Συζήτηση & πληροφορίες για την κλινική

vlafo

Well-Known Member
Βλέπω ανεξάρτητα του τυρκάλα με μαδημενες δοτριες και διαβάζω σχόλια του τύπου.. ..αστέρι η δοτρια σου....και δεν γράφω για να μην γ@μησω την ψυχολογία του μέλους .
Κατ αρχήν να σου ευχηθώ καλή επιτυχία και καλή ανάρρωση Τάσο.
Θέλει υπομονή.

Βλέπεις μαδημένες δότριες σε ποιό μήνα στο 4μηνο η στο 12 μηνο?
Αλλού μαδημένες δότριες πέρα από του Τιρκαλά στο 3μηνο η στο 4 μηνο δεν έχεις δει?
Αν κάποιος βλέπει κάτι τέτοιο και το αποθεώνει είναι επιληψίμο,όπως και αντίστοιχα αν δεν μιλάει καθόλου και τα βλέπει όλα καλά είναι εξίσου το ίδιο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
Σε ευχαριστώ vlafo, υπομονή έχω αλλά υπομονή για δεύτερη μμ καλοκαίρι δεν θα ξανά έχω.

Κατ αρχήν να σου ευχηθώ καλή επιτυχία και καλή ανάρρωση Τάσο.
Θέλει υπομονή.

Βλέπεις μαδημένες δότριες σε ποιό μήνα στο 4μηνο η στο 12 μηνο?
Αλλού μαδημένες δότριες πέρα από του Τιρκαλά στο 3μηνο η στο 4 μηνο δεν έχεις δει?
Αν κάποιος βλέπει κάτι τέτοιο και το αποθεώνει είναι επιληψίμο,όπως και αντίστοιχα αν δεν μιλάει καθόλου και τα βλέπει όλα καλά είναι εξίσου το ίδιο.

vlafo

Well-Known Member
Σε ευχαριστώ vlafo, υπομονή έχω αλλά υπομονή για δεύτερη μμ καλοκαίρι δεν θα ξανά έχω.
Θα περιμένεις να περάσει ένα 6μηνο και θα μπεις να τελειώνεις να είσαι έτοιμος του χρόνου το καλοκαίρι.
Απλά πράγματα,μην το αφήσεις και χάσεις χρόνο πολύ.
Δύσκολο το ξέρω αλλά ο στόχος σου είναι να τελειώνεις το συντομότερο δυνατό.

Gianney

Well-Known Member
Το μέγιστο αποτέλεσμα με το μικρότερο κόστος .
κ
Γεια σου Βλαφο, τι κανεις;;
εμφανιστηκες να πεταξεις την κακια σου;; καλως ηρθες

Το θεμα εδω ειναι οτι ο κρατηρας ειναι μαμα μαλλι. ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ!!!!
φαντασου να μπει με κανα 1000τθ κ να χω βαλει σε ολη αυτην την περιοχη 3500 κ εσυ μονο για χερλαιν 4000....κ να εχω καλυτερη εικονα απο εσενα....
σε βλεπω να με υπνοστεντον κ xanax

Gianney

Well-Known Member
Εγώ πάντως σχετικά με την διαμάχη Τιρκαλα και Αναστασάκη αυτό που θα έλεγα είναι ότι και οι δύο έχουν τα υπέρ και τα κακά τους όσον αφορά το χειρουργικό κομμάτι.Ο Τιρκαλας με όπλο το αποτέλεσμα του vlafo και την τιμολογιακή του πολιτική ξεκίνησε να κάνει παπάδες στο φόρουμ καλώς η κακώς δεν θα το σχολιάσω.Ο Αναστασάκης αν ξεκινούσε με την ίδια τακτική με πρωτεργάτη το παιδί με το dense pack η κάποιο άλλο καλό και με λίγο καλύτερη τιμολογιακή πολιτική θα γινόταν το ίδιο.Απλα ο χαρακτήρας του χαλάει το πράμα και πολλές φορές το αποτέλεσμα που βγάζει ενώ μπορεί να ναι καλό επισκιάζεται από το χαρακτήρα.Κατι που δεν συμβαίνει με τον Τιρκαλα και οι αστοχίες του περνάνε στο ψιλό καθώς δεν συνδιαζονται με συμπεριφορά του Αναστα....

vlafo

Well-Known Member
Εγώ πάντως σχετικά με την διαμάχη Τιρκαλα και Αναστασάκη αυτό που θα έλεγα είναι ότι και οι δύο έχουν τα υπέρ και τα κακά τους όσον αφορά το χειρουργικό κομμάτι.Ο Τιρκαλας με όπλο το αποτέλεσμα του vlafo και την τιμολογιακή του πολιτική ξεκίνησε να κάνει παπάδες στο φόρουμ καλώς η κακώς δεν θα το σχολιάσω.Ο Αναστασάκης αν ξεκινούσε με την ίδια τακτική με πρωτεργάτη το παιδί με το dense pack η κάποιο άλλο καλό και με λίγο καλύτερη τιμολογιακή πολιτική θα γινόταν το ίδιο.Απλα ο χαρακτήρας του χαλάει το πράμα και πολλές φορές το αποτέλεσμα που βγάζει ενώ μπορεί να ναι καλό επισκιάζεται από το χαρακτήρα.Κατι που δεν συμβαίνει με τον Τιρκαλα και οι αστοχίες του περνάνε στο ψιλό καθώς δεν συνδιαζονται με συμπεριφορά του Αναστα....
Δεν είναι θέμα Τιρκαλά-Τασάκη.
Όλοι έχουν υπέρ και κατά αυτό πρέπει να το καταλάβετε.
Η ουσία είναι πως αναγνωρίζει κάποιος το λάθος του και τι κάνει για αυτό.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εκτιμώ ότι δεν υπάρχει η απαραίτητη ωριμότητα και ομοψυχία στο φόρουμ για να συζητήσουμε σωστά και με επιχειρήματα την κάθε περίπτωση γιατρού ξεχωριστά. Κάπου μπαίνουν μέσα τα προσωπικά και χαλάει η σούπα. Δεν μιλάω για τα προφανή (χαρακτήρες, κλπ) αλλά για τα θεμελιώδη και ουσιάστικά που περνούν αόρατα και ασχολίαστα.

Gianney

Well-Known Member
Εκτιμώ ότι δεν υπάρχει η απαραίτητη ωριμότητα και ομοψυχία στο φόρουμ για να συζητήσουμε σωστά και με επιχειρήματα την κάθε περίπτωση γιατρού ξεχωριστά. Κάπου μπαίνουν μέσα τα προσωπικά και χαλάει η σούπα. Δεν μιλάω για τα προφανή (χαρακτήρες, κλπ) αλλά για τα θεμελιώδη και ουσιάστικά που περνούν αόρατα και ασχολίαστα.
Μην το λες αυτό , πολλοί είναι ουδέτεροι και ευτυχώς και αναφέρουν τα υπέρ και τα κατά σε όλους είτε λέγεται Τιρκαλας είτε Λορέντζο είτε Ερντο αν ανατρέξεις σε ένα τελευταίο περιστατικό

aeratos28

Just aeratos
Αυτό cvial το έχω διαπιστώσει και εγώ ..και έχω απογοητευτεί αρκετά..δυστυχως
Εκτιμώ ότι δεν υπάρχει η απαραίτητη ωριμότητα και ομοψυχία στο φόρουμ για να συζητήσουμε σωστά και με επιχειρήματα την κάθε περίπτωση γιατρού ξεχωριστά.

Xristos87

Well-Known Member
Μπήκε κανονικά φίλε σε όλη την Α ζώνη ο γιατρός και τοποθέτησε grafts εκεί που έχεις την τρύπα τώρα (που είχες και δικά σου μαμά εκεί). Και η "τρύπα" που έχεις ξεκινάει από πίσω από την hairline, δηλαδή περιλαμβάνει όλο το forelock που ειχες δικό σου μαλλί και ενισχύθηκε και με τα grafts που σου έβαλε ο γιατρός. Απόδειξη είναι η παρακάτω φωτογραφία που φαίνεται που τοποθετήθηκαν τα grafts.

Δες στη παρακάτω φωτογραφία το πριν, η τοποθέτηση που έγινε και το μετά.

Προβολή συνημμένου 51389
Εφοσον ανετρεξες το νημα μου θα ειδες τις μετρησεις του cvial !!
ειναι 2500τθ σε μια εκτενης περιοχη...
επισης, απο ΟΛΟ το βιντεο κ απ ΟΛΕΣ τις φωτογραφιες (κ πιο προσφατες απο το βιντεο)εστιασες σε μια ληψη, σε ενα pause κ σε μια φορα χτενισματος π ναι φαινεται περισσοτερο απ οτι ειναι αλλα ταυτοχρονα καταδεικνυει την εμπαθεια σου τοσο στον γιατρο οσο κ (καθε) ενα περιστατικο του...προσπαθωντας να μειωσεις αυτον πεφτεις στην παγιδα π στηνεις κ αποκαλυπτεσαι...

απ ολο το βιντεο(δεν θυμαμαι κ ποσοι μηνες ειχαν περασει) απο ολες τις μεταγενεστερες φωτογραφιες βρηκες το σημειο που κανω "χωριστρα" για να βαλλεις....

Δες μια φωτο πριν τη μμ κ δες ποσο μαλλι εχω κ πως φαινεται...
οι μαυρες γραμμες ειναι π κυριως μπηκε ο γιατρος...τωρα αν εβαλε κ 3 4 τθ στο κεντρο κ φαινεται ερεθισμενο κατα τη διαρκεια της μμ τι να σου πω...

Συνημμένα

• 20220710_231223.jpg
    20220710_231223.jpg
    185.6 KB · Προβολές: 115
  • Screenshot_20220710-231036_Photos.jpg
    Screenshot_20220710-231036_Photos.jpg
    819.7 KB · Προβολές: 73

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

oreo

Well-Known Member
Κάτσε, κάτσε γιατί είσαι έτοιμος να μας πας άτα στην παιδική χαρά :p

jersey

Well-Known Member
Εφοσον ανετρεξες το νημα μου θα ειδες τις μετρησεις του cvial !!
ειναι 2500τθ σε μια εκτενης περιοχη...
επισης, απο ΟΛΟ το βιντεο κ απ ΟΛΕΣ τις φωτογραφιες (κ πιο προσφατες απο το βιντεο)εστιασες σε μια ληψη, σε ενα pause κ σε μια φορα χτενισματος π ναι φαινεται περισσοτερο απ οτι ειναι αλλα ταυτοχρονα καταδεικνυει την εμπαθεια σου τοσο στον γιατρο οσο κ (καθε) ενα περιστατικο του...προσπαθωντας να μειωσεις αυτον πεφτεις στην παγιδα π στηνεις κ αποκαλυπτεσαι...

απ ολο το βιντεο(δεν θυμαμαι κ ποσοι μηνες ειχαν περασει) απο ολες τις μεταγενεστερες φωτογραφιες βρηκες το σημειο που κανω "χωριστρα" για να βαλλεις....

Δες μια φωτο πριν τη μμ κ δες ποσο μαλλι εχω κ πως φαινεται...
οι μαυρες γραμμες ειναι π κυριως μπηκε ο γιατρος...τωρα αν εβαλε κ 3 4 τθ στο κεντρο κ φαινεται ερεθισμενο κατα τη διαρκεια της μμ τι να σου πω...
Αγαπητό τσιράκι του Αναστασ@κη. Απλά αναφέρθηκε η τρύπα σου από τον @oreo και έτσι έκανα κ εγώ αναφορά. Πιο πίσω στο forelock που είχες αρκετά μαμά μαλλιά τοποθέτησε ο γιατρός πυκνότητα 25g + τα δικά σου μαμά που είχες εκεί. Οπότε η "τρύπα" που έχεις περιλαμβάνει και την περιοχή που τοποθέτησε ο γιατρός δηλαδή το forelock όπου ειχες αρκετό μαμά μαλλί εκεί + τα 25g πυκνότητα που σου τοποθέτησε ο γιατρός. Πήγα στις μετρήσεις πάλι και το είδα. Το ότι με χτένισμα κάλυψης από μπροστά προς τα πίσω την κρύβεις και δεν φαίνεται αυτό είναι άλλο θέμα και δεν αναιρεί το άλλο. Δεν έκανες κάποια χωρίστρα, απλά χτένισες το μαλλί προς τα μπροστά και αποκαλύφθηκε το πίσω.

Οι πυκνότητες σου ήταν 39g εκεί που δεν ειχες καθόλου μαμά, 35 g εκεί που είχες λίγα μαμά και 25 g πιο πίσω εκεί που είχες αρκετά μαμά. Βάζω πάλι την εικονα να τη δούμε.

image (1).jpg

Τελευταία επεξεργασία:

gregkont13

Verified MM member
Μιας που πολλοί αναφέρθηκαν στους φωτισμούς στο συγκεκριμένο περιστατικό, δεν νομίζω πως ήταν τυχαίο. Ακόμα και τις κριτικές στο google να δεις. Άτομα που βάζουν 5 άστερια για τη μμ τους έχουν το ίδιο μοτίβο φωτογραφιών. Αυτο το παιδί έχει βάλει 5 αστέρια στη μμ του και οι φωτό είναι στο ίδιο στυλ όπως και στο νήμα εδώ. Στο πριν έντονο φως, στο μετά σκοτάδι. Οπότε από ότι φαίνεται οι φωτός ανεβαίνουν με αυτόν τον τρόπο. Επίσης, στο google βλέπεις πως γενικά η κλινική τείνει να ζητάει διακαώς από τους πελάτες της να αφήσουν αξιολόγηση (στο google)...

Συνημμένα

• Capture2.PNG
    Capture2.PNG
    2.6 MB · Προβολές: 79
  • Capture4.PNG
    Capture4.PNG
    1.4 MB · Προβολές: 83

Kostas97

Well-Known Member
Νομιζω γραφετε σχολια τα οποια συντομα θα αποτελουν παρελθον.

Τελευταία επεξεργασία:

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Αγαπητό τσιράκι του Αναστασ@κη. Απλά αναφέρθηκε η τρύπα σου από τον @oreo και έτσι έκανα κ εγώ αναφορά. Πιο πίσω στο forelock που είχες αρκετά μαμά μαλλιά τοποθέτησε ο γιατρός πυκνότητα 25g + τα δικά σου μαμά που είχες εκεί. Οπότε η "τρύπα" που έχεις περιλαμβάνει και την περιοχή που τοποθέτησε ο γιατρός δηλαδή το forelock όπου ειχες αρκετό μαμά μαλλί εκεί + τα 25g πυκνότητα που σου τοποθέτησε ο γιατρός. Πήγα στις μετρήσεις πάλι και το είδα. Το ότι με χτένισμα κάλυψης από μπροστά προς τα πίσω την κρύβεις και δεν φαίνεται αυτό είναι άλλο θέμα και δεν αναιρεί το άλλο. Δεν έκανες κάποια χωρίστρα, απλά χτένισες το μαλλί προς τα μπροστά και αποκαλύφθηκε το πίσω.

Οι πυκνότητες σου ήταν 39g εκεί που δεν ειχες καθόλου μαμά, 35 g εκεί που είχες λίγα μαμά και 25 g πιο πίσω εκεί που είχες αρκετά μαμά. Βάζω πάλι την εικονα να τη δούμε.

Προβολή συνημμένου 51436
Γέλασα πάρα πολύ στο αναφέρθηκε η τρύπα σου από τον oreo. Να σαι καλά ρε αδερφέ :)

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Μιας που πολλοί αναφέρθηκαν στους φωτισμούς στο συγκεκριμένο περιστατικό, δεν νομίζω πως ήταν τυχαίο. Ακόμα και τις κριτικές στο google να δεις. Άτομα που βάζουν 5 άστερια για τη μμ τους έχουν το ίδιο μοτίβο φωτογραφιών. Αυτο το παιδί έχει βάλει 5 αστέρια στη μμ του και οι φωτό είναι στο ίδιο στυλ όπως και στο νήμα εδώ. Στο πριν έντονο φως, στο μετά σκοτάδι. Οπότε από ότι φαίνεται οι φωτός ανεβαίνουν με αυτόν τον τρόπο. Επίσης, στο google βλέπεις πως γενικά η κλινική τείνει να ζητάει διακαώς από τους πελάτες της να αφήσουν αξιολόγηση (στο google)...
Η 2η φώτο θυμίζει εκείνη τη μαύρη σκιά των χαρακτήρων στα video game που δεν εχουν ξεκλειδωθεί ακόμα :p

bobby

Well-Known Member
Αν κάποιος βασίζεται στις κριτικές Google για κάτι περισσότερο από σουβλάκι τότε είναι άξιος της μοίρας του……

Panos1982

Well-Known Member
Επίσης, στο google βλέπεις πως γενικά η κλινική τείνει να ζητάει διακαώς από τους πελάτες της να αφήσουν αξιολόγηση (στο google)...

Διακαώς δεν λες τιποτα ,
Βγαζει ματι οτι τους παρακαλανε να γράψουν καλη κριτικη κ μαλιστα εξ αρχης.
Εν το μεταξυ κανουν κριτικη την 1η μερα επεμβασης, αλλος 4η, αλλος μια βδομαδα, αλλος 9 μερες το πολυ.....
Μερικα παραδειγματα :

InCollage_20220711_030456586.jpg

Screenshot_20220711-024018_Google.jpg
Screenshot_20220711-023904_Google.jpg
Screenshot_20220711-023918_Google.jpg
Screenshot_20220711-024343_Google.jpg
Screenshot_20220711-023933_Google.jpg

Κ μονο που κανουν κριτικη τις πρωτες μερες δειχνει ποσο χαμηλό ειναι το επιπεδο μορφωσης περι μμ εκει περα.

Ο γιατρος βεβαια με τους αδαείς τα παει καλα πουλαει φύκι για μεταξωτη κορδελα μη κοιτας εδω που ζηταμε μετρησεις με εμβαδα αριθμους λογους εργαλεια κλπ κ μπλεκει το πραγμα κ δεν τολμαει πλεον να ανεβαζει ουτε αριθμο θυλακιων στα περιστατικα του για να αποφυγει το κραξιμο με κατι less is more κ γελοιότητες.

Πιο κατω κανει το εξης θεικο ....
Του γραφει κριτικη μετα απο 18 μηνες πελατης του, κ λεει το αποτελεσμα ειναι μετριο κ δημιούργησε κ προβληματα
( βλεπε τις 2 κοκκινες τελιτσες στη φωτο εκει το αναφέρει,)
και απανταει ο γιατρος το αποτελεσμα ειναι εξαιρετικο....
Δε ακουει καν τον ασθενη κ τα θελω του...του λεει ειναι εξαιρετικο κι αν σ αρεσει....χαχαχα..
Τραγικος απλα...

InCollage_20220711_025345010.jpg

InCollage_20220711_025647797.jpg

Τελευταία επεξεργασία:

gregkont13

Verified MM member
Διακαώς δεν λες τιποτα ,
και έχει και άλλες ωραίες. Με όνομα και επίθετο λέει πως πήγαν να τον φιμώσουν. Όπως είχε πει και ο @aeratos28 τα ορφανά πορεύονται και οι χήρες κονομιόνται....

Συνημμένα

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    64.9 KB · Προβολές: 117
Μπλουζα