Αναμπελ
New Member
Ναι! Στείλε pm
Τελευταία επεξεργασία:
Ναι! Στείλε pm
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
kalisperase oloys ime neo melos , pros anazitis sostu giatru gia riniplastiki,epsaka poli kai diawasa ola osa grafete kai ime mperdemenos,epidi ime apo eparxia akai apo nisi mu ekane klik so safe surgery sto giatriko athinon pu kani meso apostaseos sizitisi kai stelni kai trisdiastato video pos tha ise peripu meta tin epemwasi,iparhi kapios pu exi pai eki gmorizi tipota
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλησπέρα. Μπορείς να μου στείλεις να δω φωτο πριν και μετά;Ξέρεις πως στέλνω; Γτ προσπαθώ να σ στείλω σε προσωπικό μήνυμα αλλά δεν ξέρω πως να κάνω upload και από που!
Καλησπέρα! Άρα απο οτι καταλαβα εμεινες ευχαριστημενη απο τη τριτη επεμβαση. Ειχες και εσυ δηλαδή αυτο το εφε της καμπουριτσας σε εκεινο το σημειο κ μετα εφυγε? Ο γιατρός μου είπε να παω να με δει σε διάστημα 3 μηνών το πολύ αλλά επειδη μένω σε άλλη πολη εκλεισα ραντεβού στο 2 μηνο περίπου . Επίσης μ ειπε να κανω καθοδικο μασαζ στη περιοχη τ μοσχευματος...Το εκανες κ εσυ αυτο? Τέλος να πω οτι αυτους τους προβληματισμους μ δεν τους εχω σηζητησει ακομα με το γιατρο επειδη δεν τον ειδα μετα την αφαιρεση των ραματων κ ημουν αρκετα πρισμενη σε εκινη τη περιοχη τοτε ωστε να καταλαβω κατι...Zozi υποβλήθηκα τρίτη φορά σε ρινοπλαστική το 2013 και η γιατρός που με χειρούργησε πήρε μόσχευμα χόνδρου από το ρινικό διάφραγμα και το τοποθέτησε στη ράχη της μύτης. Τις δύο προηγούμενες επεμβάσεις τις είχα κάνει σε άλλους γιατρούς και ήταν κλειστού τύπου ενώ η τρίτη επέμβαση ανοιχτού τύπου. Όταν έκανα την τελευταία επέμβαση πέρασαν περίπου τρεις μήνες για να ξεπρηστεί εντελώς η μύτη μου. Ο γιατρός δεν ζήτησε να σε ξαναδεί το επόμενο χρονικό διάστημα;