Katerina243
New Member
αναμπελ σε ποιον γιατρο εκανες την επεμβαση? κ ποσο σου κοστισε? απο οσο ξερω το ακρορινιο ειναι το τελευταιο που ξεπριζεται... θελει πολυ χρονο κ υπομονη...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Όχι μου έδειξε μόνο στον υπολογιστή πως περίπου θα γίνει η μύτη μου , και μου εξήγησε πως θα γίνει η εγχείρηση , κ μιλήσαμε για την ανάρρωση , ξέρεις κάτι για την δουλειά του; Με κέρδισε σαν γιατρός, φάνηκε πολύ σίγουρος, και μου επειδή του είπα πως δεν θέλω να γίνω άλλος άνθρωπος μου εξήγησε πως η επιτυχημένη ρινοπλαστικη μας δείχνει πιο όμορφους κ ξεκούραστους κ σε καμία περίπτωση άλλους. Όμως έχω τόσο πολύ φοβηθεί που σκέφτομαι σοβαρά να το ακυρώσω. Διάβασα τόσα εδώ που έχω φοβηθεί πολύ.Rosie ζήτησες από τον κύριο Λύρα να σου δείξει φωτογραφίες ατόμων που έχει χειρουργήσει (το πριν και το μετά);
αν βρεις κάποιον στειλε και σε μενα έκανα ένα πρώτο ραντεβού μαζι της μου φανηκε πολυ σίγουρη για την δουλειά της απατώντας σε ολες μου τις απορίες και χωρίς να έχω δει άλλο γιατρό θεωρώ οτι θα προχωρήσω μαζι της. Περιμένω βέβαια την Τριτη να δω της προτάσεις της για το αποτέλεσμα σε φωτογραφίες γιατί ακόμα δεν έχω εικόνα για το πως θα δείχνω μετά την επέμβαση. Μου ζήτησε αξονική για να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα, και μετεπειτα θα συζητησουμε τα της επεμβασηςΑν κάποιος έκανε Διάφραγμα και ρινοπλαστική στην Κυπραίου, ας μου στείλει παρακαλώ μήνυμα με τις εντυπώσεις του. Ευχαριστω πολύ για τον κόπο. Είναι σημαντικό για εμένα.
ironmaiden3 ειδες φωτο απο τη δουλεια της??? τις φωτο δεν τις επεξεργαζεται επι τοπου??? σου ειπε κοστος?