Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Οντως τελικά το διαπιστωσα σημερα... βεβαια ηταν πιο ενοχλητικο απ'οτι οταν εβγαλα τον πωματισμο αλλα ισως φταιει που είχε κανει πληγουλα απ 'οτι ειπε απο τις κινησεις του στοματοςόχι δεν πονάνε σχεδόν καθόλου..η αφαίρεση γίνεται σε δευτερόλεπτα..δεν θα καταλάβεις τπτ. αυτό μην το φοβάσαι!
Δηλαδή εσυ δε βλεπεις καποια διαφορα με το πως ηταν προεγχειρητικα??? Οταν ειχα τα φυλλα σιλικόνης μεσα ειχε μια μικρη διαφορά ,περισσοτερο στα ρουθουνια ..οταν τα εβγαλα ομως δε φαίνεται καν πρησμενη η μυτη, απλα ίδια οπως παλιά (ανφας γιατί προφιλ δε μπορώ να κρινω ακομη)είμαι και εγώ στην 10 μέρα και σήμερα έβγαλα τον νάρθηκα..έκανα ακριβώς το ίδιο με εσένα..νομίζω ότι δεν έχεις λόγο να αγχωθεις..είναι νωρις ακόμη..και μένα η μύτη μου είναι πολύ πρησμενη
Alex, Καλημέρα και καλή ανάρρωση.Δηλαδή εσυ δε βλεπεις καποια διαφορα με το πως ηταν προεγχειρητικα??? Οταν ειχα τα φυλλα σιλικόνης μεσα ειχε μια μικρη διαφορά ,περισσοτερο στα ρουθουνια ..οταν τα εβγαλα ομως δε φαίνεται καν πρησμενη η μυτη, απλα ίδια οπως παλιά (ανφας γιατί προφιλ δε μπορώ να κρινω ακομη)
Καλημέρα ,ευχαριστω .εγω την εκανα σε δημοσιο νοσοκομειο!!! Ειμαι πολύ ικανοποιημένη απ'ολες τις συνθηκες απλα αναρωτιέμαι ακομα πως πρέπει να ειναι εμφανισιακα η μύτη ....Alex, Καλημέρα και καλή ανάρρωση.
Σε ποιον την έκανες εσυ;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
@lex βλέπω διαφορά..αλλά δεν έχω καθαρή εικόνα γτ φοραω πάλι Γάζα και είναι κλειστή η μύτη μου..τα φύλλα σιλικόνης εγώ τα έβγαλα την επόμενη μέρα..ρινοπλαστικη σε δημόσιο νοσοκομείο;πηγές με δικό σου γιατρό;
Και εγω επισης χειρουργηθηκα στον ιδιο γιατρο πριν 3 μηνες και η μυτη μου ειναι τελεια.εχω μεινει πολυ ευχαριστημενη...αλλα ακομα δεν κρινω γιατι επειδη εχω ξανακανει ρινοπλαστικη αποψη πρεπει να εχεις μονο πανω στον χρονο.