Δηλαδη μπαναριστηκαν οι του βεκρη για να ερθει ο αναστασακης κ τελικα εφυγε κ ο αναστασακης..... νομιζω δε πηγε κ πολυ καλα αυτο Cvial
Να πω κ εγω συνοπτικα την αποψη μου....
Ο Γιατρος εχει σιγουρα περισσιο παθος κ ορεξη γι αυτο που κανει. Ειναι ομως αλαζονας κ εγωκεντριστης οπως διαβασα κ συμφωνω κι εγω με αυτη την αποψη.
Για αρχη τον ρωτησε ο αερατος για τα εργαλεια κ του ελεγε τι σε ενδιαφερουν αυτα κ δεν απαντουσε....κ στο νημα του aldo ( επειδη ειχε παρει νεα εργαλεια) εκανε ποστ κ λεει θλιβομαι που δεν ρωτατε για τα εργαλεια κ τις τομες.... ε μα οταν καποιος σε ρωτησε καποτε τον αποπειρες γιατρε...
Τελοσπαντων πολλα μπορω να πω αλλα δεν εχει τοση σημασια θελω ομως να πω κατι ακομα γιατι το αδικο με πνιγει ως ανθρωπο....
εκανε το τελευταιο του ποστ κ αποχωρησε κ φευγοντας κατηγορισε ατομα για bulling κλπ κ οτι εξ αιτιας τους εφυγε....
ανηθικο πολυ αυτο κ το εκανε για να δικαιολογησει τη φυγη του.
Το μονο που ζητησαν τα μελη δεν ηταν τιποτα παραπανω απο την
Δ Ι Α Φ Α Ν Ε Ι Α !!!
Διαφανεια στον τροπο που δουλευεις , διαφανεια στα εργαλεια , διαφανεια παντου διαφανεια κ στην τιμη.... τιποτα αλλο δεν ζητηθηκε περαν του να μαθουν τα μελη την αληθεια σε οτι κανει.
Απο ποτε
το να ζητας απο καποιον να σου πει την αληθεια θεωρειται bulling ??
Το μονο που ζητηθηκε ηταν η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ , κ αντ αυτου εκανε επιθεση στα μελη και προσπαθησε να τα γεμισει
τυψεις οτι ταχα τον πιεσαν κ εξ αιτιας τους αποχωρησε επειδη απλα ζηταγαν να μαθουν την αληθεια. Επειδη η αληθεια
ΔΕΝ εξυπηρετουσε τους δικους του σκοπους ή πολιτικη η μαρκετινγκ ή οπως θες πες το....
Ειμαι 38 χρονων 1η φορα βλεπω να κατηγορειτε για μπουλινγκ καποιος που ζητησε να μαθει την αληθεια απο καποιον ,
αυτο κι αν ειναι διαστρεβλωση της πραγματικοτητας κ απορω απο καποιους που στηριζουν την σταση του....κ προσπαθησε να τους γεμισει κ τυψεις απο πανω επειδη ρωτουσαν τα αυτονοητα. ( οταν πηρε καλα εργαλεια ομως ηθελε να τον ρωτησουμε για τα εργαλεια....αν ειχε κ καλες τιμες σιγουρα θα ηθελε να τον ρωταμε κ για τις τιμες φανταζομαι.... )
Παρ ολα αυτα η παρουσια του μου ηταν αρεστη. Διαφωνω σε πολλα απ αυτα που ελεγε η εκανε αλλα δεν εχει σημασια ολοι διαφωνουμε σε πολλα.... η παρουσια του κ το υφος του ηταν χαριτωμενα.
Νομιζω οτι η μπαλα χαθηκε οταν αρχισε να κανει απευθειας διαλογο με τα μελη.
Οταν ξεκινησε κ πρωτο ηρθε εσυ Cvial ειπες οτι θα ρωτας ο ιδιος τον γιατρο κ θα απανταει σε σενα κ οχι απευθειας στα μελη.
Το εκανες στο νημα του Γιαννη που μιλουσαμε τοτε κ το σεβαστηκα κ δεν μιλησα απευθειας στον ιδιο,
Το ιδιο εκανα κ σε ποστ ασθενη του με την μονοπλευρη εξαγωγη παλι μιλουσα στον ασθενη κ οχι στον ιδιο τον γιατρο ( γιατι σεβαστηκα το οτι μιλαει με ονοματεπωνυμο κ καθε τι που λεμε μπορει να τον βλαψει οικονομικα ή ηθικα -γιατι ειναι εκτεθιμενος) οποτε ηθελα να κραταω τις ισσοροπιες.
Νομιζω εκει εχασες το παιχνιδι Cvial , εισαι πολυ καλος χειριστης του φορουμ πιθανος απ τους καλυτερους που εχουν περασει αλλα εκει σου ξεφυγε η κατασταση.... Αν ειχες τηρησει αυτη τη σταση που ειπες εξ αρχης οτι μονο εσυ θα απευθυνεις τις ερωτησεις των μελων στο γιατρο κ θα μιλας μονο εσυ μαζι του για οτι μας απασχολει κ θα απανταει σε εσενα δεν θα ειχαν γινει ολα αυτα... η χαλαροτητα σου σε αυτο το κομματι δε βγηκε σε καλο κ στο λεω γιατι αν μπει αλλος γιατρος καλο θα ειναι να το τηρησεις αυτο.
Ακομα κ για τις τιμες θα μπορουσες να πεις γιατρε τα μελη ρωτανε για τιμες μπορεις να κανεις μια τοποτθετηση σε αυτο, θα απαντουσε σε εσενα μονο κ απο κει κ περα οποιος θα ρωταγε για τιμες θα τον παρεπεμπτες στην απαντηση του γιατρου κ θα πηγαιναμε παρακατω....
Νομιζω πιο πολυ θα του λειψουμε εμεις παρα θα μας λειψει ο ιδιος, γιατι σιγουρα εχει παθος πολυ κ ορεξη να βρισκοταν εδω....
Ειναι εγωιστης κ δεν νομιζω οτι απο μονος του θα επιστρεψει.
Εγω θα ηθελα να επιστρεψει παντος ειχε κατι το χαριτωμενο κ παραβλεπω τα υπολοιπα...
Αν κανεις ενα poll για το αν θελουμε να ερθει η οχι ειμαι σιγουρος οτι το Ναι θα ειναι πανω απο 90%
Ειναι ωραια τα poll γιατι τα εχετε σταματησει καποτε καναμε πολλα.....
Σκεψου το παντος, κ για το poll για να δει κ ο ιδιος ποσο ευπροσδεκτος ειναι κ για το να δινει πληροφοριες στο φορουμ αλλα ΜΟΝΟ
μεσω απο ερωτησεις των μελων που θα του τις θετεις ΜΟΝΟ ΕΣΥ.
Καλο υπολοιπο διακοπων σε ολους....