Συζήτηση & πληροφορίες για την κλινική

tol

Well-Known Member
Cvial, καλες γιορτες, σου ευχομαι να εξελιχθει η φυτρωση με βαση τις προσδοκιες σου και ο καινουργιος χρονος να σε βρει απολυτα ανανεωμενο με ψυχολογια στα υψη!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mikegad

Well-Known Member
tol αναρωτήθηκες ποτέ γιατί δεν υπάρχει η ίδια αντιμετώπιση προς τον andy για παράδειγμα;
Στον Βέκρη δεν έκανε και αυτός;
Είπε κάποιος πως το αποτέλεσμα του είναι αποτυχημένο μήπως;

Και 2 άσχετες ερωτήσεις
Αν δεν κάνω λάθος έχεις αναφέρει πως έχεις κάνει 3 μμ.
Έχεις κάποιο νήμα ώστε να βοηθήσεις με τη σειρά σου τα υπόλοιπα μέλη αλλά και να συνεισφέρεις στην πολυφωνία που λες;
Αφού δεν ήσουν ευχαριστημένος από την dhi γιατί ξαναπήγες;Προσωπικά δεν θα πατούσα τα πόδια μου(και στο λέω εγώ που έκανα εκεί)

Φιλικά πάντα αυτά που ρωτάω
Καλές γιορτές και σε εσένα

bruno1989

Active Member
Παρακολουθώ τις εξελίξεις με μεγάλη περιέργεια .
Αναστάτωσα με τις κατηγορίες μου το φόρουμ και τελικά βλέπω ότι κακώς το έκανα από τη στιγμή που πολλοί συνεχίζουν να εθελοτυφλούν και να συγκρίνουν ένα βίντεο με σύγκριση β... και λορ.... tragic
Επιπρόσθετα είπα ότι δεν θα ξαναμιλήσω αλλά επειδή μου τη δίνει που στο τέλος θα βγουν και από πάνω όσοι δουλεύουν για κάποιες κλινικές (που στο κάτω κάτω καλά κάνουν ένα χαρτζιλίκι είναι η ένα σαμπουάν δώρο )
Και για να κλείσει το θέμα γιατί θα με κατηγορήσουν στο τέλος και για να καταλάβουν όλοι τι παίζει σας προκαλώ .
Πάρτε οποίος θέλει τηλ την κλινική και πείτε ότι καλώ εκ μέρους του Δημήτρη ,και τα συμπεράσματα δικά σας .
Καλές γιορτές και ότι καλύτερο σε ΟΛΟΥΣ

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
bruno θα ξαναπηγαινες να κανεις μεταμοσχευση στον Βεκ.αν χρειαζοταν μελλοντικα?

dimitris50423

Well-Known Member
Χαχαχα. Bruno γελασα με το τελευταιο που εγραψες. Και εγω ειπα οτι δεν θα ασχολουμαι πολυ αλλα οταν βλεπω τετοια πρεπει να απαντησω. Δεν λεω οτι δεν τους εκανα καλο. Αυτο ειναι εμφανες γιατι πριν δεν ειχαν πελατεια απο εδω. Εχω ξαναπει ομως οτι με ενα αποτελεσμα δεν χτιζει καμια κλινικη ονομα. Απλα της δινεται η δυνατοτητα να αποδειξει αν αξιζει και τι αξιζει.
Επισης σε ρωτησα τι ειδες η τι στοιχεια εχεις για το οτι ειπες οτι εχω κανει διπλη συνεδρια αλλα δεν μου απαντησες. Γραψτα στο φορουμ.

Τελευταία επεξεργασία:

bruno1989

Active Member
Οκ Δημήτρη ότι είχα να πω το είπα
Γιάννη με την κλινική δεν έχω κάτι καλή δουλειά μου έκαναν μόνο που η δότρια είναι σαν κεφαλοτύρι αν τα πάρω με μηχανή φαίνεται πολύ άσχημο πίσω στο φως .
Κοιτά αν το είχα πολύ ψυχολογικά ανάγκη μπορεί και να ξανά έκανα εκεί λόγω budget.
Αν οικονομικά ήμουν καλύτερος πρώτη επιλογή θα ήταν Κύπρος

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
στους ποσους μηνες εισαι? πιστευεις οτι θα μεινει ετσι η δοτριΑ?
Με την σκαλα τα ξυριζεις?ποσα χιλιοστα μαλλον.
Βαλε καμια φωτο να δουμε.

bruno1989

Active Member
IMG_0361.JPG

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

pithikas

Well-Known Member
Έχουμε πάρτι οι Κύπριοι; Tζον Τζον εκμεταλλεύσου το τώρα που είναι ευκαιρία και το πτώμα του Δημήτρη κείτεται και τα κοράκια των κλινικών χτυπούνε ανελέητα. Πάμε για κράουν γερά.

bruno1989

Active Member
bruno κ αραιωμενη φαινετε η δοτρια κ τα white dots νομιζω φαινοντε.
Ρε ουτε απεξω λεμε...
Φίλε και η φωτο είναι κολακευτική να φανταστείς πήγα να βάλω με φλας αλλά δεν έχει ευκρίνεια .
Όλο το τετράγωνο είναι με white dots

koumparos

Well-Known Member
Ρε σεις μια μερα μια γαμημενη μερα να μπω στο φορουμ και να μη διαβασω αληλομαχαιρωματα δε γινεται??Ολλοι στο ιδιο καραβι ειμαστε.Αθανατοι ελληνες!!!!

Flosk

Well-Known Member
Πιστευω ότι η προσωπικές επιθέσεις σε μέλη, παλιά και νέα, δεν οφελουν σε τπτ.. θα ήταν καλύτερο και πιο λογικό να στοχευαμε μονο στις κλινικές που μας πουλάνε το προϊόν τους και όχι αυτούς που θεωρούμε ότι ίσως/μάλλον/σίγουρα διαφημίζουν το προϊόν τους.. απο την άλλη αν κάποιος θελει να κατηγορήσει κάποιον για τσαρλατάνο ας το κανει στον Cvial με pm και όχι δημόσια και αυτός ως πρωθυπουργός μας.. εεεμμ.. mod μας αν το κρίνει σωστό να τον διαγράψει και να φτιάξει και μια λίστα με τα ονόματα των διαγεγραμμενων μελών ώστε να μην τους λάμβαναν υπόψιν τους στην πορεία οι υπόλοιποι εδώ μέσα. Μια απλή πρόταση για να μην χαλιομαστε ολοι τόσο πολύ. Έχω καταλάβει ότι πολλα παιδιά εδώ μέσα μαλώνουν τελικά επειδη υπερασπίζονται διαφορετικούς ανθρώπους και όχι γιατι έχουν πραγματικά προβλήματα μεταξύ τους.. Αυτα απο μενα, καλα Χριστούγεννα και υγεία σε όλους!!!

bruno1989

Active Member
Όταν πρώτο γράφτηκα άστο φόρουμ μου έσπαγε τα νεύρα ο @Stripar γιατί τον θεωρούσα πολύ ξερόλα και βασικά ήθελα να μου χαϊδεύουν τα αυτιά και να τα βλέπω όλα ρόδινα (βλέπε 2400 grafts =γέμισμα κεφαλιού)
Τώρα με τη μικρή εμπειρία σχεδόν ένα χρόνο από τη μμ Ο ΜΟΝΟΣ που είχε πέσει σε όλα ήταν αυτός .
Και φίλοι μου δεν έχει σχέση αν έχει κάνει η όχι μμ ο άλλος για τις γνώσεις του .
Δηλαδή αν εγώ πάω στην Bergman για μμ και πχ ο @CVIAL δεν είχε κάνει ακόμα μμ και δεν παίρνει φίνα ,αυτό με κάνει πιο έμπειρο από αυτόν;;;
Μέγα λάθος ,
Πρώτα μαθαίνεις να περπατάς και μετά τρέχεις γιατί αν το κανείς ανάποδα θα τσακιστείς
Όποτε εγώ προτιμάω άτομα που να μην μου τα λένε ρόδινα και να είναι ειλικρινείς παρά fishers από κλινικές και τα παράσιτα να τους πλαισιώνουν εσκεμμένα η άθελα τους και να μου τα παρουσιάζουν όλα εύκολα

aeratos28

Just aeratos
Συμφωνώ με naruto..το ότι μπορεί να είναι απότομος η ότι άλλο,αυτό δεν λεει τίποτα..έχει πολλές γνώσεις και όντως με συμβουλές του έχει βοηθήσει πολλά παιδιά ο stripar..αυτό το αναγνωριζω και εγώ..το αν αφήνει βιογραφικά η όχι ,δεν μπορείς να το ξέρεις φιλε ripper2.1,οπότε μιλάς με εικασιες και εσύ τώρα..και με εικασιες δεν κάνουμε δουλειά..

Μπλουζα