας και να επιλέγουμε ανάλογα πάντα με το μπατζετ μας την VFM επιλογή, διευκρινίζω: όχι την πιο φθηνη απαραίτητα ούτε την πιο ακριβή απαραίτητα. Και καλύτερα να περιμένουμε λίγο και να μαζέψουμε λίγο μεγαλύτερο μπατζετ παρα να πάμε κάπου που δεν έχει (για εμάς πάντα) το καλύτερο VFM….

alex7

Well-Known Member
Είναι ένα θέμα προβληματισμού αυτό. Αλλά σημασία έχει το αποτέλεσμα πάντα. Αν με την μέθοδο αυτή παιρνεις καλύτερο αποτέλεσμα από το να τα κάνει όλα ο γιατρος τότε τι σημασία έχει;

Βέβαια υποτίθεται ότι όταν αντι για τον γιατρό δουλεύουν τεχνικοί το κόστος είναι μικρότερο (έχει ταυτόχρονα δηλαδή περισσότερα του ενός χειρουργεία οπότε η εργατώρα του μοιράζεται). Εδώ έρχεται η επιχειρηματική του επιλογή και πρέπει να επιλέξει μεταξύ χρέωσης χαμηλοτερης τιμής (για να είναι ανταγωνιστικός) ή όχι (αυξάνοντας το περιθώριο κέρδους του). Γ επιχειρηματική επιλογή του είναι προφανώς η δεύτερη το οποίο δεν είναι κακό εφόσον η επιχείρηση του είναι viable και βγάζει κέρδη. Πάντα η ελεύθερη αγορά τα ρυθμίζει αυτά, αν χρεώνει παραπάνω από όσο έχει για να έχει ικανή ζήτηση ή θα χαμηλώσει την τιμή ή θα βγει εκτός αγοράς. Οπότε ότι και να λέμε εμείς δεν έχει κανένα νόημα…..

Από την στιγμή που είμαστε καταναλωτές πρέπει να κάνουμε την έρευνα αγοράς μας και να επιλέγουμε ανάλογα πάντα με το μπατζετ μας την VFM επιλογή, διευκρινίζω: όχι την πιο φθηνη απαραίτητα ούτε την πιο ακριβή απαραίτητα. Και καλύτερα να περιμένουμε λίγο και να μαζέψουμε λίγο μεγαλύτερο μπατζετ παρα να πάμε κάπου που δεν έχει (για εμάς πάντα) το καλύτερο VFM….
Πάμε Ισπανία που είναι σε όλα καλύτερη με το ίδιο μπατζετ .Απλα πράγματα

giwrgos athina

Active Member

Γεια σου Γιάννη σε θυμάμαι από παλιά που έγραφες εδώ χαίρομαι που θυμάσαι την ιστορια μου.Δεν έχω να προσθέσω κάτι εγώ τα είπες όλα νομίζω.Τωρα σκέφτομαι κάποια στιγμή να παίξω το τελευταίο μου χαρτί να κλείσω αυτο το κομμάτι που έμεινε ακάλυπτο από την τελευταία επεμβαση αν βέβαια αξίζει το κόπο γιατί συμφωνώ και εγώ δεν έχω καλή δοτρια και το γνωρίζω τα μοσχεύματα δεν φτάνουν έχω κυρίως μοτριχα και λεπτή τρίχα.Εσυ ανάμεσα στις κλινικές που σκέφτομαι ποιον θα διαλεγες για την περίπτωσή μου?

giwrgos athina

Active Member
Από αυτές τις επιλογές που λες εγώ θα εμπιστευόμουν την BHR Athens στους Έλληνες γιατρούς του bisanga. Ειναι αξιόλογοι και σοβαροι γιατροί. Και μπορουν να σου δειξουν και αλλα περιστατικά αμα πας εκει. Αλλιώς μετα Κύπρο μπορεις να πας.
Μπορείς να ζητήσεις και να σε χειρουργήσει ο ίδιος ο bisanga αλλά η τιμή αλλάζει και ξεφεύγει.Παλια μου είχε πει 4 ευρο το grafts αλλά τα μισά θα ήταν από τρίχες από μούσι.Βεβαια ο bisanga θεωρώ πως είναι καλός γιατρός.Τωρα αν πας στους Έλληνες παίρνεις μεν δελεαστική τιμή αλλά δεν ξέρω δεν εχω δει κάποια δουλειά τους να δω αν αξίζει να τους εμπιστευτείς σε σχέση με τους άλλους που ανέφερα ιατρους

Hercules80

Active Member
Μπορείς να ζητήσεις και να σε χειρουργήσει ο ίδιος ο bisanga αλλά η τιμή αλλάζει και ξεφεύγει.Παλια μου είχε πει 4 ευρο το grafts αλλά τα μισά θα ήταν από τρίχες από μούσι.Βεβαια ο bisanga θεωρώ πως είναι καλός γιατρός.Τωρα αν πας στους Έλληνες παίρνεις μεν δελεαστική τιμή αλλά δεν ξέρω δεν εχω δει κάποια δουλειά τους να δω αν αξίζει να τους εμπιστευτείς σε σχέση με τους άλλους που ανέφερα ιατρους
Στα 3.5 ευρώ μου είχε πει εμενα πριν κάποιο διάστημα για τον bisanga και 1.6 για τους Έλληνες γιατρούς αναλόγως και με το τρόπο πληρωμής.
Και τον bisbaga να επέλεγες πάλι δεν θα την έκανε μόνος του την επέμβαση αλλά σε συνεργασία με τους Έλληνες γιατρούς της κλινικής όπου αυτοί έχουν συμμετάσχει σε όλες τις επεμβάσεις είτε σε συνεργασία με το bisanga είτε μόνοι τους οι οποίοι ακολουθούν τα πρωτόκολλα του bisanga.
Το θέμα είναι να δεις ανεξάρτητα περιστατικά για να κρίνεις σαν το δικό σου. Ούτε οι άλλοι έχουν τέτοιο. Τα επίσημα δεν λένε κάτι και αλλιώς φαίνεται στην Πραγματικότητα σε εξωτερικές συνθήκες το αποτέλεσμα. ενώ στα επίσημα περιστατικα ωραιοποιούν τα αποτελέσματα για να σε πιάσουν πελάτη.
Παντως εμένα μου είχαν δείξει αρκετά αλλά περιαστικά όταν πήγα από κοντά απλά δεν ασχολούνται τόσο με τη διαφήμιση όσο άλλοι. Κάθε κλινική έχει το δικό της τρόπο. Είναι σοβαρή κλινική πάντως.
Όπως και να έχει θα επέλεγα είτε τη κλινική του bisnaga είτε την Κυπρο που είναι παλιά κλινική με εμπειρία. Αλλιώς κοιτά και προς άλλες κλινικες στην Ελλάδα που έχουμε ανεξάρτητα περιστατικά τους.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giwrgos athina

Active Member
Στα 3.5 ευρώ μου είχε πει εμενα πριν κάποιο διάστημα για τον bisanga και 1.6 για τους Έλληνες γιατρούς αναλόγως και με το τρόπο πληρωμής.
Και τον bisbaga να επέλεγες πάλι δεν θα την έκανε μόνος του την επέμβαση αλλά σε συνεργασία με τους Έλληνες γιατρούς της κλινικής όπου αυτοί έχουν συμμετάσχει σε όλες τις επεμβάσεις είτε σε συνεργασία με το bisanga είτε μόνοι τους οι οποίοι ακολουθούν τα πρωτόκολλα του bisanga.
Το θέμα είναι να δεις ανεξάρτητα περιστατικά για να κρίνεις σαν το δικό σου. Ούτε οι άλλοι έχουν τέτοιο. Τα επίσημα δεν λένε κάτι και αλλιώς φαίνεται στην Πραγματικότητα σε εξωτερικές συνθήκες το αποτέλεσμα. ενώ στα επίσημα περιστατικα ωραιοποιούν τα αποτελέσματα για να σε πιάσουν πελάτη.
Παντως εμένα μου είχαν δείξει αρκετά αλλά περιαστικά όταν πήγα από κοντά απλά δεν ασχολούνται τόσο με τη διαφήμιση όσο άλλοι. Κάθε κλινική έχει το δικό της τρόπο. Είναι σοβαρή κλινική πάντως.
Όπως και να έχει θα επέλεγα είτε τη κλινική του bisnaga είτε την Κυπρο που είναι παλιά κλινική με εμπειρία. Αλλιώς κοιτά και προς άλλες κλινικες στην Ελλάδα που έχουμε ανεξάρτητα περιστατικά τους.
Εντάξει εμένα Μ είχε πει παλιά 4 ευρο όταν είχε προτοανοιξει η κλινική του bissanga γιατί είχε και μοσχεύματα από μούσι μέσα η επέμβαση που είναι ποιο ακριβά από της δοτριας.Το ξέρω και εγώ αυτό που λες πως ακόμα και τον bissanga να επιλέξω ένα μεγάλο μέρος της επέμβασης θα το κάνουν οι Έλληνες.Και απο ότι είδα ποιο πάνω σε αυτό το νήμα τα παιδεία λένε πως και στον Αναστασάκη το κάνουν αυτό ότι σε χειρουργούν η νοσηλεύτριες του που κάνουν την περισσότεροι δουλειά.Αναμεσα στην κλινική του bisanga με τοτς Έλληνες ιατρούς που είναι ποιο φθηνά η την Κύπρο ποιο θα διαλεγες? Και μιλάμε και για μοσχεύματα από μούσι που είναι ποιο δύσκολη η επέμβαση

giannis1991

Well-Known Member
Άλεξ δεν θα διαφωνήσω καθόλου αλλά αυτό είναι το λιγότερο.Το βοηθητικό προσωπικό παίζει σημαντικο ρολο και για αυτό θα πρέπει να είναι καλά εκπαιδευμένο από τον γιατρό.Αυτο δε με ενοχλεί ,με ενοχλεί η υπερβολή του που θα πει μέχρι και το ότι δουλεύουν 9 νοσηλεύτριες μαζί του αλλά ταυτόχρονα τα κάνει σχεδόν όλα αυτός και πως ότι και να γίνει με τον συγκεκριμένο τύπο δεν θα βγάλεις ακρη.Το να συνεργαστείς με ένα τέτοιο χαρακτήρα που κοιτάει τον καθρέφτη και νομίζει ότι είναι ο Θεός,δεν θα σου παραδεχτεί ποτέ τίποτα ότι πήγε στραβά κτλπ ,είναι ρίσκο αν κάτι πάει όντως στραβά.Μπορει να μην έχει ανεξάρτητα περιστατικά εδώ αλλά αν είχε γίνει πρόσφατα καμιά χοντρή πατάτα θα το είχαμε μάθει,ότι και να λέμε έχει βελτιωθεί πολύ και είναι ο μόνος με τόσα βίντεο...Αν για κάποιο λόγο αναγκάζομουν να κάνω χειρουργείο μόνο Ελλάδα ,μάλλον σε αυτόν θα πήγαινα δυστυχώς.Υπαρχει κενό αγοράς για τον Έλληνα που δεν θα κάτσει να διαβάσει ένα φόρουμ για κάμποσους μήνες ή να ταξιδέψει εξωτερικό και αν κάτι τραβάει τον Αναστασάκη πίσω είναι οι τιμές του και η εν γένει παρουσία του...Αν έφτιαχνε αυτά θα το κάλυπτε σχεδόν όλο το παραπάνω κενό...Γνώμη μου.

Ήθελα και παλιότερα να γράψω κάτι αλλά τώρα μου δίνεται η ευκαιρία...Ο συγκεκριμένος έχει μπει εδώ μέσα ,το έχει κάνει κυριολεκτικά πουτ@ν@ (βρίσκοντας και πρόσφορο έδαφος από πολλούς που τον έκαναν σχεδόν να έχει δίκιο σε πολλά πράγματα με την χαζή και μη διπλωματική στάση τους και συμβάλλοντας και αυτοι στο να γίνει έτσι το φορουμ) αλλά τον στόχο του τον κατάφερε ..Και τη δουλειά του παρουσίασε και τη δουλεια έμαθε από τον Ισπανό και αποκόμισε πολλά...Μάλιστα ενώ έχει κάνει ότι έχει κάνει αντί να τον απαξιώνουμε σαν παρουσία βάζει και τα βιντεάκια του και συνέχεια σχολιάζουμε και τις δουλειές του.
Με μια λέξη για να κλείσω χιουμοριστικά θα συμφωνήσω με την τελευταία φράση που λεει στο παρακάτω βίντεο του

Γιώργο θα κλείσω με σένα.BHR δε θα πήγαινα,ακριβοί και δεν τα αξίζουν.Απο Αναστασάκη θα έπαιρνα γνώμη αλλά μάλλον θα πήγαινα HDC.Σου λέω πάντα από τις προσιτές λύσεις που ανέφερες και εσύ

Kostas97

Well-Known Member
Γιαννη τα πες ΟΛΑ.

2 σημεια.

1)
Ο Αναστασακης, κατα την αποψη μου, δεν αποφευγει απαραιτητα να αναγνωρισει τα λαθη του σε ορισμενες περιπτωσεις. Ωστοσο, δεν ακολουθει πολιτικες του τυπου "εαν δεν ειστε ικανοποιημενοι, ελατε για δωρεαν επεμβαση" ή κατι αναλογο, ωστε ο ασθενης να φυγει πληρως ικανοποιημενος. Αρα και να λεει τα καλυτερα ασχετα με το αν στραβωσε στην αρχη η δουλεια :D

Αυτο εχει το θετικο οτι μας επιτρεπει να γνωριζουμε με μεγαλυτερη ακριβεια τι ακριβως συμβαινει στις μεταμοσχευσεις που πραγματοποιει. Αντιθετα, παρατηρησε πως μια αλλη κλινικη χειριζεται αντιστοιχες καταστασεις, ακομα και χωρις να ειναι ξεκαθαρο αν εχει γινει καποιο λαθος ή οχι.
1731169444161.png

2) Νομιζω οτι οταν μιλαμε για τα Ελληνικα δεδομενα, καλυτερα ειναι να μενουμε σε αυτα.
Λογικες του τυπου "με αυτα τα λεφτα παω εξω" δεν αφορουν ολους, πρωτον, και δευτερον, ακομα και για πιο οικονομικες επιλογες, βγαινοντας σε Ισπανια ή γενικοτερα εξωτερικο μπορει να βρεις καλυτερες λυσεις.

_Johnny_

Member

Το αν πετυχαίνει ή οχι θα το κρινεις με πολλά ανεξάρτητα περιστατικά οχι από επίσημα επιλεγμένα περιστατικά. Επίσης Δεν ειναι θέμα καλύτερου αποτελέσματος το να βάζεις τις κοπέλες να κάνουν τα περισσοτερα στα χειρουργεία, αλλά ειναι θέμα καλύτερου επιχειρηματικού πλάνου για τη κλινική και για το γιατρό ώστε να αυξήσεις το διαθέσιμο ελεύθερο σου χρονο μέσα στη μέρα και να κανεις και αλλες επεμβάσεις ταυτόχρονα την ιδια μέρα άρα και περισσοτερο οικονομικό κέρδος για σένα ή να ασχολείσαι και με το marketing και την διαφήμιση της κλινικής σε φορουμ, σε social media κτλπ .

Σκέψου αμα κάποιος έκανε μονος του την επέμβαση ή τα περισσότερα τελος πάντων δεν θα μπορούσε να ειχε πάνω από 1 ασθενή τη μέρα, ουτε θα ειχε χρονο να μπαίνει στο φορουμ και να γράφει, ενώ τώρα μπορει να έχει 3-4. Άρα πολλαπλασιάζονται τα οικονομικά κέρδη σου, περιορίζοντας στο ελάχιστον τον χρονο που θα αφιερώνεις σε κάθε ασθενή.

Οταν κάποιος βάζει περισσοτερους ασθενείς μέσα στη μέρα τοτε δεν έχει την ιδια προσοχή ο ασθενης που θα ειχε αν ηταν ο μοναδικός στη μέρα και αν έκανε τα περισσότερα αν οχι ολα ο γιατρός. Οπότε μετά βασίζεται στις νοσηλεύτριες και οχι στο γιατρό.

Πάμε Ισπανία που είναι σε όλα καλύτερη με το ίδιο μπατζετ .Απλα πράγματα
Ακριβώς. Οταν ειναι κάποιος να διαθέσει τοσα λεφτά τοτε με κλειστά μάτια πάει Ισπανία σε κορυφαίους γιατρούς.

Τελευταία επεξεργασία:

Kostas97

Well-Known Member
Σκέψου αμα κάποιος έκανε μονος του την επέμβαση ή τα περισσότερα τελος πάντων δεν θα μπορούσε να ειχε πάνω από 1 ασθενή τη μέρα, ουτε θα ειχε χρονο να μπαίνει στο φορουμ και να γράφει, ενώ τώρα μπορει να έχει 3-4.
Αν γινοταν αυτο σε κλινικες με περιστατικα απο ολο τον κοσμο, διαθεσιμη θεση για μεταμοσχευση δε θα επιανες ποτε.

_Johnny_

Member
Αν γινοταν αυτο σε κλινικες με περιστατικα απο ολο τον κοσμο, διαθεσιμη θεση για μεταμοσχευση δε θα επιανες ποτε.
Ειτε στην Ελλάδα ειτε στο εξωτερικό υπάρχουν αρκετές κλινικές που οι γιατροί κάνουν ολοι αυτη την επέμβαση ή το μεγαλύτερο μέρος αυτης. Οταν βάζεις περισσοτερους ασθενεις, αναγκαστικά και θα περιοριστεί πολυ ο χρονος που αφιερώνεις με τον κάθε ασθενή και τα περισσοτερα θα γινονται από το προσωπικό.
Αυτο γινεται για να έχουν μεγαλύτερα κέρδη οι κλινικές με το να πολλαπλασιάζονται οι ασθενείς που έχουν μέσα στη μέρα άρα και το οικονομικό τους κέρδος + οτι ο γιατρός δεν θα κουράζεται τοσο και θα έχει περισσοτερο ελεύθερο χρονο μέσα στη μέρα να κανει αλλα πράγματα οπως να ασχολείται με το μάρκετινγκ της κλινικής και τη διαφήμιση της.
Επίσης οταν αυξάνονται και τα περιστατικά μέσα στη μέρα και κανεις λιγότερα με τον κάθε ασθενή το λογικό ειναι να έχεις και χαμηλότερη τιμή, αφού έτσι και αλλιώς αυξάνονται τα κέρδη σου λογω περισσοτερων περιστατικων.

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Άλεξ δεν θα διαφωνήσω καθόλου αλλά αυτό είναι το λιγότερο.Το βοηθητικό προσωπικό παίζει σημαντικο ρολο και για αυτό θα πρέπει να είναι καλά εκπαιδευμένο από τον γιατρό.Αυτο δε με ενοχλεί ,με ενοχλεί η υπερβολή του που θα πει μέχρι και το ότι δουλεύουν 9 νοσηλεύτριες μαζί του αλλά ταυτόχρονα τα κάνει σχεδόν όλα αυτός και πως ότι και να γίνει με τον συγκεκριμένο τύπο δεν θα βγάλεις ακρη.Το να συνεργαστείς με ένα τέτοιο χαρακτήρα που κοιτάει τον καθρέφτη και νομίζει ότι είναι ο Θεός,δεν θα σου παραδεχτεί ποτέ τίποτα ότι πήγε στραβά κτλπ ,είναι ρίσκο αν κάτι πάει όντως στραβά.Μπορει να μην έχει ανεξάρτητα περιστατικά εδώ αλλά αν είχε γίνει πρόσφατα καμιά χοντρή πατάτα θα το είχαμε μάθει,ότι και να λέμε έχει βελτιωθεί πολύ και είναι ο μόνος με τόσα βίντεο...Αν για κάποιο λόγο αναγκάζομουν να κάνω χειρουργείο μόνο Ελλάδα ,μάλλον σε αυτόν θα πήγαινα δυστυχώς.Υπαρχει κενό αγοράς για τον Έλληνα που δεν θα κάτσει να διαβάσει ένα φόρουμ για κάμποσους μήνες ή να ταξιδέψει εξωτερικό και αν κάτι τραβάει τον Αναστασάκη πίσω είναι οι τιμές του και η εν γένει παρουσία του...Αν έφτιαχνε αυτά θα το κάλυπτε σχεδόν όλο το παραπάνω κενό...Γνώμη μου.

Ήθελα και παλιότερα να γράψω κάτι αλλά τώρα μου δίνεται η ευκαιρία...Ο συγκεκριμένος έχει μπει εδώ μέσα ,το έχει κάνει κυριολεκτικά πουτ@ν@ (βρίσκοντας και πρόσφορο έδαφος από πολλούς που τον έκαναν σχεδόν να έχει δίκιο σε πολλά πράγματα με την χαζή και μη διπλωματική στάση τους και συμβάλλοντας και αυτοι στο να γίνει έτσι το φορουμ) αλλά τον στόχο του τον κατάφερε ..Και τη δουλειά του παρουσίασε και τη δουλεια έμαθε από τον Ισπανό και αποκόμισε πολλά...Μάλιστα ενώ έχει κάνει ότι έχει κάνει αντί να τον απαξιώνουμε σαν παρουσία βάζει και τα βιντεάκια του και συνέχεια σχολιάζουμε και τις δουλειές του.
Με μια λέξη για να κλείσω χιουμοριστικά θα συμφωνήσω με την τελευταία φράση που λεει στο παρακάτω βίντεο του

Γιώργο θα κλείσω με σένα.BHR δε θα πήγαινα,ακριβοί και δεν τα αξίζουν.Απο Αναστασάκη θα έπαιρνα γνώμη αλλά μάλλον θα πήγαινα HDC.Σου λέω πάντα από τις προσιτές λύσεις που ανέφερες και εσύ
Γιάννη, οι τιμές καθορίζονται από τον νόμο της προσφοράς και ζήτησης. Από την στιγμή που η προσφορά είναι περιορισμένη (1 γιατρός) το πιο πιθανό είναι να ανέβουν οι τιμές, όχι να κατέβουν, αν φυσικά η ζήτηση ανεβαίνει (εδώ σίγουρα ανεβαίνει). Αν η προσφορά ανέβει (περισσότεροι γιατροί στην ίδια κλινική) τότε μπορεί η τιμή να πέσει γιατί έτσι αυξάνεται ο τζίρος. Αν δε η ζήτηση αρχίζει και φθίνει λόγω ανταγωνισμού που προσφέρει την ίδια ποιότητα τότε οι τιμές αποκλιμακώνονται ακόμα περισσότερο. Είναι γνωστό ότι μονοπωλιακές ή ολιγοπωλιακές καταστάσεις αυξάνουν τις τιμές, μόνο ο ανταγωνισμός τις ρίχνει.

alex7

Well-Known Member
Ωραία λοιπόν !Εγω θα διαλέξω ένα γιατρό επιτυχημένο businesses man και μεγάλο μαρκετιστα και θα αφεθώ στα χέρια των καλλονών νοσηλευτριών του !Πως έλεγε ο αείμνηστος Αυλωνίτης ; «Ωρε που πάμε ωρε ;»

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Μην αρχισουμε παλι τα ιδια.
Οποιος θελει ας ερθει να κανει ρεπορταζ στην κλινικη μου τι κανω.

Εκτος αν ειναι τοσοα ανοητοι καποιοι και νομιζουν οτι τα αποτελεσματα που βλεπτε προερχονται απο νοσηλευτριες

Μπλουζα