Παιδιά υπάρχουν χιλιάδες άτομα που μπαίνουν στις παρουσιάσεις μεταμοσχεύσεων και είναι κρίμα
να βλέπουν ένα σωρό άσχετα σχόλια. Πολλά πρέπει να σβηστούν και κατά τη γνώμη μου πρέπει να γίνει ένα τοπικ όπου ο καθένας θα λέει την αξιολόγησή του για τα αποτελέσματα των κλινικών με βάση τα όσα έχει δει. Ελπίζω και το δικό μου σχόλιο να μεταφερθεί εκεί και ζητάω προκαταβολικά συγγνώμη από τον φίλο που του ξεσκίσαμε την παρουσίαση.
Στο θέμα της τιμής είναι δικαίωμα του γιατρού να μην αποκαλύπτει την τιμολογιακή πολιτική του γιατί είναι πιθανότατα εξατομικευμένη.
Όταν όμως υπάρχει ανεξάρτητη παρουσίαση και το μέλος δεν το λέει, τότε δυστυχώς αμφισβητείται η ανεξαρτησία της παρουσίασης. Δεν λέω να πει τον τιμοκατάλογο, αλλά να πει εγώ έδωσα τόσα. Ίσως μου έκανε γενναία έκπτωση, ίσως με έκλεψε, δεν ξέρω, πάντως τόσα έσκασα.
Πάμε τώρα στα αποτελέσματα που είναι κ το βασικό. Έχω μελετήσει από Ελλάδα αρκετά Βέκρη, Αναστασάκη και DHI. O Aναστασάκης και η dhi μου μοιάζουν πολύ. Φυσικές hairline με μέτριες πυκνότητες. Οπότε απ' τους δύο θα πήγαινα στον φθηνότερο. Ίσως εμπιστευόμουν Αναστασάκη για πύκνωση πιο πίσω ή αν έκανα FUT. O Βέκρης πάλι κερδίζει σε πυκνότητες, έχει όμως τα γνωστά δύο αρνητικά, κακή δότρια και μη φυσικότητα σε αρκετά περιστατικά. Οπότε, αναμένουμε να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους όλοι για να επιλέγουμε Ελλάδα. Μέχρι τότε νομίζω θα κάνει πάρτυ η Κύπρος. Για Κούτο, Φρέιτας, κλπ είναι αστείο να τους βάλουμε στο παιχνίδι. Αυτούς ούτε οι Κύπριοι τους φτάνουν σε hairline, είναι μικροί θεοί οι άνθρωποι, τι να λέμε τώρα.