Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Υπάρχουν και οι δύο τρόποι που ανέφερες. Στην περίπτωση με τις υποδοχές συνήθως ο γιατρός μπαίνει και κάνει μόνο αυτό ενώ την υπόλοιπη διαδικασία την κάνουν οι technicians.Για να καταλάβω, στην περίπτωσή του FUE δημιουργούνται πρώτα οι υποδοχές-τρύπες και μετά τοποθετούνται τα μοσχεύματα ή γίνεται απευθείας εισαγωγή του μοσχεύματος με το τρύπημα;
Δύο είναι οι μέθοδοι FUE : Στον μεν 1ο εμφυτεύεις κατευθείαν το μόσχευμα ,στην δε δεύτερη γίνεται σε δύο βήματα ,πρώτα διανοίγονται οπές και μετά τοποθετούνται στις οπές τα μοσχεύματα.Στην πρώτη τοποθετούνται με το implanter απευθείας , στην δεύτερη και αφού ανοίξουν οι τρύπες ,τοποθετούνται με τσιμπιδακιαΓια να καταλάβω, στην περίπτωσή του FUE δημιουργούνται πρώτα οι υποδοχές-τρύπες και μετά τοποθετούνται τα μοσχεύματα ή γίνεται απευθείας εισαγωγή του μοσχεύματος με το τρύπημα;
Υπάρχουν πλεονεκτήματα-μειονεκτήματα; Μπορείτε να αναφέρετε; Ευχαριστώ!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φυσικά και το να εχεις μια σωστά σχεδιασμένη hairline και στο σωστό ύψος (πράγμα που ο Αναστασάκης το κατεχει) ετσι ωστε να καδραριστεί το πρόσωπο, είναι το ζητούμενο.Να φτιάξουμε μια καινούργια hairline γιατί είναι τραγικά ψηλά και έχω μεγάλο μετωπο να καταιβει λίγο και να ενισχύσουμε την β ζώνη κυρίως στην αριστερή μεριά και διάσπαρτα Μ τα έδειξε με ένα μαρκαδόρο στο κεφάλι Μ να τα αφήνω μακριά εννοειται όχι κοντά και με το κατάλληλο χτένισμα να κλείνω και τα κενά μέσα να τα χτενίζω δηλαδή στο πλάι προς τα δεξιά και προς τα πίσω ώστε να βελτιωθεί η εικόνα Μ και να καλύπτονται και τα κενά κάπως πίσω
Η τιμη για repair σε τετοια περιπτωση του γιωργου ειναι αρκετα πιο πολυ.Φυσικά και το να εχεις μια σωστά σχεδιασμένη hairline και στο σωστό ύψος (πράγμα που ο Αναστασάκης το κατεχει) ετσι ωστε να καδραριστεί το πρόσωπο, είναι το ζητούμενο.
Τωρα το να αφήνεις 20 - 30 πόντους μαλλί, να τα ρίχνεις όλα πίσω για να καλύπτεις κενά, κάνοντας κούρεμα "καραφλοδάνειο", εσένα σου αρέσει σαν εικόνα? Σαν ιδέα σε καλύπτει? Όταν θα βγαίνεις έξω και θα φυσάει αέρας, τι θα κάνεις, θα αισθάνεσαι άνετα με τον εαυτό σου? Αυτές κι άλλες τέτοιου είδους απορίες που ίσως δε στις ανέλυσε ο γιατρός, τις έχεις σκεφτεί?
Σκέψου καλά αν θα σε ικανοποιεί κατι τέτοιο.
Τώρα για την τιμή λογικά γύρω στα 2.20 με 2.30 υποθέτω, σωστά?
Δηλαδή εσύ που είσαι μέλος στο forum 11 χρόνια κατέληξες ότι ο γνωστός γιατρός είναι η καταλληλότερη επιλογή ;;;Εμάς θα μας πέσουν καμιά ώρα τα μεταμοσχευμένα μαλλιά μας από το γέλιο πάντως !Τέλος το ποιο σημαντικό από όλα Μ εγγυήθηκε ότι από τα γένια δεν θα υπάρχει το παραμικρό σημάδι στο πηγούνι και θα μπορώ να ξυρίζομαι κόντρα όπως κάνω.Απο τιμές ένα κλικ ποιο πάνω από hdc όχι πολύ ελάχιστα.Ποιο φθηνός από bisanga πάντως που είχα πάρει τιμή αλλά με την συμμετοχή του στο χειρουργείο όχι μόνο με τους Έλληνες.Μου είπε θα κάνουμε και βίντεο παρουσίασης στο φόρουμ αν κλείσω σε αυτόν.
Κοντά έπεσες ελάχιστα ποιο πάνω αλλά έχει και μοσχεύματα από μούσι μέσα.Η hdc τα γένια τα έχει 2.80 και από κεφάλι κοντά στο 2.00.Ο Αναστασάκης Μ έδωσε μια τιμή ελάχιστα ποιο πάνω από αυτό που είπες για όλα.Δεν είναι το θέμα η τιμή βέβαια ίσως είναι ποιο ακριβός ο αναστασακης κάνα 700αρι με 1000 ευρο το θέμα είναι να πάρουμε καλό αποτέλεσμα.Φυσικά και το να εχεις μια σωστά σχεδιασμένη hairline και στο σωστό ύψος (πράγμα που ο Αναστασάκης το κατεχει) ετσι ωστε να καδραριστεί το πρόσωπο, είναι το ζητούμενο.
Τωρα το να αφήνεις 20 - 30 πόντους μαλλί, να τα ρίχνεις όλα πίσω για να καλύπτεις κενά, κάνοντας κούρεμα "καραφλοδάνειο", εσένα σου αρέσει σαν εικόνα? Σαν ιδέα σε καλύπτει? Όταν θα βγαίνεις έξω και θα φυσάει αέρας, τι θα κάνεις, θα αισθάνεσαι άνετα με τον εαυτό σου? Αυτές κι άλλες τέτοιου είδους απορίες που ίσως δε στις ανέλυσε ο γιατρός, τις έχεις σκεφτεί?
Σκέψου καλά αν θα σε ικανοποιεί κατι τέτοιο.
Τώρα για την τιμή λογικά γύρω στα 2.20 με 2.30 υποθέτω, σωστά?
Όχι φίλε δεν κατέληξα ακόμα αλλά σίγουρα βλέπω τίμια αποτελεσματα σε δύσκολα περιστατικά από τα βίντεο που αναιβαζει.Εξαλου για αυτό άνοιξα και το θέμα στο φόρουμ με τις επιλογές που έχω στο μυαλό μου για την περίπτωσή μου.Δηλαδή εσύ που είσαι μέλος στο forum 11 χρόνια κατέληξες ότι ο γνωστός γιατρός είναι η καταλληλότερη επιλογή ;;;Εμάς θα μας πέσουν καμιά ώρα τα μεταμοσχευμένα μαλλιά μας από το γέλιο πάντως !
Σωστά, το θεμα ειναι να πάρεις ενα αξιοπρεπές αποτέλεσμα. Απλά σκέψου και ολα τα παραπάνω ερωτήματα που σου έκανα.Κοντά έπεσες ελάχιστα ποιο πάνω αλλά έχει και μοσχεύματα από μούσι μέσα.Η hdc τα γένια τα έχει 2.80 και από κεφάλι κοντά στο 2.00.Ο Αναστασάκης Μ έδωσε μια τιμή ελάχιστα ποιο πάνω από αυτό που είπες για όλα.Δεν είναι το θέμα η τιμή βέβαια ίσως είναι ποιο ακριβός ο αναστασακης κάνα 700αρι με 1000 ευρο το θέμα είναι να πάρουμε καλό αποτέλεσμα.
Ναι σαν στρατηγική δεν Μ ακούγεται και άσχημη παρολου που είχα κάτι διαφορετικό στο μυαλό Μ σαν στρατηγική άρχισα και το σκέφτομαι.το θέμα είναι να να καταφέρει ο γιατρός να σχεδιάσει ωραία hairline να επιτυχή μεγάλα ποσοστά φυτρωσης κάτι που δεν έχουν πετύχει η προηγούμενη γιατροί και να μην αφήσει σημάδια στο πηγούνι..Αν πάει καλά αυτή η επέμβαση εφόσον αποφασίσω να την κάνω Μ πρότεινε να Μ κλείσει καλύτερα την ουλή με νέο στριπ πάνω στο ήδη υπάρχων στριπ όπου θα βγάλουμε και περίπου 700 μοσχεύματα αλλά αυτό γίνεται για να βαφτεί καλύτερα η ουλή όχι για τα 700 μοσχεύματα.βεβαια δεν ξέρω αν θα ήθελα νέα μαχαίρια στο κεφάλι Μ με στριπ και τα πάντα θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα της fue αν θα μαρεσει μετά βλέπουμε.Ισως να του προτείνω και το smp στην ουλη κάτι που δεν συζητησαμεΚαλησπέρα φίλε μου!Εφόσον δεν έχεις πολλές επιλογές δεν ακούω άσχημη την προσέγγιση του γιατρού!Εμένα θα με ενδιέφερε σίγουρα να είναι σωστό το hairline για να μπορώ να κοιτάω τον ευατό μου στον καθρέφτη!Σκέψου καλά πριν αποφασίσεις και μη βιαστείς!
Δεν ξέρω αν θα έκανα νέα ουλή αδερφέ θα προσπαθούσα να το αποφύγω!Μάζεψε τις πληροφορίες που σου έδωσαν οι κλινικές που επισκέφθηκες και δες ποια είναι για εσένα η σωστή!Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης πράξε σωστά!Ναι σαν στρατηγική δεν Μ ακούγεται και άσχημη παρολου που είχα κάτι διαφορετικό στο μυαλό Μ σαν στρατηγική άρχισα και το σκέφτομαι.το θέμα είναι να να καταφέρει ο γιατρός να σχεδιάσει ωραία hairline να επιτυχή μεγάλα ποσοστά φυτρωσης κάτι που δεν έχουν πετύχει η προηγούμενη γιατροί και να μην αφήσει σημάδια στο πηγούνι..Αν πάει καλά αυτή η επέμβαση εφόσον αποφασίσω να την κάνω Μ πρότεινε να Μ κλείσει καλύτερα την ουλή με νέο στριπ πάνω στο ήδη υπάρχων στριπ όπου θα βγάλουμε και περίπου 700 μοσχεύματα αλλά αυτό γίνεται για να βαφτεί καλύτερα η ουλή όχι για τα 700 μοσχεύματα.βεβαια δεν ξέρω αν θα ήθελα νέα μαχαίρια στο κεφάλι Μ με στριπ και τα πάντα θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα της fue αν θα μαρεσει μετά βλέπουμε.Ισως να του προτείνω και το smp στην ουλη κάτι που δεν συζητησαμε