Συζήτηση & πληροφορίες για την κλινική

Kostas97

Well-Known Member
ΓΝΩΜΗ μου είναι να κάνουμε όλοι ένα βήμα πίσω και δεδομένου ότι ο γιατρός αποτελεί κέρδος για το φόρουμ και σε αυτό συμφωνούμε όλοι, να του προτείνουμε να επιστρέψει. Ως δείγμα καλής θελήσεως θα μπορούσε ο @CVIAL αν συμφωνούμε όλοι να διαγράψει το ποσό μήνυμα κοστολόγησης. Όσοι το είδαμε το είδαμε. Και να του προτείνουμε να επιστρέψει αποδεχόμενοι το ότι σε αυτό είναι αντίθετος. Ένας άνθρωπος που είπε θα κάνει και έκπτωση σε όποιον πάει και ανήκει στο φόρουμ είπε ότι πουλάει το βιβλίο του 50% πιο οικονομικά σε καθένα από εμάς και αναφέρει πως στον ελεύθερο χρόνο του μπαίνει εδώ και απαντά, σίγουρα δεν αξίζει τέτοια αντιμετώπιση... Ας κάνουμε.μια προσπάθεια να τον φέρουμε πίσω.
Απλά σκεφτείτε την πληροφορία που μπορεί να μας δώσει και αν όχι σε παλιά μέλη σε νέα.που τώρα έρχονται αντιμέτωπα και μπορούν να πάρουν τη σωστή πληροφόρηση χωρίς να.πεδευονται και να βλέπουν 100 άτομα να ανταλλάσουν απόψεις. Με τον γιατρό εδώ ΣΕ.ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ... Σημαντικότατο..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Κώστα μπορείς και εσύ να σταματήσεις με την σειρά σου. Δεν έχει νόημα να επιμένεις σε κάτι που μόνο ο χρόνος θα δείξει. Προς το παρόν η ηρεμία είναι το καλύτερο.

aeratos28

Just aeratos
Kostas97 ,διαφωνώ με το κείμενο σου.απλα ηρέμησε όπως σου λέει ο cvial..ένα κακό που έχει πάρα πολύ κόσμος είναι πως γενικά τους γιατρούς τους έχουν σαν θεούς..δεν το αναλύω εδώ,αν θέλετε κάποια άλλη φορά και με παραδείγματα το κάνω ευχαρίστως όποτε μου ζητηθεί.επισης το αν είναι κέρδος η παρουσία γιατρού για το φόρουμ,γενικά μιλάω και όχι συγκεκριμένα,εγώ θα έλεγα κατά τη γνώμη μου πάντα,εξαρτάται..για όλα αυτά που λέω είπα πριν αν κάποια στιγμή θέλετε τη γνώμη μου για αυτά την κάνουμε την κουβέντα όποτε θελετε

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αεράτε σου είπα να σταματήσεις. Το αν διαφωνείς ή όχι το έχουμε καταλάβει γιατί ξανανοίγεις την κουβέντα; Αυτοσυγκρατηθείτε και αφήστε να πέσει και κάτι κάτω αναπάντητο.

aeratos28

Just aeratos
Δεν αναφέρω κάτι ούτε συνεχίζω απλά επειδή είδα ότι ζήτησε ο vlafo να πω κάτι λέω πως αν θέλετε κάπου αλλού μπορώ να πω τη γνώμη μου για το τι συμβαίνει γενικά με αυτά.αυτο είναι ολο

vlafo

Well-Known Member
Αεράτε κάποτε να την κάνουμε αυτή τη συζήτηση όχι τώρα αλλά θα σου πω το εξής:
Όλοι οι άνθρωποι έχουν την ίδια αξία και ίσα δικαιώματα ,αλλά όλοι δεν είμαστε ίσα και όμοια με την έννοια ότι δεν έχουμε κάνει τα ίδια πράγματα και κάποιοι έχουν κάνει περισσότερα και κάποιοι λιγότερα και κάποιοι έχουνε κουραστεί περισσότερο και κάποιοι λιγότερο.
Πρέπει να αναγνωρίζουμε πολλά πράγματα και να έχουμε το γνώθι σε αυτόν.
Προς Θεού δεν αναφέρομαι σε σένα απλά το σχολιάζω για αυτό που είπες για τους γιατρούς.
Τώρα όποτε μπορέσουμε, μπορούμε να το αναλύσουμε γιατί ο Cvial καραδοκεί και θα μας κάνει παρατήρηση.

• Like
Reactions: tol

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Υπάρχει και το pm για να περάσεις την ώρα σου μεταξύ βουτιών και ηλιοθεραπείας.

aeratos28

Just aeratos
Δεν αντιλέγω σε τπτ vlafo..πίστη με κλειστά μάτια και αναίρεση όσων πιστεύαμε με την εμφάνιση ενός γιατρού ,απλα επειδή είναι γιατρός..μιλάω γενικά ,στο λόγο μου.δεν έχω στο μυαλό μου κάτι άλλο και δεν συνεχίζω κάτι για να προλάβω τον cvial.ωραιο νήμα αν ανοιχτεί ποτέ ,θα γράφονταν πολλά πραγματα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giamakr1

Active Member
Δεν μιλαμε για το γραφειο σου ή για το ιατρειο του. Προφανως και ο ιδιος στο γραφείο του δεν θα πεταει με τις κλοτσιες εναν πελατη που επιμενει. Ουτε θα νιωσει precious snowflake.

Εχεις μπει ποτε σε καποιο φορουμ ως απλο μελος οπου εδινες πληροφοριες/γνωσεις δωρεαν ως μηχανικος και σου την επεσαν και εσυ εμεινες;
Αυτη ειναι η σωστη συγκριση.

Ειναι δυο εντελως διαφορετικες συνθηκες. Δεν ειμαστε στο ιατρειο του οπου εχουμε σκασει το 70αρι. Εκει μπορει να μου κανει και μασαζ την ωρα που επιμενω για την πληροφορια(ασε που εκει θα μου την πει). Εδω ομως οφειλαμε να ειμαστε φιλοξενοι γιατι μονο να κερδισουμε ειχαμε. Για μια ακομη φορα το φορουμ εδειξε οτι δεν ειναι φιλοξενο προς τα νεα μελη.
Όπως θα ξέρει και ο συνάδελφος CVIAL , υπάρχει forum μηχανικών και πολλές φορές απαντάμε σε ερωτήσεις τεχνικού περιεχομένου σε ιδιώτες, οι οποίοι θέλουν πληροφορίες για κάποιο ακίνητο τους κλπ. Κανένας συνάδελφος, εξ΄ όσων θυμάμαι δεν δυσανασχέτησε με ερωτήσεις , από τις οποίες μάλιστα δεν έχουμε να αποκομίσουμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανένα κέρδος.
Επίσης , θα ήθελα να σε πληροφορήσω αγαπητέ Βαγγέλη, ότι για να πάρω μία δουλειά, μπορεί και να κάνω δύο ραντεβού και εάν μιλάμε για ανακαίνιση , να μην πληρωθώ καν.. Δεν σου μιλάω για πιο παλιά που έκανα δημόσια και κατέβαινα σε διαγωνισμούς, πολλή δουλειά χωρίς αντίκρυσμα.
Το προσπερνάω ως παθογένεια της ελληνικής νοοτροπίας και αγοράς και συνεχίζω...
Κατά τα άλλα. ο συγκεκριμένος γιατρός, φυσιογνωμικά και συμπεριφορικά μου είναι συμπαθής. Το σχόλιο μου άπτεται της . κατ' εμέ, υπερβολικής του αντίδρασης.
Φιλικά

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Συνάδελφε βάλε και εσύ μια τελειά όπως και οι υπόλοιποι. Πάντως η δόκιμη σύγκριση δεν είναι φόρουμ επαγγελματιών που μπαίνει κάποιος ίδιώτης αλλά φόρουμ ιδιωτών που μπαίνει κάποιος επαγγελματίας Έχει τεράστια διαφορά. Σε παρακαλώ συνάδελφε μην μου απαντήσεις.

Ας μοιραστω την εμπειρία μου από την κλινική του κ Αναστασάκη και την αντιμετώπιση που είχα όταν πήγα για consulatation. Κάθισα συνομιλήσα με μέλος της ομάδας του για αρκετή ώρα και μετά με τον ίδιο.. μου απάντησε ολες μου τις άπριες και μου έβγαλε ένα πλάνο μεταμόσχευσης,ωστόσο συμφώνησαμε να αρχισω θεραπεία με φιναστεριδη (Αφού πρώτα κάνω τις απαραίτητες εξετάσεις) και αν δω οτι δεν έχω τα επιθυμητά αποτέλεσματα να πάμε για μμ.Μου έδωσε μια τιμή και μου ζήτησε να μην την δημοσιεύσω στο φόρουμ , κάτι το οποίο σεβάστηκα..Από κει μετά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί θέλει σονι και ντε το φορούμ να μάθει ακριβείς τιμές, όταν ο γιατρός ο οποίος βοηθά εδώ με τις γνώσεις του ζητά να μην μαθευτεί για δικούς του λόγους ...στην τελική όταν ένας μπαίνει στο φορούμ θέλει να ξέρει ποιος κάνει καλή δουλειά και δευτερεύοντος κοιτάει την τιμή. Ούτως η άλλως νομίζω ότι όλοι ξέραμε ότι οι τιμές του είναι τσιμπημένες.. είναι πραγματικά στενάχωρο που τον κάναμε να φύγει και χάσαμε ένα τέτοιο asset από το φορούμ, ο οποίος θα βοηθούσε κόσμο με τις γνώσεις του (Δωρεαν)

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αγαπητέ φίλε δεν θα σβήσω το σχολιό σου μετά την υποχρεωτική κατάπαυση πυρός γιατί μας προσφέρεις μια μαρτυρία. Θα παρακαλούσα τους επόμενους να μην το σχολιάσουν παρά μόνο αν έχουν να προσθέσουν κάποια πληροφορία που δεν ξέρουμε όπως ο φίλος.

vlafo

Well-Known Member
Ας μοιραστω την εμπειρία μου από την κλινική του κ Αναστασάκη και την αντιμετώπιση που είχα όταν πήγα για consulatation. Κάθισα συνομιλήσα με μέλος της ομάδας του για αρκετή ώρα και μετά με τον ίδιο.. μου απάντησε ολες μου τις άπριες και μου έβγαλε ένα πλάνο μεταμόσχευσης,ωστόσο συμφώνησαμε να αρχισω θεραπεία με φιναστεριδη (Αφού πρώτα κάνω τις απαραίτητες εξετάσεις) και αν δω οτι δεν έχω τα επιθυμητά αποτέλεσματα να πάμε για μμ.Μου έδωσε μια τιμή και μου ζήτησε να μην την δημοσιεύσω στο φόρουμ , κάτι το οποίο σεβάστηκα..Από κει μετά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί θέλει σονι και ντε το φορούμ να μάθει ακριβείς τιμές, όταν ο γιατρός ο οποίος βοηθά εδώ με τις γνώσεις του ζητά να μην μαθευτεί για δικούς του λόγους ...στην τελική όταν ένας μπαίνει στο φορούμ θέλει να ξέρει ποιος κάνει καλή δουλειά και δευτερεύοντος κοιτάει την τιμή. Ούτως η άλλως νομίζω ότι όλοι ξέραμε ότι οι τιμές του είναι τσιμπημένες.. είναι πραγματικά στενάχωρο που τον κάναμε να φύγει και χάσαμε ένα τέτοιο asset από το φορούμ, ο οποίος θα βοηθούσε κόσμο με τις γνώσεις του (Δωρεαν)
ΤΙ nw είσαι iron maiden?
Τι περιμένετε να σας δώσει η φίνα?

Harris_G

Well-Known Member
Eμενα με ειχε δει το 2017 νομιζω. Σχετικα συντομο το consultation.Προτεινε 2500grafts με FUT ενω ειμαι ιδανικος για FUE.Για φινα ουτε λογος. Δεν μου ειχε αρεσει η εμπειρια τοτε αλλα εχει ανεβει αρκετα στα ματια μου με την εξελιξη του.

Stratos

Well-Known Member
Να σας πω και εγω την εμπειρια μου. Ειχα περασει και εγω απο την κλινικη του την περιοδο που προσφερε δωρεαν μμ σαν αποκατάσταση αποτυχημενων μμ. Δεν με επελεξε για περιστατικο δωρεαν αποκατάστασης και οταν τον ρωτησα τι κοστος θα εχει αν πληρωσω κανονικα μου ειχε πει: θα κανουμε FUT και αν την κανουμε μεσα στοιν επομενο μηνα θα πληρωσεις 3000ευρω ενω αν γινει αργοτερα 6000. Ουτε λόγος βεβαια για αριθμο grafts , πυκνοτητες, σχεδιασμο κλπ. Για ενα διαστημα το σκεφτομουν να παω και να δωσω τα 3000 αλλα ευτυχως η FUT με αποθάρρυνε. Κανω το σταυρο μου ειλικρινα που δεν πηγα και επελεξα αλλη κλινικη. Αν και εχει βελτιωθει τελευταια εγω βλεπω αρκετα περιστατικα στα οποια δεν ξεχωριζω το πριν με το μετα. Εχει πολυ δρομο ακομα για να φτασει το επιπεδο καλων κλινικων και απορω ειλικρινα για τη διαφήμιση που του γινεται εδω μεσα..

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το ενδιαφέρον από αυτά που γράφεις είναι ότι υπάρχουν πολύ σημαντικές εκπτώσεις (ανά περιόδους?). Με δεδομένο ότι η νορμάλ τιμή ήταν 6000€ (όπως μας λες) και σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο η FUT είναι από 2.2-2.4€/g, ας υποθέσουμε 2.3, αυτό σημαίνει 2600g (λογικό όλα τα στριπ που έχουν ποσταριστεί είναι από 2300-3500g). Με τιμή προσφοράς 3000€ σημαίνει δηλαδή 1.15€/g, τουτέστιν ο τιμοκατάλογος ενίοτε μπορεί και να μην λέει και τίποτα (κάτι που το υποπτεύομαι από την αρχή με βάση την εμπειρία μου από τέτοιου είδους εμπορικές πολιτικές).

Μπλουζα