Συζήτηση & πληροφορίες για την κλινική

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Δεν ασχολουμε μαζί σου και δεν σε έχω αναφέρει καπου εαν θυμάμαι σωστά, εκτός απ ένα θετικο σχόλιο για μια δουλειά.

Εφόσον όμως έσυ με τα από όλο το σκηνικό- στο background (χαχαχα ) έχεις το θράσος να μου απευθύνεις και το λόγο σαν να μη συμβαίνει τίποτα, ΟΚ… μήπως να με εγκαλέσεις ;

Στο δια ταύτα!
Σωστά, εξαιρετικά επίμονος πως όλα είναι τέλεια με τη μεταμόσχευση μου και να μην ασχολουμε με τρίχες γιατί θα βγάλω κανα body dysmorphic… που δε θα είναι και ευχάριστο ;)

Τσέκαρε στην αλληλογραφία εαν δε θύμασαι … γιατί στο γραφείο η συζήτηση ήταν κυριλέ.

Και για να μαθαινει και ο κόσμος που μας διαβάζει με είδε ο αξιότιμος Jose Lorenzo (δε θα αναφέρω σχόλια …) και χρειάζομαι >2100 g όπου πάνω απ τα μισά για να μαζέψει το ρεπαιρ.
Την ίδια μέρα με είδαν και αλλά παιδιά μαζί και ο Cvial ….

Σου ειπα να κανουμε ότι θες ώστε να εισαι ικανοποιημενος ΝΑΙ ή ΟΧΙ?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

oreo

Well-Known Member
Πω τι γίνεται εδώ??????? Δεν αντέχω πλέον την ανωνυμία, αποφάσισα να ενδώσω και να αποκαλύψω το ονοματεπώνυμό μου και μακάρι να ακολουθήσουν και άλλα μέλη.

Μαστακουνάς Χαράλαμπος, το γένος Καλαμπαλίκης.

oreo

Well-Known Member
Προφανως δεν ειδες τις 350+ με 5 αστερια πολλες με φωτογαφιες τω ασθενων και ολες μετα θερμοτερα λογια.
Οποτε θα αναλαβει η υπαλληλος μου να τις κανει screenshot και να γεμισει το thread γαι ειναι ζυγισμενα τα πραγματα.
Δεν ειναι αυτο πιο δοκιμο?

Ξέρεις τι ελεγε ο Detective Harry Callahan "Dirty Harry" για τις γνωμες, υποθετω....
Ας μην το αναπαραγω.

Αλλα όπως εχω ξαναπει, υποστηριζω το ΔΙΚΑΙΩΜΑ σου για γνωμη μεχρι ρανιδος του αιματός μου.
Κάνε ψαλίδι, θα γίνει ζημιά vol 2 :)

oreo

Well-Known Member
Λοιπόν εγώ θα αφήσω εδώ ένα τελευταίο comment που είναι η αγαπημένη μου κριτική προς τον κ.Κωνσταντίνο μας. Είναι σε 2 σκέλη και θα την κάνω copy paste. Μιλάμε για φάση που θες να ανέβεις στον γυναικωνίτη στην εκκλησία και να πετάς ταμπόν και στριγκ στις γριές.

Χρήστος87 part1:
(αποψη μου) Ο μονος φοβος π μπορει να εχει ο Δρ Αναστασακης ειναι ως προς την ακαιρεοτητα της ηθικη του.
ξερεις τι ειναι να κατακτας την αρετη της ηθικης κ να παραμενεις στο υψιστο σημειο της;; Ολυμπιακο μεταλλιο... μην κρινεις εξ ιδιων, απεχετε παρασαγγας ;-)

Μπηκαν οσα χρειαζοταν!!! κανενα λιγοτερο κανενα περισσοτερο
, τι να σ εξηγω μωρε

Χρήστος 87 part2:
πηρα τα χρονια μου πισω!! τι να σας λεω τωρα...
Ειλικρινα, αναφερομαι κυριως στα νεα παιδια π παρακολουθουν το φορουμ. μην φοβηθειτε να προβειτε σε μ.μ. Μην διστασετε οπως εκανα εγω, π ειχα ανυπερβλητο αγχος, ακομα κ την ωρα της μ.μ., αν εκανα το σωστο βημα.

Εμπιστευτηκα εναν σοβαρο επαγγελματια γιατρο κ πηρα αυτο π βλεπετε...δεν ειναι πλανη οσα βλεπετε, δεν ειναι μονταζ, δεν ειναι διπλη-κρυφη μ.μ. κ παρουσιαση της ως μοναδικη βλεπε @vlafo.... ειναι ενα αληθινο αποτελεσμα!

---

Δεν εχω ΚΑΜΙΑ υποχρεωση απεναντι στον γιατρο να γραψω διθυραμβικα λογια καθοτι ηταν μια συναλλαγη κ παει τελειωσε ΟΜΩΣ η ηθικη του καθολη την παρουσια του εδω μεσα αλλα και την παρουσια του διπλα μου στην πορεια μου μετα τη μμ μου, με κανει να νιωθω οτι οφειλω να τη διατυπωσω κ εδω

Ντοκ σε παω και σαν γιατρο κ σαν ανθρωπο.

Α ρε μπαγάσα (Χρήστο) το διάβασα και συγκινήθηκα, μακάρι όλοι μας να βρεθούμε αντάξιοι τέτοιων σχολίων.

gregkont13

Verified MM member
Προφανως δεν ειδες τις 350+ με 5 αστερια πολλες με φωτογαφιες τω ασθενων και ολες μετα θερμοτερα λογια.
Οποτε θα αναλαβει η υπαλληλος μου να τις κανει screenshot και να γεμισει το thread γαι ειναι ζυγισμενα τα πραγματα.
Δεν ειναι αυτο πιο δοκιμο?

Ξέρεις τι ελεγε ο Detective Harry Callahan "Dirty Harry" για τις γνωμες, υποθετω....
Ας μην το αναπαραγω.

Αλλα όπως εχω ξαναπει, υποστηριζω το ΔΙΚΑΙΩΜΑ σου για γνωμη μεχρι ρανιδος του αιματός μου.

Τις είδα, όπως τις είδε και ο Πάνος πιο πίσω στο νήμα και έγραψε πως υπάρχουν πελάτες που δίνουν 5 αστέρια ενώ είναι 1 μέρα, 4 μέρες, 2 βδομάδες μετά τη μμ... Ο Πάνος ήδη πόσταρε αρκετές από αυτές τις 5στέρες κάνοντας τα σχόλια του. βάλε όσα review θες από το google στο φορουμ. No problem by me. Δίνω πιο πολύ βάση σε κάποιον που λέει ότι 18 μήνες μετά δεν έμεινε ικανοποιήμενος παρά σε 10 που λένε ότι είναι ευχαριστημένοι στις 2 βδομάδες μετά τη μμ. Και τις φωτό σχολιάσαμε. Άμα θες ανέβασε και άλλες για επιπλέον σχολιασμό.

Εγώ ξέρω τι έλεγε :) Αυτό που δεν κατανοώ είναι γιατί εσύ τραβάς τόσο ζόρι με εμένα που λέω τη γνώμη και σε ενοχλώ τόσο πολύ... Τόσο πολύ φοβάσαι ότι θα επηρεάσω την κοινή γνώμη εναντίον σου; Εγώ; ένας άσχετος, ανίδεος, μη ιατρός... Είμαι ψηλά στον τομέα μου, ναι. Στο δικό σου είμαι ανύπαρκτός, ξεκάθαρα. Και όμως, όλη μέρα έχεις φαγωθεί να μου λες πως σε συκοφαντώ επειδή λέω τη γνώμη μου και επηρεάζω και τη κοινή γνώμη! Απλά δεν είναι αυτό... Είναι ότι υπάρχουν και άλλες φωνές που λένε όσα λέω (π.χ. οι δυο πελάτες σου που δεν με έβγαλαν ψεύτη πιο πάνω). Και επειδή η γνώμη μου συμβαδίζει με αυτές τις άλλες φωνές θυμώνεις και ξεσπάς λέγοντας πως σε συκοφαντώ, ανώνυμα. Οπότε, ακόλουθησε όσα είπες στην τελευταία σου ανάρτηση και αγνόησε την αδιάφορη γνώμη μου η οποία είναι δικαίωμα μου.

aeratos28

Just aeratos
Χάρηκα Χαραλαμπε..να αποκαλυφθω και εγώ...Νίκος Ματσαμπλοκος
Πω τι γίνεται εδώ??????? Δεν αντέχω πλέον την ανωνυμία, αποφάσισα να ενδώσω και να αποκαλύψω το ονοματεπώνυμό μου και μακάρι να ακολουθήσουν και άλλα μέλη.

Μαστακουνάς Χαράλαμπος, το γένος Καλαμπαλίκης.

aeratos28

Just aeratos
Οι 350 αυτές 5 αστέρες ,είναι αυτές οι τελευταίες από αρχή του 2022 μέχρι τελος Ιουνίου λογικα.. Προφανως δεν ειδες τις 350+ με 5 αστερια πολλες με φωτογαφιες τω ασθενων και ολες μετα θερμοτερα λογια.

Aldo

Well-Known Member
Πέρα απ το νταβαντουρι που γίνεται εγώ βλέπω ότι ο Αναστάσακης αντιδρά πολύ πολύ έντονα με τα μυνηματα του greg …
Σαν κάτι να ενοχλεί δε ξέρω αν είμαι εγω, ο jack smith η το θέμα του δικαστήριου που του λέει ο φίλος εδώ….

Παίζει κάτι με το δικαστήριο ;;
Αυτό ενοχλεί ; Έγινε κάτι άλλο απ αυτά που λέει εδώ ο γιατρός ;

aeratos28

Just aeratos
Ότι προλάβεις αν απαντήσει σήμερα aldo o γιατρός που είχε ρεπό..γτ αύριο ,με 3 χειρουργεία δεν νομίζω να προλάβει να απαντήσει στα ερωτ
Πέρα απ το νταβαντουρι που γίνεται εγώ βλέπω ότι ο Αναστάσακης αντιδρά πολύ πολύ έντονα με τα μυνηματα του greg …
Σαν κάτι να ενοχλεί δε ξέρω αν είμαι εγω, ο jack smith η το θέμα του δικαστήριου που του λέει ο φίλος εδώ….

ήματα σου..

gregkont13

Verified MM member

Μιας που το ανέφερες. Επειδή κάτι θυμόμουν ότι είχα δει κάποτε. Ο Αναστασάκης μας είχε πει τον ιούνιο του 2021 ότι ο άνθρωπος αυτός (αυτός που του άνοιξε η τομή και έβαλε άλλους να κάνουν κριτικές σύμφωνα με το γιατρό) καταδικάστηκε με κεφαλαία γράμματα. Βρήκα και το ποστ(link). Πρίν λίγη ώρα, ο γιατρός απάντησε σε μένα αυτό εδώ κάτω:

1657572651880.png

Αν καταλαβαίνω καλά λοιπόν, αυτό το παιδί δεν είχε καταδικαστεί τον Ιούνιο του 21, ούτε καν έχει καταδικαστεί ακόμα... Εκτός αν κάτι χάνω και δεν έχω καταλάβει καλά, για να μην βγω και ψεύτης (πάλι)... Δεν ξέρω τι αποδείξεις υπάρχουν για όσα λέγοντε για αυτόν.

Συνημμένα

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    202 KB · Προβολές: 87

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Μιας που το ανέφερες. Επειδή κάτι θυμόμουν ότι είχα δει κάποτε. Ο Αναστασάκης μας είχε πει τον ιούνιο του 2021 ότι ο άνθρωπος αυτός (αυτός που του άνοιξε η τομή και έβαλε άλλους να κάνουν κριτικές σύμφωνα με το γιατρό) καταδικάστηκε με κεφαλαία γράμματα. Βρήκα και το ποστ(link). Πρίν λίγη ώρα, ο γιατρός απάντησε σε μένα αυτό εδώ κάτω:

Προβολή συνημμένου 51530
Αν καταλαβαίνω καλά λοιπόν, αυτό το παιδί δεν είχε καταδικαστεί τον Ιούνιο του 21, ούτε καν έχει καταδικαστεί ακόμα... Εκτός αν κάτι χάνω και δεν έχω καταλάβει καλά, για να μην βγω και ψεύτης (πάλι)... Δεν ξέρω τι αποδείξεις υπάρχουν για όσα λέγοντε για αυτόν.
Σε ευχαριστω

Ο μονος λογος που ασχολουμαι με εσενα σημερα ειναι γιατι ειναι χυδαιο αυτο που γραφεις για το ποσο νοιαζομαι για τους ασθενείς μου.
Λυπαμαι που το επιτρεπει αυτο ο @CVIAL.

gregkont13

Verified MM member
Σε ευχαριστω

Ο μονος λογος που ασχολουμαι με εσενα σημερα ειναι γιατι ειναι χυδαιο αυτο που γραφεις για το ποσο νοιαζομαι για τους ασθενείς μου.
Λυπαμαι που το επιτρεπει αυτο ο @CVIAL.
Χαίρομαι που εν αγνοία μου βοήθησα να βρεθεί ένα σφάλμα στα λεγόμενα σου.

Εγώ απλά έχω σχηματήσει μια γνώμη με βάση πράγματα που έχω ακούσει, όπως αυτά που λένε ο Aldo και ο Jacksmith. Δεν μπορώ να καταλάβω πως αυτή η γνώμη είναι χυδαία... Όσο για τον @CVIAL, αν συμφωνέι μαζί σου, ας με μπανάρει. No prob.

Kostas97

Well-Known Member
Εγω γιατι ειχα μεινει στην ιδεα οτι μετα την αγωγη τα πηρε ολα πισω ζητωντας συγγνωμη και το θεμα θεωρηθηκε ληξαν ;;

Kostas97

Well-Known Member
Αφού είναι ακόμα στα δικαστήρια, δεν ισχύει αυτό

Μιας και πετυχα την τοτε θεση του γιατρου, την παραθετω.
Αφού είναι ακόμα στα δικαστήρια, δεν ισχύει αυτό
Κατι θυμαμαι λαθος τοτε.

bobby

Well-Known Member
gregkont13,όταν είναι ,να έρθω και εγώ μαζί γτ δεν έχω νομική ομάδα..ένα λακαμά έχω ,αλλά έχει μπλέξει με κάτι διαζύγια τώρα και θα τα κάνει μ@νι ,άσε που δεν θα έρθει ,μπορεί να το ξεχάσει κιόλας..όταν ειναι πες μου,θα βάλω και κοστούμι..:cool:
Να βάλεις το stretch το κοστούμι για να μπορείς να ελιχθείς καταλλήλως στο beef που πρόκειται να παίξει με τον γιατρό.....

Μπλουζα