Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ΝαιΚαλησπέρα σε όλους! Πριν δυο ώρες εβγαλα το ναρθικακι! Η μύτη είναι τέλεια! Πρησμενη φυσικά κ στην ράχη κ στο ακρονιμιο τίποτα όμως πολύ υπερβολικό. Μου είπες πως το τελικό αποτέλεσμα θα το δω μέσα στους επομενους μήνες! Εσάς είχε πρηστεί κ το ακρονιμιο;
Ναι γενικά στη αρχή πολύ πρήξιμο γενικά εγώ ακόμα μετά από σχεδόν 2 μήνες δεν έχω καταλάβειπλαστική η όχι, μόνο το κοκαλάκι φαίνεται ότι έκοψα, στο μήκος τα ίδια με πριν, προφιλ δηλ , αλλά φαντάζομαι ότι είναι πρησμένη κ στο ακρορινιο κ την κάνει πιο μεγάλη προφιλΚαλησπέρα σε όλους! Πριν δυο ώρες εβγαλα το ναρθικακι! Η μύτη είναι τέλεια! Πρησμενη φυσικά κ στην ράχη κ στο ακρονιμιο τίποτα όμως πολύ υπερβολικό. Μου είπες πως το τελικό αποτέλεσμα θα το δω μέσα στους επομενους μήνες! Εσάς είχε πρηστεί κ το ακρονιμιο;
Δηλ εσυ προφιλ είδες πολύ διαφορά; Τι ακριβώς είχες;Καλησπέρα σε όλους! Πριν δυο ώρες εβγαλα το ναρθικακι! Η μύτη είναι τέλεια! Πρησμενη φυσικά κ στην ράχη κ στο ακρονιμιο τίποτα όμως πολύ υπερβολικό. Μου είπες πως το τελικό αποτέλεσμα θα το δω μέσα στους επομενους μήνες! Εσάς είχε πρηστεί κ το ακρονιμιο;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Άρα με εμένα κάτι δεν πάει καλά, που την έκανες;Ναι , το προφίλ μ είναι πραγματικά τέλειο. Η δίκη μ ήταν ίσια μεν, μακρυά δε, κ όταν χαμογελουσα έγερνε προς τα κάτω , το ανφας είναι αρκετά πρησμένο, περιμένω πως κ πως να ξεπρηστει να την χαρώ!!!!!!
Ο Λύρας μου έκανε την πλαστική κ ο Παπάζογλου το διάφραγμα . Στο Ερρικος Ντυναν. Εσυ που την έκανες
Ιδέα δεν έχω να σου γράψω το e mail μου;Ξέρεις πως στέλνω; Γτ προσπαθώ να σ στείλω σε προσωπικό μήνυμα αλλά δεν ξέρω πως να κάνω upload και από που!