επισης ακουω συνεχεια οτι παρεσυρα κοσμο γιατι εδειξα το αποτελεσμα μου καλυτερο απο οτι ηταν. εχετε δει αλλα μελη απο κοντα που εχουν κανει παρουσιαση? εγω ειδα. τον john john. και το ειχα πει και στο φορουμ οτι δεν ειναι οπως στις φωτογραφιες. φυσικα και πηρε ενα καλο αποτελεσμα και αλλαξε παρα πολυ και πρεπει να ειναι ευχαριστημενος αλλα απο κοντα δεν εχει καμια σχεση η πυκνοτητα που βλεπω σε πολλες φωτογραφιες..
εγω εχω δειξει την πυκνοτητα μου σε αρκετες φωτογραφιες και ποτε δεν υπονοησα οτι ειμαι τουμπανο. δεν θα γινοταν με 2300 μοσχευματα.
μην τρελαθουμε πολλοι εχουν στηριξει τις κλινικες που εκαναν μεταμοσχευση αλλα για κανεναν δεν εγινε τοσο μεγαλη συζητηση και παντα κοβοταν γιατι ειναι αδικο να εχεις καποιον απο τη μια μερια και σχεδον ολο το φορουμ απο την αλλη να βαραει.
ειπα αν θελετε σβηστε το νημα μου και γεια σας. τι αλλο να πω?
επισης εδειξα 2 μηνυματα απο μελη που εψαχναν για μμ και ηταν γνωστο. τον εναν τον απετρεψα απο το να κανει και στον αλλο δεν ειπα κουβεντα για μμ και μιλησαμε μονο για σαμπουαν αφου μου εστειλαν και οι δυο πρωτοι μηνυμα..
αυτα απο μενα. ας συνεχιστει το παρτυ.
καλα να περασετε τις γιορτες..