John_John1
Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
εχετε δει τον john john να κραζει πολλες φορες την κλινικη που εκανε μμ?
Δημητρη οι διαφορες εμου με εσενα ειναι παρα πολλες που δεν ειναι τα υπολοιπα μελη καχυποπτα για μενα,οχι ολα αλλα τα περισσοτερα.
Παλι με βαζεις στο τριπακι να τα λεω ξανα και ξανα.
Οι λογοι:? (αν και στην πορεια θα μου ερθουν ακομη περισσοτεροι στο μυαλο).
1.Γνωριζω αρκετα μελη απο δω μεσα διαφορων κλινικων,αποψεων εδω και χρονια κτλ.
2.Ο salonikios με γνωριζει απο πρωτο χερι εδω και 2 χρονια,με εχει γνωρισει πολυ καλα και με εχει ζησει και αυτος αλλα και αλλα παιδια, αντιθετος με εσενα που τα ειπατε μερικες φορες. Ο ιδιος επηδει ειναι αυστηρος κριτης και θα ειναι για την κλινικη μπορει να βγει και να πει αν εγω της κλινικης η οχι. Και για σενα μπορει να πει οτι δεν εισαι αλλα ετσι πως τον εζησα εγω εσυ δεν τον εζησες.Θα μπορουσαμε να βγουμε και μαζι αρκετες φορες και να μην τρεχει τιποτα.
3.Δεν ειμαι ευγενικος,εχω μαλωσει με αρκετους που απο μονο του αυτο εαν ημουν της κλινικης δεν θα ηθελε καποιο ατομο να εκπροσωπει το φορουμ σαν και μενα,γιατι στην τελικη ισως να κανω και κακο.
Πιστεψε με αν ειχα παραπανω γνωση και εγραφα εξυπνα ισως να με προσεγγιζαν και δεν θα ειχα κανενα λογο να το κρυψω,ισως να ημουν και χαρουμενος.
Αντιθετος εσυ οπως και ενας ''απατεωνας'' παντα ειναι διπλωματης,ευγενικος για να ψαρεψει τυχον θυματα με την συμπεριφορα του.Και σε αυτο εσυ το κανεις καλα και εισαι πανεξυπνος να ξεγλιστρας οπως ειπε ο τασος και να προσπερνας πραματα.
4.Δεν ξεπεταχτηκα τυχαια σαν μια μεταμοσχευση με ενα δυνατο αποτελεσμα απο μια αγνωστη κλινικη οπως εγινε με εσενα.εσυ ησουν και το πρωτο αλλα και το καλο περιστατικο.Φανηκε αμεσως διαφημιστικο.Αντιθετος με την δικη μου μεταμοσχευση.
5.Ειμαι 6-7 χρονια μελος στο φορουμ και εχω αφησει μια καλη εικονα και αξιοπιστια αντιθετος με εσενα σαν νεο μελος και καχυποψιες απο ολους απο την πρωτη μερα εγγραφης σου.
6.Δεν πεταγομαι να γραφω σε καθε νημα που ανοιγει ακομη και στις θεραπειες που σε βλεπω να γραφεις εγω δεν ασχολουμε καν.
7.Δειχνω να βαριεμε να εξιχνιασω πραματα για να προστατευτω απο τα κακα λογια και να αποδειξω για κατι αντιθετο ενω εσυ μεχρι προχθες διαβασες 23 σελιδες του Ακη για να προφυλαχτεις απο τις επιθεσεις.(ουτε FBI Να ησουν).
8.Ποτε μα ποτε αυτα τα 6-7 χρονια δεν βγητε κανενα μελος να πει οτι τον προωθω στην κλινικη που εκανα μεσα απο πρωσοπικα μυνηματα.Αντιθετος με σενα το ριχνες το καλαμι σου αρκετες φορες στα p.m αποσα ακουγονται.
9.Δυσκολα στα νηματα και στα ποστ μου θα δεις να λεω για τους γιατρους που με ανελαβαν την μεταμοσχευση και να τους διαφημισω οπως στα δικα σας μυνημα συνεχως ο Βεκρης και ο Βεκρης.
Τα ονοματα που με ανελαβαν εμενα ειναι ο Βοσκος με τον Καραγκουνη.Ας βγει καποιος να με πει αν τους ξερει καποιος απο εδω μεσα.
10.Μπορει και εγω να μην κραζω τοσο πολυ την κλινικη που εκανα αλλα ολοι ξερουμε αυτα τα χρονια οτι ειναι απο τις καλες τουλαχιστον κλινικες και εχει αφησει ενα ονομα.Οποτε αδιαφορουν τα υπολοιπα μελη τι θα πω εγω γιατι απο μονοι τους το ξερουν αυτο. Σιγουρα θα υπαρχουν και μετρια αποτελεσματα για να ξεκαθαριστει και αυτο.
11. Δεχομαι επιθεση περισσοτερο απο κλωνους και κανα 2 ατομα ακομη ουδετερα ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΧΕΣΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ απο τους μεν απο τους δεν και απο τους ουδετερους.
ΑΥΤΟ απο ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.
12.Το νημα μου θα το διαγραψω. Θα το διαγραψεις και εσυ?
Τελος θα πω οτι εδω μεσα ξεχνανε μερικοι οτι σε γνωρισα απο κοντα τις 2-3 ωρες που ειμασταν μαζι.
Ειμασταν για καφε ειχε σκοταδι και δε μπορουσα να σε ξεψυρισω καλα αλλα το αποτελεσμα ειναι αυτο που βλεπουμε και στις φωτογραφιες για να τα λεμε και αυτα.
Οι λογοι που αβανταρει το αποτελεσμα ειναι η πολυ καλη στηριξη των πισω μαμα μαλλιων,η γουρουνοτριχα,το σπαστο μαλλι,το χρωμα μαλλιου,το παχος τις τριχας και με συνδιασμο και το μακρος του μαλλιου.
Αν ειχε ο Δημητρης τα δικα μου χαρακτηριστικα τριχας και ειχε ανοιχτο crown αυτο που βλεπουμε τωρα σαν αποτελεσμα απλα δεν θα υπηρχε και του το ειπα.
Θα πειτε ΜΑ ΚΑΛΑ? εσυ ομως εβαλες 3400 και ο δημητρης 2300.
Ο δημητρης ειχε καλυτερο λογο απο μενα πιστευω αλλα και με τα χαρακτηριστικα της τριχας,λιγο μακρος το μαλλι του,το παχος και το σπαστο μαλλι ισως να δινει την εικονα τον 3400 Grafts.
Tωρα αν εβαλε παραπανω grafts αν εχει κανει 2 μεταμοσχευσεις αυτο δεν μπορω να το αποδειξω εγω.
Τελος Ο Δημητρης απο κοντα ειναι ενα κανονικο υσηχο παιδι.Εδω μεσα ειναι ατακτουλης λιγακι.
Το οτι νομιζω οτι εχει επαφες με την κλινικη αυτο το πιστευω απο τον τροπο που γραφει και του το ειπα αυτο.
Ακομη και να δουλευει η να εχει επαφες με την κλινικη εγω δεν εχω θεμα αρκει να το ξερουμε για να κρινουμε αναλογα.
Εξαλλου εγω θα κανα παρεα και με τον Ιδιο τον Βεκρη.Στην διασκεδαση ειμαστε στα ιδια γουστα,ουρανοξυστες,γυναικες,ταξιδια,κρασια και piano bars.
Τελευταία επεξεργασία: