Συζήτηση & πληροφορίες για την κλινική

aeratos28

Just aeratos
Bruno,νομίζω πολύ σωστό το μήνυμα σου..βασικά δεν υπάρχει τίποτα το λάθος σε ότι έγραψες..είμαι πολύ αυτής της άποψης που εκφρασες τώρα.ο καλά γνωστής του θέματος αυτού δεν γίνεται μόνο αν έχει προβεί σε επέμβαση,άλλα γίνεται μέχρι να φτάσει σε επεμβαση και το σημαντικότερο όλων ,ποιον θα επιλέξει να του κάνει την επέμβαση..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bruno1989

Active Member
Bruno,νομίζω πολύ σωστό το μήνυμα σου..βασικά δεν υπάρχει τίποτα το λάθος σε ότι έγραψες..είμαι πολύ αυτής της άποψης που εκφρασες τώρα.ο καλά γνωστής του θέματος αυτού δεν γίνεται μόνο αν έχει προβεί σε επέμβαση,άλλα γίνεται μέχρι να φτάσει σε επεμβαση και το σημαντικότερο όλων ,ποιον θα επιλέξει να του κάνει την επέμβαση..
Ακριβώς όσο πιο πολύ ενημερώνεσαι τόσο πιο πολλά μαθαίνεις . Η εμπειρία αποκτάται με τον καιρό και με το ποσό το ψάχνεις , και κάποιος που το ψάχνει κατ'εμε είναι πιο έμπειρος από κάποιον που έκανε μια μμ και του έκατσε από τύχη η έγινε χειρότερος .

dimitris50423

Well-Known Member
Έχουμε πάρτι οι Κύπριοι; Tζον Τζον εκμεταλλεύσου το τώρα που είναι ευκαιρία και το πτώμα του Δημήτρη κείτεται και τα κοράκια των κλινικών χτυπούνε ανελέητα. Πάμε για κράουν γερά.

εγω θελω να πω οτι αν προτεινει καποιος κλινικες του εξωτερικου και παει και παρεα με καποιους για την επεμβαση ειναι ολα οκ και δικαιολογημενα. μαλιστα αρκετοι θα πουν μπραβο του που βοηθησε.
οπως επισης και για κυπρο μπραβο που βοηθησε και ολα καλα. δεν εχει κανενα οφελος απλα ηθελε να βοηθησει.
αν παλι καποιος πει καλα λογια για ελληνικη κλινικη οπως εκανα εγω για βεκρη που ειχα και λογο γιατι ελυσα το προβλημα μου με μια φορα και δεν το περιμενα οτι θα γινει ετσι τοτε εγω τα παιρνω ειμαι ο χειροτερος του φορουμ και πρεπει να ανοιχτει νημα και οποιος θελει να πεταει πετρες.
για μενα ουτε για τους πρωτους μπορεις να πεις οτι κατι βρωμαει αλλα σκεφτειτε να μου ελεγε ενα μελος σε παρακαλω ρε φιλε επειδη εχεις εμπειρια απο τη μμ σου και δεν εχω παρεα να παω μπορεις να ερθεις μαζι μου.. καποιος που μου ειχε στειλει μηνυμα το ειχε φερει προς τα εκει στο οτι δεν ειχε παρεα να παει χωρις να μου το προτεινει και το απεφυγα ευγενικα.
σκεφτειτε ποσο διαφορετικα θα ηταν αν το εκανε καποιος για ελληνικη κλινικη. θα επεφτε το κραξιμο της αρκουδας.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
εγω θελω να πω οτι αν προτεινει καποιος κλινικες του εξωτερικου και παει και παρεα με καποιους για την επεμβαση ειναι ολα οκ και δικαιολογημενα. μαλιστα αρκετοι θα πουν μπραβο του που βοηθησε.
οπως επισης και για κυπρο μπραβο που βοηθησε και ολα καλα. δεν εχει κανενα οφελος απλα ηθελε να βοηθησει.
αν παλι καποιος πει καλα λογια για ελληνικη κλινικη οπως εκανα εγω για βεκρη που ειχα και λογο γιατι ελυσα το προβλημα μου με μια φορα και δεν το περιμενα οτι θα γινει ετσι τοτε εγω τα παιρνω ειμαι ο χειροτερος του φορουμ και πρεπει να ανοιχτει νημα και οποιος θελει να πεταει πετρες.
για μενα ουτε για τους πρωτους μπορεις να πεις οτι κατι βρωμαει αλλα σκεφτειτε να μου ελεγε ενα μελος σε παρακαλω ρε φιλε επειδη εχεις εμπειρια απο τη μμ σου και δεν εχω παρεα να παω μπορεις να ερθεις μαζι μου.. καποιος που μου ειχε στειλει μηνυμα το ειχε φερει προς τα εκει στο οτι δεν ειχε παρεα να παει χωρις να μου το προτεινει και το απεφυγα ευγενικα.
σκεφτειτε ποσο διαφορετικα θα ηταν αν το εκανε καποιος για ελληνικη κλινικη. θα επεφτε το κραξιμο της αρκουδας.

Δεν είπε κανείς ότι είσαι ο χειρότερος του φόρουμ και μην το ρίχνεις και εσύ στη διαμάχη εσωτερικού-εξωτερικού. Πέραν του bruno που σου είπε συγκεκριμένα πράγματα, όλοι οι υπόλοιποι στηλιτεύσαμε συγκεκριμένες συμπεριφορές σου και μόνο, τις οποίες αν διορθώσεις (αν θέλεις φυσικά) δεν θα διστάσουμε να το χειροκροτήσουμε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Τελευταία επεξεργασία:

dimitris50423

Well-Known Member
επισης ακουω συνεχεια οτι παρεσυρα κοσμο γιατι εδειξα το αποτελεσμα μου καλυτερο απο οτι ηταν. εχετε δει αλλα μελη απο κοντα που εχουν κανει παρουσιαση? εγω ειδα. τον john john. και το ειχα πει και στο φορουμ οτι δεν ειναι οπως στις φωτογραφιες. φυσικα και πηρε ενα καλο αποτελεσμα και αλλαξε παρα πολυ και πρεπει να ειναι ευχαριστημενος αλλα απο κοντα δεν εχει καμια σχεση η πυκνοτητα που βλεπω σε πολλες φωτογραφιες..
εγω εχω δειξει την πυκνοτητα μου σε αρκετες φωτογραφιες και ποτε δεν υπονοησα οτι ειμαι τουμπανο. δεν θα γινοταν με 2300 μοσχευματα.
μην τρελαθουμε πολλοι εχουν στηριξει τις κλινικες που εκαναν μεταμοσχευση αλλα για κανεναν δεν εγινε τοσο μεγαλη συζητηση και παντα κοβοταν γιατι ειναι αδικο να εχεις καποιον απο τη μια μερια και σχεδον ολο το φορουμ απο την αλλη να βαραει.
ειπα αν θελετε σβηστε το νημα μου και γεια σας. τι αλλο να πω?
επισης εδειξα 2 μηνυματα απο μελη που εψαχναν για μμ και ηταν γνωστο. τον εναν τον απετρεψα απο το να κανει και στον αλλο δεν ειπα κουβεντα για μμ και μιλησαμε μονο για σαμπουαν αφου μου εστειλαν και οι δυο πρωτοι μηνυμα..
αυτα απο μενα. ας συνεχιστει το παρτυ.
καλα να περασετε τις γιορτες.. ;)

dimitris50423

Well-Known Member
Δεν είπε κανείς ότι είσαι ο χειρότερος του φόρουμ και μην το ρίχνεις και εσύ στην διαμάχη εσωτερικού-εξωτερικού. Πέραν του bruno που σου είπε συγκεκριμένα πράγματα, όλοι οι υπόλοιποι στηλιτεύσαμε συγκεκριμένες συμπεριφορές σου και μόνο τις οποίες αν διορθώσεις (αν θέλεις φυσικά) δεν θα διστάσουμε να το χειροκροτήσουμε χωρίς δεύτερη σκέψη.

cvial οπως και να το κανουμε ειναι εμφανες για τις ελληνικες κλινικες η καχυποψια ειναι σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο. δεν λεω για τη διαμαχη εσωτερικου-εξωτερικου αλλα για διαφορετικη αντιμετωπιση στα ατομα που μιλανε για εσωτερικο και για εξωτερικο.
αν δεν υπαρξει λυση στο προβλημα του Ακη το ξαναειπα θα μετρησει αρνητικα. και η φυτρωση στη hairline δεν πηγε καλα.

πειτε μου αν πηγαινα εγω με μελος του φορουμ στο βεκρη για να βοηθησω αν δεν θα εφευγα με τις κλωτσιες και δεν θα γινοταν ο κακος χαμος. ακομη και αν το ελεγα και δεν γινοταν κρυφα.
ας μου πει καποιος οτι ολα θα ηταν κομπλε.

για τη συμπεριφορα μου εχω πει cvial περιμενω να δω αν θα δοθει λυση απο την κλινικη και ποια θα ειναι. και για τη hairline που δεν εχει την πυκνοτητα που θα επρεπε.

dimitris50423

Well-Known Member
και παλι δεν λεω οτι αν καποιος παει συνοδος ειναι πληρωμενος απο κλινικες αλλα το πως θα ηταν η αντιμετωπιση αν πηγαινε καποιος συνοδος σε ελληνικη κλινικη.
ειναι πολυ δυσκολοτερο αν θελω να κλεισω συμφωνια με οποια κλινικη εξωτερικου γουσταρω? γιατι να μετραει αλλιως το ενα και αλλιως το αλλο??

δεν εχω πολυ ορεξη ουτε χρονο αυτες τις μερες να συνεχισω να υπερασπιζομαι τον εαυτο μου.
και ουτε εχω κανει φιλιες μεσα στο φορουμ για να μιλησουν για μενα. στο κατω κατω δε με νοιαζει.
το νημα μου δεν θα το ανανεωνα ξανα για αυτο και εβαλα ενα τελευταιο βιντεο να μην υπαρχουν υποψιες και να κλεισει.
καλη συνεχεια..

tasos33

Well-Known Member
Εσύ εντωμεταξυ συνεχίζεις να αποπροσανατολιζεις το φόρουμ για τα πραγματικα αιτία της διαφωνίας που έχουμε μαζι σου στρέφοντας την προς αλλά θέματα,ευτυχως που εχουν ελαχιστοποιηθει αυτοι που δεν θελουν να το καταλαβουν η δεν μπορουν,την δοτρια του Μπρούνο την ειδες?θα πεις τίποτα?
και παλι δεν λεω οτι αν καποιος παει συνοδος ειναι πληρωμενος απο κλινικες αλλα το πως θα ηταν η αντιμετωπιση αν πηγαινε καποιος συνοδος σε ελληνικη κλινικη.
ειναι πολυ δυσκολοτερο αν θελω να κλεισω συμφωνια με οποια κλινικη εξωτερικου γουσταρω? γιατι να μετραει αλλιως το ενα και αλλιως το αλλο??

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ρε δημητρη εδω με ειχε δει ο kapa που ειναι διαχηρηστης πριν απο σενα και ειπε οτι ειμαι και 3 φορες χειροτερα και το παραδεχτηκα.Απο κει και περα ειναι δυνατον αφου το διαβασαν ολοι αυτο που εγραψε να μην με εμπιστετουν σαν ατομο?
Ο salonikios ομως με εχει ακομη απο τα καλυτερα αποτελεσματα με σχεση πως ημουνα πριν.
Ο kapa δεν χαιδευει αυτια.

Αν εβλεπε και σενα απο κοντα ισως να ελεγε το ιδιο δεν ξερω.Εγω ποτε δεν βγηκα να πω οτι εισαι 3 φορες χειροτερος απο κοντα.Αν σου λεγε αυτο εσυ τι θα βγαινες να πεις?

Εσενα που σε ειδα και στο προηγουμενο ποστ παλι λεω τα καλυτερα οτι εχεις αυτο το αποτελεσμα που εχεις και στις φωτο αλλα με ολες τις υποστηριξεις απο τα πισω ζουγκλα μαλλια,παχος τριχας,κατσαρης τριχας,χρωμα τριχας που εαν ησουν σαν και μενα δεν θα φαινοταν αυτο που φενεται.
Το θεμα συζητησης δεν ειναι αν παραπλανουν οι φωτο σου η οι φωτο μου πλεον αλλα η συμπεριφορα σου απο την μερα που εκανες εγγραφη.
Τωρα για οσα λες παραπανω που πηγα με salonikio κυπρο και εαν πηγαινες εσυ με ενα ατομο τι θα λεγανε ειναι ακυρο για μενα αυτο που λες γιατι και με το salonikio ειστε φιλοι πλεον,εκτος αν νομιζει αλλα για μενα μπορει να βγει και να τα πει και δεν θα παρςξηγηθω απλα εχω πολλες αποδειξεις να υπερασπιστω το ευατο.
Μην πας να τα μπερδεψεις τωρα.
Ακομη και ΤΟΥΡΚΙΑ τον ειπα να παμε μαζι αν νιωθει εκει οτι πρεπει να παει για κατι καλυτερο H Γεωργιου. Αυτες ηταν οι τρεις επιλογες του salonikiou.
Εγω ουτε που ηθελα να παω να σου πω και εκεινη την περιοδο ημουν στην χειροτερη φαση της ζωης μου απο ολες τι αποψεις.
Kαι το παιδι που εκανε ΚΑΝΑΔΑ με πληρωνε ticket να παω μαζι του αλλα στην τελικη πηρε τον stripar.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Αμπελοφιλοσοφίες. Να στο πω απλά και κατανοητά με 2 λέξεις. Aν πήγαινε ο Andy μαζί του δεν θα έλεγε κανείς τίποτα.

sven

Active Member
Ο salonikios ομως με εχει ακομη απο τα καλυτερα αποτελεσματα με σχεση πως ημουνα πριν.

Ο σαλονικιός έχει κενακια μεταξύ παλιάς hairline και μετ/νων . Μην ωραιοποιούμε τα πράγματα λέγοντας τα όπως μας βολεύει . Ούτε είναι το τελικό αποτέλεσμα , οποτε δεν μπορείς να βγάλεις 100% συμπέρασμα. και ούτε ένα περιστατικό είναι η εικόνα μιας κλινικής , oποτε τον αφήνουμε απ έξω.

Χωρίς να θέλω να υποστηρίξω τον Δημήτρη αν πήγαινε αυτός συνοδεία με κάποιον άλλον στου B. όντως θα γινότανε πόλεμος.

Κατά τα αλλα ο John john πήγε και κύπρο να πάει και μια γνώμη για το crown μιας και δεν έχει ιδέα από την στιγμή που βγαίνει σε κάθε post και λέει σε άλλους ποσα grafts χρειάζονται.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
Αν ηταν αντικειμενικός κανεις δε θα λεγε τίποτα για τον Δημήτρη,αποδεδειγμένα δεν είναι.....

Άλλο πράμα να βλέπεις με το μάτι ποσά graft θες η θέλει κάποιος άλλος καο πράμα να πας σε κάποια κλινική για μια στοιχειοθετημένη εκτιμηση
Χωρίς να θέλω να υποστηρίξω τον Δημήτρη αν πήγαινε αυτός συνοδεία με κάποιον άλλον στου B. όντως θα γινότανε πόλεμος.

Κατά τα αλλα ο John john πήγε και κύπρο να πάει και μια γνώμη για το crown μιας και δεν έχει ιδέα από την στιγμή που βγαίνει σε κάθε post και λέει σε άλλους ποσα grafts χρειάζονται.

John_John1

Ο σαλονικιός έχει κενακια μεταξύ παλιάς hairline και μετ/νων . Μην ωραιοποιούμε τα πράγματα λέγοντας τα όπως μας βολεύει . Ούτε είναι το τελικό αποτέλεσμα , οποτε δεν μπορείς να βγάλεις 100% συμπέρασμα. και ούτε ένα περιστατικό είναι η εικόνα μιας κλινικής , oποτε τον αφήνουμε απ έξω.

Χωρίς να θέλω να υποστηρίξω τον Δημήτρη αν πήγαινε αυτός συνοδεία με κάποιον άλλον στου B. θα γινότανε πόλεμος.

Για το δικο μου αποτελεσμα μιλαω.διαβασε καλυτερα sven.
Και να στο πω και πιο απλα,τωρα που κανω 2 δουλειες τα λεφτα για το crown εως το καλοκαιρι θα τα εχω.
Αλλα θα τα κρατησω για να παω ενα μηνα εξωτικο ταξιδι,οποτε το αφηνω αν και με καιει ,δεν με αποσχολει και τοσο.
Θελω να κανω και αλλα πραματα στην ζωη μου.
Αλλιως θα πηγαινα να κανω το κεφαλακι μου να τελιωνα μια και καλη με τις μεταμοσχευσεις. Τα ιδια σχεδον λεφτα θα μου βγουνε και τα δυο.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Γιατί δεν καταλαβαίνουν μερικοί κάποιες απλές αλήθειες. Δεν έχω (έχουμε) πρόβλημα με τις Ελληνικές κλινικές. Βγάλτε το από το μυαλό σας. Δεν υπάρχει καμιά ξενομανία, υπάρχει μανία για το καλύτερο. Διάβαζα χθες ότι γιαγιά έγινε παρένθετη μητέρα της κόρης της και γέννησε την εγγονή της σε ηλικία 67 ετών, παγκόσμια πρωτοπορία, αφού στο συγκεκριμένο κλάδο οι Ελληνικές κλινικές (και η νομοθεσία) είναι από τις καλύτερες στον κόσμο και η Ελλάδα αρχίζει να γίνεται παγκόσμιος ιατρικός προορισμός. Εδώ τι μπορεί να πει κανείς παρά μόνο μπράβο και υπερηφάνεια.

Καλές πρακτικές (ξέχωρα από τα αποτελέσματα στα οποία μπορεί να υπάρξουν 1-2 αστοχίες) θα επιβραβεύονται και ας προέρχονται και από την "κωλοπετεινίτσα". Δεν υπάρχει θέμα ούτε εθνικής περηφάνιας ούτε απαξίωσης, υπάρχει θέμα ουσίας. Όποιος την προσφέρει ακολουθώντας διεθνή στάνταρ θα επιβραβευτεί.

sven

Active Member
Αν ηταν αντικειμενικός κανεις δε θα λεγε τίποτα για τον Δημήτρη,αποδεδειγμένα δεν είναι.....

Άλλο πράμα να βλέπεις με το μάτι ποσά graft θες η θέλει κάποιος άλλος καο πράμα να πας σε κάποια κλινική για μια στοιχειοθετημένη εκτιμηση

Η αλήθεια είναι έχω χάσει κάποια post , γενικά δεν είμαι ότι δεν χάνω post του φόρουμ , δεν ξέρω κάνα ποσο δικαιολογεί/αγνοεί ή τι άλλο την κλινική του Β. στα κακά τις που κρίνετε απο το φορουμ . Δεν θέλω να πάρω καποιανού το μέρος αφού δεν έχω σαφής ενημέρωση. ίσως και λάθος μου που είπα και κάτι τέτοιο.

Καλά ναι σίγουρα άλλο η γνώμη τις κλινικής . Δεν νομίζω όμως η γνώμη τις κλινικής να απείχε και πολύ από του ίδιου για το crown του .

Και κάτι άλλο επάνω σε αυτό, πόσες κλινικές βγάζουνε διάγνωση για grafts όχι ότι είναι to ποιο ιδανικό για τον πελάτη αλλα τι συμφέρει τις ίδιες . Δεν είναι κανόνας αυτο φυσικά αλλά τυχαίνουν μερικές περιπτώσεις που γίνετε.

Για το δικο μου αποτελεσμα μιλαω.διαβασε καλυτερα sven.
Και να στο πω και πιο απλα,τωρα που κανω 2 δουλειες τα λεφτα για το crown εως το καλοκαιρι θα τα εχω.
Αλλα θα τα κρατησω για να παω ενα μηνα εξωτικο ταξιδι,οποτε το αφηνω αν και με καιει ,δεν με αποσχολει και τοσο.
Θελω να κανω και αλλα πραματα στην ζωη μου.
Αλλιως θα πηγαινα να κανω το κεφαλακι μου να τελιωνα μια και καλη με τις μεταμοσχευσεις. Τα ιδια σχεδον λεφτα θα μου βγουνε και τα δυο.

Απλά διάβασα που είπες οτι ο Σαλονικιος έχει καλύτερο αποτέλεσμα από σένα και το είπα . Αφού σε καίει το crown σου τόσο να το φτιάξεις , να ξεμπλέξεις και από τα tοppik :p . Η ώρα η καλή , και μακάρι αν έχεις το αντίστοιχο αποτέλεσμα με τις πρώτης και γιατί όχι ακόμα καλύτερο .

Καλές γιορτές σε όλους :)

dimitris50423

Well-Known Member
Δημήτρη αυτό που λες είναι αστείο...με πληρωμένα έξοδα για Καναδά ,Κύπρο κλπ θα πήγαιναν όλοι αρκεί να μην είχαν υποχρεώσεις.
Όποιος έχει σκοπό να πάει έξω πάντως ,μου πληρώνει τα έξοδα και θέλει παρέα ας μου στείλει pm.
Δεν είναι αυτό το περίεργο ,αλλά αυτό :

Πριν μερικά χρόνια αν έλεγε κάποιος τέτοια κουβέντα θα είχε φάει μπαν το επόμενο δευτερόλεπτο.
Το ότι γίνεται συζήτηση αυτή την στιγμή που μπορείς και συμμετέχεις το οφείλεις καθαρά στον cvial

πες μου που ειπωθηκε αυτο και ποτε να δουμε τον διαλογο.. προφανως τοτε δεν ενοχλησε κανεναν. τωρα με ολα αυτα ξεψειριζονται οσα εχω πει.. ξαναειπα αν ηθελα να κανω διαφημιση θα μπορουσα με χιλιους δυο αλλους τροπους δεν θα καθομουν στο φορουμ να ψαχνω ενα ατομο το μηνα.. βαλτε το μυαλο να δουλεψει. ενα blog να κανεις και να το προωθησεις θα εχεις πολλαπλασια αποτελεσματα.. και με πολλους αλλους τροπους.
ψαξε να μου βρεις υποστηρικτες αλλων κλινικων ποτε εχουν πει κακια κουβεντα τα τελαυταια 5 χρονια και ποτε κατηγορησαν την κλινικη που εκαναν.. μετα τη φασαρια πηγε και εγραψε ο john john στον σαλονικιο να ζητησει διορθωση αν μεινει ετσι..
θα τα δω το βραδυ

dimitris50423

Well-Known Member
χαχαχα.. λογια του john john απο την πρωτη σελιδα της μεταμοσχευσης του

john john εγραψε
Επισης επηδει δεν ειμαι κομπλεξικους σαν μερικους μερικους,οποιος φιλος θελει να με δει απο κοντα,μπορει να ερθει στην πολη μου η να συναντηθουμε θεσσαλονικη στο Cosmos Αλλα θα με δωσει 20 ευρω για βενζινη...ειμαι απο γυρω πολη της θεσσαλονικης...και με βολευει Σαββατο η εκτος αν θελει να ερθει καποιος στην πολη μου μπορουμε να το κανονισουμε...Γιατι δεν κανονιζεται μια συναντηση οσοι ειναι απο θεσσαλονικη και τριγυρω πολεις να πουμε τις εμπειριες μας και να δουμε τα κεφαλια μας...

24-9-12 το 13ο μηνυμα. εδινε και επιλογες αλλα ηθελε και 20 ευρω βενζινη αν ερθει μεχρι θεσσαλονικη. αυτο δεν ειδα να πειραξε κανεναν.
που να ψαξω και τι εχει ειπωθει τα τελευταια χρονια βαριεμαι ομως. εχει να πεσει edit αυτες τις μερες που θα παει συννεφο

εγω ειχα δωσει τη δυνατοτητα 2 φορες για συναντηση με παλια μελη λογω αμφιβολιων που ειχαν.

Τελευταία επεξεργασία:

John_John1

O Mητσος παει να ριξει το μπαλακι σε μενα τωρα οπως κανουν στις ειδησεις,για να ξεχαστει ενα θεμα δινουν βαση σε αλλο.
Μα εγω τον προκαλω να διαγραψουμε απο μονοι μας τα νηματα και να μην λες τον cvial και καλα αν κρινει αυτος κατι παραπλανητικο να διαγραφει το νημα σου.
Απο μονος σου το κανεις?Εγω το κανω παντως για να μην νομιζουν μερικοι οτι εχουμε και αναγκη κλινικες.
Και δεν με νοιαζει να βοηθησω κανεναν ξανα ουτε απο κοντα ουτε απο εδω μεσα,ειδικα απο κοντα.
Ουτε προκειτε να ξανα παω κυπρο με αλλο παιδι ακομη και 100 ευρω την ημερα να με δινει.

naruto

Well-Known Member
Παντως εγω αν ημουν στη σκεψη να κανω μεταμοσχευση,θα ηθελα να δω live ενα αποτελεσμα οπως του john.Και θα του σκαγα και το 20ευρω για βενζινη,στο κατω κατω για καλο δικο μου θα ερχοτανε.Δεν βρισκω κατι κακο σε αυτο.
Οπως κ στον Β. αν πηγαινα θα ελεγα το ονομα σου Δημητρη μπας κ γλυτωσω κανα ευρω.Η θα ρωταγα τον Dance αν μπορει να μου κανει κανα σκοντο στον Γεωργιου απο τη στιγμη που εχει παραδεχθει οτι εχουν συνεργασια.

Δεν ειναι κακο να υπαρχουν εκπροσωποι κλινικων στο φορουμ.Μεσω αυτων θα μπορουμε να εχουμε επικοινωνια με τις κλινικες,να πετυχαινουμε ισως καλυτερες τιμες,να επισημαινουμε τα λαθη τους ωστε να τα διορθωνουνε κ να βγαινουμε εμεις κερδισμενοι...

ΑΛΛΑ να ξερουμε οτι ειναι εκπροσωποι τους ωστε να μπορουμε να κρινουμε τα λεγομενα τους αναλογως.

Εγω προσωπικα οσο επιμενεις κ δεν βλεπεις τα εξοφθαλμα λαθη του Β. ειδικα στις δοτριες που ειναι το Α και το Ω στην μαχη κατα της παλιοκαραφλας,δεν μπορω να σε παρω στα σοβαρα.Κ δεν μου βγαινει απο το μυαλο οτι δεν εχεις κ εσυ καποια κρυφη συνεργασια με την κλινικη του Β.

dimitris50423

Well-Known Member
δεν ριχνω κανενα μπαλακι. δειχνω αυτο που ειπα και πιο πανω τη διαφορετικη αντιμετωπιση σε αυτα που λεει καποιος οταν τα λεει για ελληνικες κλινικες ποσο ενοχλουν και ποσο αδιαφορα περνανε οταν τα λεει καποιος που εκανε εξωτερικο.
εγω δεν λεω οτι εισαι ενοχος ουτε σε κατακρινω.
αν καθησει να ψαξει καποιος και αλλα νηματα θα βρει πολλα.. δεν το εχω κανει βαριεμαι.. υποψιν και το edit φαινεται.
εγω ειμαι ομως στο επικεντρο και τα δικα μου ψαχνονται..
καλη συνεχεια..

Μπλουζα