Συζήτηση & πληροφορίες για την κλινική

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
εχετε δει τον john john να κραζει πολλες φορες την κλινικη που εκανε μμ?

Δημητρη οι διαφορες εμου με εσενα ειναι παρα πολλες που δεν ειναι τα υπολοιπα μελη καχυποπτα για μενα,οχι ολα αλλα τα περισσοτερα.
Παλι με βαζεις στο τριπακι να τα λεω ξανα και ξανα.
Οι λογοι:? (αν και στην πορεια θα μου ερθουν ακομη περισσοτεροι στο μυαλο).
1.Γνωριζω αρκετα μελη απο δω μεσα διαφορων κλινικων,αποψεων εδω και χρονια κτλ.

2.Ο salonikios με γνωριζει απο πρωτο χερι εδω και 2 χρονια,με εχει γνωρισει πολυ καλα και με εχει ζησει και αυτος αλλα και αλλα παιδια, αντιθετος με εσενα που τα ειπατε μερικες φορες. Ο ιδιος επηδει ειναι αυστηρος κριτης και θα ειναι για την κλινικη μπορει να βγει και να πει αν εγω της κλινικης η οχι. Και για σενα μπορει να πει οτι δεν εισαι αλλα ετσι πως τον εζησα εγω εσυ δεν τον εζησες.Θα μπορουσαμε να βγουμε και μαζι αρκετες φορες και να μην τρεχει τιποτα.

3.Δεν ειμαι ευγενικος,εχω μαλωσει με αρκετους που απο μονο του αυτο εαν ημουν της κλινικης δεν θα ηθελε καποιο ατομο να εκπροσωπει το φορουμ σαν και μενα,γιατι στην τελικη ισως να κανω και κακο.
Πιστεψε με αν ειχα παραπανω γνωση και εγραφα εξυπνα ισως να με προσεγγιζαν και δεν θα ειχα κανενα λογο να το κρυψω,ισως να ημουν και χαρουμενος.
Αντιθετος εσυ οπως και ενας ''απατεωνας'' παντα ειναι διπλωματης,ευγενικος για να ψαρεψει τυχον θυματα με την συμπεριφορα του.Και σε αυτο εσυ το κανεις καλα και εισαι πανεξυπνος να ξεγλιστρας οπως ειπε ο τασος και να προσπερνας πραματα.

4.Δεν ξεπεταχτηκα τυχαια σαν μια μεταμοσχευση με ενα δυνατο αποτελεσμα απο μια αγνωστη κλινικη οπως εγινε με εσενα.εσυ ησουν και το πρωτο αλλα και το καλο περιστατικο.Φανηκε αμεσως διαφημιστικο.Αντιθετος με την δικη μου μεταμοσχευση.

5.Ειμαι 6-7 χρονια μελος στο φορουμ και εχω αφησει μια καλη εικονα και αξιοπιστια αντιθετος με εσενα σαν νεο μελος και καχυποψιες απο ολους απο την πρωτη μερα εγγραφης σου.

6.Δεν πεταγομαι να γραφω σε καθε νημα που ανοιγει ακομη και στις θεραπειες που σε βλεπω να γραφεις εγω δεν ασχολουμε καν.

7.Δειχνω να βαριεμε να εξιχνιασω πραματα για να προστατευτω απο τα κακα λογια και να αποδειξω για κατι αντιθετο ενω εσυ μεχρι προχθες διαβασες 23 σελιδες του Ακη για να προφυλαχτεις απο τις επιθεσεις.(ουτε FBI Να ησουν).

8.Ποτε μα ποτε αυτα τα 6-7 χρονια δεν βγητε κανενα μελος να πει οτι τον προωθω στην κλινικη που εκανα μεσα απο πρωσοπικα μυνηματα.Αντιθετος με σενα το ριχνες το καλαμι σου αρκετες φορες στα p.m αποσα ακουγονται.

9.Δυσκολα στα νηματα και στα ποστ μου θα δεις να λεω για τους γιατρους που με ανελαβαν την μεταμοσχευση και να τους διαφημισω οπως στα δικα σας μυνημα συνεχως ο Βεκρης και ο Βεκρης.
Τα ονοματα που με ανελαβαν εμενα ειναι ο Βοσκος με τον Καραγκουνη.Ας βγει καποιος να με πει αν τους ξερει καποιος απο εδω μεσα.

10.Μπορει και εγω να μην κραζω τοσο πολυ την κλινικη που εκανα αλλα ολοι ξερουμε αυτα τα χρονια οτι ειναι απο τις καλες τουλαχιστον κλινικες και εχει αφησει ενα ονομα.Οποτε αδιαφορουν τα υπολοιπα μελη τι θα πω εγω γιατι απο μονοι τους το ξερουν αυτο. Σιγουρα θα υπαρχουν και μετρια αποτελεσματα για να ξεκαθαριστει και αυτο.

11. Δεχομαι επιθεση περισσοτερο απο κλωνους και κανα 2 ατομα ακομη ουδετερα ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΧΕΣΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ απο τους μεν απο τους δεν και απο τους ουδετερους.
ΑΥΤΟ απο ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.

12.Το νημα μου θα το διαγραψω. Θα το διαγραψεις και εσυ?

Τελος θα πω οτι εδω μεσα ξεχνανε μερικοι οτι σε γνωρισα απο κοντα τις 2-3 ωρες που ειμασταν μαζι.

Ειμασταν για καφε ειχε σκοταδι και δε μπορουσα να σε ξεψυρισω καλα αλλα το αποτελεσμα ειναι αυτο που βλεπουμε και στις φωτογραφιες για να τα λεμε και αυτα.
Οι λογοι που αβανταρει το αποτελεσμα ειναι η πολυ καλη στηριξη των πισω μαμα μαλλιων,η γουρουνοτριχα,το σπαστο μαλλι,το χρωμα μαλλιου,το παχος τις τριχας και με συνδιασμο και το μακρος του μαλλιου.
Αν ειχε ο Δημητρης τα δικα μου χαρακτηριστικα τριχας και ειχε ανοιχτο crown αυτο που βλεπουμε τωρα σαν αποτελεσμα απλα δεν θα υπηρχε και του το ειπα.
Θα πειτε ΜΑ ΚΑΛΑ? εσυ ομως εβαλες 3400 και ο δημητρης 2300.
Ο δημητρης ειχε καλυτερο λογο απο μενα πιστευω αλλα και με τα χαρακτηριστικα της τριχας,λιγο μακρος το μαλλι του,το παχος και το σπαστο μαλλι ισως να δινει την εικονα τον 3400 Grafts.
Tωρα αν εβαλε παραπανω grafts αν εχει κανει 2 μεταμοσχευσεις αυτο δεν μπορω να το αποδειξω εγω.

Τελος Ο Δημητρης απο κοντα ειναι ενα κανονικο υσηχο παιδι.Εδω μεσα ειναι ατακτουλης λιγακι.
Το οτι νομιζω οτι εχει επαφες με την κλινικη αυτο το πιστευω απο τον τροπο που γραφει και του το ειπα αυτο.
Ακομη και να δουλευει η να εχει επαφες με την κλινικη εγω δεν εχω θεμα αρκει να το ξερουμε για να κρινουμε αναλογα.
Εξαλλου εγω θα κανα παρεα και με τον Ιδιο τον Βεκρη.Στην διασκεδαση ειμαστε στα ιδια γουστα,ουρανοξυστες,γυναικες,ταξιδια,κρασια και piano bars.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
εγινε ρε γιαννη μας επεισες.. βαρεθηκα. στο να αφηνεται εντυπωσεις για αλλους μερικοι ειστε μανουλες. εγω το ειπα εγω θα ασχολουμαι πολυ λιγοτερο γιατι αρχισα να βαριεμαι με τη φαση..
αν θες να διαγραψεις το νημα σου διεγραψε το δεν με ενδιαφερει.. αν παρατησω και εγω το φορουμ εντελως εννοειτε οτι δεν θα εχω τη φατσα μου καρφιτσωμενη και οι φωτο θα σβηστουν. οι διαλογοι ειναι κτημα του φορουμ θεωρω αλλα οι φωτογραφιες μας ανηκουν.

απο τα μηνυματα που δημοσιευσα αυτο καταλαβες? εχω κι αλλο αν θες απο ατομα που μου εστειλαν και εψαχναν για μεταμοσχευση.
δεν εχω διαθεση να το τραβηξω.. θα μπορουσα να σχολιασω πολλα απο αυτα που εγραψες αλλα βαριεμαι.

Τελευταία επεξεργασία:

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ειληκρινα θα σου λεγα μην απαντησεις δεν χρειαζεται γιατι ακρη δεν θα βγαλουμε και θα συνεχιζεται το ιδιο και το ιδιο.
Και εγω τοσα που εγραψα απορω με μενα.
Εγω παντως σε προκαλω επηδει και για σενα και για μενα εχουνε πει πολλα να διαγραψουμε τα ΝΗΜΑΤΑ μας απο μονοι μας.
Το κανεις?Εγω δεν εχω κανενα προβλημα.

mikegad

Well-Known Member
mike την εξαγωγη που κανουν την ξερουμε ολοι.. οταν παει καποιος απο την κλινικη ας τους ρωτησει γιατι παιρνουν αυτο το σημειο.
Δημήτρη την ξέρουμε εμείς που είμαστε τακτικοί θαμώνες του φόρουμ.
Ενα νέο ή μη ενεργο μέλος μέλος δεν θα καταλάβει ποια είναι η διαφορά.
Ούτε θα του πουν απ την κλινική πως αν τα κοντοκουρέψει τον ήπιε

Τους ρώτησα και γω γιατί το κάνουν και το έγραψα χθες.Η απάντηση εν ολίγοις ,ήταν πως παίρνουν απ όπου θέλει ο πελάτης και δεν έχουν κανένα όφελος να παίρνουν μόνο από εκεί

ειδικα για επιστροφη χρηματων καμια κλινικη δεν θελει να εχει τετοιο ιστορικο γιατι θα ζητανε πολλοι μετα.
με 8 περιστατικά την μέρα και άλλα 2 στην Κύπρο που μου είπαν έκαναν όταν πήγα σιγά μην μπουν μέσα

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δημήτρη, επειδή βλέπω ότι ξαναρχίζεις τις "στρογγυλοποιήσεις" επανέρχομαι:

αν λοιπον στην περιπτωση του Ακη δεν δοθει λυση τοτε θα ειναι φαουλ οπως θα ειναι και για την καθε κλινικη που θα το κανει

Αφού ξέρεις ότι θα δοθεί λύση. Όπως δόθηκε και με τον Boukla ο οποίος σταμάτησε να φωνάζει προφανώς μετά από συμφωνία με τον Γ., έτσι θα σταματήσει και ο Άκης. Η κλινική φοβούμενη την φασαρία που γίνεται και τις διαστάσεις που παίρνει θα τον φωνάξει για να βρει μια λύση με αντάλλαγμα να μην γράφει αρνητικά. Και θα βγεις μετά να θριαμβολογήσεις.

Για μένα και ο Γ. και ο Β. σε αυτό το θέμα είναι "καμένοι". Η σωστή κλινική παίρνει μόνη της τον πελάτη αν θεωρήσει ότι κάπου ευθύνεται και δεν περιμένει να φουσκώσει το κύμα της αρνητικής διαφήμισης για να λάβει μέτρα. Θα μου πείτε πόσες το κάνουν. Η απάντηση μου: όσες το κάνουν.

αερατε αυτα ειναι στην κριση του καθενος. ειναι γνωστο απο που παιρνουν τα μοσχευματα απο τη δοτρια για μια συνεδρια και οτι για διπλη πηγαινουν και στα πλαινα. πρεπει να συμφωνησουμε ολοι οτι πρεπει να παιρνουν και απο πλαι και στη μια συνεδρια?
πιθανον να το κανουν για τα πολυτριχα που εχει πισω ετσι ωστε να δινουν και καλυτερα αποτελεσματα. εγω που ηθελα να κανω μια δεν με νοιαζει.. εχουμε κανει τεραστια συζητηση για αυτο. σεβομαι την αποψη σου. αλλα εχω τη δικη μου χωρις να λεω οτι ειναι η σωστη.

ΔΕΝ είναι η κρίση του καθενός ΟΥΤΕ πρέπει να συμφωνήσουμε μεταξύ μας. Η σωστή διεθνής πρακτική λέει: "από τη μεγαλύτερη δυνατή περιοχή ανάλογα και με την πυκνότητα που βρίσκεις έτσι ώστε να εξάγεις ένα συγκεκριμένο ποσοστό -μικρό- από τα διαθέσιμα graft" για να αποφύγεις και το σοκ λος, να μην προκαλέσεις dotting, και να μην την επιβαρύνεις για μελλοντικές επεμβάσεις. Όλα τα άλλα και ιδιαίτερα η απάντηση που σου έδωσαν "εξαντλούμε το τετράγωνο και στην επόμενη (αν υπάρξει) τα πλαϊνά" είναι στην καλύτερη των περιπτώσεων δικαιολογίες που υποκρύπτουν σκοπιμότητες της κλινικής και που έχουν εξηγηθεί επαρκώς πολλές φορές.

Μην ξαναγράψεις την φράση: "ΕΓΩ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ". Θα σε μπανάρω για λόγους προστασίας του δημοσίου συμφέροντος και δεν αστειεύομαι. Κάτι τέτοια απλουστευτικά διαβάζαν τα μέλη που νόμιζαν (και νομίζουν) ότι στις 2 "καίγεσαι" και τώρα βρίσκονται με στάμπες στο κεφάλι τους. Και μην ακούσω αυτά τα χαριτωμένα, ότι είμαστε ενήλικες και έπρεπε να προσέχουμε, να ενημερωθούμε και τα τοιαύτα. Και αυτά που γράφεις εσύ ενημέρωση είναι. Γιατί να πιστέψουν τον αεράτο που δεν έχει κάνει μμ και να μην πιστέψουν εσένα που έχεις και είσαι και επιτυχημένο παράδειγμα. Ο λόγος σου μετράει πιο πολύ και υπό αυτό το πρίσμα για κάθε "ανοησία" που λες έχεις και την "ηθική" ευθύνη. Αν δεν είσαι σίγουρος μην μιλάς, ή αν μιλάς να είσαι συντηρητικός και να υπογράφεις με το disclaimer του soralteno (για όσους το θυμούνται).

Δεν θέλω να επεκταθώ άλλο. Θα κάνω παράκληση σε όλα τα μέλη να είναι προσεκτικά σε αυτά που διαβάζουν συμπεριλαμβανομένων και αυτών που γράφω εγώ, κανείς δεν είναι αλάθητος. Για ότι δεν είσθε σίγουροι να ρωτάτε και να απαιτείτε τεκμηριωμένες απαντήσεις που πρώτα απ' όλα υπηρετούν την λογική και είναι συντηρητικές.

aeratos28

Just aeratos
Σωστές επισημάνσεις αυτές του cvial..έχει δίκιο,δεν συζητητε καν αυτό..και το σωστότερο που είδα είναι το θέμα με το τι βαρύτητα έχει αυτό που λέει ο καθένας..εγώ δεν έχω κάνει επέμβαση και γι αυτό σε ότι λέω,από θέμα διαχείρηση δοτριας η από θέμα πυκνότητας είμαι πάντα πολύ προσεκτικός ..δεν μιλάω για μεγάλες επεμβάσεις ποτέ ..όμως άλλη βαρύτητα έχει η δική μου γνώμη ή οποία ειναι όχι από δική μου εμπειρία,δεν έχω κάνει επέμβαση ακόμα,αλλά από επέμβαση δικού μου ανθρώπου χρόνια πριν και από πολυωρα διαβασματα επίσης αρκετών χρόνων και άλλη η βαρύτητα κάποιου που έχει κάνει επέμβαση.νομίζω είναι σημαντικότερη η γνώμη ενός τέτοιου ανθρώπου και σίγουρα επηρεάζει κατά πολύ περισσότερο τους ενδιαφερόμενους..οπότε ας είμαστε όλοι προσεκτικοτεροι..

danceworld_2001

Well-Known Member
Δημητρη ειναι κριμα χρονιαρες μερες να γινονται τετοιες συζητησεις και να δεχεσαι τετοια πυρα. Εισαι ομως πραγματικα επαγγελματιας σε αυτο που κανεις γιαυτο και ακομη δεν εχεις μπαναριστει. Το φορουμ εχει χαλαρωσει κιολας. Το 2013 εκει γυρω πριν κανω την δικη μου μμ, και αφου την εκανα, εδειξα αντιστοιχα υπερμετρο ενθουσιασμο σε σημειο που κατηντησα γραφικος και ενδεχομενως επηρεασα ατομα. Ναι ημουν υπερευχαριστημενος και ειχα καθε λογο, αλλα επρεπε να ειμαι πιο εγκρατης. Και μπαν εφαγα και με πολλα ατομα τσακωθηκα οπως με στριπαρ που καλα εκανε και με εκραζε. Η συμπεριφορα μου ηταν ανωριμη στην προσπαθεια μου με ενθουσιασμο να παρουσιασω την μμ που ειχε παει περιφημα. Κατ επεκταση προβαλα και τον γιατρο που τον ειχα πολυ ψηλα στο μυαλο μου και εμμεσως ηθελα να τον βοηθησω γιατι με βοηθησε. Ομωα οταν ειδα και κακως κειμενα τον εκραξα σκληρα και δεν τον συστησα ξανα μεχρι να σιγουρευτω πως διορθωσε καποια πραγματα.

Εσυ ομως βρε αδερφε μου, ποτε να ποτε δεν ειπες τα αρνητικα του Βεκρη που ειναι παρα πολλα. Τον παρουσιαζεις γκουρου και προσπαθεις να περασεις πως η κλινικη του ειναι ισαξια κορυφαιων του εξωτερικου κατι που ειναι φαιδρο. Και οταν πιεστηκες να παραδεχθεις καποια αρνητικα πραγματα, παντα με μια δοση εξωραισμου το κανεις. Εκτος αυτου, εγω προσωπικα το αποτελεσμα σου δεν το πιστευω. Δεν υπαρχει. Δεν καλυπτεις ετσι μια τετοια επιφανεια με τετοια πυκνοτητα. Η εχεις κανει 2 μμ, η απλα.. παραπλανεις με ειδικες συνθηκες. Ειδικες γωνιες, φωτισμοι, ιδανικο μηκος μαλλιου κτλ. Ως εκ τουτου, παρασυρεις κοσμο με την παρουσιαση σου σε μια κλινικη και γιατρο που νομιζουν πως με λιγα χρηματα θα εχουν αποτελεσμα ανταξιο του δικου σου. Εκτος αυτου, η παρουσια σου εχει και επιπλεον ρολο, μιας και αλωνιζεις σε ποστ ατομων που ζητανε συμβουλες για ευνοητους λογους. Εγω αυτο δεν το κανω, κυριως για να μην επηρεαζω κοσμο.

Ακομη και αν εχεις συνεργασια με τον γιατρο, αυτο δεν με απασχολει. Δεν ειναι απαραιτητα κακο αν η κλινικη αυτη αφουγκραστει τα προβληματα του φορουμ και φερει υψηλη ποιοτητα υπηρεσιων σε ακομη χαμηλοτερη τιμη. Ομως αν εξαιρεσεις την τιμη που ειναι ανταγωνιστικοτερη απο Κυπρο πχ, η συγκεκριμενη κλινικη ειναι απλα ενα ακομη Ελληνικο καφενειο. Μηδεν επαγγελματισμος και ηθικη. Επιθετικη προσεγγιση για υψηλες πυκνοτητες που ισως δεν μπορουν να διαχειριστουν με αποτελεσμα η φυτρωση να τιθεται εν αμφιβολω, και οι οποιες και παλι δεν αγγιζουν αυτες του εξωτερικου, και το χειροτερο απο ολα, ολικη καταστροφη δοτριας των ασθενων. Και καθολου τυποποιηση ποιοτητας. Την μια θα σε κανει η σουλα, μετα η νουλα και μετα η κουλα. Αυτα δεν παιζουν πουθενα. Οταν θες να κουρευτεις πας σε κουρεα, δεν πας στο σουπερμαρκετ.

dimitris50423

Well-Known Member
Η σωστή κλινική παίρνει μόνη της τον πελάτη αν θεωρήσει ότι κάπου ευθύνεται και δεν περιμένει να φουσκώσει το κύμα της αρνητικής διαφήμισης για να λάβει μέτρα. Θα μου πείτε πόσες το κάνουν. Η απάντηση μου: όσες το κάνουν.

Οταν βρεις καποια να το κανει να μου το πεις να τους πω μπραβο.
λοιπον θελετε να σβησετε το νημα μου? αν νομιζεις cvial οτι παραπλανουν οι φωτογραφιες που εχω εχεις την αδεια απο εμενα να σβησεις φωτογραφιες η ολοκληρο το νημα. ας αποφασιζουν τα νεα μελη του φορουμ απο τα υπολοιπα περιστατικα. υπαρχει αρκετο υλικο απο ολες τις κλινικες.

dance οπως λες εδειξες υπερμετρο ενθουσιασμο. ισως να ενθουσιαστηκα και εγω τον πρωτο καιρο.. επισης το νημα μου εφτασε τις 60 σελιδες οχι γιατι ανανεωνα εγω κρατωντας το πανω αλλα γιατι γινοταν ενας ψιλοχαμος σε καθε ανανεωση.

δεν εχω κανενα προβλημα να σβηστει οτιδηποτε απο το νημα μου κρινεται λαθος η παραπλανητικο.
οποιος εχει στοιχεια η βλεπει ενδειξεις οτι η μμ μου ειναι απατη ας τα κοινοποιησει να δουμε αν ισχυουν και μετα ας διαγραφει το νημα μου

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Προφανώς και δεν θα σβηστεί το νήμα σου. Όλες οι απόψεις πρέπει να συνυπάρχουν. Η κουβέντα που γίνεται εδώ είναι αρκετή έτσι ώστε να μπορεί το μέλος που την διαβάζει να σχηματίσει τη δικιά του άποψη και να ερμηνεύσει καλύτερα αυτά που βλέπει.

Stripar

Established Member
Αρκετά παλιά μέλη προσπαθούν με χίλιους τρόπους να πούν στον Δημήτρη ότι έσφαλε με την στάση του, τα λεγόμενά του και την παρουσίασή του!,,,,

Απο την άλλη ο Δημήτρης

1.Κάνει ότι δέν καταλαβαίνει , αναμασά συνεχώς τις ίδιες φτηνές δικαιολογίες , προσεγγίσεις & αποπροσανατολισμούς.
Πράγμα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ για το forum και τα νέα μέλη , να καλύπτει συνέχεια καραμπινάτα λάθη της κλινικής του και του ιδίου.

2.Όντως δέν καταλαβαίνει , δηλ. άσχετος με τις σωστές διαδικασίας, αλλά αρέσκεται με την προβολή που έχει πάρει και αδυνατεί να καταλάβει τα λάθη του.
Ακόμα ποιό επικίνδυνο για το forum και τα νέα μέλη.

3.Έχει πλήρη επίγνωση των όσων λέει και κάνει , απλά αυτό τον έχουν δασκαλέψει απο την κλινική να λέει και φοβάται να κόψει τον ομφάλιο λώρο με τον ευεργέτη του.
Τρομακτικά επικίνδυνο....

Συνεπώς ότι απο τα τρία ισχύει κατά το παρελθόν αλλά και τώρα έχει άμεσο αντίκτυπο στην ορθότητα , αμεροληψία ,
αντικειμενικότητα και βαρύτητα των γραφόμενων στο forum

Επηρεάζει τόσο το forum σάν forum , όσο και τα μέλη του παλιά και νέα ,
παλιά γιατί αντί να αναλώνονται σε σημαντικότερες δημοσιεύσεις , αναλώνονται στο να αποδείξουν ότι το μαύρο είναι μαύρο και το άσπρο άσπρο ,
ενώ τα νέα μέλη παρασύρονται όπως κοινώς έχουν ομολογήσει με την επιτηδευμένη στρογγυλοποίηση της αλήθειας , και το έξυπνο προμοτάρισμα της μτχ του...

Θεωρώ ότι κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό το παραμυθάκι που υποτιμά την νοημοσύνη όλων μας.

Αν κάποιοι συντάσσονται μαζί του και θεωρούν ότι σωστά μιλάει,
ο δρόμος είναι ανοικτός και τα σκυλιά δεμένα , φτηνές λύσεις υπάρχουν παντού ακόμα και στην Ινδία , ίσως και στην Νίκαια και τον Κορυδαλλό.

Για όλους όμως του άλλους που θέλουν να μάθουν και να μην ρισκάρουν .
δέν μπορούμε να καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια , και να βλέπουμε να καταρρίπτονται θεμελιώδη νόμοι ιατρικής,
ηθικής , πρωτοκόλλων & διαδικασιών μτχ που πήραν δεκαετίες για να εξελιχθούν και εφαρμοστούν και να σφυρίζουμε αδιάφορα!

Όσο για τον Δημήτρη…και μόνο η επιμονή του , στην εμμονή του , αρκεί (1),(2),(3)…

tasos33

Well-Known Member
Στις τελευταίες δυο σελίδες μου έχει προκαλέσει τεράστιο θαυμασμό,τέτοια υπομονή τέτοια ηρεμία και να συνεχίζει μετα απο τοσα γραπτά και τόσες παρατηρήσεις απο τοσα μέλη να μη μιλάει για την ταμπακιερα,πραγματικα με.αφήνει άφωνο,ευτυχώς που θα κραξει για την αραιή hairline του Άκη,παλι καλά...νομιζω το θέμα ..Μήτσος -βεκρη-ωραιοππιηση για μένα έκλεισε, πλεον όλοι γράφουμε τα ίδια ξανά κ ξανά αλλά δεν αλλάζει τίποτα.θα καταφέρει να γίνουμε γραφικοί και εμεις
Αρκετά παλιά μέλη προσπαθούν με χίλιους τρόπους να πούν στον Δημήτρη ότι έσφαλε με την στάση του, τα λεγόμενά του και την παρουσίασή του!,,,,

Απο την άλλη ο Δημήτρης

1.Κάνει ότι δέν καταλαβαίνει , αναμασά συνεχώς τις ίδιες φτηνές δικαιολογίες , προσεγγίσεις & αποπροσανατολισμούς.
Πράγμα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ για το forum και τα νέα μέλη , να καλύπτει συνέχεια καραμπινάτα λάθη της κλινικής του και του ιδίου.

2.Όντως δέν καταλαβαίνει , δηλ. άσχετος με τις σωστές διαδικασίας, αλλά αρέσκεται με την προβολή που έχει πάρει και αδυνατεί να καταλάβει τα λάθη του.
Ακόμα ποιό επικίνδυνο για το forum και τα νέα μέλη.

3.Έχει πλήρη επίγνωση των όσων λέει και κάνει , απλά αυτό τον έχουν δασκαλέψει απο την κλινική να λέει και φοβάται να κόψει τον ομφάλιο λώρο με τον ευεργέτη του.
Τρομακτικά επικίνδυνο....

Συνεπώς ότι απο τα τρία ισχύει κατά το παρελθόν αλλά και τώρα έχει άμεσο αντίκτυπο στην ορθότητα , αμεροληψία ,
αντικειμενικότητα και βαρύτητα των γραφόμενων στο forum

Επηρεάζει τόσο το forum σάν forum , όσο και τα μέλη του παλιά και νέα ,
παλιά γιατί αντί να αναλώνονται σε σημαντικότερες δημοσιεύσεις , αναλώνονται στο να αποδείξουν ότι το μαύρο είναι μαύρο και το άσπρο άσπρο ,
ενώ τα νέα μέλη παρασύρονται όπως κοινώς έχουν ομολογήσει με την επιτηδευμένη στρογγυλοποίηση της αλήθειας , και το έξυπνο προμοτάρισμα της μτχ του...

Θεωρώ ότι κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό το παραμυθάκι που υποτιμά την νοημοσύνη όλων μας.

Αν κάποιοι συντάσσονται μαζί του και θεωρούν ότι σωστά μιλάει,
ο δρόμος είναι ανοικτός και τα σκυλιά δεμένα , φτηνές λύσεις υπάρχουν παντού ακόμα και στην Ινδία , ίσως και στην Νίκαια και τον Κορυδαλλό.

Για όλους όμως του άλλους που θέλουν να μάθουν και να μην ρισκάρουν .
δέν μπορούμε να καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια , και να βλέπουμε να καταρρίπτονται θεμελιώδη νόμοι ιατρικής,
ηθικής , πρωτοκόλλων & διαδικασιών μτχ που πήραν δεκαετίες για να εξελιχθούν και εφαρμοστούν και να σφυρίζουμε αδιάφορα!

Όσο για τον Δημήτρη…και μόνο η επιμονή του , στην εμμονή του , αρκεί (1),(2),(3)…

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Τάσο δεν γινόμαστε γραφικοί. Τα γραπτά μένουν και αυτή είναι η προσφορά μας στο φόρουμ. Όπως δήλωσα παραπάνω κανένα νήμα δεν θα σβηστεί (δεν είμαστε στον μεσαίωνα), αλλά θα υπάρξει κριτική, πολιτισμένος έντονος διάλογος, και αντιπαράθεση. Όταν κάποια στιγμή ο Δημήτρης αποφασίσει να τελειώσει με την ενημέρωση στο νήμα του, το νήμα θα κλειδώσει, θα γίνει και μια παραπομπή σε αυτή την συζήτηση έτσι ώστε αυτός που διαβάζει να αξιολογήσει τις απόψεις και να βγάλει τα συμπεράσματά του. Από κει και πέρα ουδείς μπορεί να μου (μας) προσάψει ότι χαιδέυουμε αυτιά ή ότι το φόρουμ είναι ξέφραγο αμπέλι. Αν κάποιοι θεωρούν ότι οι αντίθετες απόψεις (ακόμα και αν είναι -η τις θεωρούμε- λάθος) πρέπει να εξαφανίζονται θα με βρουν κάθετα αντίθετο.

P70

Active Member
Θελω να πω καπου εδω, ασχετως εκβασης της κουβεντας,οπου αυτη κι αν καταληξει, οτι ναι υπαρχει τρελη φαγωμαρα και κραξιμο στο φορουμ, ομως ειναι πραγματικα ωραιο που υπαρχει τοση ευαισθητοποιηση σε οτι αφορα νεα μελη και να ξερουν ξεκαθαρα τι παιζει με τις μεταμοσχευσεις. Να μιλαμε παντα ξεκαθαρα ωστε να ξερει ο αλλος τι μπορει να περιμενει πραγματικα απο μια μεταμοσχευση.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Επειδή χύθηκε αρκετό μελάνι για την εικόνα του κυρίου με ΝW 3A και για το πως έγινε "βούρτσα" μόνο με 2500g να πω 2 κουβέντες για να καταλάβουν τα νέα μέλη τι παίζει:

H φόρμουλα που υπολογίζει την κάλυψη (cobertura στα ισπανικά, coverage στα Αγγλικά) , πρακτικά το οπτικό αποτέλεσμα δηλαδή, είναι η εξής:

ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ x HAIR/GRAFT X ΠΑΧΟΣ ΤΡΙΧΑΣ = ΚΑΛΥΨΗ, αρκετοί (μεταξύ των οποίων και εγώ) θεωρούν ότι το πάχος της τρίχας δεν πρέπει να έχει γραμμική σχέση αλλά να υπολογίζεται στο τετράγωνο (αφού έχει κυλινδρική μορφή), έτσι λοιπόν ο ανανεωμένος τύπος είναι ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ x HAIR/GRAFT X (ΠΑΧΟΣ ΤΡΙΧΑΣ)^2 = ΚΑΛΥΨΗ

Για να δούμε τι έχει ο τύπος του βίντεο:
45g/cm2 x 2.2 x (0.065)= 6.435 με την απλή φόρμουλα ή 0,418 με την νέα
Δημήτρης:
35g/cm2 x 2.3 x (0.0575) = 4.629 με την απλή ή 0,266 με την νεα

Όπως βλέπετε η περίπτωση του 3Α έχει 57% περισσότερη πυκνότητα από αυτή του Δημήτρη. Ο Koray μου είχε πει ότι για νορμάλ ίσια τρίχα (~52.5μ) ένα καλό αποτέλσμα θέλει κάλυψη γύρω στο 7, με σπαστό σγουρό μαλλί (περίπτωση Δημήτρη, NW32, cvial) μπορεί να πέσει γύρω στο 6, άρα ο τύπος 3Α με 6.5 υπερκαλύπτει τις προυποθέσεις και φαίνεται βούρτσα παντού και πάντα, ενώ ο Δημήτρης με 4,6 είναι αρκετά κάτω από το 6 και χρειάζεται καλό styling για να δείξει σούπερ. Για να υπολογίσετε λοιπον και εσείς τι χρειάζεσθε για την δική σας μμ για να έχετε ένα καλό αποτέλεσμα χρησιμοποιείστε την ανωτέρω φόρμουλα για να πάρετε μια αίσθηση του τι πρέπει να κάνετε.

Επίσης να εξηγήσω και κάτι άλλο που αφορά εμένα, τον ANAR και όσους έχουν χαμηλούς λόγους. Υποψήφιοι με λόγο κάτω από 2.0 είναι πολύ δύσκολο εως αδύνατον να γίνουν "βουρτσες". Ο λόγος είναι απλός. Όταν έχεις μικρό λόγο έχεις έναν τεράστιο αριθμό μονοτρίχων τα οποία θέλει πολύ καλή κλινική για να επιβιώσουν, άρα αν πιάσεις 90-95% είναι τεράστια επιτυχία. Επίσης χρειάζεσαι πολύ υψηλότερη πυκνότητα που επίσης αν η κλινική δεν είναι τοπ θα σου κατεβάσει ακόμα χαμηλότερα το ποσοστό. Τέλος θέλεις σίγουρα 2+ μμ. Για όλους αυτούς τους λόγους τέτοιες περιπτώσεις θέλουν ιδιαίτερη προσοχή.

Τελευταία επεξεργασία:

dimitris50423

Well-Known Member
cvial κλειδωσε το νημα μου σε παρακαλω. οταν περασει τοσος καιρος απο ενα νημα μμ δεν εχει νοημα ετσι κι αλλιως να αναπαραγεται.
δεν ειχα σκοπο να βαλω αλλες φωτογραφιες ουτε να ανανεωσω οπως και δεν ασχολουμαι καθολου με το νημα μου εδω και πολυ καιρο εκτος απο το βιντεο που εβαλα.

απο τους υπολογισμους δεν καταλαβα.. θα τους ξαναδω μπας και βγαλω ακρη.
δεν εχω σκοπο να συνεχισω να συμμετεχω με τον ιδιο ρυθμο στο φορουμ. θα συνεχισω να διαβαζω νεα και πραγματα που με ενδιαφερουν. σου ειπα και το εννοω οτι μπορει να σβηστει το νημα μου αν κρινεται πραπλανητικο δεν με απασχολει. υλικο υπαρχει.
καλα χριστουγεννα σε ολους με υγεια.. ;)

tol

Well-Known Member
Ωραια!Αψογα!
Αλλη μια επιτυχια του forum.
Βγαλαμε απο τη μεση ενα "υποχθονιο", μεροληπτικο μελος (Δημητρης).
Μειναμε ολοι οι "καλοι", οι αντικειμενικοι, οι αδεκαστοι.

Τωρα πλεον τα νεα μελη δεν εχουν να φοβηθουν τιποτα. Κανενας δε προκειται να τα παραπλανησει, ολα τα παλια μελη ειναι παντογνωστες, γνωριζουν απο "πρωτο χερι" καθε κλινικη (κι ας μην εχουν πατησει ποτε το ποδι τους σε αυτη), εχουν πειστει για την αδιαμφισβητητη αξιοπιστια των κλινικων του εξωτερικου και την αναξιοπιστια των σφαγειων του εσωτερικου.

Επομενως καθε νεο μελος εχει ησυχο το κεφαλι του, ετοιμαζει "κομποδεμα" για το εξωτερικο και "ζησαμε εμεις καλα και οι αλλοι καλυτερα".

Ο stripar π.χ. που εγινε ο κηνσορας του forum ειναι ο απολυτα αντικειμενικος καθοδηγητης των νεων μελων, αφου δεν εχει κανει ποτε του μια μεταμοσχευση, αφου εχει αμεση γνωση χιλιαδων απολυτα επιτυχημενων μ.μ. στον καναδα.
Αρα, ειναι δυνατον να μην εμπιστευεσαι ενα τετοιο μελος του forum;
Μα εχουν δει στο internet επιτυχημενα αποτελεσματα, θα πει κανεις. Ναι, ειναι απολυτα βεβαιοι οτι δεν ειναι αυτοι που τα παρουσιαζουν Δημητρηδες, οτι ειναι φερεγγυα ατομα ακομη και αν δε ξερουν ουτε το ονομα τους!!!!!

Μελη, οπως ο υποφαινομενος με μ.μ. strip και fue, δεν ειμαστε αντικειμενικοι, επειδη τις εχουμε κανει στη dhi και οχι στο εξωτερικο.
Μαλλον εγω, ισως εχω καποιο ιχνος αξιοπιστιας, αφου εχω δηλωσει μολις 60% ικανοποιημενος. Αν εκανα το λαθος να δηλωσω ευχαριστημενος, θα δεχομουν καταιγιστικη αντεπιθεση απο τους παντογνωστες που δεν εχουν καθησει ποτε στο χειρουργικο κρεβατι που δεν εχουν κανει ποτε ληψη φινας, οπως εγω, (και παρολα αυτα μιλουν ως ειδημονες για τερατογενησεις και "βυζια").

Εμπρος λοιπον ολοι εσεις οι επαΐοντες δωστε τα φωτα σας και μην επιτρεπετε την πολυφωνια, τον πλουραλισμο.
Μονο οι παρουσιασεις των κλινικων του εξωτερικου ειναι αντικειμενικες, αξιοπιστες και αδιαμφισβητητες.
Καλες γιορτες σε ολους.

tol

Well-Known Member
Και, για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις, εγω σαφως δεν ειμαι ικανοποιημενος απο τις επεμβασεις μου στη dhi. Απλα ειμαι απο τους τυχερους του forum, norwood 3 προς 4 με κανενα απολυτως θεμα στις ζωνες Γ και Δ και ετσι ενα μετριο αποτελεσμα δειχνει πολυ καλο για την ηλικια μου (47 χρονων). Οταν ομως βαζεις περιπου 2700 grafts σε 60 cm2. και, απολυτως αντικειμενικα, φυτρωνουν περιπου 1700, δεν μπορει να εισαι ευχαριστημενος παρολη την πολυ καλη φυσικοτητα.

Για αυτο σε καμια περιπτωση δεν ειμαι θιασωτης της συγκεκριμενης κλινικης. Εχοντας ομως μελετησει πολλα περιστατικα στο forum και, εχοντας την εμπειρια να διακρινω την αξιοπιστια παρουσιασεων μ.μ. απο το εξωτερικο, ειμαι βεβαιος οτι και σε αυτες υπαρχουν πολλα μετρια αποτελεσματα και οτι η προσπαθεια εξωραϊσμού που γινεται απο διαφορα μελη του forum ειναι εκδηλη.

Ετσι, εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι ειναι προτιμοτερο να υπαρχει πολυφωνια, παρουσιασεις απο ολες τις κλινικες (π.χ. αμφιβαλλω αν μετα απο το "χαμο" των τελευταιων ημερων θα ξαναγινει παρουσιαση απο Βεκρη), ωστε καθε νεο μελος απερισπαστα να μπορει να συγκρινει, να επιλεγει με υπευθυνοτητα και με βαση τα δικα του κριτηρια (προσδοκιες, οικονομικη ανεση) κλινικη για μ.μ.

tasos33

Well-Known Member
απ ολα αυτα που γραφτηκαν για τον Δημητρη,αυτο πιστευεις πως ειχαμε στοχο οσοι τα γραφαμε?
να τον βγαλουμε απο την μεση?
Δηλαδη συμφωνεις και εσυ να παραβλεπουμε παραλογες πρακτικες απ οπου και αν προερχονται?
δηλαδη οταν γινονται λαθη, αντι να λεμε εδω υπαρχει θεμα, η θα υπαρξει θεμα πρεπει να κλεινουμε τα ματια
και να το αποφευγουμε διπλωματικα?
Ε ναι λοιπον ,αν το βλεπεις ετσι τοτε το to forum χαρη στην πολυφωνια του, παραγκωνισε καποιον ο οποιος αποδεδειγμενα και με αποδειξεις, οχι εστελνε μελη στην κλινικη του, αλλα δεν μιλουσε καθολου για την ταμπακιερα, εκανε τα στραβα ματια και απεφυεγε εντεχνως να παρει θεση για σοβαρα σφαλματα.
Μπορεις λοιπον να κρινεις και να αποφασισεις , το εκανε λογω βλακειας η λογω συμφεροντως?

Ωραια!Αψογα!
Αλλη μια επιτυχια του forum.
Βγαλαμε απο τη μεση ενα "υποχθονιο", μεροληπτικο μελος (Δημητρης).
Μειναμε ολοι οι "καλοι", οι αντικειμενικοι, οι αδεκαστοι.
....

Εμπρος λοιπον ολοι εσεις οι επαΐοντες δωστε τα φωτα σας και μην επιτρεπετε την πολυφωνια, τον πλουραλισμο.
Μονο οι παρουσιασεις των κλινικων του εξωτερικου ειναι αντικειμενικες, αξιοπιστες και αδιαμφισβητητες.
Καλες γιορτες σε ολους.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Tol, καταρχήν καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία! Δεν έβγαλε κανείς κανέναν εκτός φόρουμ. Όλοι είναι ελεύθεροι να γράφουν και να λένε την αποψή τους η οποία θα κρίνεται από τους υπολοίπους. Δεν καταλαβαίνω την εμμονή σου να στρέφεις την συζήτηση συνέχεια στη διαμάχη Ελλάδος - εξωτερικού. Στη περίπτωση του Δημήτρη τα θέματα που θίχτηκαν είχαν σχέση με τις απόψεις του για την δότρια, την "τυφλή" υποστηριξή του στην κλινική, κλπ. Δηλαδή τι πρέπει να γίνει; Για λόγους ισορροπίας να κλείνουμε τα μάτια; Για να υπάρχουν παρουσιάσεις να φοβόμαστε να σχολιάσουμε; Όχι. Αν ο Δημήτρης είχε κάνει την μμ στην HDC και έλεγε τα ίδια, από εμένα τουλάχιστον θα είχε την ίδια αντιμετώπιση και την ίδια συμπεριφορά.

Επίσης δεν τίθεται θέμα παλιών και νέων μελών. Να σου θυμίσω εξάλλου ότι και εγώ νέο μέλος είμαι.

Εν κατακλείδι και για να μην κουράζω παραμονή Χριστουγέννων: Δεν υπάρχει θέμα εσωτερικού-εξωτερικού ούτε παλιού και νέου. Υπάρχει θέμα συγκεκριμένης περίπτωσης και μόνο. Όλα τα άλλα είναι αχρείαστες γενικεύσεις που συντηρούν μιά αχρείαστη διαμάχη και δεν κομίζουν κάποια ουσιαστική χρήσιμη πληροφορία σ' αυτούς που μας διαβάζουν.

Τελευταία επεξεργασία:

tasos33

Well-Known Member
αυτο που γραφεις εδω, ειναι η ουσια της διαφωνιας που εχουμε με τον Δημητρη, οταν ωραιοποιουσε ολα τα στραβα του βεκρη, γιατι δεν εβρισκε στραβα, πως θες ......... καθε νεο μελος απερισπαστα να μπορει να συγκρινει, να επιλεγει με υπευθυνοτητα και με βαση τα δικα του κριτηρια ....(δικα σου λογια)

Ετσι, εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι ειναι προτιμοτερο να υπαρχει πολυφωνια, παρουσιασεις απο ολες τις κλινικες (π.χ. αμφιβαλλω αν μετα απο το "χαμο" των τελευταιων ημερων θα ξαναγινει παρουσιαση απο Βεκρη), ωστε καθε νεο μελος απερισπαστα να μπορει να συγκρινει, να επιλεγει με υπευθυνοτητα και με βαση τα δικα του κριτηρια (προσδοκιες, οικονομικη ανεση) κλινικη για μ.μ.

Μπλουζα